• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hayır canım..
aşağı yukarı öyle tabi ama tam zamanını ve saatini ilk sayfada ve nisanın ikinci haftasında veririm..

tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum.umarım bir aksilik yaşamam....birde mart için bir tarih vermişsin.26-27 mart sanırım..ben geçen aldım ama.bir daha üstünde geçmek isterim.hatırlarsan hatırlamayada bilirsin:1: bebeğimden dolayı alabildiğim kadarını almıştım.devam etsem fayda görürmüyüm. bir saati varmı...........

Son düzenleme:
tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum.umarım bir aksilik yaşamam....birde mart için bir tarih vermişsin.26-27 mart sanırım..ben geçen aldım ama.bir daha üstünde geçmek isterim.hatırlarsan hatırlamayada bilirsin:1: bebeğimden dolayı alabildiğim kadarını almıştım.devam etsem fayda görürmüyüm. bir saati varmı...........

cumartesi akşam yada pazar akşam istediğin saatte yapabilirsin canım..

bu arada diğer arkadaşlarda alternatif olan bu tarhlerde kalanları almalı..

sayfaları okuyorumda diyettede başarılı olunabileceğini yazmışsın.o tarihte bu aralarmı.küçülme sanırım..........

bugün okuldaki kızlara da söyledim ağda muhabbeti açılınca dolunaya göre deniyorum bakalım ne olacak diye onlar da bize de haber ver bizde yapalım ona göre dediler
ağda yaparkende aklıma şey geldi o akşam deprem bekleniyordu ya hani dedim şimdi deprem falan olsa herkes elinde ağdası epilatörü öyle kalır dedim
haberlere de deprem saatlerinde kadınların büyük bir kısmının epilasyon yaptığı gözlerden kaçmadı tüylerle uğraşan kadınlar zor anlar yaşadı falan gibi bi sunumla çıkarız dedim :27:
şükür bi şey olmadı o gece zaten

bende bi an deprem olur dıye cok korkmustum yaa:53:

fantaziye bak yahu :60::60:

canım çok sağol..inşallah sende diğerlerinden aynı şekilde yararlanırsın :54:

bir an aklımdan geçmedi dersem yalan olur...itiraf edeyim hadi :1:
çok şükür ki olmadı..

sorma neler geçti aklımdan :52:
korktum bende deprem olursa ne yaparım bu halde diye ama deprem korkusu bile engel olamadı kıl savaşçılığına :51:

kızlar toptan yazmak istedim mesajlarınıza o gece deprem oldu haberiniz olmadı mı sizler hissetmediniz mi ?:53::53: hem de çok büyüktü şiddeti :53::53:
tüylerimiz için gerçekten bir deprem oldu :52::52::52::52::52::60::60::60::60::60:
inşallah rabbim hepimize şifa verir de hayırlısıyla tüylerimizden kurtuluruz canlar :16::16:

Aslında bu işleri hep sessiz sedasız kimse olmadığı zamanlarda yapardım ama bu sefer herkez duyup bilecek en kötü yanı bu bence :60:

çığ gibi büyüyoruz , ne güzel :)
hoşgeldin :71:

bu ay yazmadım saatini..her iki günü de tam olarak değerlendirebilirsiniz..
yalnız yeni olduğun için şunu belirtmek isterim.
hava karardıktan sonra uygulandığında ayın enerjisini daha iyi değerlendirmiş oluruz..

Aycangül cevabın için teşekkür ederim, fakat merak ettiğim bir detay daha var okuyabildiğim sayfalarda rastladım regl dönemlerinde ne yapmamız gerek?:26:

tüm sayfaları okuyadım da biraz biliyorum ama aycangülcüm bana bi özetlermisin bu ne diye ben kolarımı aldırcamda sir ağdayla cumartesi aksam mı en iyisi bide diyet yapıyorum zaten 2 haftadır hangı acıdan ıyı oluyor 3 nisan a kadar ...tesekur ederim saan simdiden

ben bayılıyorum böyle eşlere :70:yıldızlı pekiyi verdim :nazar: yıldızım yokmuş ,nazar boncuklu oldu :1:
daha da iyi oldu :1:

hayırını gör canım..
nisanı vermedim ama ara tarihleri verdim..
ara tarihlerden sonrada nisanı veririm ..

