• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar bende hemen hemen tamamını aldım.ama çok zor oldu.7 aylık bir oğlum var.şansa babamızda bugün işte.epilasyon aletinin sesinden korkmasınmı.benim vücudum ağdayıda kaldırmıyor.:1:ablaları var 6 yaşında biraz ilgilendiler.bende başka odada yaptım ama.bir çocuğa bak.bir epilasyon yap anam ağladı.umarım işe yarar.ama işe yarayacak diye düşünüyorum.birdahaki sefer yine denk gelir yaparım inşaaallah.konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ederim.bu sitew zaten hayatım oldu.herkese teşekkürler...:66:

zor şartlarda verdiğin bu emeğin karşılığını alırsın inşallah canım :)
regl işi bozuyor malesef.
en güzeli regl bitimine rastlaması bu tarihlerin.bana pek rastlamıyor ama yapacak birşey yok :)

bebeğini ve ona bakıp sana yardımcı olmaya çalışan minik kızını kocamaaann öpüyorum :54:

saat 22.20 itibariyle regl oldum.yani epilasyondan 15 dk sonra.şimdi benim akıbetim ne olacak.epilasyonuma izin verdiği için şanslımıyım yoksa bir faydası olmayacağı için şanssızmıyım? normalde çok ballısın derlerdi bana:50: 20 yıldır ay bize bu kadar yaklaştı regl de beni buldu.Olacak işmi?
bir de kızlar ben 9.30 da bitirdim.yarım saat de oyalandım ufak kalanları cımbızla aldım.saati sonuna kadar değerlendirmek istedim.ama şu regl işi bozdu.Hem bunları yaparken yetenek sizsinizi izledim:21: çok hamaratlaştım çok:1::1:

geçmiş olsun :)
bakalım benimki ne zaman gelecek..günlerdir göz kırpıyor uzaktan :)
gelmemesi mucize resmen..iki gün önce bekliyordum..

zor şartlarda verdiğin bu emeğin karşılığını alırsın inşallah canım :)
regl işi bozuyor malesef.
en güzeli regl bitimine rastlaması bu tarihlerin.bana pek rastlamıyor ama yapacak birşey yok :)

bebeğini ve ona bakıp sana yardımcı olmaya çalışan minik kızını kocamaaann öpüyorum :54:

çok sağol canım.tekrar bilgilerini paylaşman temennisiyle.buarada ikiz kızlarım.:1:

mrb kızlar maşaallah herkes uygulamış inşaallah sonucu en iyi şekilde alırız...
bende çıkan ufak tefekleri aldım bakalım yüzümün tamamı çıksaydı daha mutlu olurdum ama olmadı...
neyse artık bundan sonraki en etkili tarihi bekliycm. aycangülcüğüme tekrar teşekkürleri bir borç bilirimm efenim:54:
aycangülcüm senin tüyler artık bu uygulamadan sonra biter bence o kadar uyguladın tüymü dayanır o tarihlere son darbeyide vurmuşsun :1:
umarım bir daha haber alınmaz kendilerinden :92:

rica ederim canım :54:
benimkilere lazer bile bişey yapamadı bu hemen bitirir mi hiç :1:
1,5 yıl direndiler..
ama çok şükür bu yöntem işe yarıyor.birde regl sonrasına kayarsa mükemmel olacak :))

geçmiş olsun :)
bakalım benimki ne zaman gelecek..günlerdir göz kırpıyor uzaktan :)
gelmemesi mucize resmen..iki gün önce bekliyordum..

inşallah 2 gün daha olmazsın canım. Benim işe yaramaz dimi artık? az da olsa faydası olur inşallah.bakalım neler olacak...

inşallah 2 gün daha olmazsın canım. Benim işe yaramaz dimi artık? az da olsa faydası olur inşallah.bakalım neler olacak...

