yeni tarihlermi canım..................
hayır canım..
aşağı yukarı öyle tabi ama tam zamanını ve saatini ilk sayfada ve nisanın ikinci haftasında veririm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım..
aşağı yukarı öyle tabi ama tam zamanını ve saatini ilk sayfada ve nisanın ikinci haftasında veririm..
tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum.umarım bir aksilik yaşamam....birde mart için bir tarih vermişsin.26-27 mart sanırım..ben geçen aldım ama.bir daha üstünde geçmek isterim.hatırlarsan hatırlamayada bilirsinbebeğimden dolayı alabildiğim kadarını almıştım.devam etsem fayda görürmüyüm. bir saati varmı...........
cumartesi akşam yada pazar akşam istediğin saatte yapabilirsin canım..
bu arada diğer arkadaşlarda alternatif olan bu tarhlerde kalanları almalı..
sayfaları okuyorumda diyettede başarılı olunabileceğini yazmışsın.o tarihte bu aralarmı.küçülme sanırım..........
bugün okuldaki kızlara da söyledim ağda muhabbeti açılınca dolunaya göre deniyorum bakalım ne olacak diye onlar da bize de haber ver bizde yapalım ona göre dediler
ağda yaparkende aklıma şey geldi o akşam deprem bekleniyordu ya hani dedim şimdi deprem falan olsa herkes elinde ağdası epilatörü öyle kalır dedim
haberlere de deprem saatlerinde kadınların büyük bir kısmının epilasyon yaptığı gözlerden kaçmadı tüylerle uğraşan kadınlar zor anlar yaşadı falan gibi bi sunumla çıkarız dedim
şükür bi şey olmadı o gece zaten
bende bi an deprem olur dıye cok korkmustum yaa![]()
fantaziye bak yahu
canım çok sağol..inşallah sende diğerlerinden aynı şekilde yararlanırsın![]()
bir an aklımdan geçmedi dersem yalan olur...itiraf edeyim hadi
çok şükür ki olmadı..
sorma neler geçti aklımdan
korktum bende deprem olursa ne yaparım bu halde diye ama deprem korkusu bile engel olamadı kıl savaşçılığına![]()
cumartesi akşam yada pazar akşam istediğin saatte yapabilirsin canım..
bu arada diğer arkadaşlarda alternatif olan bu tarhlerde kalanları almalı..
çığ gibi büyüyoruz , ne güzel :)
hoşgeldin
bu ay yazmadım saatini..her iki günü de tam olarak değerlendirebilirsiniz..
yalnız yeni olduğun için şunu belirtmek isterim.
hava karardıktan sonra uygulandığında ayın enerjisini daha iyi değerlendirmiş oluruz..
ben bayılıyorum böyle eşlereyıldızlı pekiyi verdim
yıldızım yokmuş ,nazar boncuklu oldu
daha da iyi oldu
hayırını gör canım..
nisanı vermedim ama ara tarihleri verdim..
ara tarihlerden sonrada nisanı veririm ..
tüm sayfaları okuyadım da biraz biliyorum ama aycangülcüm bana bi özetlermisin bu ne diye ben kolarımı aldırcamda sir ağdayla cumartesi aksam mı en iyisi bide diyet yapıyorum zaten 2 haftadır hangı acıdan ıyı oluyor 3 nisan a kadar ...tesekur ederim saan simdiden
Aycangül cevabın için teşekkür ederim, fakat merak ettiğim bir detay daha var okuyabildiğim sayfalarda rastladım regl dönemlerinde ne yapmamız gerek?:26:
aycangülcüm yılın en önemli tarihinde kayınvalidemler bizdeydi!ki ben kaç aydır ilk defa müsait oldum bu ay ne kadar sevnmştm,,gittiklernde 23tü bişi yapamadm
nsl olduğumu tahmin edeblrsn herlde biliyosn bu tarhler ne kadar önemliydi benm için artık nasip ara tarihlere
![]()
aycangül bir sorum olcak:18:
mayısta lazerim var randevum 7 mayısta sanırım dolunay ise17 maysta lazeri hangi tarihte yaptırsam daha güzel:84:
sonuç alırım
lazer yaptırdıktqn 10 sonra tüyler dökülmeye baslıyor.dolunayda tüykalmıyor yani yoksa tam dolunay zamanı yaptrsam daha iyimi sonuç alırım:18:
buda şimdiden senin için![]()
19 Martı ucundan yakaladım 22:03 te son tüyümü aldım umutla bekliyorum çıkmamalarını
ara tarihi de degerlendiricem bu ay yaşasın ayın enerjisi gelsin pürüzsüz günler !!!!!!!!!
![]()