Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

27 martta ilk kez kollarımı almıştım iyiydı sankı ama nısan 22 saat 16 da aldırdım ve 1 hafta olmadan cıkmaya basladılar ya :14::14::14:anlamıdım bu tarıhten cok umutluydum

aycangül tüylerimi aldım 2-3 gün sonra sonra adet belirtileri başladı.
bu ay tüylerim daha erken çıkacak galiba deri altından başları çıkmak üzereler elimi sürünce diken diken hissi var yaaaaa:59::59::26:
bu ay dolunayda alsaydık acaba etkisi olmaz mıydı ?:26:

şimdiii..
bir süredir aklımdan geçenleri sizinle paylaşayım artık..
regl öncesi yapıldığında daha hızlı çıktıklarını biliyoruz artık..
ancak sizin gibi bu söz konusu değilken bazı aylarda farklı sonuçlar alan arkadaşlarım var..
birde bacağında etkisi görüp,kolunda ters etki yaşayan arkadaşlar oldu..
örnekler çoğaltılabilir..
aynı kişi bacağında etkisini görüp kolunda tuhaf şekilde hiç etkisi olmuyorsa düşünmek lazım..üstelik bu aynı ay yapılan epilasyonda oluyorsa..
gün içinde farklı etkileri olan 24 saat var..bazıları yapılan işi çok olumsuz etkilerken bazıları çok olumlu etkiliyor..örneğin bir saat diliminde başladığınız iş çok çabuk biterken başka bir saat diliminde başlanan iş sürekli ters gidip çok uzun sürede tamamlanabiliyor.(ben örgüde çok yaşarım :)
yada başladığınız bir iş olumlu yada olumsuz sonuçlanabiliyor..
bunlar çok ince detaylar,uzun uzun anlatamayacağım :))
bizim epilasyonumuz bazen iki saat bazen üç saat sürebiliyor.hatta kişiden kişiye değişebiliyor süreler..
üç saat süren bir epilasyonda 3-4 farklı saat dilimi geçiriyoruz..tabi özellikleride farklı oluyor..
yani bacaklarımızı ayrı bir saat diliminde ,özel bölgeyi ya da kolları farklı bir saat diliminde almış oluyoruz..olumsuz etkisi olan saatler çok az aslında..ama buna rastlama ihtimalimizde yok değil..sürekli değişiyor çünkü..
işte sizin mesajlarınız bana saatlerin bile önemli olabileceğini düşündürmeye başladı..
hatırlarsınız daha önceleri hangi saatte alalım diye soranlara saat farketmez diyordum..ama şimdi içime kurt düştü :))
araştırmaya ve bu ay denemeye başladım bile..zaten yazmıştım ayrıntıya girmeden..
yani yine başım ağrıyacak :)) ama sonuca ulaşırsam buna değer :)
düşünün büyükannelerimiz dolunaydan sonraki iki haftayı baz almışlar..ben bu iki haftadan 10 günü eledim..yani şansımız önce %50 artmıştı..bu yöntemle %75 daha artmış oldu..:nazar:
şimdi birde saatleri tesbit edersem resmen nokta atışı olur :))):nazar:
kısaca biraz sabır arkadaşlar..onu da çözücem allah izin verirse..
tabi ki bunu bulunca tek seferde biteceğini garanti edemem..çünkü aynı tarih ve saatte hepimizin hormonları aynı olmayacak..
ama şunun sözünü veriyorum..yıllardık tüylerimizi aldık durduk..ama bu yöntemle,bundan sonra boşa kürek çekmeyeceğiz..her ağda seansı bizi bitiş noktasına biraz daha yaklaştıracak..kimimiz adım adım kimimiz koşar adım gideceğiz bitiş noktasına.ama mutlaka ulaşacağız..bu arada kendimi kobay olarak kullandığım için ben emekleyerek gidiyorum oraya :47:

Son düzenleme:
Ne bileyim bitiş noktasına biz koşar adım giderken senin bize yolu tarif edip emekleyerek arkamızdan geldiğini gayet düz mantık bir şekilde hayal ettim de komik geldi:1:

Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya aynen öyle:44:

