• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Benim bacaklarımda da gözle görülür azalma oldu sadece bu ay denemiştim, inceldirler ve hala tam çıkmadılar, aralarda da boşluklar var, inanılmaz. Bu başlığı ilk okuduğumda saçma bulmuştum itiraf edeyim.

Yalnız benim bir de batık sorunum var, arada jiletlemem gerekiyor, çözümü sadece bunda buldum, i yandan zaltırken bi yandan çoğaltmış mı olurum napsam karar veremedim. Gerçi kol altımı yıllardır jiletle alıyorum aynı duruyor artma olmadı ama? :96:

demek saçmaladığımı düşünmüştün ha:57: :1:
bundan sonra diğer üyelere özel mesajla göndereceğim tarihleri.bak başının çaresine :1:

bu arada sonuçların çok güzel..bugün 3 haftayı bitirdik 4. haftaya giriyoruz..kaldı iki haftamız.
batıklar için doktora git istersen.kremi varmış..buralarda biyerde okumuştum.kullanan arkadaş sorunun ortadan kalktığını yazmıştı..

merhaba aycangül seni epeydir takip ediyorum yeni üye oldum yazmak için..
ben de lazer maduruyum ve inanılmaz derecede arttı son zamanda tıraş olacam az kaldı
19 mayısı uyguladım ben de aktifleştirmeyim diye sir yapmadım küçükleri almasın diye cımbızla aldım
ama kısa sürede kalın ve çoğalmış olarak çıktılar göğüslerimde de
öncesinde bioder fln kullanırdım hep bıraktım ondan da olabilir kalınlaşma ve artış bilemiyorum..
geçen de sir yapmak zorunda kaldım 31 martta sonra da limon-tuzu denedim sadece yüzde
şimdi çıkmaya başladılar tabi ama hepsi çıkmadı henüz bişey diyemeyeceğim..
iğneli epilasyon yapan birisini buldu burda ona gitmeyi düşünüyorum
sorum şu ki iğneli epilasyon için de tarihlere çok dikkat etmemiz gerekir mi?
sonuçta bu işlem kılın kökünü kurutuyor yani tekrar büyüme nispeten olmayacağı için bu tarihler çok önemli olmamalı gibi geliyor
seninm düşüncen nedir ve bu konuda bit ecrüben var mı??
acilen cevap bekliyorum :)
teşekkürler

aycangul, bnm gögus bölgesınde bı kac tane tuy var acaba onları verdıgın tarıhlerde cımbızla alsam olumlu sonuc alır mıyım ? ya da tam tersı cogalma ıhtımalı var mı ?
diğer bölgelerden olumlu sonuc alıyorum ama gögus bölgesını almadan bı sormak istedim :)):71::68:

merhaba aycangül seni epeydir takip ediyorum yeni üye oldum yazmak için..
ben de lazer maduruyum ve inanılmaz derecede arttı son zamanda tıraş olacam az kaldı
19 mayısı uyguladım ben de aktifleştirmeyim diye sir yapmadım küçükleri almasın diye cımbızla aldım
ama kısa sürede kalın ve çoğalmış olarak çıktılar göğüslerimde de
öncesinde bioder fln kullanırdım hep bıraktım ondan da olabilir kalınlaşma ve artış bilemiyorum..
geçen de sir yapmak zorunda kaldım 31 martta sonra da limon-tuzu denedim sadece yüzde
şimdi çıkmaya başladılar tabi ama hepsi çıkmadı henüz bişey diyemeyeceğim..
iğneli epilasyon yapan birisini buldu burda ona gitmeyi düşünüyorum
sorum şu ki iğneli epilasyon için de tarihlere çok dikkat etmemiz gerekir mi?
sonuçta bu işlem kılın kökünü kurutuyor yani tekrar büyüme nispeten olmayacağı için bu tarihler çok önemli olmamalı gibi geliyor
seninm düşüncen nedir ve bu konuda bit ecrüben var mı??
acilen cevap bekliyorum :)
teşekkürler

canım takip ettiğine göre bilirsin bende lazer dahilne varsa uyguladım.sadece iğneli epilasyondan sonuç aldım ama 3,5 yıl sürdü..tabi gözünde büyümesin bu süre.kimi seans araları 4-5 ay olduğu için bu kadar sürdü..
soruna gelince: iğneli epilasyonda da bu tarihlere uymanı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum.seans sayısını en az yarıya indirirsin.bu da hem zamandan hem parandan tasarruf anlamına gelir..bu süreçteki stresten bahsetmiyorum bile..

Son düzenleme:
unutmuşum hemen ekleyeyim..mesajının ilk birkaç satırını okuyunca ister istemez hormonlar geliyor akla.hiç doktora gittin mi.. bizlerde çok şikayetçiyiz tüylerimizden ama sen birçok yönteme rağmen hızlı bir artıştan bahsediyorsun..

aycangul, bnm gögus bölgesınde bı kac tane tuy var acaba onları verdıgın tarıhlerde cımbızla alsam olumlu sonuc alır mıyım ? ya da tam tersı cogalma ıhtımalı var mı ?
diğer bölgelerden olumlu sonuc alıyorum ama gögus bölgesını almadan bı sormak istedim :)):71::68:
sonuç alırsın.ancak sadece seni rahatsız edenleri ve cımbızı tenine değirmeden almalısın..

Benim bacaklarımda da gözle görülür azalma oldu sadece bu ay denemiştim, inceldirler ve hala tam çıkmadılar, aralarda da boşluklar var, inanılmaz. Bu başlığı ilk okuduğumda saçma bulmuştum itiraf edeyim.

Yalnız benim bir de batık sorunum var, arada jiletlemem gerekiyor, çözümü sadece bunda buldum, i yandan zaltırken bi yandan çoğaltmış mı olurum napsam karar veremedim. Gerçi kol altımı yıllardır jiletle alıyorum aynı duruyor artma olmadı ama? :96:

demek saçmaladığımı düşünmüştün ha:57: :1:
bundan sonra diğer üyelere özel mesajla göndereceğim tarihleri.bak başının çaresine :1:

bu arada sonuçların çok güzel..bugün 3 haftayı bitirdik 4. haftaya giriyoruz..kaldı iki haftamız.
batıklar için doktora git istersen.kremi varmış..buralarda biyerde okumuştum.kullanan arkadaş sorunun ortadan kalktığını yazmıştı..

canım batıklar için kullanılan kremin ismi fucidin.birde mendil varmış.ismi vivatinell acnecinamide. akneye meyilli ciltlerin derinlemesine temizlenmesinde, yağların azaltılmasında, kıl dönmesinin giderilmesinde kullanılıyormuş.yüzdeki sivilce ve sivilce lekeleri içinde kullanılıyormuş.
ikisini birlikte de kullanabilirsin.yüzünde sorun varsa mendili önce yüzüne sonra bacaklarına kullanır.bir saat sonrada kremi bacaklarına sürebilirsin.ya da sadece kremi kullanabilirsin..

unutmuşum hemen ekleyeyim..mesajının ilk birkaç satırını okuyunca ister istemez hormonlar geliyor akla.hiç doktora gittin mi.. bizlerde çok şikayetçiyiz tüylerimizden ama sen birçok yönteme rağmen hızlı bir artıştan bahsediyorsun..

canım ben tıpçıyım bu arada:)
zaten büyük ihtimal PCOS var ama hocalar da dahil yeni hormon tahlillerim bunu dışlıyor
klinik anamnez tanıyı koyduruyor oligomenorem de var çünkü adet aralarım hep uzun
uzunca süre hormon takibim var ama hiçbirinde hormonların buna sebep olacak bir anormalliği yok
bendeki büyük iht idiyopatik, genetik geçişden de şüpheleniyorum çünkü halamda da var:S
ama onda 30 yaşından sonra çıkmış
ben çok müdahale ederek bu süreci hızlandırdım sanırım
ki 4 yıl önce tedaviye başladığımda ki oks kullandım yüzümde çenemde zerre tüy yoktu hatta gittiğim doktor ısrarla sorguladı yüzde yok değil mi diye
ben boynumdan ve göğüs aramdan şikayetçiydim
tedavi başladı lazerle birlikte
tedavi bitişi aniden yanak altlarından fışkırdı nedeyse ve gittikçe de kötüye gidiş var şu an
lazer de sağolsun alexandrıt dayadılar çıktıkça ben de sanıyorum ki kurtulacağım aralarda kalıyo diye şikayet edince tarattırdım tüm yüzümü bi güzel
güzelliği gördüm sonra tabi de iş işten geçti
zaten kadınların çoğunda hormon bozukluğu yok periferik reseptörlerin aşırı duyarlanması var buraları okuyanlar biliyordur bunları büyük ihtimalle ama bazı hocaların bunu kabul edecek tecrübesi bile yok!
o yüzden sizden bir tıpçı olarak tavsiye her doktora güvenmeyin bu konu henüz uzunca süre çalışmaları olmayan bir konu
ben gözüm kapalı lazere başladım doktor tavsiyesi üzerine o güne lanet olsun!
ben bu konuyu bilimsel olarak sizlerin bulamayacağı kaynaklardan ve yeni çalışmalardan takip etmekteyim ve bu konuya kendi okul derslerimden daha çok mesai ayırıyorum
son çalışmalar gösteriyor ki LAZER YÜZDE VE BAZI BÖLGELERDE KONTRENDİKE(KULLANIMI KESİNLİKLE YASAK)
buna da paradoksal hipertrikozis deniyor yani ters tepen ve aşırı kıllanmaya sebebiyet veren tedavi yan etkisi!!
şu an tüm dünyada yüze lazer uygulaması yeni sonuçları takip eden merkezlerce yapılmıyor!
ama paranın tadını alan bizim merkezler doktorlar da dahil bunun farkında bile değiller
farkında olsalar da bundan vazgeçmeyeceklerdir.
ayy baya dolmuşum benim ders çalışmam lazım ama bildiklerimi paylaşmaya devam edicem merak etmeyin bu konu namus meselem merak etmeyin kızlar!!
ve bu konuda çalışırsam ilerde bilimsel olarak para peşinde koşmayıp sadece Allah rızası için yardım için bi tedavi bulucağım ve bunu paylaşacağım
bilin ki bu bir ranttır ve bulunduysa da çaresi ki gerçekten zor bunu kabul edelim! bunun kamuoyuyla paylaşılması çok zor
dünyayı anlayalım!

