• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aslında başta çokta inanmayarak denemeden bişey çıkmaz,nasıl olsa her ay yapıyoruz diyerek bu uygulamayı 3 aydır yapıyorum ama inancım bu ay çok arttı bugün resmen alacak tüy bulamadım:)ilk defa bu kadar gecikti hatta kaç gündür bi çıksaydıda alsaydım diyorum tuttum bu işi aycangül çoook teşekkürler...

merhaba aycangül merhaba kızlar

ben de bu forumu keşfedeli çok şükür bugün 3. kez tüylerimi aldım.:64::64::64: hepsi de adetimin bitişine denk geldi bu da ayrı bir mutluluk:66::66:

ocak ayında ilk tüy alma maceramda kollar, bacaklar ,koltuk altı ve genital bölgeyi almam tam 3 saat süürmüştü sir ağda ile
şubat ayında aynı bölgeler 2 saat sürdü.
ve ilk ay gündüz saatlerinde yaptım.
Bugün ise mecburen gece yaptım ve de sir yapmadım ortalık kokmasın diye ben de makinayla aldım
bugün kollarımda alacak tüy yoktu.:65::65::65::65: bugün genital bölge bacaklar ve koltukaltını aldım makinayla 2 saat sürdü demekki sirle hepsi 1 -1.5 saatte çok rahat bitecekti.ayrıca aldığım bölgelerde gözle görülür derecede seyrek çıkıyorlar , çok mutluyum :52::52::52::66::66::65::65::64::64::62::62: çok teşekkürler Allah razı olsun Aycangül Rabbim ne muradın varsa versin. kızlar sizlerin de tüylerinizden hayırlısıyla kurtulmanızı Rabbim nasip etsin inşallah , hep beraber tez zamanda tüysüz günlere kavuşmak dileğiyle inşallah ......:16::16:

9:30da giriştim 10 gibi bitti geçen ayın alternatif tarihinde almıştım şaşırtıcı bir şekilde incelmiş tüylerim üst kısım yok gibiydi sadece alt taraflar uzamış gibiydi onlarıda hemen aldım umarım 2.de hemen kurtulurum şimdiden teşekkürler:71:

inşallah canım..yalnız gecikmiş olabilirler.yani tamamen bitmemişte olabilirler.
inşallah dediğin gibi bitmiştir.tedbir olsun diye söylüyorum,üzülme sonra diye :)
sen işini kış tut,yaz çıkarsa bahtına :34:

Aycangül çok teşekkürler bacaklarmda hiç tüy bile yoktu alınacak biliomsn şubattan beri doğru düzgün çıkamamşlarki koltkaltmda bi değişklk yoktu pek ama =S yaptım epilasyonumu kurtuldum hahahah. xD

ne güzel :)

aslında başta çokta inanmayarak denemeden bişey çıkmaz,nasıl olsa her ay yapıyoruz diyerek bu uygulamayı 3 aydır yapıyorum ama inancım bu ay çok arttı bugün resmen alacak tüy bulamadım:)ilk defa bu kadar gecikti hatta kaç gündür bi çıksaydıda alsaydım diyorum tuttum bu işi aycangül çoook teşekkürler...

öyle alışmışız ki zor şeylerle uğraşmaya,bu kadar kolay olabileceği mantıklı gelmiyor değil mi :)
inşallah aynı hızla kurtulursun :)

pozitif bir ruhla almıştım 2defa dediğin gibi geç çıkacakta olabilirler olsun ama incelme ve seyrek çıkma baya belliydi ay çok sevindim ama:66: bacakların yarısını aldım zaten bacaklarım geç çıkardı bakalım bu sefer nekadar zaman olacak en çok bunu merak ediyorum

merhaba aycangül merhaba kızlar

ben de bu forumu keşfedeli çok şükür bugün 3. kez tüylerimi aldım.:64::64::64: hepsi de adetimin bitişine denk geldi bu da ayrı bir mutluluk:66::66:

ocak ayında ilk tüy alma maceramda kollar, bacaklar ,koltuk altı ve genital bölgeyi almam tam 3 saat süürmüştü sir ağda ile
şubat ayında aynı bölgeler 2 saat sürdü.
ve ilk ay gündüz saatlerinde yaptım.
Bugün ise mecburen gece yaptım ve de sir yapmadım ortalık kokmasın diye ben de makinayla aldım
bugün kollarımda alacak tüy yoktu.:65::65::65::65: bugün genital bölge bacaklar ve koltukaltını aldım makinayla 2 saat sürdü demekki sirle hepsi 1 -1.5 saatte çok rahat bitecekti.ayrıca aldığım bölgelerde gözle görülür derecede seyrek çıkıyorlar , çok mutluyum :52::52::52::66::66::65::65::64::64::62::62: çok teşekkürler Allah razı olsun Aycangül Rabbim ne muradın varsa versin. kızlar sizlerin de tüylerinizden hayırlısıyla kurtulmanızı Rabbim nasip etsin inşallah , hep beraber tez zamanda tüysüz günlere kavuşmak dileğiyle inşallah ......:16::16:

regl sonrasını yakalaman büyük şans hakikaten.darısı başımıza :)

gece ve hep ağdayla yapsan çok daha güzel sonuçlar alacağından hiç kuşkum yok :)

güzel duaların için çok çok çok teşekkürler..