Nazar boncuğu için teşekkürler canım. ara tarihlerde de ufak tefek kalan yerler vardı onları halledeyim bari.

tüm sayfaları okuyadım da biraz biliyorum ama aycangülcüm bana bi özetlermisin bu ne diye ben kolarımı aldırcamda sir ağdayla cumartesi aksam mı en iyisi bide diyet yapıyorum zaten 2 haftadır hangı acıdan ıyı oluyor 3 nisan a kadar ...tesekur ederim saan simdiden

cumartesiy yada pazar akşam farketmez canım..
etki açısından farkı yok..
ay büyürken kilo almaya çok müsait olyoruz.çünkü yediklerimiz iki kat etkili oluyor.ayrıca iştahımızda açılıyor.o yüzden dikkatli yemeliyiz.
ay küçülürkende kilo vermeye müsait oluyoruz.dünyadaki sular bile bu dönemde çeliliyor..
bu nedenle diyetlerimizden çok daha kolay sonuç alıyoruz.
dolunaydan bu yana ay küçülmeye başladı.3 nisana kadar böyle.
3 nisandan sonra yeniayla birlikte yeniden büyüme fazına geçecek..

Aycangül cevabın için teşekkür ederim, fakat merak ettiğim bir detay daha var okuyabildiğim sayfalarda rastladım regl dönemlerinde ne yapmamız gerek?:26:

regl döneminde epilasyon yapmıyoruz canım..
zaten etkiside olmuyor.
biz bu mart ayında olağanüstü bir tarih olduğu için bunu görmezden geldik..ya tutarsa misali :)
regl dönemini düşünerekten alternatif tarihler veriyorum..
yani her ay iki kez tarih veriyorum.uygun olanı kullanıyoruz.
hangisi regl döneminden sonraya geliyorsa o tarihi kullanıyoruz.
böylece etkiyi güçlendiriyoruz..

:43:aycangülcüm yılın en önemli tarihinde kayınvalidemler bizdeydi!ki ben kaç aydır ilk defa müsait oldum bu ay ne kadar sevnmştm,,gittiklernde 23tü bişi yapamadm :43:nsl olduğumu tahmin edeblrsn herlde biliyosn bu tarhler ne kadar önemliydi benm için artık nasip ara tarihlere:(

:43:aycangülcüm yılın en önemli tarihinde kayınvalidemler bizdeydi!ki ben kaç aydır ilk defa müsait oldum bu ay ne kadar sevnmştm,,gittiklernde 23tü bişi yapamadm :43:nsl olduğumu tahmin edeblrsn herlde biliyosn bu tarhler ne kadar önemliydi benm için artık nasip ara tarihlere:(

:)
neyse artık olan olmuş..
ara tarihleri kaçırma..birde akşam yap.
arayı kaparmaya çalış..

aycangül bir sorum olcak:18:
mayısta lazerim var randevum 7 mayısta sanırım dolunay ise17 maysta lazeri hangi tarihte yaptırsam daha güzel:84:
sonuç alırım
lazer yaptırdıktqn 10 sonra tüyler dökülmeye baslıyor.dolunayda tüykalmıyor yani yoksa tam dolunay zamanı yaptrsam daha iyimi sonuç alırım :53::18:

buda şimdiden senin için:16::16::16:

19 Martı ucundan yakaladım 22:03 te son tüyümü aldım umutla bekliyorum çıkmamalarını :9:
ara tarihi de degerlendiricem bu ay yaşasın ayın enerjisi gelsin pürüzsüz günler !!!!!!!!!
:62::62::62:

aycangül bir sorum olcak:18:
mayısta lazerim var randevum 7 mayısta sanırım dolunay ise17 maysta lazeri hangi tarihte yaptırsam daha güzel:84:
sonuç alırım
lazer yaptırdıktqn 10 sonra tüyler dökülmeye baslıyor.dolunayda tüykalmıyor yani yoksa tam dolunay zamanı yaptrsam daha iyimi sonuç alırım :53::18:

buda şimdiden senin için:16::16::16:

21 ya da 31 mayısa randevu almalısın canım..saat olarak biliyorsunuz artık,hava karardıktan sonra olursa çok daha iyi olur..

19 Martı ucundan yakaladım 22:03 te son tüyümü aldım umutla bekliyorum çıkmamalarını :9:
ara tarihi de degerlendiricem bu ay yaşasın ayın enerjisi gelsin pürüzsüz günler !!!!!!!!!
:62::62::62:

inşallah..
bakalım kime, ne gibi süprizler yapacak ay :)

aycangul bişey soracaktım bu, ay zayıflamada da etkili olduğunu söylüyorsun ya bununla ilgili bir topik varmı

Back