Tuvalet temizligi

arkadaşlar fayans aralarını Mark kireç sökücü muhteşem temizliyor. Tuvalet haricinde banyonun bütün temizliğini ben markla yapıyorum.
üstelik nemden dolayı küf lekesi olan metalleride pırıl pırıl yapıyor.
kireç lekesi olan banyo perdesini bile onunla temizliyorum. zahmet gerektirmeden banyom pırıl pırıl oluyor..
bilgilerinize...

bende tuvalet fırçasının kabına biraz domestos bide kokulu yer silme detarjanı koyuyorum .kim kullanırsa kullandıkça tuvaletide temizlemiş oluyo hem içime siniyo hijyenik .oluyo her defasında...

ben evdeki tum WClere su satilan WC kagidindan aldim. hani pelur kagidi gibi. tuvalete koyup uzerine oturuyorsun. misafirim gelince de ona oturmak isteyebilir. ki ben gittiim yerde tuvalete gireceksem mutlaka pecete sererim. Elin adaminin kullandigi wc den emin olamam. misafirlerime de rahat etsinler diye oyle yaparim.

zaten temizlik zaten yapilor. ben de sprey kullaniyorum su ile karistirmiyorum hatta. direkt sikiyorum uzerine. sifonun tutma koluna, tuvaletin kapi koluna musluklar avs. ama ben kagit havlu ile degil, islak mendil ile temizliyorum. islak mandili de yikayip tekrar siliyorum ki kalinti yapmasin. kagit havlu sadece kurular. biraz sagliksiz.

bende tuvalet fırçasının kabına biraz domestos bide kokulu yer silme detarjanı koyuyorum .kim kullanırsa kullandıkça tuvaletide temizlemiş oluyo hem içime siniyo hijyenik .oluyo her defasında...

super fikir ama ben de bak suna gicigim. o fircanin kabindan fircayi aldiginda su damliyor.cunku sulu bir kabin icinden cikiyor. herkes sen gibi seri hareketle onu wc ye siokmayabilir. yere veya oturma yerine damlatabilir. ne kadar domestoslu su bile olsa o damlayan su pis su sonucta.

o sebeple firca kabina degil de sifona koyulan temizleme jelleri var. ondan koymani tavsiye ederim. her sifon cekilisinde o su ile doluyor.

wc hergün yıkarım ama lavabolarımı 4günde bir geçen birinde tel toka kalmış leke yapmış çıkmıyor offf

Bu konuda bir titizliğim var kendimi bile çözemedim :bbo: her gün çamaşır suyu ile yıkarım wcyi yıkamadımmı sanki bakteriler wcyi esir almış hertaraftalarmış gibi geliyor delikafadulden...

arkadaşlar ben de domestos ve cif kullanıyorum. Ama cifim hazır bitmişken siz hangi cifi kullanıyorsunuz. banyo ve tuvalet için en etkilisi hangisi. benim kullandığım çamaşır suyu katkılı olan krem süper güç yazıyor üstünde. Ama bir de banyo jel var. hangi cif sizce. temizlik işinde yeniyim de

canım ben de açık mavi cifi kullanıyorum tuvalette hem çok hoş kokuyor hem de fayanslarda kireç oluşumunu önlüyor..ekstradan porçözlerle uğraşmana gerek kalmıyor..bizim burda sular çok kireçli o yüzden...cif banyo yazıyor üstünde gerçekten çok memnunum..

bendee her gun temizlerim banyop tuvaleti ilk once cif ve klorla iyici kopurturum ki aslinda karistirmamaliyim sagliksiz sonraa yumusatmayiii dokerimm sungerlerim cogunu alirimm demirleri parlatirim sonraa fisfisaa yumusatmayla suyu karistirdim onlada fisfislauyip kurularim her gunn

Bende Marc ve domestos kullanacısıyım ve bu domestosu spreyleme işini çok tuttum çünkü her an dökmek temizlemek zor oluyor ve kokusu kalmıyor sifonu çektikçe ama ben çamaşır suyu kokusunu çok aşırı olmadığı sürece çok severim bence parfümden çok çamaşır suyu kokan bir tuvalet daha güzel..