bu güzel dualarınız bütün yorgunluğumu alıyor bu konudaki :70:

regl sonrasını yakalaman büyük şans hakikaten.darısı başımıza :)

gece ve hep ağdayla yapsan çok daha güzel sonuçlar alacağından hiç kuşkum yok :)

güzel duaların için çok çok çok teşekkürler..

bu güzel dualarınız bütün yorgunluğumu alıyor bu konudaki :70:

haklı olabilirsin aycagülcüm ama işte mümkün olmaz gündüz saatlerinde daha müsaitim ve de daha rahat yapabiliyorum. gece kimseyi rahatsız etmeyi istememe niyetimi biliyor Rabbim galiba onun için gündüz de alsam 2 . alışımda kollarım 3 . kez de alınmayacak hale geldi sanırım :1::1:

Herkes ne kadar mutlu maşallah.İnşallah sonuçları alınca da mutlu oluruz kızlar.Ben ilk denedim ama biliyorum çok etkisi olacak.Aycancım tekrar teşekkürler.İyi ki denk gelmişim buraya.Bu arada regl olmadın di mi sen?:54:

aycangulcum sen sorumluluk hissetme,dur biraz rahat ol bi kaç saat kaldı sonra hisset sorumlulupunu:90:stres yapma bakim:66:Şaka bi yana sonuçta sen yardım etmeye çalışıyosun bizde faydalanmaya,etkisi olmayan arkadaşlar (umarım olmaz da )hani olursa seni suçlamazlar sanırım.Sonuçta kimseye diretmiyosun illa alın diye canım,herkesin kendi kararı.Ben etkisini görsemde görmesemde bu kadar uğraştığın için hem çok teşekkür ediyorum hem de sana ağda partisi hediyesi olarak bu çiçekleri yolluyorum:71: Umarım yetiştiririm şu an tek derdim bütün arkadaşlarım gibi o:18:Hıı birde pln397 arkadaşım turplu su ne için?Ben de yeni olduğumdan sayfaların tamamını okuyamadım,anladığım kadarıyla katıldım konuya:)

canım turplu su saç bakımı ve uzaması için saç uzatma topiğinde bakabilirsin.Aycangül'ün saç uzatma topiğinde saç bakımlarıyla ilgili topiği de var. bugün saç bakımı yapmak da oldukça etkili.

Herkes ne kadar mutlu maşallah.İnşallah sonuçları alınca da mutlu oluruz kızlar.Ben ilk denedim ama biliyorum çok etkisi olacak.Aycancım tekrar teşekkürler.İyi ki denk gelmişim buraya.Bu arada regl olmadın di mi sen?:54:

yok canım olmadım çok şükür :)
dualarınız sayesinde :54:

canım turplu su saç bakımı ve uzaması için saç uzatma topiğinde bakabilirsin.Aycangül'ün saç uzatma topiğinde saç bakımlarıyla ilgili topiği de var. bugün saç bakımı yapmak da oldukça etkili.

Tamam canım teşekkür ederim,ben de acaba dedim turp suyu tüylerle alakalı bişey mi:60:Neyse ki değilmiş.Aslında saç bakımı da yapsam iyi olurdu ama ancak yetişti,neyse artık,konuyu incelerim.:71:

kızlar bende hemen hemen tamamını aldım.ama çok zor oldu.7 aylık bir oğlum var.şansa babamızda bugün işte.epilasyon aletinin sesinden korkmasınmı.benim vücudum ağdayıda kaldırmıyor.:1:ablaları var 6 yaşında biraz ilgilendiler.bende başka odada yaptım ama.bir çocuğa bak.bir epilasyon yap anam ağladı.umarım işe yarar.ama işe yarayacak diye düşünüyorum.birdahaki sefer yine denk gelir yaparım inşaaallah.konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ederim.bu sitew zaten hayatım oldu.herkese teşekkürler...:66:

mrb kızlar maşaallah herkes uygulamış inşaallah sonucu en iyi şekilde alırız...
bende çıkan ufak tefekleri aldım bakalım yüzümün tamamı çıksaydı daha mutlu olurdum ama olmadı...
neyse artık bundan sonraki en etkili tarihi bekliycm. aycangülcüğüme tekrar teşekkürleri bir borç bilirimm efenim:54:
aycangülcüm senin tüyler artık bu uygulamadan sonra biter bence o kadar uyguladın tüymü dayanır o tarihlere son darbeyide vurmuşsun :1:
umarım bir daha haber alınmaz kendilerinden :92:

saat 22.20 itibariyle regl oldum.yani epilasyondan 15 dk sonra.şimdi benim akıbetim ne olacak.epilasyonuma izin verdiği için şanslımıyım yoksa bir faydası olmayacağı için şanssızmıyım? normalde çok ballısın derlerdi bana:50: 20 yıldır ay bize bu kadar yaklaştı regl de beni buldu.Olacak işmi?
bir de kızlar ben 9.30 da bitirdim.yarım saat de oyalandım ufak kalanları cımbızla aldım.saati sonuna kadar değerlendirmek istedim.ama şu regl işi bozdu.Hem bunları yaparken yetenek sizsinizi izledim:21: çok hamaratlaştım çok:1::1:

Son düzenleme:
Back