Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

çok sevindim..
bu ten koyuluğu konusunda geçenlerde bi bayan çok iddealı kouşuyordu..ürünü varmış.
yaşlı bir bayan adını hatırlayamadım ama bu sitede de reklamları var..çok bilindik biri aslında:44:

sanırım hülya leyla çabuk olmalı bende duymuş gibiyim

çok sevindim..
bu ten koyuluğu konusunda geçenlerde bi bayan çok iddealı kouşuyordu..ürünü varmış.
yaşlı bir bayan adını hatırlayamadım ama bu sitede de reklamları var..çok bilindik biri aslında:44:

aaa gerçekten dört hafta olmuş alalıııı:61:
dolunaydan max. derecede faydalanmış olmalıyım ki daha doğru düzgün çıkmadılar bile:66::64:

ne olur arkadaşım o ismi hatırlamaya çalış yada o reklam hakkında ip ucu ver ben ulamadım.bişi daha diyecem baya sabırlısın yüzlerce soruyu cevaplıyorsun.allah kolaylık versin

eveett.hülya leyla çabuk..ben denemedim ama anlatırken duydum..sitesine girip bir bak istersen..

bende de kısacık durumlar söz konusu gözünün içine bakıyorum uzasınlar diye sadece şu batık durumuna çözümüm yok malesef ne keseler yapıyorum kendimi zımparalıyorum resmen ama yok yok ! hep batık hep batık :2::2::2::84::84::84:

önceki sayfalardan birine yazmıştım canım batıklarla ilgili olan ilacı..

22nisan saatleri iyiymiişş :) inşallah dediğin gibi daha özel olan saatlere denk getirebilirim bakalım bundan sonrası kısmet :)

gel 23 nisan gel :26: ya benim tüyler çok fazla, "tüylerim halen çıkmadı" diyenlere o kadar imreniyorum ki, inşallah benim de böyle yorumlar yapabileceğim zamanlar olacak yakında. aycangül kollarımdaki tüyler erken çıkmıştı hatırlıyorsan, şu an o kadar gür görünüyorlar ki :18: hiçbi ay böyle olmamıştı, bu tarihlerden önce de, bu tarihlere uyduktan sonra da. bu ay niye böyle anlamadım, sadece regl olmama bağlıyorum :37:

gel 23 nisan gel :26: ya benim tüyler çok fazla, "tüylerim halen çıkmadı" diyenlere o kadar imreniyorum ki, inşallah benim de böyle yorumlar yapabileceğim zamanlar olacak yakında. aycangül kollarımdaki tüyler erken çıkmıştı hatırlıyorsan, şu an o kadar gür görünüyorlar ki :18: hiçbi ay böyle olmamıştı, bu tarihlerden önce de, bu tarihlere uyduktan sonra da. bu ay niye böyle anlamadım, sadece regl olmama bağlıyorum :37:

olabilir canım..tarihlerle ilgili olsa diğer arkadaşlarda aynı şeyi yaşardı..
keşke sen de faydasını görebilseydin..ama hemen pes etmek yok..
bak ben kaç aydır boşuna yapıyorum.her seferinde regl oldum.ama pes etmedim :)
paylaşılan sonuçlar da pes etmemem gerektiğini gösteriyor..
bir de tavsiyem,bu konuda aşırı stres yapmaman.nasıl ki saçlar stres yaptıkça inatlaşırcasına uzamıyorsa,tüylerde öyle..aslında bu her konuda böyle..

bu tarihleri yeni gördüm ben de denemek istiyorum ama ben 3 günde bir kaş bıyık alan bir insanım. bu güne kadar yüzümü hiç almadım çoğalır diye. bu tarihlerde yüzümü de alırım artık. bakalım kaç günde çıkıcak. bu saatlede 1 saatlik kayma olsa etkisi daha mı az oluyo acaba ben 1 saatte hiç bişeyi tamamlayamam :(

bu tarihleri yeni gördüm ben de denemek istiyorum ama ben 3 günde bir kaş bıyık alan bir insanım. bu güne kadar yüzümü hiç almadım çoğalır diye. bu tarihlerde yüzümü de alırım artık. bakalım kaç günde çıkıcak. bu saatlede 1 saatlik kayma olsa etkisi daha mı az oluyo acaba ben 1 saatte hiç bişeyi tamamlayamam :(

hoşgeldin o zaman..:71:

verdiğim tarih aralığında istediğin zaman yapabilirsin..

ayrıca verdiğim saatler deneme amaçlı.. daha güçlü olabilir belki.
eğer bu saatleri kullanmak istersende iki ayrı saat verdim zaten.bölerek yapabilirsin..
yada yine o saat dilimi içinde olacak şekilde yaparsın.taşsada sorun olmaz..
mesela o bir saatlik dilimde alt bacağını yada ne bileyim koltukaltını alabilirsin yetiştiği kadar.sonra epilasyona devam edersin..

