• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ALTERNATİF TARİHLER:
Asıl epailasyon tarihlerini kullanamamış olan arkadaşlar,
26 Mart 2011 Cumartesi
27 Mart 2011 Pazar
epilasyon yapabilirsiniz.

demiş Aycangül bu günlerinde özel bir saati varmı acaba?

selam sizi yeni keşfetmiş biri olarak çok umutluyum :80:

çığ gibi büyüyoruz , ne güzel :)
hoşgeldin :71:

bu ay yazmadım saatini..her iki günü de tam olarak değerlendirebilirsiniz..
yalnız yeni olduğun için şunu belirtmek isterim.
hava karardıktan sonra uygulandığında ayın enerjisini daha iyi değerlendirmiş oluruz..

bence bu ayın alternatif tarihleride önemsenmeli çünkü yine mart ve aynı ay sanırım . . .
di mi aycancım ?

bence bu ayın alternatif tarihleride önemsenmeli çünkü yine mart ve aynı ay sanırım . . .
di mi aycancım ?

evet canım kesinlikle..bu konuyuda kapsayan bir mesaj yazıcam bu akşam inşallah..
unutuyorum hep..

ve her ay önemsenmeli ve titiz olunmalı.

aslında bu kadar çoğalmışken,birbirimizi motive ederek disiplinli bir şekilde uygularsan bir yıl boyunca;
seneye martta canlarını okuruz :))
ama bunun için onları iyice güçten düşürmemiz lazım..
klasik savaş taktiği işte arkadaşlar..:1:
boşuna mı "tarihinizi öğrenin,en büyük rehberimiz tarihimizdir" diyor öğretmenlerimiz :54: :1:

ALTERNATİF TARİHLER:
Asıl epailasyon tarihlerini kullanamamış olan arkadaşlar,
26 Mart 2011 Cumartesi
27 Mart 2011 Pazar
epilasyon yapabilirsiniz.

demiş Aycangül bu günlerinde özel bir saati varmı acaba?

selam sizi yeni keşfetmiş biri olarak çok umutluyum :80:

26sında erkek arkadaşım gelecek :69:
27sindede sınavım var :95:
bacaklarım kaldı bu ay neyse vardır bi hayır :/

selammm... geçen hafta takip ettim bu sayfayı üye olup yazmak bugüne kısmetmiş :)) ben de 19 martı değerlendirenlerdenim :) ilk başlarda saçma gelmişti ayın işi gücü yok bizim kıl tüy sorunlarımızla mı uğraşacak dediydim :) sonradan denemekte zarar yok diye düşündüm :) gerçi o gün capilex e de başladım :) yani tüylerim azalırsa capilexten mi yoksa ayın etkisiyle mi azalacak bilemicem :) aman keşke azalsın da neyden azalacağının önemi yok :) gerçi aklıma bişe takıldı bu başlık atılalı neredeyse bir yıl olmuş e bir yılda hala faydasını göremediyseniz bir işe yaramıyor demek değil midir??

selammm... geçen hafta takip ettim bu sayfayı üye olup yazmak bugüne kısmetmiş :)) ben de 19 martı değerlendirenlerdenim :) ilk başlarda saçma gelmişti ayın işi gücü yok bizim kıl tüy sorunlarımızla mı uğraşacak dediydim :) sonradan denemekte zarar yok diye düşündüm :) gerçi o gün capilex e de başladım :) yani tüylerim azalırsa capilexten mi yoksa ayın etkisiyle mi azalacak bilemicem :) aman keşke azalsın da neyden azalacağının önemi yok :) gerçi aklıma bişe takıldı bu başlık atılalı neredeyse bir yıl olmuş e bir yılda hala faydasını göremediyseniz bir işe yaramıyor demek değil midir??

işe yaramasa bu kadar arkadaş heyecanla bekler miyidi peki verdiğim tarihleri :34:
ve bir yıldır ben uygulamaya devam eder miydim?
ve işe yaramayan birşey için bunca emek verip bu kadar mesaja tek tek cevap verir miydim üşenmeden..
hepsini okuyamayacaksan bile kasım ayından başlayarak okumanı isterim sayfaları..alınan sonuçları ve güzel arkadaşlarımın güzel dualarını bulacaksın o sayfalarda :)
istersen bahsettiğin ürünü kullanmadan bir iki ay dene emin olmak istiyorsan..

alternatif tarihler iyi oldu,arkadaşım kaçırmıştı asıl tarihleri:)))

Kusura bakma bütün sayfaları okuyamadım sadece son sayfaları okudum
Dediğim gibi konu açılalı bir yıl olmuş ve bir yıldır uygulayanlar olduğundan dedim
İşe yaramıyor derken de bir yılda etkisini göstermiyor mu demek istedim
Yoksa senin bunca insan için bu kadar uğraşmanı ve herkesi tek tek sabırla cevaplamanı son derece taktir ettim :3:
Artık bir takipçin daha var :1:

işe yaramasa bu kadar arkadaş heyecanla bekler miyidi peki verdiğim tarihleri :34:
ve bir yıldır ben uygulamaya devam eder miydim?
ve işe yaramayan birşey için bunca emek verip bu kadar mesaja tek tek cevap verir miydim üşenmeden..
hepsini okuyamayacaksan bile kasım ayından başlayarak okumanı isterim sayfaları..alınan sonuçları ve güzel arkadaşlarımın güzel dualarını bulacaksın o sayfalarda :)
istersen bahsettiğin ürünü kullanmadan bir iki ay dene emin olmak istiyorsan..

