• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül epilasyon sonrasında şu tüy azaltıcı kremlerden kullanıyormusunuz acaba?

23 Nisan'da belli bir saatte mi alacağız yoksa herhangi bir saatte olabilir mi ? Çok heyecanlıyım ilk defa alacağım merak ediyorum :D

nisanı ben de merakla bekliyorumm:52: ilk defa deneyeceğim bu yöntemi ama işe yarayacağına da zaten inanıyorum:66: aycanGÜL iyiki böyle bi araştırma yapmışsın canım:1:

Bugün kötü bir şey yaptım:14:
Erkek arkadaşım geleceği için kaşlarımı bıyığımı ve çenemde çıkanları aldırdım ama aldırmadan önce incelediğimde hepsi incelmişlerdi :14: şimdi dön başa oldum sanırım:14:

Neyse sonra devam ederim:1:

23 Nisan'da belli bir saatte mi alacağız yoksa herhangi bir saatte olabilir mi ? Çok heyecanlıyım ilk defa alacağım merak ediyorum :D

canım saattine kadar yazıcam size merak etme:)
22 ve 24 nisandanda çalabileceğiz biraz..
istediğin zaman yapabileceksin verdiğim sınırlar içerisinde.ancak hep söylüyorum,hava karardıktan sonra yaparsanız ayın enerjisinden daha çok faydalanmış olursunuz :)

Son düzenleme:
nisanı ben de merakla bekliyorumm:52: ilk defa deneyeceğim bu yöntemi ama işe yarayacağına da zaten inanıyorum:66: aycanGÜL iyiki böyle bi araştırma yapmışsın canım:1:

bence de tatlım :1:
kıla tüye yüne ölüm :1:

sanırım ben yine regl olucam :19:
ben araştırıyorum,kaymağını siz yiyiyorsunuz :1: böyle devam ederse gelip hepinize kıl ekicem :63:

kadın programlarına astroglar falan çıkıyor burçlar hakkında bişeylr söylüyor yakında sen de çıkarsın (: bu faydalı araştırmanı çok kişiye duyurmuş olursun hem para da kazanırsın (: aslında sen daha çok dua alıyosun (:

kadın programlarına astroglar falan çıkıyor burçlar hakkında bişeylr söylüyor yakında sen de çıkarsın (: bu faydalı araştırmanı çok kişiye duyurmuş olursun hem para da kazanırsın (: aslında sen daha çok dua alıyosun (:

annemde öyle diyor :1:
ne iyi olur :) dua etmeye devam edin,özellikle iş konusunda :)
sonunda bende dua siparişi vermeye başladım :1: kılıçbalığı okuyunca kafamı kopartacak :1:
iş bulup sermaye oluşturabilirsem ay takvimine göre toplanmış kat kat şifalı bitkilerden bakım yağları üretmeyi hayal ediyorum.şimdiden isteyen kuaförler var da sermaye yok :1:

marttakinde yaptım ben ilk kez ve beklentide çok abarttım itiraf ediyorum o yüzden tabi ki beklediğim gibi tamamen bittiği falan yok aslında daha önce ne kadar zamanda çıktıklarına pek dikkat etmediğim için sürenin gecikmesinden de haberim yok ama kollarımda azalma olmadı yüzümde de azalma olmadı hatta epilatörle aldığım için sert çıktılar keşke iple alabilsem kendim iple azalıp inceliyolarmış hem cildime de daha az zarar veririm :43:
ama koltuk altımda azalma var kesinlikle bacaklarımda da var bikini bölgesinde çok yoğun bi etki göremedim çünkü alırken kırdım hep
şu yüzümü iple almayı kendi kendime başarma olasılığım nedir acaba saatler hep hava karardıktan sonra oluyo kuaföre gidemem o saatte :26:

marttakinde yaptım ben ilk kez ve beklentide çok abarttım itiraf ediyorum o yüzden tabi ki beklediğim gibi tamamen bittiği falan yok aslında daha önce ne kadar zamanda çıktıklarına pek dikkat etmediğim için sürenin gecikmesinden de haberim yok ama kollarımda azalma olmadı yüzümde de azalma olmadı hatta epilatörle aldığım için sert çıktılar keşke iple alabilsem kendim iple azalıp inceliyolarmış hem cildime de daha az zarar veririm :43:
ama koltuk altımda azalma var kesinlikle bacaklarımda da var bikini bölgesinde çok yoğun bi etki göremedim çünkü alırken kırdım hep
şu yüzümü iple almayı kendi kendime başarma olasılığım nedir acaba saatler hep hava karardıktan sonra oluyo kuaföre gidemem o saatte :26:

çok rica ediyorum epilatör sürmeyin yüzünüze.daha öncede yazdım..hızla güçlendirir ve kalınlaştırırsınız.tabiri caizse gübre verseniz o kadar beslenemezler.
iple almak çok kolay.sadece ilk günlerde biraz zorlanırsınız.sonra yürürken bile yapabilirsiniz..en sonunda iple almayı görüntüleyip koyduracaksınız :1:
kolaltı ve bacaklar için sevindim canım.bikini zaten zaman alıyor biraz.çok söyledim.
mart ayında tamamen biteceğinimi düşünmüştün :)

Benim bacaklarımda da gözle görülür azalma oldu sadece bu ay denemiştim, inceldirler ve hala tam çıkmadılar, aralarda da boşluklar var, inanılmaz. Bu başlığı ilk okuduğumda saçma bulmuştum itiraf edeyim.

Yalnız benim bir de batık sorunum var, arada jiletlemem gerekiyor, çözümü sadece bunda buldum, i yandan zaltırken bi yandan çoğaltmış mı olurum napsam karar veremedim. Gerçi kol altımı yıllardır jiletle alıyorum aynı duruyor artma olmadı ama? :96:

çok rica ediyorum epilatör sürmeyin yüzünüze.daha öncede yazdım..hızla güçlendirir ve kalınlaştırırsınız.tabiri caizse gübre verseniz o kadar beslenemezler.
iple almak çok kolay.sadece ilk günlerde biraz zorlanırsınız.sonra yürürken bile yapabilirsiniz..en sonunda iple almayı görüntüleyip koyduracaksınız :1:
kolaltı ve bacaklar için sevindim canım.bikini zaten zaman alıyor biraz.çok söyledim.
mart ayında tamamen biteceğinimi düşünmüştün :)

evet hayallendim baya bi :52:
iple almayı öğrenmem lazım ama nasıl video falan da bulamadım ki internette kuafördeki sinir kız da göstermiyo sırf anlamayayım diye aşırı hızlı yapıyo :50:
evet gübreledim baya moralimi bozdu o uff :43:

uzman tv ye bakın orda aklınıza gelebilecek her konuyla ilgili video var, ben de bıyık almayı iple ordan ögrendim şükür ki yüzümde problem yok ama aynı yöntemle neden alınmasın ki

evet hayallendim baya bi :52:
iple almayı öğrenmem lazım ama nasıl video falan da bulamadım ki internette kuafördeki sinir kız da göstermiyo sırf anlamayayım diye aşırı hızlı yapıyo :50:
evet gübreledim baya moralimi bozdu o uff :43:

uzman tv de varmış canım..yoksa ben evde çekip koyacaktım :1:

Back