• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım msj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum. lazer tarihlerini istemiştin. 29.09.09-26.10.09-03.12.2009-04.01.2010-06.03.2010-13.03.2010-10.04.2010-01.05.2010-22.05.2010. aycangülüm ne kadar teşekkür etsek azdır sana. hepimizle ayrı ayrı uğraşıyorsun. çok incesin canım.

rica ederim canım :)
ilk üç seansın hariç hepsine baktım canım.. 2009 u aramaya üşendim şimdi :))
malesef hep yanlış tarihlere rastlamış.
sonuncusu hariç hep küçülen faza rastlamasına rağmen hiçbiri benim asıl yada alternatif olarak verdiğim tarihlerin dışında..
diğer arkadaşlar için de fikir olsun bu..
bazen olur mu diye başka tarihler soruyorsunuz ya arkadaşlar..buradan da anlayacağınız gibi küçülen ay fazında bile olsak verdiğim tarihlerin dışında uyguladığınızda faydasını görmeniz mümkün değil.
lazerin bile gücü yetmiyorsa bizim sir ağdalar ne yapabilir ? değil mi :)

2 saatte nasıl yetişecek diyordum bir bucuk saatte bitti. sanki daha bi az acıdı bu sefer. bazı küçük olanları alamadım ama olsun. keşke tek derdim onlar olsa :) inanmayan varmıdır bilmem ama sadece gününe dikkat etmek bişi kaybettirmiyor hatta benim gözlemlerime göre ilkinden fayda etmeye başlıyor. tekrar tekrar teşekkürler aycangul izindeyiz :1:

ne güzel özetlemişsin :54:

boğulursun kız allah muhafaza :1:

ipin iki ucunu birbirine bağlayarak yap..bu benim yöntemim..ve çok güzel alıyor..

boğulmak mı :52: yok, çok şükür öyle bi şeyin kıyısından bile geçmedim :46: dediğin yöntemi de deneyeyim ama ipi nereye bağlıyayım? aynaya en yakın yer diş fırçalarımızı koyduğumuz porselen kap:60:

ay inanmıyorum yaa, sen ipin iki ucunu birbirine bağla demişsin, ben de ipin iki ucunu bi yere bağla anlamışım:60::60::60::60::60::52::52::52:

herkese merhaba..
dün saat 20:00 de kuaförümde olacağım diye yapmadığım kalmadı. Önce işe sonra doktora gittim, yoğun bir gündü. Akşam da ağdaya. Geç saat olduğu için sevgili eşimi de sürükledim oralara :82: yazık adamcağız saygı duydu bu dolunay muhabbetine.. hatta kuaförüme dedi ki, "az sonra dolunay olacakmış aman dikkat uluyabilir bizimki" :60:
neyse, kızcağızı da o saatlere kadar tuttum, sağolsun beni kırmadı... :82:
şimdi sonucu bekliyoruz bakalım ailecenek :68:
eğer bu sistemle tüylerim azalırsa çok mutlu olurum.. yıllardır azalmadılar...

aycangül çok teşekkürler bu bilgiler için... Allah ne muradın varsa versin :71:

Son düzenleme:
herkese merhaba..
dün saat 20:00 de kuaförümde olacağım diye yapmadığım kalmadı. Önce işe sonra doktora gittim, yoğun bir gündü. Akşam da ağdaya. Geç saat olduğu için sevgili eşimi de sürükledim oralara :82: yazık adamcağız saygı duydu bu dolunay muhabbetine.. hatta kuaförüme dedi ki, "az sonra dolunay olacakmış aman dikkat uluyabilir bizimki" :60:
neyse, kızcağızı da o saatlere kadar tuttum, sağolsun beni kırmadı... :82:
şimdi sonucu bekliyoruz bakalım ailecenek :68:
eğer bu sistemle tüylerim azalırsa çok mutlu olurum.. yıllardır azalmadılar...

aycangül çok teşekkürler bu bilgiler için... Allah ne muradın varsa versin :71:

canım sağol :54:
bunca zahmetin sonucunu alırsın inşallah..
hepimiz iyi sonuçlar bekliyoruz.
tek seferle yetinme ne olur.takip etmeye devam et olur mu :)

maalesef heyecanla bekledigim yılın en önemli tarihlerini kacırdım ara tarihlere kaldım bu ay :84::84:
ama inanın vakit geldiğinde şimdi onlarca kız ağda yapıyo diye düşünüp güldüm kendi kendime, kalbim sizlerleydi kızlar =) umarım cok guzel sonuclar alırsınız hepiniz..

