Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm merhaba,
paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. Ben biraz geç kaldım :25: ama benim regl dönemi ile dolunay zamanları ya aynı ya da reglden önce bende haliyle küçülen aya dek gelebiliyorum. Öncekine nazaran sanki daha iyi gibi. Şimdilik sadece bacaklarımda deneyebiliyorum.

sabret canım değişir yakında..bak ben kasımdan beri ancak kırdım döngüyü..

bilmek ve uygulamak farklı şeyler işte..."alışmayan ........... ............ durmaz" misali...:1:
ben olayları ve kişileri çektiğime kesinlikle inanıyorum..hatta bunun komik !! bir örneğini tekrar tekrar yaşıyorum..neyse bunlar uzun hikayeler,derin mevzular..
mesaj kutun dolu olmasın..çok çabuk doluyor,farketmiyor insan :(

ayrıcaaa sensin dayaklık :57: ohhhhh...:12:

burcumu da yazayım hadi..balık..

Yok yaa yeni mesajlarım var görünüyo açılmıyor. Neyse düzelir herhalde. :)) Duygusal balık, duygusallığını gizlemeye çalışan balık. :) Tekrar yaşadığın aynı kişiyle mi yoksa farklı kişilerle aynı mevzu mu tekrarlanıyor? Konu dağılmasın da istiyorum, sordum ama sonunu tüylerime bağlıycam söz. :9:

Yok yaa yeni mesajlarım var görünüyo açılmıyor. Neyse düzelir herhalde. :)) Duygusal balık, duygusallığını gizlemeye çalışan balık. :) Tekrar yaşadığın aynı kişiyle mi yoksa farklı kişilerle aynı mevzu mu tekrarlanıyor? Konu dağılmasın da istiyorum, sordum ama sonunu tüylerime bağlıycam söz. :9:

mevzuya da girmek istemiyorum ama kısaca aynı somut ve nesnel özelliklere sahip farklı kişiler..
hatta soyut:1:
allahım ne çok düzenleme yapıyoru mesajlarımda :53:

Son düzenleme:
aycangul ne zaman verecen yeni tarihleri ya ilk uygulayışım olacak merak ediyorum etkisini 4ü gibi denk gelecek sanırım reglim belli mi tarihleer:81:

aycangul ne zaman verecen yeni tarihleri ya ilk uygulayışım olacak merak ediyorum etkisini 4ü gibi denk gelecek sanırım reglim belli mi tarihleer:81:

canım mayısın 21 i ve sonunda var..
regline göre 21 ini kullanabilirsin..(detayları sonra vereceğim)hatta 20 sinde akşamda bizim olacak galiba :)
ay sonunu kullanırsan hemen regl olacaksın çünkü..

canım mayısın 21 i ve sonunda var..
regline göre 21 ini kullanabilirsin..(detayları sonra vereceğim)hatta 20 sinde akşamda bizim olacak galiba :)
ay sonunu kullanırsan hemen regl olacaksın çünkü..

mayıs 21 daha mı uygun olur yani?:26: sanırım 4 yada 5ine denk gelecek 12 gibi biter galiba

