• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

dün ilk defa bikini bölgesine kendim ağda yaptım (aslında tam yaptım da sayılmaz). biraz uzun sürdü bu yüzden. kollarımı almaya zaman kalmadı. cuma günü adetim bitmişti. çok güzel bir zamana denk geldi benim için. ben etkisini görüyorum zaten. bu 3 veya 4. uygulamam. bu aydan çok büyük beklentilerim var. :81:

Arkadaşlar kılların en aktif büyüme dönemi bizim de adet dönemimize rastlıyor. Yani epilasyon için en uygun zaman adet sonrası. Ayrıca el ağdası kullanmadan 10 dk önce alacağınız bir aspirin daha az acı duymayı sağlıyor.

sir ağdada asprin işe yaramaz mı ki çok acıyo ya :50:

Bu ay boşa geçmesindiye 17 yaşındaki kızımın yüzüne sir yaptırdık
Çok tüylü ayrıca 10 ay önce olmuş asit yanığı lekeleri var
Ama hemen suratı fosur fosur kabardı ve kızardı
çok da canı yandı
bugün hala geçmedi
Yarın nasıl olur bilmiyorum
İnşallah bu eziyete değer

Ya of aycangül ben dünü saçma sapan bir neden yüzünden kaçırdım napcam şimdiiiiiiii :59: bu gün alsam az da olsa etkisi olur mu ya da ne zaman almalıyım yardımm :(((

bende alamadım bu günü dört gözle bekliyodum cok üzgünüm :43::43: inşallah alternetif tarih vardır bari ondan yırtsam :59::59:

önümüzdeki hafta alternatif tarihler var arkadaşlar..üzülmeyin :54:

ohh be kaymak gibi oldum:9:
sanıyorım en etkili yer bacaklar bnde bacaklarımdan cok memnumum ve genelde okudugum kadarıyla bacaklarından memnun olanlar çogunlukta:10: buda cok güzel bir sonuç
hepimize kılsız tüysüz günler

en çabuk tepki veren yer bacaklar çünkü..diğer bölgeler biraz daha geç cevap veriyor..
yinede kişiye göre değişebiliyor.

dün misafirler vardı neyseki 9.5 ta başladım sadece özel bölge kolumun altı birazda karnımı aldım zamanında bitirdim bacaklarım çok azaldığı için almadım alternaif tarihlere bırakıyorum artık orayıda tam olarak çıkmadı zaten.aycangülüm teşekkürler eminim işe yarayacaklar :71::71::71::71::71:

bir kpssde yaşamıştım bu süre stresini, bir de dün akşam yaşadım. neydi o yaa, gözüm saatte... hele son dakkalar mahvoldum diyebilirim:18: bıyıklarımı almak için sadece birkaç dakikam vardı, cımbız elimdeyken o kadar titredim ki, elim ayağım birbirine geçti:96: kalın olup görünenleri aldım, birkaç tane kalmış, onları da alternatif tarihte tertemiz ederim inşallah.

panik olmama rağmen yetiştirdim yani, çok mutluyum, tertemiz oldum, ferahladım :21: beni endişelendiren, hemen adet olacak olmam. henüz başlamadı ama eli kulağındadır. neyse yine de, bi aksilik çıkmadan değerlendirdim 19 martı. teşekkürler aycangül.

cımbızla alıyorsan bıyıklardan birşey bekleme..
cımbızın bıyıklar üzerinde ki en büyük başarısı babalarımıza yada kocalarımıza benzememizi sağlaması ..

iple almayı bilmiyorsan mutlaka öğren..çok kolay inan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kılların en aktif büyüme dönemi bizim de adet dönemimize rastlıyor. Yani epilasyon için en uygun zaman adet sonrası. Ayrıca el ağdası kullanmadan 10 dk önce alacağınız bir aspirin daha az acı duymayı sağlıyor.

kesinlikle deneyeceğim :)

diğer konuda da haklısın..
bakma biz bu ay için bu kuralı ihlal ettik.
normalde uyguluyoruz..
bu sebeple alternatif tarihlerimizi veriyorum..

