• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

6 nisan için kötünün iyisi demiştin sanki birine, yanlışmı anladım ben :S bacaklarımı almam lazım az çıktılar ama belliler.. zaten 23üne kadar uzarlar diye düşündüm :S ama sen sakın diyince tedirgin oldum çünkü ciddi anlamda sonuç alıyorum bu tarihlerden..

ayrıca bikini bölgesi içinde yorum yapmam lazım normalde jilet kullanan biriyim maalesef.. ama 2 sefer verdiğin tarihlerde ağda yapmaya çalıştım, 19 marttan beri yeni çıkmaya başladılar, ve zayıf ve güçsüzler :)) yaniii sıkıp dişimi birkaç sefer daha yapabilirsem eminim ki normale döncekler :))

canım,o mecburum dediği için verdim o tarihi..yoksa büyüyen ay fazındayız,asla önermem.eğer mecburiyetin yoksa sakın alama..
bak ne güzel sonuçlar almışsın.şimdi alırsan onları yeniden güçlendirmiş olursun..
sonuçların çok güzel canım,çok sevindim :54:

aycangül nisanın tarihleri belli oldumu bu ayın 16sında abimin nişanı var koltuk altımı ve bacaklarımı almam lazım az çıktılar ama belliler yinede önerebileceğin bi tarih varsa yakın zamanda sevinirim şimdiden teşekkürler:54:

aycangül nisanın tarihleri belli oldumu bu ayın 16sında abimin nişanı var koltuk altımı ve bacaklarımı almam lazım az çıktılar ama belliler yinede önerebileceğin bi tarih varsa yakın zamanda sevinirim şimdiden teşekkürler:54:

canım malesef..18 ine kadar büyüyen fazdayız..
istersen tüy dökücü falan kullan idareten.ama 23 nisanda alabileceğin şekilde ayarlamalısın zamanını..

canım malesef..18 ine kadar büyüyen fazdayız..
istersen tüy dökücü falan kullan idareten.ama 23 nisanda alabileceğin şekilde ayarlamalısın zamanını..

:5:tüy dökücü bende sert çıkarıyo kapatıcı uygulasam daha ii olu zannımca ozaman etkisi başlamışken tekrar başa dönmeyim teşekkür ederim:54:

daha once gormelıymısım burayı..bugun aldırdım daha zamanlamam cok kotu olmus :50:

Aycangül,

Ben ilk sayfada hala mart ayının tarihlerinin görüyorum.

Henüz güncellemedin mi?:44:

Aycangülcüm ayın 20sinde falan alsam gene yararını görürmüyüm? Martın 19unda aldıklarım zaten daha yeni yeni çıkmaya başladı :21: bikaç yerimde bikaç tanecik siyah tüylerimde vardı 19unda ilk defa onlarıda aldım ve bakıyorum kendilerinden halaa eser yok :1: bu kadar yararını görmüşken başa dönmek istemiyorum ama en geç 20si yada 21inde almam lazım :59:

Aycangül,

Ben ilk sayfada hala mart ayının tarihlerinin görüyorum.

Henüz güncellemedin mi?:44:

hayır canım güncellemedim henüz..
o tarihleride konuyu yeni gören arkadaşlar için örnek olsun diye kaldırmıyorum..
en kısa zamanda güncelleyeceğim.
22-23-24 nisanı kapsayacak ama saatlerini şu an veremiyorum..

