Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen beni ekle bakayım face ten :))))
aman zaten ikiz kızı ve oğlu olan ünlü tanımıyorum hiç
sanki hepsini yakından tanıyorumda :44:
ya aycangul cok tatlisin!!oncelikle bunu soylemek istiyorum ne kadar pozitifsin ya her mesaja neseli neseli cevap veriyosun
ben soru sordum sana ama sen geri sayimda oldugun icin gec gordun sanirim ve malesef kacirdim ben bugunku agda partisinineyse artik bi dahaki dolunaylara, bir de sordugum soruyu alintilamissin ama cevap vermeyi unutmussun, sonra ayrica yine cevap vermissin usenmeyip cok tesekkurler, ben denemedim daha ama mantigima yatti bu is denicem.. idol oldun, adeta epilasyonda ekol olusturdun :90:
sonunda bitirdik arkadaşlar zaman nasıl geçti kendimi sınavda gibi hissettim gözüm saatte birde burdaki konuşmalar geldi aklıma herkes suan epilasyon yapıyo diye kendi kendimede güldüm bazen![]()
tsklerr hosbuldukk:))
bura saati 21.15 ( tr saati 22.15)den sonra basladim koltugumun altini 10 dakkada aldim.. sonra genitalide 20 dakkada aldim= yarim saatte bitmis isim
insallah hayirli sonuclar alirim ya.. bu kil tuye denemedigimiz bisi kalmadi zaten:) bunuda deneyim dedim![]()
canım ama yanlış olmuş birazcık :96:
biz 20:10 da başladık 22:04 te bitirdik..
canım facesim yok.......ay çok düşünme.........yorma kafanı.............
![]()
deme ya, evet siz 20.10 da basladiniz.. burasida 1 saat geride oldugu icin sizden 1 saat gec basladim.. ayy yanlismi oldu ki ya kafam karisti.. 20.10 da basladiniz bura saati 19.10 oluyodu daha.. tuh ben 2 saat gec baslamisim, ama isim yarim saatte bittigi icin saatin icinde girmis olma ihtimalim varmi? off kafam cok cok karisti simdi![]()
face i de yokmuş...:44:
kesin kesin...
fun clup vardır tabi
ne yapsın face i meysi..