umut olmasa ben yapmazdım..bütün vücudum dökülüyor inan,yinede yaptım..
sırtımda bir sürü yastık var şimdi :1:

bunu ilk defa yaşıyoruz neler olacağını bilemeyiz..

denemeye değerdi bence :54:

aksini düşünürsen,aksini yaşarsın :)

Selam cillop kizlar:):71:

Bende bugun ilk kez katildim araniza, hollandada yasadigim icin sizden 1 saat sonra basladim epilasyona.. insallah iyi ayarlamissimdir.. koltuk altimi ve genital bolgemi alabildigim kadar aldim.. ( off off alt kisimlari asiri derecede agriyo siz nasil dayaniyosunuz?? )insallah ise yarar bakalim:) bugun interneti actigim an dolunayi gosteriyo sayfalar.. bu gun dunyaya cok yakin olacagini soyluyolar dolayisiyla aya baktigimizda kocaman olacagindan bahsediyo.. daha bakmadim ama bakicam birazdan.. Insallah tum dilegim tuylerden kurtulmak.. tum gelismeleri yazarim kizlar
:34:
aycangul Allah sendende razi olsun.. konuyu coktandir biliyodum ama takip etmemistim.. insallah artik sonuclar olumlu cikarsa agda gununde bende varim :8:

Selam cillop kizlar:):71:

Bende bugun ilk kez katildim araniza, hollandada yasadigim icin sizden 1 saat sonra basladim epilasyona.. insallah iyi ayarlamissimdir.. koltuk altimi ve genital bolgemi alabildigim kadar aldim.. ( off off alt kisimlari asiri derecede agriyo siz nasil dayaniyosunuz?? )insallah ise yarar bakalim:) bugun interneti actigim an dolunayi gosteriyo sayfalar.. bu gun dunyaya cok yakin olacagini soyluyolar dolayisiyla aya baktigimizda kocaman olacagindan bahsediyo.. daha bakmadim ama bakicam birazdan.. Insallah tum dilegim tuylerden kurtulmak.. tum gelismeleri yazarim kizlar
:34:
aycangul Allah sendende razi olsun.. konuyu coktandir biliyodum ama takip etmemistim.. insallah artik sonuclar olumlu cikarsa agda gununde bende varim :8:

hoşgeldin canım aramıza :):71:
ne kadar sürede bitirddin..
seni takip edip yurtdşındaki arkadaşlar için veri toplayacağım da :1:
yani sonuçlarıda kesinlikle bekliyoruz :)
ayrıca bundan sonra vazgeçemezsin,izin vermeyiz :47:

hoşgeldin canım aramıza :):71:
ne kadar sürede bitirddin..
seni takip edip yurtdşındaki arkadaşlar için veri toplayacağım da :1:
yani sonuçlarıda kesinlikle bekliyoruz :)
ayrıca bundan sonra vazgeçemezsin,izin vermeyiz :47:

tsklerr hosbuldukk:))
bura saati 21.15 ( tr saati 22.15)den sonra basladim koltugumun altini 10 dakkada aldim.. sonra genitalide 20 dakkada aldim= yarim saatte bitmis isim :9:
insallah hayirli sonuclar alirim ya.. bu kil tuye denemedigimiz bisi kalmadi zaten:) bunuda deneyim dedim :37:

ya aycangul cok tatlisin!! :66: oncelikle bunu soylemek istiyorum ne kadar pozitifsin ya her mesaja neseli neseli cevap veriyosun

ben soru sordum sana ama sen geri sayimda oldugun icin gec gordun sanirim ve malesef kacirdim ben bugunku agda partisini :5: neyse artik bi dahaki dolunaylara, bir de sordugum soruyu alintilamissin ama cevap vermeyi unutmussun, sonra ayrica yine cevap vermissin usenmeyip cok tesekkurler, ben denemedim daha ama mantigima yatti bu is denicem.. idol oldun, adeta epilasyonda ekol olusturdun :90:

Back