Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor:66:
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım:50:
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?

ben yüz bölgemde hiç bi sonuç alamadım

kişiden kişiye değişiyor.demekki sizde biraz zaman alacak..
mesela geçen ay iki arkadaş kolunda fayda göremediğini yazmıştı.ama ayşe bu ay çıkmadığı için alamadığını yazdı..
birazcık sabır :)

arkadaslar hepimize gecmis olsun =) sonunda yine asıl tarihe yetiştim. bundan sonra hiç aksatmayı düşünmüyorum :52: aycangül bişey sorucam, ilk sayfada özel olduğunu düşündüğün saatlerden farklı bi saat mi denedin? sanki öyle anladım yazılanlardan ama hafta sonu giremedim ben, o yüzden cumartesi 2034-2126 arasına denk getirdim bazı yerleri :)

doğru anlamışsın..
belli saat aralıkları var denemek istediğim..biri yazdığım tarihler..ama zaman kaybetmemek için iki ayrı saat dilimini de denedim bu ay ben..
yani ilk sayfada verdiğim saatlerde bir bacağımı aldım..sonraki saat diliminde de öbür bacağımı aldım..
böylece aynı dönemde iki saat dilimini de denemiş oldum..
sonradan karar verdim buna..size de yazıp kafanızı iyice karıştırmak istemedim şimdilik..nasılsa 3-4 hafta sonra sonucu göreceğim ve paylaşacağım..

Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor:66:
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım:50:
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?

aycangülün yorumunu az önce okudum, bu konuda ona katılıyorum. ben 3 aydır kullanıyorum bu tarihleri ve epilasyondan kısa bi süre sonra regl oldum bu 3 seferde de. geçen ay kollarım çok çabuk çıktı,epilasyon tarihine kadar bayağı uzadılar, bu yüzden gür ve siyah görünüyordular, fakat diğer yerlerimde önceye göre bi değişim pek yoktu. fakat şunu söyleyebilirim, bıyıklarımda seyrelme gözlemledim, önceden daha çok uğraşırdım, üstelik cımbızla almıştım geçen ay.

kişiden kişiye değişiyor.demekki sizde biraz zaman alacak..
mesela geçen ay iki arkadaş kolunda fayda göremediğini yazmıştı.ama ayşe bu ay çıkmadığı için alamadığını yazdı..
birazcık sabır :)
evet.. ben kollarımı alamadım ve hala pürüzsüz. ben en etkili sonucu bikini bölgesinde fark ettim. yıllarca jilet kullandım. bu tarihlerde kol, bacak ve kolaltı epilasyonumu yaptıkça azalıp geç çıkmaya başladılar. bir cesaret bikini bölgesinde de ağdaya başladım ve daha önce hep jilet kulanmama rağmen ilk seferde bile fark etti. kökler, hemen seyrelmeye başladı.

bende katıldım kızlaaar:8:

ben bir kere bılmeden dolunay tarıhınde almıştım gercekten bı kerede fark gordum yada banamı oyle geldı bılmıyorum ama kesınlıkle uycam bu günlere :) mayıs aynınkini beklıyorum sabırsızlıkla:1:

bıde sizceo günlerde göbegımı falanda alıp limon tuz sürsem falan etkili olurmu gögüs aramdada tüyler var :5: onlarıda allıyımmı:5:

ben bir kere bılmeden dolunay tarıhınde almıştım gercekten bı kerede fark gordum yada banamı oyle geldı bılmıyorum ama kesınlıkle uycam bu günlere :) mayıs aynınkini beklıyorum sabırsızlıkla:1:

bıde sizceo günlerde göbegımı falanda alıp limon tuz sürsem falan etkili olurmu gögüs aramdada tüyler var :5: onlarıda allıyımmı:5:

limon ve tuz kullananlar pek memnun kalmadıklarını belirtmişlerdi geçmiş sayfalarda. limon ve tuzu bir daha düşün ve öyle karar ver, ama bu tarihleri kullanma konusunda sakın düşünme, hemen kullan :62:

hoşgeldin canım :)
limon tuz konusunu tavsiye edemeyeceğim..

Bende bunu geçen sene bi arkadaşımdan duydum ona anne tavsiyesiymiş arkadaşım hep bu dönemi bekler tüyleride gerçekten şuan çok zayıf.. eskilere kulak vermek gerek ne varsa onlarda varrr : ))

hoşgeldin canım :)
limon tuz konusunu tavsiye edemeyeceğim..

:) 21inede daha cok varmış beklicez artık :10:

ya aycangülcüm benim heryerim kıll tüylü :( gögüs ucumda bıldıgın kıllar cıkıyo tüy degıl :( sımdı gogus aramdada baya artma var 2 uc tanesı kıl olmuş hatta sımsıyah uzamış :( napcam ben yaaa:5:

hormon testıde yaptıramıyorum cok pahalıymıs saglık guvencemde yok:5:

mrb kızlar benim aklım şu regl dönemi takıldı ben geçen ay ve bu ay da epiden birgün sonra regl oldum ama etkisi olduğuna inanıyorum yani tabi bu ay için bişey söylemek erken ama geçen aya bakınca etkili oldu diyorum.
nasıl anlatsammm yanii erken çıktı ama bu tarihlerin dışında aldığım gibi olmadı çıkışları daha öncde de dediğim gibi seyrek ve ince çıktılar hormonsal etkisi mutlaka var tabi ama bana öyle geliyorki norrmal şartlarda etkisinii on üzerinden onsa regl döneminde beş yada altı gibi bir değerde etkisi oluyor...
umarım anlata bilmişimdir:)
yani bende etkili oluyor. bu arada epiden sonra annme kol altını gösterdim yerleri belliy di tabi çıkmayan yerlerde çok bariz belli ve sonuç
annem:53:
ben:1:
benim en çok ve hızlı olarak kol altında gördüm etkiyi darısı diğer bölgelerin başına.
herkes istediği sonucu yakalar inşaallah :))

Son düzenleme:
Back