3aydır sir ağda uygulamaya başlamıştım ama reglin bitince almak daha ii die sölenmişti ve hep öle alıodum aslında bayada incelme ve yer yer boşluklar var şuan :49: ama senin yazını geçen hafta okudum tamda reglimin bitmesine yakındı vee almadım tüylerimi şimdi 22nisanın gelmesini bekliorum :66: zaten incelmiş ve seyrelmeye başlamış olan tüylerimden umarım bu yöntemle çok daha çabuk kurtulurum :69: yazılanları okudukça heyecanlanıyorum :1: 4hafta geçmesine rağmen kısacıklar almasam bile olur denmesi müthiş bişi bu yöntem inşallah bende o günleri görürüm :34: bu paylaşımın için çok teşekkürler aydangül senin sayende galip çıkacağız tüylerimizle olan savaşımızdan :52:

3aydır sir ağda uygulamaya başlamıştım ama reglin bitince almak daha ii die sölenmişti ve hep öle alıodum aslında bayada incelme ve yer yer boşluklar var şuan :49: ama senin yazını geçen hafta okudum tamda reglimin bitmesine yakındı vee almadım tüylerimi şimdi 22nisanın gelmesini bekliorum :66: zaten incelmiş ve seyrelmeye başlamış olan tüylerimden umarım bu yöntemle çok daha çabuk kurtulurum :69: yazılanları okudukça heyecanlanıyorum :1: 4hafta geçmesine rağmen kısacıklar almasam bile olur denmesi müthiş bişi bu yöntem inşallah bende o günleri görürüm :34: bu paylaşımın için çok teşekkürler aydangül senin sayende galip çıkacağız tüylerimizle olan savaşımızdan :52:

rica ederim canım..
yeterki faydasını görün :)
o zaman bu ay epilasyonunu yapıyorsun ve sonuçları bizimle paylaşıyorsun :34:
vee bu da hoşgeldin çiçeğin :71:

rica ederim canım..
yeterki faydasını görün :)
o zaman bu ay epilasyonunu yapıyorsun ve sonuçları bizimle paylaşıyorsun :34:
vee bu da hoşgeldin çiçeğin :71:

hoşbulduk canım :81: sonuçlardan mutlaka haberdar ederim paylaşmadan geçmem :34: bi de yazdıklarında bi yerde epilasyondan önce nemlendirme gibi bişi okumuştum ama şimdi bulamadım :26: o konuda beni aydınlatırsan çok mutlu olurum :90:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım :81: sonuçlardan mutlaka haberdar ederim paylaşmadan geçmem :34: bi de yazdıklarında bi yerde epilasyondan önce nemlendirme gibi bişi okumuştum ama şimdi bulamadım :26: o konuda beni aydınlatırsan çok mutlu olurum :90:

kuru ciltte tüyleri alırken kırılma olduğu için hergün nemlendirici sürüyoruz..bu kadar :)

eveett.hülya leyla çabuk..ben denemedim ama anlatırken duydum..sitesine girip bir bak istersen..

kızlar hülya leyla çabuk bitki dermanın da sahibi..ve her perşembe özlemyıldızın canlı yayınına çıkıyo merak edenler benim gibi geçmiş proğramları sırayla izleyebilirsiniz:34::34: vücut için tüy azaltıcı ürününü aldım deneyecem sonuçları paylaşırım:1::1: ben de dört gözle mayıs tarihlerini bekliyorum bu arada:43::43::43: nisan niye böyle yaptın ne istedin benden:58::58::58:

Ben bu tarihlerde şehirdışında olacağım için mecburen bi kaç gün önce alıcam.Bu kadar bekle,bekle sonra puff:37:Üzgünüm:43:Neyse ki tesellim var,bayaa azalmış bacaklarım:64:,1 ay olduğu halde durum hiç fena değil,sağlık olsun ne yapalım?...Aycangulcüm,canım sağol :71: Artık ben önümüzdeki ay katılırım inşallah:54:

Back