Tuvalete sabah mıçılmazmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sglkolsnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
40
99
38
Kocam benden boşandığı ici beni suçlayanlar adam hakli diyenler beni bosayan adamla bir kavgamız da tuvalete sabah micmamdi.kendisi herr gece yatmadan micardi bana da tuvalete sabah micilmaz aksam yatmadan micilir derdi.bosanmakla haklıymış benden degil mi öyle diyordunuz ya.

Abla Allah aşkına destek al bak mahvoldun buralarda. Bir evladın var onun için kendine gel azıcık. Sen annesin artık sorumlulukların var.

Allah şahit d oğlu söylüyorum
Sabahları mictigim için adam bana gıcık oluyordu ve kızıyordu hatta ilk esim yeri gelir 1 hafta micmazdi diyordu.ALLAH sahit dogru söylüyorum.
Artık sizin gerçek olmadığınızı düşünmeye başladım yanı ben size inansam ne değişecek hayatınızda?

Allah şahit d oğlu söylüyorum
Sabahları mictigim için adam bana gıcık oluyordu ve kızıyordu hatta ilk esim yeri gelir 1 hafta micmazdi diyordu.ALLAH sahit dogru söylüyorum.
Adam sabah yaptığın için değil seni sevmediği için senden boşanmak istiyordu sende ona yapışmıştın herseyi bahane ediyordu ama tabi ki sem anlamıyorsun

Siz hakliymissiniz, esiniz haksizmis. Iliskiniz felaketmis, bosanmaniz ulke icin hayir olmus. Bi daha evlenmeyin bu adamla…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…