27 martta ilk kez kollarımı almıştım iyiydı sankı ama nısan 22 saat 16 da aldırdım ve 1 hafta olmadan cıkmaya basladılar yaanlamıdım bu tarıhten cok umutluydum
aycangül tüylerimi aldım 2-3 gün sonra sonra adet belirtileri başladı.
bu ay tüylerim daha erken çıkacak galiba deri altından başları çıkmak üzereler elimi sürünce diken diken hissi var yaaaaa:26:
bu ay dolunayda alsaydık acaba etkisi olmaz mıydı ?:26:
şimdiii..
bir süredir aklımdan geçenleri sizinle paylaşayım artık..
regl öncesi yapıldığında daha hızlı çıktıklarını biliyoruz artık..
ancak sizin gibi bu söz konusu değilken bazı aylarda farklı sonuçlar alan arkadaşlarım var..
birde bacağında etkisi görüp,kolunda ters etki yaşayan arkadaşlar oldu..
örnekler çoğaltılabilir..
aynı kişi bacağında etkisini görüp kolunda tuhaf şekilde hiç etkisi olmuyorsa düşünmek lazım..üstelik bu aynı ay yapılan epilasyonda oluyorsa..
gün içinde farklı etkileri olan 24 saat var..bazıları yapılan işi çok olumsuz etkilerken bazıları çok olumlu etkiliyor..örneğin bir saat diliminde başladığınız iş çok çabuk biterken başka bir saat diliminde başlanan iş sürekli ters gidip çok uzun sürede tamamlanabiliyor.(ben örgüde çok yaşarım :)
yada başladığınız bir iş olumlu yada olumsuz sonuçlanabiliyor..
bunlar çok ince detaylar,uzun uzun anlatamayacağım :))
bizim epilasyonumuz bazen iki saat bazen üç saat sürebiliyor.hatta kişiden kişiye değişebiliyor süreler..
üç saat süren bir epilasyonda 3-4 farklı saat dilimi geçiriyoruz..tabi özellikleride farklı oluyor..
yani bacaklarımızı ayrı bir saat diliminde ,özel bölgeyi ya da kolları farklı bir saat diliminde almış oluyoruz..olumsuz etkisi olan saatler çok az aslında..ama buna rastlama ihtimalimizde yok değil..sürekli değişiyor çünkü..
işte sizin mesajlarınız bana saatlerin bile önemli olabileceğini düşündürmeye başladı..
hatırlarsınız daha önceleri hangi saatte alalım diye soranlara saat farketmez diyordum..ama şimdi içime kurt düştü :))
araştırmaya ve bu ay denemeye başladım bile..zaten yazmıştım ayrıntıya girmeden..
yani yine başım ağrıyacak :)) ama sonuca ulaşırsam buna değer :)
düşünün büyükannelerimiz dolunaydan sonraki iki haftayı baz almışlar..ben bu iki haftadan 10 günü eledim..yani şansımız önce %50 artmıştı..bu yöntemle %75 daha artmış oldu..
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
şimdi birde saatleri tesbit edersem resmen nokta atışı olur :)))
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
kısaca biraz sabır arkadaşlar..onu da çözücem allah izin verirse..
tabi ki bunu bulunca tek seferde biteceğini garanti edemem..çünkü aynı tarih ve saatte hepimizin hormonları aynı olmayacak..
ama şunun sözünü veriyorum..yıllardık tüylerimizi aldık durduk..ama bu yöntemle,bundan sonra boşa kürek çekmeyeceğiz..her ağda seansı bizi bitiş noktasına biraz daha yaklaştıracak..kimimiz adım adım kimimiz koşar adım gideceğiz bitiş noktasına.ama mutlaka ulaşacağız..bu arada kendimi kobay olarak kullandığım için ben emekleyerek gidiyorum oraya
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Son düzenleme: