Yoo hatta sıç ohh pempe kakalı karım diye severdiOyle mi diyorsun sevse sabah micmama karışmaz miydi.
Adam seni sevmiyor ki. Gözlerinin üstündeki bir kaşın diğer kaştan birkaç tel fazla olması bile onun için kavga sebebi.Allah şahit d oğlu söylüyorum
Sabahları mictigim için adam bana gıcık oluyordu ve kızıyordu hatta ilk esim yeri gelir 1 hafta micmazdi diyordu.ALLAH sahit dogru söylüyorum.
Sabahtan beri konu açıp duruyor ki bundan önce 82748494. Tane üyeliği var konusu hep aynıSiz kimsiniz tanımıyorum
Amaaan o üyeymişsinizSiz kimsiniz tanımıyorum
FarkettimSabahtan beri konu açıp duruyor ki bundan önce 82748494. Tane üyeliği var konusu hep aynı
Evin ortasına da bıraksan patır patır, gıkı çıkmazdı.Oyle mi diyorsun sevse sabah micmama karışmaz miydi.
Ay ölüyorum şu an sen çok yaşaAblacım sen neden bayram mübarek gün sardın millete ?
allahım sen aklıma mukayyet ol gene aynı üyeAllah şahit d oğlu söylüyorum
Sabahları mictigim için adam bana gıcık oluyordu ve kızıyordu hatta ilk esim yeri gelir 1 hafta micmazdi diyordu.ALLAH sahit dogru söylüyorum.
Ban ne ki senin için? Uzun tatil var şimdi 1 gün arayla konu açarsın. Artık konularını ezbere bildiğimiz için sen de özensiz anlatıyorsun, zaten banlanırım bari toplu konu açayım diyorsun.Cunku banlanacam birazdan.
Şu meşhur kahvecide mıçan kadın geldi aklıma. Sana özelden gönderiyorum.Aklıma markette ortaya mıçan amca geldi nedense oda paçalardan döküyordu