Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm aycangul yorumların tamamını okuyamadım doğal olarak
tam olarak anlaymadım da doğrusu ama uyugulamak istiyorum bende. regl tarihinden filan bahsetmişsiniz verdiğiniz tarihleri regle göre mi hesaplıyoruz tam olarak anlatabilir misin acaba rica etsem:26:
slm aycangul yorumların tamamını okuyamadım doğal olarak
tam olarak anlaymadım da doğrusu ama uyugulamak istiyorum bende. regl tarihinden filan bahsetmişsiniz verdiğiniz tarihleri regle göre mi hesaplıyoruz tam olarak anlatabilir misin acaba rica etsem:26:
aycangül ben bişey merak ettim aceba bu konu hakkında da bilgin var mıdır?
bnm saçlarım geç uzuyor hızlı uzaması için epilasyon gibi bir tarih var mıdır aceba? mesela epilasyon için dolunayın etkisi bekleniyor saçın hemen uzaması içinde bu tarihin tersi uygulansa yani ayın hiç olmadığı günlerde saçlarımı kessem aceba etkisi olur mu?:26:
şekil a olarak kendimi gösterebilirim 23ünde aldım akşamına regl oldum ve tüylerim çıkmaya başladı bileher ay iki uygun tarih veriyorum..regl döneminden sonraya gelende ağdanı yapıyorsun..regl konusunda önemli olan,epilasyondan önceye rastlaması..
çünkü tüyleri aldıktan hemen sonra regl olursak bu yöntemin etkisini çok çok zayıflatmış oluyoruz..
her ay iki uygun tarih veriyorum..regl döneminden sonraya gelende ağdanı yapıyorsun..regl konusunda önemli olan,epilasyondan önceye rastlaması..
çünkü tüyleri aldıktan hemen sonra regl olursak bu yöntemin etkisini çok çok zayıflatmış oluyoruz..
umarım burda yazmam sorun olmaz dün karınca yumurtası yağı için aktarları geziyodum son gittiğim aktardaki kadın ilvina krem almamı önerdi şiddetle araştır sonra gel istediğini al dedi hatta çok kendinden emin konuştu ama tereddğtte kaldım ben burada kullanan ya da bilgisi olan var mıdır ki acaba??
umarım burda yazmam sorun olmaz dün karınca yumurtası yağı için aktarları geziyodum son gittiğim aktardaki kadın ilvina krem almamı önerdi şiddetle araştır sonra gel istediğini al dedi hatta çok kendinden emin konuştu ama tereddğtte kaldım ben burada kullanan ya da bilgisi olan var mıdır ki acaba??
Aycangül "almak benim için önemli" ne demek? Ay çok meraklandım tüylerle ilgili mi diye...![]()
ne faydası varmış bu kerimin karınca yumurtası yağı gibi mi bahsedebilir misin rica etsem ve nasıl kullanılıyomuş?:26:
salyangoz kremi değil mi tüylerle ne alakası var ki benim bildiğim cilt lekelerine falan iyi geliyor
benim bir bilgim yok canım..bu tür ürünleri tamamen bıraktım ben..her gece sürmek hem çok zahmetli hemde faydasını görememiştim..
ama bu yöntemle birlikte işe yarayabilir tabi..