Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Eh o zaman bende güzel bir haber vereyim Aycangül bu ay ağdamı yaptırdım.. Şimdiye kadar beni niye bu kadar erken çıktılar diye rahatsız etmesi gerken kollarımda henüz bir kıpırtı yok sadece evet çıkacağız ama beceremiyoruz der gibiler..

Çenemdeki sert 4 5 tel içinde kuaförümün yorumunu daha önce söylemiştim zaten kadın şoka girdi ben de hergün aynada kontrol ediyorum çıkarken sertleşiyor mu siyahlaşıyor mu diye ama onlarda çıkmakta zorlanıyor sanırım dün hangi boydaysa bugünde öyle uzamıyor:47:

Paket bölgemde 1 hafta sonra falan regl olacak olmama rağmen sadece kırılanlar var gerisi yine ses çıkarmıyor:66:

Bacaklarım zaten 2 ayda bir anca çıkıyordu normalde de o yüzden o konuda şimdilik bir şey söyleyemem ama benim vücudum dolunay için yaratılmış çok çabuk etkileşiyoruz birbirimizden:71::71:

Teşekkür ederim Sana Aycangül iyiki varsın:71:

Kardeşimi de bu ay başlatacağım onun daha yeni çıkıyor onda çok daha çabuk etki edecektir eminim:65:

harikasın tatlım..kardeşin çok şanslı..başına dert olmadan kurtulacak tüylerinden :)

nisan ayından çok umutluydum ama malesef şubat ayında aldığım o güzel sonuca bu ay ulaşamadım:59: kollarımda tüğler şimdiden kendini gösterdi,bacaklarımda da öyle.. ama şubatta harika etki görmüştüm,umudum mayıs ayına:18::18::18:

nisan ayından çok umutluydum ama malesef şubat ayında aldığım o güzel sonuca bu ay ulaşamadım:59: kollarımda tüğler şimdiden kendini gösterdi,bacaklarımda da öyle.. ama şubatta harika etki görmüştüm,umudum mayıs ayına:18::18::18:

inşallah canım..pes etme sakın..nasıl olsa öyle ya da böyle alıyorsun tüylerini..

:44: baya bişeyler okudum aklıma yattı aslında nasılsa alıyoruz tarihleri takip etmekten başka yapılması gereken yok daaa bu tarihler nerde yazıyor :17:
birisi sevabına diyiversin :21: aslında bana göre tam zamanı :9: hatta zamanıda geçti diyebilirim :51:

inşallah canım..pes etme sakın..nasıl olsa öyle ya da böyle alıyorsun tüylerini..

yok tatlım,pes etmek yok çünkü ben çok inanıyorum verdiğin tarihlere.. inanmak başarmanın yarısıdır nede olsa:70: sonuna kadar devam edeceğim inşallah:kkk:

bu ay yengemle beraber aldık,onda hala çıkmamış tüğler ama dolunay benimle başa çıkamadı demekki bu ay:1::1: haziranda düğünüm var Aycangül azaltmalıyız bu tüğleri:52::52::1::1::1::1:

:44: baya bişeyler okudum aklıma yattı aslında nasılsa alıyoruz tarihleri takip etmekten başka yapılması gereken yok daaa bu tarihler nerde yazıyor :17:
birisi sevabına diyiversin :21: aslında bana göre tam zamanı :9: hatta zamanıda geçti diyebilirim :51:

İlk mesajda yazıyor canım ilk sayfaya bir bak :55::78:

o aklıma geldi baktım ama nisan ayı yazıyor orda :40:
mayıs ayı sanırım daha paylaşılmamış :42:
bide sadece dolunay olduğu günler mi başka bir özellik yokmu bu günlerde :44:
ya sayfa okadar çokki nerde ne yazıyor bulunmuyor haliyle :30: aslında şu kk böyle uzun sayfalı başlıklara şöle içindekiler bölümü yapsa :9: herşey bitti bi bu kaldı :60:

o aklıma geldi baktım ama nisan ayı yazıyor orda :40:
mayıs ayı sanırım daha paylaşılmamış :42:
bide sadece dolunay olduğu günler mi başka bir özellik yokmu bu günlerde :44:
ya sayfa okadar çokki nerde ne yazıyor bulunmuyor haliyle :30: aslında şu kk böyle uzun sayfalı başlıklara şöle içindekiler bölümü yapsa :9: herşey bitti bi bu kaldı :60:

:1::1::1::1:
Bir dolunay tarihleri var bir de Alternatif tarihler var o kadar :26:
Daha fazla özel gün istiyorsan saç bakımıyla ilgili olan bir konu var onda her haftanın ayrı bir özelliği var:1:

aycancım ilk kez böyle birşey duydum, gördüm şaşkınım bircok kişi de etkili oldugunu söylemiş, ben de denemek istiyorum aslında benm tüylerim cok hafif hatta cogu yerde varla yok arasında ancak bikini bölgem cok fena, yarın agda yapmayı düşünüyodum ama tesadüfen gördüm ve denemek istiyorum, bu ayın vaktini kacırmısım sence yarın alsam etkisi olur mu,yoksa artık cok mu gec:) eger etkisi az olucaksa jilet ile alıcam ve mayısı bekliycem :):)

aycancım ilk kez böyle birşey duydum, gördüm şaşkınım bircok kişi de etkili oldugunu söylemiş, ben de denemek istiyorum aslında benm tüylerim cok hafif hatta cogu yerde varla yok arasında ancak bikini bölgem cok fena, yarın agda yapmayı düşünüyodum ama tesadüfen gördüm ve denemek istiyorum, bu ayın vaktini kacırmısım sence yarın alsam etkisi olur mu,yoksa artık cok mu gec:) eger etkisi az olucaksa jilet ile alıcam ve mayısı bekliycem :):)