Ay insan strese giriyo yetişicem diye. Misafir bile kabul etmedim Cumartesi günü. Çocukları eşime attım sen çocuk bakıyosun ben epilasyon yapıyorum, saat 22'ye kadar yanıma uğramayın benim dedim. Yazık garibim iki çocukla uğraştı durdu. Umarım sonuçlar güzel olur. Ben çok inanıyorum ay takvimine, eski insanlar herşeylerini ay'a göre yapıyolar demek var bir hikmeti

canım sağol :54:
bunca zahmetin sonucunu alırsın inşallah..
hepimiz iyi sonuçlar bekliyoruz.
tek seferle yetinme ne olur.takip etmeye devam et olur mu :)

bugün okuldaki kızlara da söyledim ağda muhabbeti açılınca dolunaya göre deniyorum bakalım ne olacak diye onlar da bize de haber ver bizde yapalım ona göre dediler
ağda yaparkende aklıma şey geldi o akşam deprem bekleniyordu ya hani dedim şimdi deprem falan olsa herkes elinde ağdası epilatörü öyle kalır dedim
haberlere de deprem saatlerinde kadınların büyük bir kısmının epilasyon yaptığı gözlerden kaçmadı tüylerle uğraşan kadınlar zor anlar yaşadı falan gibi bi sunumla çıkarız dedim :27:
şükür bi şey olmadı o gece zaten

maalesef heyecanla bekledigim yılın en önemli tarihlerini kacırdım ara tarihlere kaldım bu ay :84::84:
ama inanın vakit geldiğinde şimdi onlarca kız ağda yapıyo diye düşünüp güldüm kendi kendime, kalbim sizlerleydi kızlar =) umarım cok guzel sonuclar alırsınız hepiniz..

fantaziye bak yahu :60::60:

canım çok sağol..inşallah sende diğerlerinden aynı şekilde yararlanırsın :54:

Ay insan strese giriyo yetişicem diye. Misafir bile kabul etmedim Cumartesi günü. Çocukları eşime attım sen çocuk bakıyosun ben epilasyon yapıyorum, saat 22'ye kadar yanıma uğramayın benim dedim. Yazık garibim iki çocukla uğraştı durdu. Umarım sonuçlar güzel olur. Ben çok inanıyorum ay takvimine, eski insanlar herşeylerini ay'a göre yapıyolar demek var bir hikmeti

ben bayılıyorum böyle eşlere :70:yıldızlı pekiyi verdim :nazar: yıldızım yokmuş ,nazar boncuklu oldu :1:
daha da iyi oldu :1:

hayırını gör canım..
nisanı vermedim ama ara tarihleri verdim..
ara tarihlerden sonrada nisanı veririm ..

bugün okuldaki kızlara da söyledim ağda muhabbeti açılınca dolunaya göre deniyorum bakalım ne olacak diye onlar da bize de haber ver bizde yapalım ona göre dediler
ağda yaparkende aklıma şey geldi o akşam deprem bekleniyordu ya hani dedim şimdi deprem falan olsa herkes elinde ağdası epilatörü öyle kalır dedim
haberlere de deprem saatlerinde kadınların büyük bir kısmının epilasyon yaptığı gözlerden kaçmadı tüylerle uğraşan kadınlar zor anlar yaşadı falan gibi bi sunumla çıkarız dedim :27:
şükür bi şey olmadı o gece zaten

habedri bile imgelemişsin :60:

ALTERNATİF TARİHLER:
Asıl epailasyon tarihlerini kullanamamış olan arkadaşlar,
26 Mart 2011 Cumartesi
27 Mart 2011 Pazar
epilasyon yapabilirsiniz.

demiş Aycangül bu günlerinde özel bir saati varmı acaba?

selam sizi yeni keşfetmiş biri olarak çok umutluyum :80:

Back