• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar ya ben uzman tv de bulamadım yüzümü iple almayı öğrenmem lazım :44: sir ağda yüzümü çok kötü yara yapıyor değdirmek dahi istemiyorum:50: ipi de bilmiyorum napsam ki:63:

senin aracılığınla tüm merak edenlere açıklayalım..

İple Kıl Tüy Almak-Video

burada var ama ben püflerini yazıcam şimdi.
buradan ipin bağlama şekline bakın.göreceksiniz ortada 1,5 cm genişliğinde burgu oluşturuyor. yalnız bunu yaparken düğüm ortaya doğru geldi.bunu önlemek için düğümü parmaklarınızın arasına sıkıştırın.kafanız karışmasın ,düğümün ortaya doğru ilerlediğini görünce içgüdüsel olarak tutacaksınız zaten :)

tavsiyem hemen tüyleriniz üzerinde denememeniz.önce oluşturduğunuz bu burguyu sağa sola hareket ettirmeyi öğrenin.sadece burguya bakarak,oyun oynayın yani :)
eğer ellerinize odaklanırsanız sadece kafanızı karıştırmış olursunuz.hele bunu ayna karşısında denemeye kalkarsanız daha da zorlaşır işiniz.
siz burguya odaklanıp, hareket ettirme oyunu oynarken elleriniz gerekeni kendi kendine öğrenecek zaten :)

sonra başka birinde yada bacağınızda ilk denemeyi yapabilirsiniz.hala ayna yasak,ona göre :)
şimdi yapmanız gereken ilk iş burguyu tüyün üzerine yerleştirmek.
sonrada az önce bahsettiğim oyunu oynamaya başlayın :) ama bu kez burgunun önünde tüyler olacak.ve ip adeta bir çim biçme makinesi gibi tüyleri arasına alarak ilerleyecek.
bir sürede bu alıştırmalara devam edin..

eliniz iyice alıştıktan sonra ayna serbest :)

ama aynada ellere bakmak yine yasak :1:

umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar ..
:54:

demek saçmaladığımı düşünmüştün ha:57: :1:
bundan sonra diğer üyelere özel mesajla göndereceğim tarihleri.bak başının çaresine :1:

bu arada sonuçların çok güzel..bugün 3 haftayı bitirdik 4. haftaya giriyoruz..kaldı iki haftamız.
batıklar için doktora git istersen.kremi varmış..buralarda biyerde okumuştum.kullanan arkadaş sorunun ortadan kalktığını yazmıştı..

:9: Ay hayır saçmaladığını düşünmemiştim, mevzunun saçma oldğunu düşünmüştüm aynı şey diil... :25:

aycangülün gösterdiği videoyu izledim bende ama anlamamıştım bari açıklamayla beraber izleyeyim:44: inş ayın 23üne kadar öğrenebilirim:26: sağol aycangül:34: sen de olmasan:34:

aycangülün gösterdiği videoyu izledim bende ama anlamamıştım bari açıklamayla beraber izleyeyim:44: inş ayın 23üne kadar öğrenebilirim:26: sağol aycangül:34: sen de olmasan:34:

canım videoda sadece ipin bağlanış şeline ve burgu yapışına bak..
gerisini yazdıklarıma göre çalış.inan çok kolay olacak..

senin aracılığınla tüm merak edenlere açıklayalım..

İple Kıl Tüy Almak-Video

burada var ama ben püflerini yazıcam şimdi.
buradan ipin bağlama şekline bakın.göreceksiniz ortada 1,5 cm genişliğinde burgu oluşturuyor. yalnız bunu yaparken düğüm ortaya doğru geldi.bunu önlemek için düğümü parmaklarınızın arasına sıkıştırın.kafanız karışmasın ,düğümün ortaya doğru ilerlediğini görünce içgüdüsel olarak tutacaksınız zaten :)

tavsiyem hemen tüyleriniz üzerinde denememeniz.önce oluşturduğunuz bu burguyu sağa sola hareket ettirmeyi öğrenin.sadece burguya bakarak,oyun oynayın yani :)
eğer ellerinize odaklanırsanız sadece kafanızı karıştırmış olursunuz.hele bunu ayna karşısında denemeye kalkarsanız daha da zorlaşır işiniz.
siz burguya odaklanıp, hareket ettirme oyunu oynarken elleriniz gerekeni kendi kendine öğrenecek zaten :)

sonra başka birinde yada bacağınızda ilk denemeyi yapabilirsiniz.hala ayna yasak,ona göre :)
şimdi yapmanız gereken ilk iş burguyu tüyün üzerine yerleştirmek.
sonrada az önce bahsettiğim oyunu oynamaya başlayın :) ama bu kez burgunun önünde tüyler olacak.ve ip adeta bir çim biçme makinesi gibi tüyleri arasına alarak ilerleyecek.
bir sürede bu alıştırmalara devam edin..