Ne bileyim bitiş noktasına biz koşar adım giderken senin bize yolu tarif edip emekleyerek arkamızdan geldiğini gayet düz mantık bir şekilde hayal ettim de komik geldi:1:

Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya aynen öyle:44:

sesleniyorum arkanızdan mikrofonla :)
şaka bir tarafa..her tarihin sonucunu görebilmem için kendimde deniyorum.bu da elde ettiğim sonuçları olumsuz etkiliyor..ilerliyorum ama emekleyerek :)
siz de sadece verdiğim tarihlerde aldığınız için yürüyor hatta koşuyorsunuz..
aralıkta tanımakta zorlandığım incecik kalmış tüylerimi aralıkta bıraktım mesela :)

Pardon "almak benim için güvenli" yazıyor nickinin altında?

yok canım onun tüylerle ilgisi..
bilinçaltımı tamir etmeye çalışıyorum..
vermekle almak arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyorum..
hep ver hep ver yıldım artık :1:
daha doğrusu bu dengesizliğin üç ay aydır farkındayım..
bak bu konuda daha emeklemeye bile geçemedim :)))

farkındamısın bilmem ama hala veriyorsun Aycangülcüm :3:

farkındamısın bilmem ama hala veriyorsun Aycangülcüm :3:

farkındayım canım :)
aslında vermekte değil sorun ..almadan vermekte.yani dengenin olmamasında..
bu nedenle bundan sonra tarihleri ve bilgileri özelden göndereceğim..tabi siz hesabıma danışma ücretini yatırdıktan sonra :1:

sesleniyorum arkanızdan mikrofonla :)
şaka bir tarafa..her tarihin sonucunu görebilmem için kendimde deniyorum.bu da elde ettiğim sonuçları olumsuz etkiliyor..ilerliyorum ama emekleyerek :)
siz de sadece verdiğim tarihlerde aldığınız için yürüyor hatta koşuyorsunuz..
aralıkta tanımakta zorlandığım incecik kalmış tüylerimi aralıkta bıraktım mesela :)

ama ben derim ki sana bu denemelerde yardımcı olmak isteyecek benim gibi arkadaşlar olabilir.
bizleride kullanabilirsin bence:42:

farkındayım canım :)
aslında vermekte değil sorun ..almadan vermekte.yani dengenin olmamasında..
bu nedenle bundan sonra tarihleri ve bilgileri özelden göndereceğim..tabi siz hesabıma danışma ücretini yatırdıktan sonra :1:

ben ne yaptım :5: etme eyleme Aycangülcümğümm ben öyle demek istememiştim kem küm ühüü:18:

Güzelmiş, dengeyi kuramayanlardan biri de benim. İyilik ettikçe nankörleşen insanlar bei buluyor ve bugünümün konusu da buydu ne tesadüf. :)

Güzelmiş, dengeyi kuramayanlardan biri de benim. İyilik ettikçe nankörleşen insanlar bei buluyor ve bugünümün konusu da buydu ne tesadüf. :)

ampul görevi gördümsenin için desene :1:
tesadüf değil işte..uyan diyor sana hayat..bunu da benim aracılığımla yapmış:)

ee birde şu var..aslında karşımıza çıkan bu insanların pek suçu yok..bizim yanlış inanç kalıplarımız o insanları bize çekiyor..tıpkı mıknatıs gibi oluyoruz..
kendimizi,daha doğrusu inançlarımızı değiştirmediğimiz sürece de aynı şeyleri yaşamaya mahkumuz..
biraz kişisel gelişim sitelerinde dolaşmanı tavsiye ederim..sonra da değişimi başlat hayatında..
o sitelerde bunun birçok yolu olduğunu göreceksin..ve paylaşılan deneyimleri..

aycangülcüm merhaba,
paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. Ben biraz geç kaldım :25: ama benim regl dönemi ile dolunay zamanları ya aynı ya da reglden önce bende haliyle küçülen aya dek gelebiliyorum. Öncekine nazaran sanki daha iyi gibi. Şimdilik sadece bacaklarımda deneyebiliyorum.

