Tuvalet temizligi

sakın ola dokunduğunuz musluklara ve klozete çamaşır suuyu sıktıktan sonra öyle bırakmayın kimi arkadaşlar demiş peçeteyle siliyuorum falan olmaz öyle
spreyle su ve çamaşır suyu karıımını dezenfekte olmasını istediğiniz yerlere sıkıp bir 10-15 dakka bekleyip hemen bol suyla durulucaksınız
kimyasal sonuçta yani ben öyle yapıyorum
ya da tuvalet için üretilmiş domestos wc almıştım en son onu sıkıp fırçalayıp duruluyorsun tuvaleti bu kadar
not: bu arada bende çok takıntılıyım en son dışarıdayken wc ye giremediğimden dolayı eve davul gibi karınla geldim ve tuvaletimi yaparken resmen mesanem patlıcak gibi hissettim ve ağrı ve baskı hissettim bu bir hastalık farkındayım

banyoları özellikle batarya gibi metal ve duşakabin ve seramik yüzeylerdeki kireç lekelerini temizlemek gerçekten büyük sıkıntı. çamaşır suyu domestos marc bir sürü temizleyiciye tonla para verip ellerimizi yıpratıp temizlik yapıyoruz, bir hafta 10 güne yine aynı oluyor, tavsiyem bu kirlenme sürelerini geciktiren kireç lekelerinin çıkmasını kolaylaştıran ürünleri her temizlikten sonra uygulamak. nasiol ün homeshine ürünü gibi koruma ürünleri evimin bütçesine ciddi manada yardımcı oluyor, üstelik temizlik de oldukça kolaylaşıyor, marketlerde var mı bilmiyorum ama eşimin tavsiyesiyle internetten aldım Nasiol - Love and Protect the Original gayet memnunun, hatta zevkle uyguluyorum çünkü uyguladıktan sonraki yüzeyin o muhteşem hali çok hoşuma gidiyor. gerçekten tavsiye ederim.

hergun temızxlemeye kalksam tuvaletlerı banyoyu. domestos yetmez kı dayanmaz. mısal bugun temızledım 2 gun sonra anca. ellerım dayanmıyo artık

ya arkadaşlar harikasının acaip titizsiniz temizlik konusunda ama bu kadar kimyasal kullanmak biraz aşırı değil mi, kaldıki çoçuk için diyenlerde var, onların ciğerleri ne kadar ki , o kimyasalları buram buram koklatıyorsunuz , bende belki daha orjinal bir temizlik çözümü bulurum diye bakmıştım topic e, yoksa domettos u sık her yere ooooooo kokla kokla yansın ciğerler , neyse yine de teşekkürler, kolay gelsin herkesee

Şu spreylemeyi uzun zamandır ben de yapıyorum
Hem hijyenik hem de öyle bol bol dokulmuyo
Ama gerçekten kağıt havluyla silmekle olmaz iyice durulamak gerek

arkadaşlar selam
tuvalet fırçası kullanmadan temizlik yapan var mı? yani banyoda bu fırça hiç olmayacak tuvalet temizliğini ise sadece klozetin içine çamaşır suyu dökerek yapan fırçasız filan. (klozet üstü kenarları felan ayrıca temizlenecek tabiki ben sadece içine fırça sokmamaktan bahsediyorum). açıkçası bu tuvalet fırçası olayından midem kalkıyor evlenince kullanmayı düşünmüyorum. lekenin üstüne çamaşır suyu gezdirince lekeden eser kalmıyor hatta kola olayını da denicem bakalım. por çöz, çamaşır suyu vs gibi ürünlerle klozeti temiz tutabileceğimi düşünüyorum

böyle bir yazı gördüm hoşuma gitti ilgilenenlere

Klozet nasıl temizlenir?
  • Klozetler girintili çıkıntılı olduğu için kolay temizlenir yüzeyler değildir. Bu sebeple deterjan, kireç çözücü, çamaşır suyu gibi malzemeleri direkt ambalajından dökerek her noktasına ulaşmak mümkün değildir. Deterjanı döktükten sonra tuvalete fırçası ile fırçalamak bir çözüm olsa da size daha iyi bir önerimiz var. Spreyli boş cam-sil kutusunun ya da marketlerden alabileceğiniz sprey şişesinin içine bir miktar çamaşır suyu ve su karışımı ekleyerek tuvalet temizliğini yapabilirsiniz. Spreyden sıkılan deterjanlı su klozetin her noktasına ulaşabileceğinden hem zamandan tasarruf sağlamış hem de temizliğinden emin olmuş olursunuz.
  • Suyu klozete sıktıktan sonra 5 dk bekleyip fırça ile ovun ve bol su ile durulayın. Oturma kısmı, sifon ve musluğa da deterjanlı su sıkıp süngerle ovun. Eğer sadece klozet içini temizliyorsanız fırçalama sonrası sifonu bir kaç kez çekmeniz yeterlidir. Ama oturma kısmına da deterjanladıysanız mutlaka bol su ile yıkamalı ve deterjandan arındığına emin olmalısınız. Aksi takdirde deterjan kalıntılarının cilde ciddi zararlar verdiğini ve kıyafetlerimize de bulaşarak renklerini açabileceğini unutmayın.
  • Taşınma sonrası ilk temizliklerde klozet dibinde ve kenarlarında kireç tabakası ile karşılaşabilirsiniz. Bunun için kireç çözücülü tuvalet temizleyicisini klozete döküp beklettikten sonra sifonu çektiğinizde kaybolacaktır. Bu şekilde temizlenmediği takdirde hidroklorik asit yani tuz ruhu ile kireci temizleyebilirsiniz. Klozete tuz ruhu döküp bekletin. Bu sırada tuz ruhunu solumamaya özen gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…