Astroloji Bilgileri

ASTROSET | Astroloji ve Bireysel Gelişim

2011'de AY DÖNEMLERİ ve TUTULUMLAR

Gün
Türkiye Saati
Ay Safhası
Burç
Derece
Tutulumlar

04.Ocak.2011
11:04
Yeniay
OĞLAK
13°
Parçalı Güneş Tutulması

19.Ocak.2011
23:22
Dolunay
YENGEÇ
29°

03.Şubat.2011
04:32
Yeniay
KOVA
13°

18.Şubat.2011
10:37
Dolunay
ASLAN
29°

04.Mart.2011
22:47
Yeniay
BALIK
13°

19.Mart.2011
20:11
Dolunay
BAŞAK
28°

03.Nisan.2011
17:33
Yeniay
KOÇ
13°

18.Nisan.2011
05:45
Dolunay
TERAZİ
27°

03.Mayıs.2011
09:52
Yeniay
BOĞA
12°

17.Mayıs.2011
14:10
Dolunay
AKREP
26°

02.Haziran.2011
00:04
Yeniay
İKİZLER
11°
Parçalı Güneş Tutulması

15.Haziran.2011
23:15
Dolunay
YAY
24°
Tam Ay Tutulması

01.Temmuz.2011
11:55
Yeniay
YENGEÇ
09°
Parçalı Güneş Tutulması

15.Temmuz.2011
09:41
Dolunay
OĞLAK
22°

30.Temmuz.2011
21:41
Yeniay
ASLAN
07°

13.Ağustos.2011
21:59
Dolunay
KOVA
21°

29.Ağustos.2011
06:05
Yeniay
BAŞAK
05°

12.Eylül.2011
12:28
Dolunay
BALIK
12°

27.Eylül.2011
14:10
Yeniay
TERAZİ
04°

12.Ekim.2011
05:07
Dolunay
KOÇ
18°

26.Ekim.2011
22:57
Yeniay
AKREP
03°

10.Kasım.2011
22:17
Dolunay
BOĞA
18°

25.Kasım.2011
08:11
Yeniay
YAY
02°
Parçalı Güneş Tutulması

10.Aralık.2011
16:37
Dolunay
İKİZLER
18°
Tam Ay Tutulması

24.Aralık.2011
20:08
Yeniay
OĞLAK
02°

Yukarıdaki tablo da yeni ay ve dolunay zamanları Türkiye saati esas alınarak hazırlanmıştır.

Hazırlayan: Astrolog GÜRGÜN

Yayın Tarihi:08.01.2011

© Astroset 2004-2010

dolunayla ilgili böyle bişeye rastladım ama bunlara göre mi oluyo acaba tarihler:26:

mayıs 21 daha mı uygun olur yani?:26: sanırım 4 yada 5ine denk gelecek 12 gibi biter galiba

evet canım..30 mayısı beklersen haziran reglin hemen üstüne gelir çünkü..
diğer bilgi ise sadece dolunay ve yeniay zamanlarını veriyor..biz daha detaylı bakıyoruz.ara dönemleri veriyorum yani..

merhaba aycangül :)
Nisanda 2.alışımı yaptım sonuçları yazayım dedim sana

bikini bölgesini 22sinde ve verdigin saatlerde aldım.11-12 gün olmasına ragmen deri yüzeyinde bişi yok.deri altındalar daha..

bacak ve kol altını 23ünde verdigin saatlerden 1 saat önce aldım.bacaklarım çıktı biraz.kol altım çok ince ve yarım santim kadar henüz..yani bi sıralama yaparsam
en olumlu olan;
1) bikini bölgesi
2) kol altı
3)bacaklar derim ben bu ay için..geçen ay kol altı baya hızlı çıkmıştı..bilgilendireyim dedim seni.çünkü saatler konusunda baya ugraşıyosun..belki bi fikir olur..:61:

aycangül ben dün kaç saat uğraştım nerde ne var aldım valla ağdayla
bacak macak hak getire
bi genitali alamıyorum yaa işkence gibiydi resmen nası alıyo insanlar evde anlamadım:S
çekince hep orda kaldı ağda yağıyla temizlemek zorunda kaldım ağrısını söylemiyorum bile!
bu arada geçen hafta cumartesi epilasyon gününde iğneli yaptırmıştım çenem çıkmaya başladı daha yara sivilce si iyileşmedi hemen çıktı adet dönemindeydi ondan mı acaba?ben de adet sonrası dedim yüzmeye fln gidiyorum makinayla alıyodum dün canıma tak etti valla aldım
sonra çıkarsa senin gününe alırım artık
ama çeneme çok sinirim bozuldu!! :(

evet canım..30 mayısı beklersen haziran reglin hemen üstüne gelir çünkü..
diğer bilgi ise sadece dolunay ve yeniay zamanlarını veriyor..biz daha detaylı bakıyoruz.ara dönemleri veriyorum yani..