selam aycangül, ilk sayfadaki yazını okudum. bişey sormak istiyorum regl döneminden sonraki tarih sizin için uygun tarih demişsin. ancak regl döneminden sonraki tarih hem buyuyen ay fazına hemde yeni ay dönemine denk geliyorsa dolunay tarihinden (17 mayıs) sonra küçülen ay fazındami epilasyon yapmamız gerekiyor? mesela benım reglim bugun bitti ben 17 mayısa kadar bekleyecek mıyım? benım ıcın neyse de evli olanlarda bu sorunu yaşarsa 15 gun bekleyecekler mı? offfff ne zor iş ya :(

Son düzenleme:

Buradaki yılgınlık bir sonraki mesaja kadar değişmiş, hatta akıl "vermeye" bile başlamışsın.:9: Değişken biri misin? Burcun ne?

ampul görevi gördümsenin için desene :1:
tesadüf değil işte..uyan diyor sana hayat..bunu da benim aracılığımla yapmış:)

ee birde şu var..aslında karşımıza çıkan bu insanların pek suçu yok..bizim yanlış inanç kalıplarımız o insanları bize çekiyor..tıpkı mıknatıs gibi oluyoruz..
kendimizi,daha doğrusu inançlarımızı değiştirmediğimiz sürece de aynı şeyleri yaşamaya mahkumuz..
biraz kişisel gelişim sitelerinde dolaşmanı tavsiye ederim..sonra da değişimi başlat hayatında..
o sitelerde bunun birçok yolu olduğunu göreceksin..ve paylaşılan deneyimleri..

Kişisel gelişim sitelerini ezberledim ancak gerçeklerden uzaklar. Hayatın formülü yok, snırlamalar söz konusu olamaz her olay her kişi için özeldir. Ben o tür kişileri mıknatıs gibi çektiğimi değil de elini sallasan bir tür deliye çarptığını düşünüyorum. :9:

Bence sen de turuncu kıyafetler giyip yogi gibi konuşacak kıvama gelmişsin, tam dayaklıksın. :60:

*Bu arada özel mesajlarımı alamıyorum siteye bir şeyler olmuş?

selam aycangül, ilk sayfadaki yazını okudum. bişey sormak istiyorum regl döneminden sonraki tarih sizin için uygun tarih demişsin. ancak regl döneminden sonraki tarih hem buyuyen ay fazına hemde yeni ay dönemine denk geliyorsa dolunay tarihinden (17 mayıs) sonra küçülen ay fazındami epilasyon yapmamız gerekiyor? mesela benım reglim bugun bitti ben 17 mayısa kadar bekleyecek mıyım? benım ıcın neyse de evli olanlarda bu sorunu yaşarsa 15 gun bekleyecekler mı? offfff ne zor iş ya :(

tabi ki canım..regl sonrasına gelen tarihi kullanacağız..
evli arkadaşlar içinde belki bir iki ay sorun olur..sonrasında problem olmaz..zaten zayıf ve geç çıkacak..

Buradaki yılgınlık bir sonraki mesaja kadar değişmiş, hatta akıl "vermeye" bile başlamışsın.:9: Değişken biri misin? Burcun ne?

Kişisel gelişim sitelerini ezberledim ancak gerçeklerden uzaklar. Hayatın formülü yok, snırlamalar söz konusu olamaz her olay her kişi için özeldir. Ben o tür kişileri mıknatıs gibi çektiğimi değil de elini sallasan bir tür deliye çarptığını düşünüyorum. :9:

Bence sen de turuncu kıyafetler giyip yogi gibi konuşacak kıvama gelmişsin, tam dayaklıksın. :60:

*Bu arada özel mesajlarımı alamıyorum siteye bir şeyler olmuş?

bilmek ve uygulamak farklı şeyler işte..."alışmayan ........... ............ durmaz" misali...:1:
ben olayları ve kişileri çektiğime kesinlikle inanıyorum..hatta bunun komik !! bir örneğini tekrar tekrar yaşıyorum..neyse bunlar uzun hikayeler,derin mevzular..
mesaj kutun dolu olmasın..çok çabuk doluyor,farketmiyor insan :(

ayrıcaaa sensin dayaklık :57: ohhhhh...:12:

burcumu da yazayım hadi..balık..

Son düzenleme:
Back