• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

herkese hayırlı olsun :) saatinde yaptım epilasyonumu ohh missss :21: inşallah güzel sonuçlar alırız..

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar pek umudum yoktu yapmak için ama bir ara buldum ve yaptım bacak ve koltuk altlarımı en azından faydasını görmek umudu ile tüysüz günler diliyorum hepimize:66::64::62:

sonunda bitirdik arkadaşlar zaman nasıl geçti kendimi sınavda gibi hissettim gözüm saatte birde burdaki konuşmalar geldi aklıma herkes suan epilasyon yapıyo diye kendi kendimede güldüm bazen:60:

ya aycangul cok tatlisin!! :66: oncelikle bunu soylemek istiyorum ne kadar pozitifsin ya her mesaja neseli neseli cevap veriyosun

ben soru sordum sana ama sen geri sayimda oldugun icin gec gordun sanirim ve malesef kacirdim ben bugunku agda partisini :5: neyse artik bi dahaki dolunaylara, bir de sordugum soruyu alintilamissin ama cevap vermeyi unutmussun, sonra ayrica yine cevap vermissin usenmeyip cok tesekkurler, ben denemedim daha ama mantigima yatti bu is denicem.. idol oldun, adeta epilasyonda ekol olusturdun :90:

canım yaa nasıl kaçırdın sen bunu..neyse bundan sonraki tarihleri takip et..
seneye martta da büyük vuruşu yap :1:

o ara öyle çok mesaj geldi ki kaçırmışım demekki..telaşım da olunca tabi..kafam bi karıştı ki sorma :37:

güzel sözlerin için de sana biiirrrrsürü :54::54::54::54:

sonunda bitirdik arkadaşlar zaman nasıl geçti kendimi sınavda gibi hissettim gözüm saatte birde burdaki konuşmalar geldi aklıma herkes suan epilasyon yapıyo diye kendi kendimede güldüm bazen:60:

ne diyosun..benim ellerim titriyodu başlarken..:60:

kendine gel,ne oluyor dedim :57:

yetiştirdim ama sonunda..isteyince oluyrmuş demekk ki :)

tsklerr hosbuldukk:))
bura saati 21.15 ( tr saati 22.15)den sonra basladim koltugumun altini 10 dakkada aldim.. sonra genitalide 20 dakkada aldim= yarim saatte bitmis isim :9:
insallah hayirli sonuclar alirim ya.. bu kil tuye denemedigimiz bisi kalmadi zaten:) bunuda deneyim dedim :37:

canım ama yanlış olmuş birazcık :96:
biz 20:10 da başladık 22:04 te bitirdik..

canım ama yanlış olmuş birazcık :96:
biz 20:10 da başladık 22:04 te bitirdik..

deme ya, evet siz 20.10 da basladiniz.. burasida 1 saat geride oldugu icin sizden 1 saat gec basladim.. ayy yanlismi oldu ki ya kafam karisti.. 20.10 da basladiniz bura saati 19.10 oluyodu daha.. tuh ben 2 saat gec baslamisim, ama isim yarim saatte bittigi icin saatin icinde girmis olma ihtimalim varmi? off kafam cok cok karisti simdi :37:

kızlar bende geldim. biliyosunuz saati yanlış anladığım için süre bittikten sonra başladım az önce bitti :36::36:. sadece bacaklarımı aldım inş faydasını görürüm yinede. neyseki reglimin sonuna denk eldi bunda avantajlıyım :65: herkes çok güzel deneyimlemiş olayı. bundan sonra kıllara ölüm :27:

Son düzenleme:
deme ya, evet siz 20.10 da basladiniz.. burasida 1 saat geride oldugu icin sizden 1 saat gec basladim.. ayy yanlismi oldu ki ya kafam karisti.. 20.10 da basladiniz bura saati 19.10 oluyodu daha.. tuh ben 2 saat gec baslamisim, ama isim yarim saatte bittigi icin saatin icinde girmis olma ihtimalim varmi? off kafam cok cok karisti simdi :37:

neyse olmuş artık..care var mı? yok.. üzülsek değiştirebilir miyiz? hayır..
kendin sor kendin cevapla aycangül :1:

