Abla Allah aşkına destek al bak mahvoldun buralarda. Bir evladın var onun için kendine gel azıcık. Sen annesin artık sorumlulukların var.Kocam benden boşandığı ici beni suçlayanlar adam hakli diyenler beni bosayan adamla bir kavgamız da tuvalete sabah micmamdi.kendisi herr gece yatmadan micardi bana da tuvalete sabah micilmaz aksam yatmadan micilir derdi.bosanmakla haklıymış benden degil mi öyle diyordunuz ya.
Yalnızım çünkü.Ablacım sen neden bayram mübarek gün sardın millete ?
Artık sizin gerçek olmadığınızı düşünmeye başladım yanı ben size inansam ne değişecek hayatınızda?Allah şahit d oğlu söylüyorum
Sabahları mictigim için adam bana gıcık oluyordu ve kızıyordu hatta ilk esim yeri gelir 1 hafta micmazdi diyordu.ALLAH sahit dogru söylüyorum.
Ya haykirarak güldüm naptın tavuk suyu yaAblacım sen neden bayram mübarek gün sardın millete ?
Adam sabah yaptığın için değil seni sevmediği için senden boşanmak istiyordu sende ona yapışmıştın herseyi bahane ediyordu ama tabi ki sem anlamıyorsunAllah şahit d oğlu söylüyorum
Sabahları mictigim için adam bana gıcık oluyordu ve kızıyordu hatta ilk esim yeri gelir 1 hafta micmazdi diyordu.ALLAH sahit dogru söylüyorum.
Cunku banlanacam birazdan.Niye ayrı ayrı konular açıyorsunuz?
Oyle mi diyorsun sevse sabah micmama karışmaz miydi.Adam sabah yaptığın için değil seni sevmediği için senden boşanmak istiyordu sende ona yapışmıştın herseyi bahane ediyordu ama tabi ki sem anlamıyorsun
Yoo işsiz biziz bu güzide arkadaşla dalga geçiyoruz linçliyoruz püü bizeİşsizmisin kardeş.heryanın fake diye bağırıyor
Wahşet teamYoo işsiz biziz bu güzide arkadaşla dalga geçiyoruz linçliyoruz püü bize