Aycangülcüm ayın 20sinde falan alsam gene yararını görürmüyüm? Martın 19unda aldıklarım zaten daha yeni yeni çıkmaya başladı :21: bikaç yerimde bikaç tanecik siyah tüylerimde vardı 19unda ilk defa onlarıda aldım ve bakıyorum kendilerinden halaa eser yok :1: bu kadar yararını görmüşken başa dönmek istemiyorum ama en geç 20si yada 21inde almam lazım :59:

canım malesef en arken 22 nisan akşam oluyor..

tamaammm:13:..bundan sonra denerım umarım ıse yarar ne buyuk dert benım ıcın ...

hangimiz için değil ki canım..bak ben en sonunda kolları sıvadım kendi yöntemimi buldum..
ama yıllardır çabalıyorum.. arkadaşlarım hep derdi:en sonunda çözüm bulacaksın sen bu tüylere diye..
yaptım,oldu :65:
şimdi sıra sizleri kurtarmakta :70:

Herkesn derdi aynı bu ayın tarihleri çok geç. 22sinde gündüzü de kullanabilsek çok iyi olur bakalım bekliyorum hevesle günleri (:

Koltuk altımı ve malum bölgeyi Mayısın 19 unda kendim yapmıştım. Koltuk altımda hala hareket yok çıkanlar var ama onlar zaten o zaman kısa oldukları için alamadıklarım hatta kuaförümün alternatif tarihte ağda bunları tutmaz ince diyip almadığı tüyler bi de benim alırken kırdığım bir kaç tane:66:
Ama paket bölgem çıkarken jiletle almışım gibi çıktı:26: sonradan nolur bilmiyorum :26: Direniş var:47:
Kollarımı ve bacaklarımı alternatif tarihte aldırmıştım. Kollarım da sadece şuan çıkanlar kalırsa yenileri çıkmazsa %50 azaldılar veya inceldiler diyebilirim:52: Bacaklarım zaten tüy gibiydi şu an baş gösterenler de hizaya geldik biz diyorlar:1:

Teşekkürler Aycangül:65:

Koltuk altımı ve malum bölgeyi Mayısın 19 unda kendim yapmıştım. Koltuk altımda hala hareket yok çıkanlar var ama onlar zaten o zaman kısa oldukları için alamadıklarım hatta kuaförümün alternatif tarihte ağda bunları tutmaz ince diyip almadığı tüyler bi de benim alırken kırdığım bir kaç tane:66:
Ama paket bölgem çıkarken jiletle almışım gibi çıktı:26: sonradan nolur bilmiyorum :26: Direniş var:47:
Kollarımı ve bacaklarımı alternatif tarihte aldırmıştım. Kollarım da sadece şuan çıkanlar kalırsa yenileri çıkmazsa %50 azaldılar veya inceldiler diyebilirim:52: Bacaklarım zaten tüy gibiydi şu an baş gösterenler de hizaya geldik biz diyorlar:1:

Teşekkürler Aycangül:65:

oh oh oh süper..
o inatçıyada gösteririz gününü zamanla merak etme :1:

ufff pufff ne zaman gelecek bu nisan tarihleri 19 mart epilasyonunun etkisini gördüm çok şükür, bacaklarımda en cok, benim icin gec cıkmaları mucize azalma olmadı şimdilik demek ki ilk mucizem gerceklesecek ondan sonra azalmalar yasıcam öyle olmasını diliyorum bütün kalbimle :1::1::1:
gel nisan tarihi geeeel geeel

ufff pufff ne zaman gelecek bu nisan tarihleri 19 mart epilasyonunun etkisini gördüm çok şükür, bacaklarımda en cok, benim icin gec cıkmaları mucize azalma olmadı şimdilik demek ki ilk mucizem gerceklesecek ondan sonra azalmalar yasıcam öyle olmasını diliyorum bütün kalbimle :1::1::1:
gel nisan tarihi geeeel geeel

bu kez beş hafta beklemiş olacağız :)

hangimiz için değil ki canım..bak ben en sonunda kolları sıvadım kendi yöntemimi buldum..
ama yıllardır çabalıyorum.. arkadaşlarım hep derdi:en sonunda çözüm bulacaksın sen bu tüylere diye..
yaptım,oldu :65:
şimdi sıra sizleri kurtarmakta :70:

Aycangül şu selülitlere de bir el atsaydın yaa :30:

Back