Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin tüyler bu yöntemle mi bu hale geldine zamandan beri uyguluyosun:44::44: vay be o kadar az çıkabilecek inş benimkiler de
![]()
herkese merhaba bende geldim artık kendimi birazda olsa toparlayıp tarihleri kaçırmadan yapıyorum biliyosun aycangül ben 24 ünde yapıcam mecburen bir tek pazar evdeyim inş. iyi sonuçlar bırakmaz bizi
hmm, özel saatler.. eğer ayarlayabilirsem denk getirmeye çalışıcam şahsen :)
yeni tarihler ve özel olabileceğini düşündüğün saatleri şimdiden paylaştığın için teşekkürler.. neye göre daha özel olduğunu düşündün acaba merak ettim ama vardır bir bildiğin diye düşünüyorum o yüzden açıklamak istediğin zaman açıklarsın sanırım..
buarada gittikçe daha heyecanlı bir hal alıyor epilasyonlar :)
ne sandın prensesim![]()
kızlar bende aralık ayından beri takip ediyorum bu tarihleri. bacaklarımda etkisi çok fazla, çıkanlar hem ince hemde seyrek, yüz bölgemi de komple alıyorum, yüzümdeki tüylerin sayısında azalma yok gibi ama çok inceldiler, artık çok daha huzurluyum, birde çenemi alıyorum ama her hafta almak zorunda kalıyorum çünkü erkek arkadaşım var ve çok dikkatli birisi hoş olmuyo yani... ama çene bölgesi için hep başa dönüyor olmama ragmen haftada bir almak yeterli oluyo (ki eskiden 3 günde bir alıyordum). Yalnız ben çenem için iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. Anadolu yakasında oturuyorum, acaba iyi bildiğiniz iğneli yapan bir yer var mı?
işte benimle aynı dertten muzdarip birisibende birtek ben miyim diyordum iki güne bir yüzünü alan
ya ben de makinayla alıyodum aycangül uyardı şimdi sirle alıyorum ipi öğrenip onla devam edecem:26::26: nasıl bitecek bu yüzdekiler ancak bu yöntemle olabilir gibi görünüyor
![]()
sevgili aycangül bende birkaç aydır sizin verdiiniz tarihlerde tüylerimi alıyorum.sonuçlar güzel.inşlh kurtulurz tüylerden.sonra da söylemesi ayıp olacak ama şu vajina rengini açacak çözümler de bulursun inşlh.
ne olur arkadaşım o ismi hatırlamaya çalış yada o reklam hakkında ip ucu ver ben ulamadım.bişi daha diyecem baya sabırlısın yüzlerce soruyu cevaplıyorsun.allah kolaylık versinçok sevindim..
bu ten koyuluğu konusunda geçenlerde bi bayan çok iddealı kouşuyordu..ürünü varmış.
yaşlı bir bayan adını hatırlayamadım ama bu sitede de reklamları var..çok bilindik biri aslında:44:
ne olur arkadaşım o ismi hatırlamaya çalış yada o reklam hakkında ip ucu ver ben ulamadım.bişi daha diyecem baya sabırlısın yüzlerce soruyu cevaplıyorsun.allah kolaylık versin[/QUOTE
sinameki bende aynı dertten muzdaribim ve kullandığım bi krem var.doktor vermişti istersen özelden msj atabilirim adını.
ne olur arkadaşım o ismi hatırlamaya çalış yada o reklam hakkında ip ucu ver ben ulamadım.bişi daha diyecem baya sabırlısın yüzlerce soruyu cevaplıyorsun.allah kolaylık versin[/QUOTE
sinameki bende aynı dertten muzdaribim ve kullandığım bi krem var.doktor vermişti istersen özelden msj atabilirim adını.
bu topikten başka konuya geçmekte olmuyor ama ne yapayım inşlh kılllardan tamamen kurtulursak sıra renk açmaya gelecek.hatta geldi bile..kremin adını burdanda yazabilirsin.özelden nasıl yazılıyor bilmiyorumda..bide önemli olan kalıcı olması.krem bittikten sonra eski haline dönmemesi.yoksa çok krem o amaçla kullanılan.senin dediğin hangisi??
bende de kısacık durumlar söz konusu gözünün içine bakıyorum uzasınlar diye sadece şu batık durumuna çözümüm yok malesef ne keseler yapıyorum kendimi zımparalıyorum resmen ama yok yok ! hep batık hep batık :2::2::2::84::84::84:
çok sevindim..
bu ten koyuluğu konusunda geçenlerde bi bayan çok iddealı kouşuyordu..ürünü varmış.
yaşlı bir bayan adını hatırlayamadım ama bu sitede de reklamları var..çok bilindik biri aslında:44: