kızlar ya ben uzman tv de bulamadım yüzümü iple almayı öğrenmem lazım :44: sir ağda yüzümü çok kötü yara yapıyor değdirmek dahi istemiyorumipi de bilmiyorum napsam ki
![]()
senin aracılığınla tüm merak edenlere açıklayalım..
İple Kıl Tüy Almak-Video
burada var ama ben püflerini yazıcam şimdi.
buradan ipin bağlama şekline bakın.göreceksiniz ortada 1,5 cm genişliğinde burgu oluşturuyor. yalnız bunu yaparken düğüm ortaya doğru geldi.bunu önlemek için düğümü parmaklarınızın arasına sıkıştırın.kafanız karışmasın ,düğümün ortaya doğru ilerlediğini görünce içgüdüsel olarak tutacaksınız zaten :)
tavsiyem hemen tüyleriniz üzerinde denememeniz.önce oluşturduğunuz bu burguyu sağa sola hareket ettirmeyi öğrenin.sadece burguya bakarak,oyun oynayın yani :)
eğer ellerinize odaklanırsanız sadece kafanızı karıştırmış olursunuz.hele bunu ayna karşısında denemeye kalkarsanız daha da zorlaşır işiniz.
siz burguya odaklanıp, hareket ettirme oyunu oynarken elleriniz gerekeni kendi kendine öğrenecek zaten :)
sonra başka birinde yada bacağınızda ilk denemeyi yapabilirsiniz.hala ayna yasak,ona göre :)
şimdi yapmanız gereken ilk iş burguyu tüyün üzerine yerleştirmek.
sonrada az önce bahsettiğim oyunu oynamaya başlayın :) ama bu kez burgunun önünde tüyler olacak.ve ip adeta bir çim biçme makinesi gibi tüyleri arasına alarak ilerleyecek.
bir sürede bu alıştırmalara devam edin..
eliniz iyice alıştıktan sonra ayna serbest :)
ama aynada ellere bakmak yine yasak
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar ..
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)