canım ben tıpçıyım bu arada:)
zaten büyük ihtimal PCOS var ama hocalar da dahil yeni hormon tahlillerim bunu dışlıyor
klinik anamnez tanıyı koyduruyor oligomenorem de var çünkü adet aralarım hep uzun
uzunca süre hormon takibim var ama hiçbirinde hormonların buna sebep olacak bir anormalliği yok
bendeki büyük iht idiyopatik, genetik geçişden de şüpheleniyorum çünkü halamda da var:S
ama onda 30 yaşından sonra çıkmış
ben çok müdahale ederek bu süreci hızlandırdım sanırım
ki 4 yıl önce tedaviye başladığımda ki oks kullandım yüzümde çenemde zerre tüy yoktu hatta gittiğim doktor ısrarla sorguladı yüzde yok değil mi diye
ben boynumdan ve göğüs aramdan şikayetçiydim
tedavi başladı lazerle birlikte
tedavi bitişi aniden yanak altlarından fışkırdı nedeyse ve gittikçe de kötüye gidiş var şu an
lazer de sağolsun alexandrıt dayadılar çıktıkça ben de sanıyorum ki kurtulacağım aralarda kalıyo diye şikayet edince tarattırdım tüm yüzümü bi güzel
güzelliği gördüm sonra tabi de iş işten geçti
zaten kadınların çoğunda hormon bozukluğu yok periferik reseptörlerin aşırı duyarlanması var buraları okuyanlar biliyordur bunları büyük ihtimalle ama bazı hocaların bunu kabul edecek tecrübesi bile yok!
o yüzden sizden bir tıpçı olarak tavsiye her doktora güvenmeyin bu konu henüz uzunca süre çalışmaları olmayan bir konu
ben gözüm kapalı lazere başladım doktor tavsiyesi üzerine o güne lanet olsun!
ben bu konuyu bilimsel olarak sizlerin bulamayacağı kaynaklardan ve yeni çalışmalardan takip etmekteyim ve bu konuya kendi okul derslerimden daha çok mesai ayırıyorum
son çalışmalar gösteriyor ki LAZER YÜZDE VE BAZI BÖLGELERDE KONTRENDİKE(KULLANIMI KESİNLİKLE YASAK)
buna da paradoksal hipertrikozis deniyor yani ters tepen ve aşırı kıllanmaya sebebiyet veren tedavi yan etkisi!!
şu an tüm dünyada yüze lazer uygulaması yeni sonuçları takip eden merkezlerce yapılmıyor!
ama paranın tadını alan bizim merkezler doktorlar da dahil bunun farkında bile değiller
farkında olsalar da bundan vazgeçmeyeceklerdir.
ayy baya dolmuşum benim ders çalışmam lazım ama bildiklerimi paylaşmaya devam edicem merak etmeyin bu konu namus meselem merak etmeyin kızlar!!
ve bu konuda çalışırsam ilerde bilimsel olarak para peşinde koşmayıp sadece Allah rızası için yardım için bi tedavi bulucağım ve bunu paylaşacağım
bilin ki bu bir ranttır ve bulunduysa da çaresi ki gerçekten zor bunu kabul edelim! bunun kamuoyuyla paylaşılması çok zor
dünyayı anlayalım!

tereciye tere :1:
canım üzüldüm inan..
lazere bende gittim yıllar evvel.üstelik dermatoloğa..o zamanlar daha da pahalıydı bu işler..
neyse anlatmayayım başıma gelenleri.daha önce anlatayım dedim banı yedim..
sen yinede bu yöntemi takip et istersen.vücuda verilen herhangi bir şey yok.yan etkisi olacağını sanmıyorum.ama bizden daha uzun sürebilir sonuç alman..zaten her durumda tüylerini almak zorundasın.bu tarihlerde al bari..
ancak limon tuzu önermiyorum.deneyen arkadaşlarım da cevap yazabilir belki sana.olumsuz oldu tecrübeleri hep..
iğneli epilasyonda da her yer güvenilir değil.işini doğru yapan yeri ayırmak kolay değil.
çok uzun yazmayayım şimdi ama gittiğinde kıl kökünden kökteki yağın yandığını duymalısın.bu köke kadar giriliyor demektir.bazıları hızlı yapmak adına tam köke ulaşmadan geri çıkıyor..buna dikkat etmelisin..

aycangül ben de bu ay lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum. onun için de epilasyon tarıhı mı uygun yine. 23 nisan?

kızlar ya ben uzman tv de bulamadım yüzümü iple almayı öğrenmem lazım :44: sir ağda yüzümü çok kötü yara yapıyor değdirmek dahi istemiyorum:50: ipi de bilmiyorum napsam ki:63:

aycangül ben de bu ay lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum. onun için de epilasyon tarıhı mı uygun yine. 23 nisan?

kesinlikle canım.
yöntem farketmez zaten..tüm epilasyon türleri için aynı tarihi kullanıyoruz..
lazer de bu tarihleri kullanarak çok akıllıca bir iş yapıyorsun..tebrik ederim :13:

Back