Tuvalet temizligi

[Bbu kadarda değil cnm ya,ben dünyaya hergün tuvalet temizlemeyemi geldim benneyaptımki
.bide hiç işim yok kalkar kalkmaz ilk işim bu olcak ha laelaelaelaelae
mikroplara alışkın olmak lazım. :lepi:
ben öyle güzel temizlerimki 3-5 gün gider o temizlik :içelim:
.sonra mutlaka domestos,klorak döktüğün yeri suyla durulamak lazım.kaydirigubbakcemile2

temizlik yaparken vazgeçemediğim iki şey domestos ve cif...çok titiz değilim..ama tuvalet temizliğine önem verenlerdenim.

Son düzenleme:
üüffffff!!!!!!!!!!!
ne çok dertli varmış bu konuda yaf
bende bi tek ben varım zannederdim
kapı kollarını musluk başlarını elleyemeyen
bir yerde tuvalete girip te eve gelince banyo yapan
benim gibi ne çok kişi varmış

ohhh bee rahatladım

herkesin bana hastasın sen hastasın demesinden artık öyle olduğumu zannetmeye başlamıştım

iyi geldiniz valla bana ferahlattınız

ben de domestosu güvenerek kullanıyorum. ama camsil şisesine sıkma fikri hiç akılma gelmemişti.
evlenince tuvalet temizlemenin daha zor olduğunu gördüm. erkekler malum daha çok kirletiyor. haftada 2 kez temizliyorum. bir de eğer klozet içi sararrıyorsa kireç çözücü döküp bekliyorum tertemiz oluyor.:dance:

Tabikide canim o sart zaten mutlaka durulamak gerek, ben yazmayi unutmusum:uhm:

bende bir şey sormak istiyorum.klozetlerin sifonu çektiğimizde su akan kısımların iç tarafları zamanla sararıyor.Orayı fırça da temizlemiyor.nasıl temizleyebiliriz.

Bir kaç arkadaş sormuş ama yanıt göremedim. Bende aynını soracam. Cam sil şişesine konan domestos üzerinize sıçrayıp leke bırakmıyormu??????????? Ben çamaşır suyunu tuvalete banyoya vs. yerlere fıslatıyordum ama bir farkına vardımki lekesiz pantolonum kalmamış. Beyaz beyaz leke olmuş. Tabi vazgeçtim. Şimdide domestos kullanıyorum ama fıs fıslamadan. Kullanan biri yazsın domestos fısfısa konup sıkılınca pantolonlarınızı leke yapmıyormu????????????

domestos her türlü leke yapıyo işin dogrusu benimde en çok sevdiğim deterjan domestos.. domestossuz bir hayat düşünemiyorum .ellerim deterjan kokmasına bayılıyırum .ohh diyorum her yer hijyenik oldu diyorum.. bu arada domestosun spreyi marketlerde satılıyo çokta güzel tavsiye ederim

Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Çünkü denedim su ve domestosu karıştırıp fıs fısladım ve çamaşırlarımda hiç bir leke olmadı. Yani çamaşır suyu gibi beyaz beyaz leke bırakmadı. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kızlar.

evet arkadaşım bende yazıları okudukça şaşırdım ve hayretler içinde kaldım hepimiz temizlik ve hijyene önem veririz ama bazı arkadaşlarımızın ğibi (kınamak için yazmıyorum lütfen problem olmasın) misafir gidince hemen wc yi domestosla yıkamak veya makinede ki çamaşırları çamaşır suyuyla yıkama falan çok abartı şeyler bunlar sizlere gelen arkadaşlarınız dostlarınızda sizler gibidir yani bi bulaşıcı hastalığı vs.. yoktur diye düşünüyorum, şahsen benim arkamdan arkadaşımın böle yaptığını bilsem asla gitmem onun evine bir daha temizlik konusunda bu kadar takıntılı olmayın derim bunu bi hastalık haline getirmeyin ...sevgilerimle :lepi:

yaa bende çamaşırsuyu hastasıyım hatta o kadarki ev kıyafetlerimin çoğu çamaşırsuyuna kurban gitti.
Ama temizliğinin yanı sıra kimyasal olduğu için sağlığada zararlılar mümkün mertebe koklanmaması lazım ve çok çok iii durulanması lazım.
Ellere temas konusunda çok ii bir öneri vermis gülsüm arkadaşımız mutlaka deneyeceğim.

ah ah ben de çok manyağım bu konuda :çok üzgünüm:
ben kendi tuvaletimi her dakika domestos ile temizlediğim halde
tuvalet kağıdını klozete sermeden oturamıyorum:1no2:
canım kocam eve tuvalet kağıdı almaktan bıktı usandıbenneyaptımki
umumi tuvaletleri zaten hiç anlatmayayım senağlama

Ya hayatim kusura bakma ama bu hastalik derecesine girmis sende ya...benneyaptımki

Tamam temizlik hos güzelde, kendi evindeki tuvalete bile kagit sermeden gidemiyorsan ne biliyim yani gercektende belki bir fobi falan olustu sende, belki bir uzamana gitsen iyi olur ne biliyim ban tuhaf geldi...fisfisfis

Takinti yapma kendine böyle güzelim evlermiz temiz olsun temiz yasayalim ama yasamimiz sadece temizlik yapmaktan ibaret olmasin kanimca

derz araları için dr. clean diye bir markanın sadece derz deterjanı var o süper. ben cam sil şişesine koydum püskürtüyorum ve diş fırçasıyla fırçalıyorum hemen siliyorum çok uğraştırmıyo ve bembeyaz oluyo anında uzun süred o beyazlığı koruyo ama işte bu iş fırçalamak zor derseniz daha pratik yoluda var o üründe süper. praktikerden aldım ben derz kalemi diye satılıyor o da süper o derz aralarını sadece ince çizgi halinde kalemle üzerinden geçiyorsun ilk günkü gibi oluyor. praktikerde 10ytl falan ayrıca internettede buldum satışını linkini verim bakın isterseniz hemde burda fiyat daha uygun ama yapıcağınız alana göre bir kaç kalem gider.
:dance:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
bende domestos ve cif olmadan yaşayamayanlardanım. camsil şişesi olayını annemden öğrendim evleneli beri uyguluyom çok pratik.
banyo, wc konusunda çok hassas biri olrak
bende size kendi yöntemlerimden birini söyleyim.klozetimi evlenidiğim ilk zamanlarda hergün temizlemekten sıkıldığım da buldum
sifonun içine biraz domestos döküyosunuz. her sifonda hijyen. hemde içerde kendiliğinden sulandırıldığından sıçradığında leke falanda yapmıyo bi deneyin.

Slm kizlar,beyaz sirke hic denedinizmi lavabo banyo tuvalet temizliginde ben kullaniyorum ve inanin tertemiz yapiyor.................

Guzel konu :)
Bu konuda bende cok hassasim ...hele birde evde kucuk cocuk olunca daha cok dikkat ediyorum .
Hergun temizlerim lavabo ve tuvaleti once camasir suyu ile (marka adi vermeyeyim )guzel fircalar 15 dakika kadar bekletir daha sonra guzel mis kokan bir yuzey temizligi ile tekrar fircalar,yikar cikarim ...ohhh tertemiz :)
daha sonra isim bittiikten sonra kapilari kapatmadan sprey parfum SIKip cikarim ...mis mis ...:)

inanir misiniz ayda 5 kilo camasir suyu bitiriyorum :)bu da bir hastalik ama napayim elimde degil ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…