eliniz iyice alıştıktan sonra ayna serbest :)

ama aynada ellere bakmak yine yasak :1:

umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar ..
:54:

tüm ayrıntıları anlatmışsın da en önemli noktayı unutmuşsun :44:

ipin cinsi ne olacak benim evde naylon iplik var onla denemeye çalıştım ama elimi kesti ip :50:

normal iplik mi olacak o da hemen kopuvermez mi :50:

gerçi kuaförlerinde sık sık kopuyor demekki normal iplikle yapıyorlar öyle mi ?

ben normal iple alıyorum naylon ip elleri mahvediyor, arada bir kopuyor ama zaten ilk almaya basladıgınızda öyle kuaförlerdeki gibi pıtır pıtır alamıyosunuz malesef zamanla alısıyosunuz ama o yüzden ilk baslarda kopmalar olmuyor pek, sonuç ben normal iplikle alıyorum

tüm ayrıntıları anlatmışsın da en önemli noktayı unutmuşsun :44:

ipin cinsi ne olacak benim evde naylon iplik var onla denemeye çalıştım ama elimi kesti ip :50:

normal iplik mi olacak o da hemen kopuvermez mi :50:

gerçi kuaförlerinde sık sık kopuyor demekki normal iplikle yapıyorlar öyle mi ?

kuaförde görüyorsunuz diye yazmadım ipin türünü..normal dikiş ipi..
naylon ip kesinlikle olmaz..

yalnız önemli bir nokta daha var.cildi yağlı olanlar önce tonik yada benzer bişeyle alacağı bölgeyi yağdan arındırsın..yoksa ip çabucak yağlanır.hatta yazın ter de aynı şeye sebep olur..
ben hep bu şekilde alırım.inanın kuaföre gitmeyi bıraktığımdan beri çok fark etti..
şimdi birde bu yöntemle birleştirdim..çok memnunum..
biriyle konuşurken aklıma bile gelmiyor bıyığım var mıdır,görünüyor mudur diye..

kızlar yeni bi yöntem yazayım dün akşam keşfettim:52: ipi boynunuzdan geçirip önde birleştirin.sonra 3 defa ipi diğerinin içinden geçirin.bi sağa bi solaipin uçlarını sırayla çekin..dün yüzümün bi kızmını ve bıyık bölgemi o şekilde aldım..:34: ama aycangülün bahsettiği daha kolay olur ona da çalışıyorum:49:

kızlar yeni bi yöntem yazayım dün akşam keşfettim:52: ipi boynunuzdan geçirip önde birleştirin.sonra 3 defa ipi diğerinin içinden geçirin.bi sağa bi solaipin uçlarını sırayla çekin..dün yüzümün bi kızmını ve bıyık bölgemi o şekilde aldım..:34: ama aycangülün bahsettiği daha kolay olur ona da çalışıyorum:49:

23 nisanda alacak tüyün olacak mı ki :44:

bu arada nisan tarihlerini kaçırmıyorum :66:
nasıl oldu bilmiyorum ama dün gece regl oldum :) (bu durumda üzülmem gerekiyor ama neyse :)

kesinlikle canım.
yöntem farketmez zaten..tüm epilasyon türleri için aynı tarihi kullanıyoruz..
lazer de bu tarihleri kullanarak çok akıllıca bir iş yapıyorsun..tebrik ederim :13:
kız kardeşim bi süredir lazere gıdıyo bitmediğinden yakınıyordu. onu da kendımle bırlıkte belli tarıhlerde gıtmeye ıkna ettım: ) etrafımda bi kaç kişi inanmıyor gıbı dyrmalarına ragmen tarıhlerı sorup duruyorlar. inşallah erken kurtulurum şu tüylerden ben de. aycangül sana içten çok çok çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
kız kardeşim bi süredir lazere gıdıyo bitmediğinden yakınıyordu. onu da kendımle bırlıkte belli tarıhlerde gıtmeye ıkna ettım: ) etrafımda bi kaç kişi inanmıyor gıbı dyrmalarına ragmen tarıhlerı sorup duruyorlar. inşallah erken kurtulurum şu tüylerden ben de. aycangül sana içten çok çok çok teşekkür ediyorum.

ah o inanmıyor gibi görünenler :1:

ben de o şekilde alıyorum, boynumdan geçirip yani, bana o şekilde kolay geliyor.

oh bu ay bol bol vaktimiz var:46: regl dönemimin hemen bitimine rastlıyor :62: ama şu günler biraz çabuk geçse, benim tüyler uzadı bayağı :95:

herzamankinden fazla uzayacak canım..çünkü bu ay 5 hafta beklemiş oluyoruz..
ben 19 martın üstüne iki kez regl oldum ,düşün :1:

Back