ben klozete bimden aldığım gürdal çamaşır suyunu döküm bir saat sonra sfonu çekiyorum süper oluyo yani elimi bile değirmiyorum tuvaletide haftada bir çamaşır suyuyla hergünde sıvı sabunla yıkıyom bu arada tavsiye ederim sıvı sabun pırıl prıl yapıyo

aynen canım sana katılıyorum evden çıkamayız ben öleydim mesele tuvaletin kapı kollarını tutamazdımdışarıda asla wc yw girmwzdim çok mecbur kalısam girerdim eve gelince hemen benyo yapardımbanyoda saatlerce kalırdım bu gittikçe ilerleri dışarıya çıkamaz oldum pislik bulaşıcak hr yerime diye ellerimi her zaman yıkardım ellerim maf olmuştu çok zor günler geçirdim bu alışkanlığım yüzünden alışkanlık hastalık oldu psikolojik tedavi gördüm bu bence titizlik değil bi hastalık ama şimdi çokiyiyim ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ intiharı bile düşünmüştüm çok kötüydüm şimdi dışarı çıkabiliyorum dışarıda yemek yiye biliyorum başkasının evinde wc yw girebiliyorum yane çok mutluyum aşırıya kaçmayın kızlar

bende cifin sprey sisesine bosalttim camasir suyunu bende 1 yila yakindir bu sekil kullaniyorum...nce sprey camasir suyu aldim o bitincede böyle yaptim cunku sprey camasir suyu ötekinden pahali...5litre aliyorum kullaniyorum....cok guzel oluyor...beyaz camasirlarimda leke olunca sikiyorum...süper oluyor...

Arkadaşlar selam ,

Tuvalet temizliği için bir kolaylık önereceğim size...Migros'larda "temizlik bezleri" kısmında satılan , kendinden dezenfektan ıslak bezler var.Bir pakette 40 adet oluyor ve 4 TL civarı fiyatı var.Çok satılan bir ürün olmadığı için de Migros sık sık kampanya yapıyor bu üründe.Bir tane fiyatına iki paket alınabiliyor bu dönemlerde.Klozetin dışını , kapağını sifonu vs bu bezle silip arkadından da tuvalet kağıdı ile ıslaklığını alıyorum ( hafif köpük bırakıyor). Hem tertemiz oluyor , hem dezenfekte oluyor hem de bezi attğınız için evin içinde kalmıyor.Klozetin içini de fırçasıyla önce ç.suyu sonra da yüzey temizleyicilerle ovuyorum.
Bu bezlerle banyo tezgahını da siliyorum gerçekten çok içime siniyor.Tavsiye ederim...

Kızlar bu yöntem zararlı değilmi
Sonuçta oturuyorsunuz oraya ve kimyasallar var içinde ben
Domestosla yıkıyorum hergün ama bolca duruluyorum.
Üzerine oturamam kaşıntım oluyor çünki iyii durulanmamış ise...

halka açık yerlerde, temizliğinden şüphelendiğiniz komşu için evinde tuvalete giremeyen arkadaşlarım için anlatayım; ben ilk adet gördüğüm zamanlarda ne sancı bilirdim ne ağrı. tabi o zaman lise yılları hiç bi' yerde tuvalete giremiyorum, düşünün eve girer girmez tuvalete koşuyordum. okul tüm gün, sonra dershane derken ben neredeyse bütün gün kendime eziyet ediyordum, sonra hasta oldum. o gün bugündür adet dönemim korkunç geçer.

üniversiteye başladığımda da aynı huyumdan vazgeçmedim; 3. sınıftayken bi' hocamız durumumu anladı, bana kızdı..

"tuvalet pis diye girmiyorsun, böyle giderse sen daha pis olacaksın"

şimdi bayağı düzeldi, tabi öyle rahat rahat kullanamıyorum ama yine de mecbur olduğum zamanlarda kendimi sıkmıyorum, siz de yapmayın gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…