E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
canım çok güzel sölemişsin.bende deli gibi domestosla gezerim evde.ama durulanması lazım o domestosunda.tamam sık ama durula bence.kağıt havluyla yaparsan direk yapışır kalır.en azından ıslak bir bezle sil.yada suyla durula.biliosun iyi durulanmamış deterjanda allah korusun kansere yol açabiliyor.kendine iyi bak canım.iyi temizlemelerrrrrrrr:)
Bir kaç arkadaş sormuş ama yanıt göremedim. Bende aynını soracam. Cam sil şişesine konan domestos üzerinize sıçrayıp leke bırakmıyormu??????????? Ben çamaşır suyunu tuvalete banyoya vs. yerlere fıslatıyordum ama bir farkına vardımki lekesiz pantolonum kalmamış. Beyaz beyaz leke olmuş. Tabi vazgeçtim. Şimdide domestos kullanıyorum ama fıs fıslamadan. Kullanan biri yazsın domestos fısfısa konup sıkılınca pantolonlarınızı leke yapmıyormu????????????
Burdaki temizlik hastalarının yazdıklarını okuyunca kendimi kötü hissettim. Benim evine gittiğim arkadaşım bana hastalıklı muamelesi yaparsa ve bunu farkedersem asla o eve adımımı atmam. Ben de temizliğe hijyene önem veririm ama bazı arkadaşlar işi abartmışlar. Böyle yaşanmaz bence kendinize telkin yöntemiyle tedavi uygulayın ha olmuyorsa bir uzmana danışın bu titizlik değil hastalık çünkü. Kusura bakmayın.
ah ah ben de çok manyağım bu konuda :çok üzgünüm:
ben kendi tuvaletimi her dakika domestos ile temizlediğim halde
tuvalet kağıdını klozete sermeden oturamıyorum:1no2:
canım kocam eve tuvalet kağıdı almaktan bıktı usandıbenneyaptımki
umumi tuvaletleri zaten hiç anlatmayayım senağlama
Kızlar peki, fayans aralarındaki derz i delmiyormu çamaşır suyu?
Annemin üst komuşusu hergün yıkadığı için aağıya su sızdırmış, işin yoksa uğraş, kullanmayın diyorlar, yani en azından asidinin gitmesi için sulandırın diyorlar ama ne etkisi olacak ki?
Bende şaşırdım ne yapacağımı?
Ama spreyleme işi çok mantıklı geldi, domestos değilde çamaşırsuyu ile yapsak olmazmı acaba bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?