Bence mayısı bekle o tarihler dışında kötü etkiliyor bildiğim kadarıyla:44: Aycangül pek önermiyor tarihler geçtikten sonra:44:

:1::1::1::1:
Bir dolunay tarihleri var bir de Alternatif tarihler var o kadar :26:
Daha fazla özel gün istiyorsan saç bakımıyla ilgili olan bir konu var onda her haftanın ayrı bir özelliği var:1:

heh tamam onuda okuyim sonra benim beyine bir reset gereksin :4: bugünlerde o konudan bu konuya atlıyorum ders çalış doktor ara bide tarihler :27: :53: :52:
ben burda kalim siz bana yetersiniz bu kıl tüy konularında ben takip edim bari :29:

Ben de aynı durumdayım ya saçına onu sür bakım olsun kırılan tırnağına bunu sür güçlensin arada ders çalış spora git diyet yap çatlaklarınla ilgilen derken:27::27::27::27: Pek iyi değilim sanırım artık:27:

yok tatlım,pes etmek yok çünkü ben çok inanıyorum verdiğin tarihlere.. inanmak başarmanın yarısıdır nede olsa:70: sonuna kadar devam edeceğim inşallah:kkk:

bu ay yengemle beraber aldık,onda hala çıkmamış tüğler ama dolunay benimle başa çıkamadı demekki bu ay:1::1: haziranda düğünüm var Aycangül azaltmalıyız bu tüğleri:52::52::1::1::1::1:

aynı saatte mi aldınız canım..
yada regl dönemleriniz mi farklıydı acaba..
merak ettim şimdi..

20 mayısa kadar alınacak boya gelir diyorsan şimdi al..
yok gelmez diyorsan bekle..
ha birde 29-30 mayıs gibi alternatif tarihler olacak..bunu da hesaba kat..
regl tarihinde önemli..hangisi regl sonuna gelecekse o tarihi kullanmalısın..
şimdi tekrar düşün ve ona göre ya al ya beklet canım..

heh tamam onuda okuyim sonra benim beyine bir reset gereksin :4: bugünlerde o konudan bu konuya atlıyorum ders çalış doktor ara bide tarihler :27: :53: :52:
ben burda kalim siz bana yetersiniz bu kıl tüy konularında ben takip edim bari :29:

canım önümüzdeki tarihler aşağı yukarı aşağıda yazdığım gibi..
regl konusu da yine aşağıda var..
bazen dolunayı bazen dolunaydan sonraki tarihleri kullanıyoruz..çünkü özellikleri farklı..
daha bu ne ki kafan karıştı..ben şimdi verdiğim tarihlerdeki saatleri araştırmaktayım:1:
2-3 hafta içinde ilk mesaja yeni tarihlerin ayrıntılarını yazarım..sadece yazdığım tarihte ağdanı yapacaksın..gerisine karışmayacaksın :1:
bir de 282.sayfaya toparladığım sonuç bildiren mesajları oku..sonrasında izlemek yerine katılmayı tercih edeceksin bence:)

20 mayısa kadar alınacak boya gelir diyorsan şimdi al..
yok gelmez diyorsan bekle..
ha birde 29-30 mayıs gibi alternatif tarihler olacak..bunu da hesaba kat..
regl tarihinde önemli..hangisi regl sonuna gelecekse o tarihi kullanmalısın..
şimdi tekrar düşün ve ona göre ya al ya beklet canım..

canım önümüzdeki tarihler aşağı yukarı aşağıda yazdığım gibi..
regl konusu da yine aşağıda var..
bazen dolunayı bazen dolunaydan sonraki tarihleri kullanıyoruz..çünkü özellikleri farklı..
daha bu ne ki kafan karıştı..ben şimdi verdiğim tarihlerdeki saatleri araştırmaktayım:1:
2-3 hafta içinde ilk mesaja yeni tarihlerin ayrıntılarını yazarım..sadece yazdığım tarihte ağdanı yapacaksın..gerisine karışmayacaksın :1:
bir de 282.sayfaya toparladığım sonuç bildiren mesajları oku..sonrasında izlemek yerine katılmayı tercih edeceksin bence:)

cnm ben katılmaya zaten karar vermiş bulunuyorum :9:
tarihleri bekliyodum yazarsın diye
ben yarın alıyım 29 regl bitiş tarihim bide o zaman alırım gerçi tam çıkmamış olur ama olsun bi şekilde alıcam :44: sağol cnm bende takip etmeye çalışıcam
sen saatleride yazınca onuda dikkate alırım :71:

aynı saatte mi aldınız canım..
yada regl dönemleriniz mi farklıydı acaba..
merak ettim şimdi..

evet canım,verdiğin saatlerde aldım,cuma gecesiydi hatta.. bugünlerde de regl olacağım,ondan mıdır ki???:53::53::53: yani reglden önce almış oldum bu ay.. bende merak ettim valla :18::18:

Son düzenleme:
evet canım,verdiğin saatlerde aldım,cuma gecesiydi hatta.. bugünlerde de regl olacağım,ondan mıdır ki???:53::53::53: yani reglden önce almış oldum bu ay.. bende merak ettim valla :18::18:

Epilasyon akşamı 22 Nisanda Kol altımı almışdım :) 2 kol altındada 10 - 15 tane tüyün ucu cıkdı böle tırnakla tutulcak kadar ama diğerleri pürüzsüz bi hareket yok şimdilik :)

Back