önümüzdeki sezona bakıcaz artık :1:

of ne iki saatti ama :D hemen raporumu vermek istiyorum bacak,k.altı ,kaş bıyık bitti. iki saate çok zor sığdırdım ama sanırım yetştrdim:) bu arada benim 3.uygulamamdı bu ve genel olarak memnun olduğumu söylemeliyim özellikle bacakta azalma var. k.altı aynı ama daha yumuşak çıkıyo sanki. kaş bıyıkta pek değişme olmadı. yalnız benim hep regl dönemime denk geldiği için çok çabuk çıktı ara tarih kullandığımda daha iyi geldi bana. normal tarihte hep regl oluyorum :( ama çabuk çıksada gene de bi zararını görmedim ve özellikle bacakta çabuk gösteriyo etkisini. sana tekrar tekrar tşk ediyorum aycangül artık sanırım regl olmucam verdiğin tarihlerde o zaman inş daha çok faydasını görücem umutluyum :71:

Son düzenleme:
valla ben çabuk bitiririm sandımdı ama banyoda tıkılı kalınca zaman bayağı uzun sürdü sanki
gerçi daha önce ne kadar zamanda çıkıyordu hiç hesaplamadım ama bu sefer bunada dikkat edecem
öff kadınlık ne zor
adetini hesapla
kilonu hesapla
ağdanı hesapla
harçlığını hesapla:51:

Ya of aycangül ben dünü saçma sapan bir neden yüzünden kaçırdım napcam şimdiiiiiiii :59: bu gün alsam az da olsa etkisi olur mu ya da ne zaman almalıyım yardımm :(((

Son düzenleme:
ohh be kaymak gibi oldum:9:
sanıyorım en etkili yer bacaklar bnde bacaklarımdan cok memnumum ve genelde okudugum kadarıyla bacaklarından memnun olanlar çogunlukta:10: buda cok güzel bir sonuç
hepimize kılsız tüysüz günler

bende alamadım bu günü dört gözle bekliyodum cok üzgünüm :43::43: inşallah alternetif tarih vardır bari ondan yırtsam :59::59:

bir kpssde yaşamıştım bu süre stresini, bir de dün akşam yaşadım. neydi o yaa, gözüm saatte... hele son dakkalar mahvoldum diyebilirim:18: bıyıklarımı almak için sadece birkaç dakikam vardı, cımbız elimdeyken o kadar titredim ki, elim ayağım birbirine geçti:96: kalın olup görünenleri aldım, birkaç tane kalmış, onları da alternatif tarihte tertemiz ederim inşallah.

panik olmama rağmen yetiştirdim yani, çok mutluyum, tertemiz oldum, ferahladım :21: beni endişelendiren, hemen adet olacak olmam. henüz başlamadı ama eli kulağındadır. neyse yine de, bi aksilik çıkmadan değerlendirdim 19 martı. teşekkürler aycangül.

dun aksam bıraz gec basladım son bı saatte yaptım dıyebılırm. yüzumde sadece çene bölgesını aldım. yanaklarımda alıncak kadar cıkmamıstı ben de almadım. özel bölgeyı aldım ama cok fazla buyumedıklerı ıcın genıtal bölgenın bır kısmındakı ınce tuyler kaldı malesef ağda almadı.
bide kollarla- bacakları aldım. o acelede koltukaltını almaya unutmusum. sonradan farkettım :1::1::1::84:
bakalım yüz haricinde ilk deneyısımdı bu benım bıdakı aya nolcak sonuc merak edıyorum:27::27::27:

Arkadaşlar kılların en aktif büyüme dönemi bizim de adet dönemimize rastlıyor. Yani epilasyon için en uygun zaman adet sonrası. Ayrıca el ağdası kullanmadan 10 dk önce alacağınız bir aspirin daha az acı duymayı sağlıyor.

Back