Dediğim gibi konu açılalı bir yıl olmuş ve bir yıldır uygulayanlar olduğundan dedim
Yoksa senin bunca insan için bu kadar uğraşmanı ve herkesi tek tek sabırla cevaplamanı son derece taktir ettim
Artık bir takipçin daha var

Yukarda yanlış alıntı yapmışım :D E kusuruma bakmayın artık ilk defa yazıyorum..

Yoksa senin bunca insan için bu kadar uğraşmanı ve herkesi tek tek sabırla cevaplamanı son derece taktir ettim :3:
Artık bir takipçin daha var :1:

hoşgeldin aramıza :71:
istersen şöyle yap..son sayfadan geriye doğru okumaya başla..sonuçları gördükçe okumaya devap edeceksin zaten..
ben bunu 1 yıldır araştırıyorum..asıl önemli bilgilere ekim ayı gibi ulaştım..tabi buradaki herkes bir yıldır burada değil..
aklına takılan soruların cevabını benim mesajlarımda bulacaksın eminim.çünkü çok soruya cavap verdim.
belki aklına hiç gelmeyen sorularla karşılaşak ve cevaplarını bulacaksın..
iyi niyetinden şüphe duymadım zaten :)
ama ısrarla oku diyorum :)
iyi ki okumuşum diyeceksin :)

ben de merak ettim çocukları uyutabilirsem okuyayım bakalım...
henüz bişey anlamış değilim...:1:
ayyy tamamen mi kurtuluyoruz noluyo tam olarak canım çok merak ettim çocukları uyutmadan okuyamam çok kısa yazarmısın rica etsem...:26:

ben de merak ettim çocukları uyutabilirsem okuyayım bakalım...
henüz bişey anlamış değilim...:1:
ayyy tamamen mi kurtuluyoruz noluyo tam olarak canım çok merak ettim çocukları uyutmadan okuyamam çok kısa yazarmısın rica etsem...:26:

ay takvimine göre ilk sayfada verdiğim tarihlere göre epilasyon yapıyoruz.herhangi birşey sürmüyoruz.
başka birşey yok..
genellikle ilk aydan itibaren sonuç alınıyor.
bir iki ay sonra tüylerin azıları elinize gelmeye başlıyor ve sonra boşluklar oluşmaya başlıyor..
okuynca daha farklı etkilerinide bulacaksınız.
yalnız ilk sayfalarda sadece dolunaydan bahsetmiştim.
araştırmalarım ilerledikçe farklı sonuçlar da elde ettim..
sadece ilk sayfaları okur ve son sayfalara geçerseniz kafanız karışır..
tamamını yada ekimden itibaren okuyabilirsiniz.

aycangüüll biraz aceleci davranıyorum ama mayıs ayındada gene 19u gibimi olacak acaba tarih? 12 mayısa yakın bi zamana gelse pek makbule geçerdi benim içinn :))))

evlendikten sonra biraz zor takip edicem tarihleri inş mayısa kadar kaçırmadan devam ederim ve etkisini görürüm :)

aycangüüll biraz aceleci davranıyorum ama mayıs ayındada gene 19u gibimi olacak acaba tarih? 12 mayısa yakın bi zamana gelse pek makbule geçerdi benim içinn :))))

evlendikten sonra biraz zor takip edicem tarihleri inş mayısa kadar kaçırmadan devam ederim ve etkisini görürüm :)

evet canım malesef..
23-24 nisandandan sonra ilk tarih yine 20 mayıs gibi..

evet bende duymuştum bu tarihlerle ilgili arkadasım uyguluyo sonucta aldı bende takip edebilsem keske baya bı azalma ve ıncelme var kıllarda

hoşgeldin aramıza :71:
istersen şöyle yap..son sayfadan geriye doğru okumaya başla..sonuçları gördükçe okumaya devap edeceksin zaten..
ben bunu 1 yıldır araştırıyorum..asıl önemli bilgilere ekim ayı gibi ulaştım..tabi buradaki herkes bir yıldır burada değil..
aklına takılan soruların cevabını benim mesajlarımda bulacaksın eminim.çünkü çok soruya cavap verdim.
belki aklına hiç gelmeyen sorularla karşılaşak ve cevaplarını bulacaksın..
iyi niyetinden şüphe duymadım zaten :)
ama ısrarla oku diyorum :)
iyi ki okumuşum diyeceksin :)

keşke bende daha önce keşfetseydim seni vede topiğini.....................:59:

Back