dün ilk defa bikini bölgesine kendim ağda yaptım (aslında tam yaptım da sayılmaz). biraz uzun sürdü bu yüzden. kollarımı almaya zaman kalmadı. cuma günü adetim bitmişti. çok güzel bir zamana denk geldi benim için. ben etkisini görüyorum zaten. bu 3 veya 4. uygulamam. bu aydan çok büyük beklentilerim var. :81:

ayşeciğim :54:

haydi hayırlısı..
yetiştireceğim diye çabalamaktan vücudum hamlamış..
kıpırdadıkça canım yanıyor :1:

dün misafirler vardı neyseki 9.5 ta başladım sadece özel bölge kolumun altı birazda karnımı aldım zamanında bitirdim bacaklarım çok azaldığı için almadım alternaif tarihlere bırakıyorum artık orayıda tam olarak çıkmadı zaten.aycangülüm teşekkürler eminim işe yarayacaklar :71::71::71::71::71:

inşallah canım,hepimiz için bunu diliyorum :)

Bu ay boşa geçmesindiye 17 yaşındaki kızımın yüzüne sir yaptırdık
Çok tüylü ayrıca 10 ay önce olmuş asit yanığı lekeleri var
Ama hemen suratı fosur fosur kabardı ve kızardı
çok da canı yandı
bugün hala geçmedi
Yarın nasıl olur bilmiyorum
İnşallah bu eziyete değer

çok üzüldüm..
acil şifa diliyorum.
bence tıbbi şekilde çözün bu konuyu örtmenim..
böyle yüzeysel olmaz..işkenceye dönmüş resmen..
tedavi oluyorsanız önce biraz bekleyin..sonra doktorunuzun yönlendirmesiyle bir tüy alma yöntemi belirleyin..yine benim verdiğim tarihlerde belirlediğiniz yöntemi uygulayın..
mutlaka ki siz çok daha fazlasını yapıyorsunuzdur ama öyle üzüldüm ki..

cımbızla alıyorsan bıyıklardan birşey bekleme..
cımbızın bıyıklar üzerinde ki en büyük başarısı babalarımıza yada kocalarımıza benzememizi sağlaması ..

iple almayı bilmiyorsan mutlaka öğren..çok kolay inan.

ya ben zaten hep iple alırdım, ama onda kırıklar çok oluyor, bu yöntemde de kökten almak daha etkili ya, ben de tek tek alayım dedim cımbızla. yani iple almayı çok iyi biliyorum aslında, hem de cımbızla almak çok vakit alıyor, iple alsaydım keşke akşam, neyse bunu öğrendiğim iyi oldu, bi daha ki sefere ipi kullanırım artık:34:

ya ben zaten hep iple alırdım, ama onda kırıklar çok oluyor, bu yöntemde de kökten almak daha etkili ya, ben de tek tek alayım dedim cımbızla. yani iple almayı çok iyi biliyorum aslında, hem de cımbızla almak çok vakit alıyor, iple alsaydım keşke akşam, neyse bunu öğrendiğim iyi oldu, bi daha ki sefere ipi kullanırım artık:34:

iple kırılmaz aslında..
nasıl kullanıyorsun ipi..
biyeremi bağlıyorsun..

lazer tarihlerini bana özelden atsana canım..
kaç seans gittiğini falan..

canım msj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum. lazer tarihlerini istemiştin. 29.09.09-26.10.09-03.12.2009-04.01.2010-06.03.2010-13.03.2010-10.04.2010-01.05.2010-22.05.2010. aycangülüm ne kadar teşekkür etsek azdır sana. hepimizle ayrı ayrı uğraşıyorsun. çok incesin canım.

2 saatte nasıl yetişecek diyordum bir bucuk saatte bitti. sanki daha bi az acıdı bu sefer. bazı küçük olanları alamadım ama olsun. keşke tek derdim onlar olsa :) inanmayan varmıdır bilmem ama sadece gününe dikkat etmek bişi kaybettirmiyor hatta benim gözlemlerime göre ilkinden fayda etmeye başlıyor. tekrar tekrar teşekkürler aycangul izindeyiz :1:

Back