- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
buyrun bakalım yeni tarihler![]()
yahu ben neden tarihleri göremiyorum
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu ben neden tarihleri göremiyorumacemilik mi acaba:26:
ilk sayfada yazıo canm tarihler
bnde bu aydan itibaren katıldım sizebakalım tarihler nekdr fayda edecek
![]()
ilk sayfada yazıo canm tarihler
bnde bu aydan itibaren katıldım sizebakalım tarihler nekdr fayda edecek
![]()
korkunç bişey oldu kızlar
ayın 23üne rastgelen tarihlerde şehirdışında olmam gerek:26: ve eve kapanıp ağda yapacak hiç fırsatım olmayacak
anlayacağınız hayallerim suya düştü
aycangül tek şans verdiğin günler değilmi yani iki üç gün önce yapınca bozmuş oluyoruz uygulamayı
ya bu nasıl bi kötü tesadüf
![]()
nisan tarihleri gelmiş şimdi zaman biraz daha cabuk gececek hepimiz için, ben bu ayda şanslılardanım çünkü regl oldum ve 22 nisana kadar hiçbir engel kalmayacak tabi
bugün havalara uçtum regl oldum diye eşim diyor amma çok sevindin ne var bunda her ayki meselebilmiyor ki ne kadar önemliiiiiiiiii
![]()
Yaşasınnn :)
Dört gözle bekliyordum.
Çok sağol Aycangul :81:
22 ve 23 nısan evde olamayabılırım ama 24 nısanda yapabılırım regl dönemınıde atlattım![]()
gerçi alıncak cok fazla tüyüm yok ama artık cıkanları alıcam![]()
hoşgeldin o zaman :)![]()
sağol canımaramıza hoşgeldin
![]()
canım çok üzüldüm inan..gittiğin yerde kuaföre gidemez misin..
canım senin tüyler bu yöntemle mi bu hale geldiayyy benim tüyler kısacık bunlar agdaya gelırmı ki:18: yarısıda daha çıkmadı:
aslında bacagımı almasam die düsnüyorum zaten tüy şeklindeler ama yaz gelıyo şimdi almasam 2ayda bekleyemem ki ay ne yapsam kararsız kaldım:26:
ayyy benim tüyler kısacık bunlar agdaya gelırmı ki:18: yarısıda daha çıkmadı:
aslında bacagımı almasam die düsnüyorum zaten tüy şeklindeler ama yaz gelıyo şimdi almasam 2ayda bekleyemem ki ay ne yapsam kararsız kaldım:26:
canım senin tüyler bu yöntemle mi bu hale geldine zamandan beri uyguluyosun:44::44: vay be o kadar az çıkabilecek inş benimkiler de
![]()