hımm anladım canım sağol bi de saatleri aldım mı tamam olacak sanırım geriye uygulama kalacak inş :1:merakla bekliyorum teşekkür ederim ilgi ve cevabına:81:

aycangül ben dün kaç saat uğraştım nerde ne var aldım valla ağdayla
bacak macak hak getire
bi genitali alamıyorum yaa işkence gibiydi resmen nası alıyo insanlar evde anlamadım:S
çekince hep orda kaldı ağda yağıyla temizlemek zorunda kaldım ağrısını söylemiyorum bile!
bu arada geçen hafta cumartesi epilasyon gününde iğneli yaptırmıştım çenem çıkmaya başladı daha yara sivilce si iyileşmedi hemen çıktı adet dönemindeydi ondan mı acaba?ben de adet sonrası dedim yüzmeye fln gidiyorum makinayla alıyodum dün canıma tak etti valla aldım
sonra çıkarsa senin gününe alırım artık
ama çeneme çok sinirim bozuldu!! :(

kesinlikle canım..adet dönemindeyken gübre atmışsın gibi çok çıkıyorlar..hızlı ve sert çıkıyorlar..
bugün bir arkadaşımda dedi..adetin son günüydü,bitti kabul edip aldım ama hemen çıktılar diye..
epilasyondan hemen sonra regl olunca da hemen hemen aynısı oluyor..
demek ki bu iki şeklde kesinlikle yapmamak gerekiyor !!!!

merhaba aycangül :)
Nisanda 2.alışımı yaptım sonuçları yazayım dedim sana

bikini bölgesini 22sinde ve verdigin saatlerde aldım.11-12 gün olmasına ragmen deri yüzeyinde bişi yok.deri altındalar daha..

bacak ve kol altını 23ünde verdigin saatlerden 1 saat önce aldım.bacaklarım çıktı biraz.kol altım çok ince ve yarım santim kadar henüz..yani bi sıralama yaparsam
en olumlu olan;
1) bikini bölgesi
2) kol altı
3)bacaklar derim ben bu ay için..geçen ay kol altı baya hızlı çıkmıştı..bilgilendireyim dedim seni.çünkü saatler konusunda baya ugraşıyosun..belki bi fikir olur..:61:

canımsın..:54:
inan ne desem az..
allah senden razı olsun :54:
aklınla bin yaşa :))
kaç gündür yazıcam unutuyorum..önümüzdeki ay saatlerini not alır mısınız diye..
siz böyle saatleriyle birlikte sonuçlarını yazarsanız HARİKA olur :62:
çok kısa zamanda hallederim bu işi ben :kkk:
allahın izniyle tabi..

bikaç aydır uymaya çalışıyodum tarihlere.. olumlu etkileride gördümkesinlikle :) ama birsüre uygulayamayacağım sanırım, 10 gün sonra evleniyorum :) maalesef tarihleri bekleyemem bi süre.. ama yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim :) özellikle iğneli epilasyonda çok iyi sonuç aldım :)

burdan bir kez daha teşekkür ederim aycangül, bildiklerini ve araştırdıklarını bizimle de paylaştığın için.. inşallah bir gün hayal ettiğin dükkanında bitkilerini yetiştirip daha çok kişiye yardımcı olursun :)

bikaç aydır uymaya çalışıyodum tarihlere.. olumlu etkileride gördümkesinlikle :) ama birsüre uygulayamayacağım sanırım, 10 gün sonra evleniyorum :) maalesef tarihleri bekleyemem bi süre.. ama yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim :) özellikle iğneli epilasyonda çok iyi sonuç aldım :)

burdan bir kez daha teşekkür ederim aycangül, bildiklerini ve araştırdıklarını bizimle de paylaştığın için.. inşallah bir gün hayal ettiğin dükkanında bitkilerini yetiştirip daha çok kişiye yardımcı olursun :)

canım çok teşekkür ederim :54:
veda konuşması gibi olmuş,içim buruldu birden :(
allah mesut bahtiyar etsin sizi :54:

ben de rapor vereyim: bugün 10 gün oldu alalı, kırıklar hariç tüy yok hiçbi yerimde,yani çıkmadılar henüz, ama koltuk altımda hafifçe belirdiler, şu an için derinin altındalar. kollarımdakiler de çıkmadı, geçen ay çok çabuk çıkmıştılar.
tüyler çıkınca yine rapor veririm, şu an için çıkma süresini aktarıyorum, ama çıktıktan sonra da, azalma ve incelme gibi etkilerinden söz edicem inşallah :34:

Back