- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 318
- 40
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
bende tuvalet fırçasının kabına biraz domestos bide kokulu yer silme detarjanı koyuyorum .kim kullanırsa kullandıkça tuvaletide temizlemiş oluyo hem içime siniyo hijyenik .oluyo her defasında...
arkadaşlar ben de domestos ve cif kullanıyorum. Ama cifim hazır bitmişken siz hangi cifi kullanıyorsunuz. banyo ve tuvalet için en etkilisi hangisi. benim kullandığım çamaşır suyu katkılı olan krem süper güç yazıyor üstünde. Ama bir de banyo jel var. hangi cif sizce. temizlik işinde yeniyim de
Vallaha benimki asirilik falan degil normal günlük temizligim.
Banyo ve tuvalet hergün ev halkida kalabalik ise defalarca kullanilan bir yer ehh hali ile orada herkez isini gördükten sonra mutlaka pislik mikrop bakterie oluyor. Bu yüzden ben Banyomun ve tuvaletimin temizligne cok önem veririm.sengözlerimebaksanab
Ama nurdantcim bazi arkadaslar gercekten biraz asiriya kaciyor, mesela baska yerde tuvalet ihtiyavi görmeme gibi, idrarini tutmak kadar sagliksiz birsey olamaz cok sakincali hadi evitacim sen öyle alistin ama cocuklarini bari öyle alistirma hic iyi birsey degil.:1no2:
Hem bu spreylemek isi bana su yöndende cok mantikli geldi, elimiz sürekli camasir suyunda olmuyor cünkü buda cild icin hic iyi degil ama böyle spreyledigin zaman biraz beklet kagit havlu ile sil tertemiz oluyor.a.s
Gercektende kizlar asiriya kacmamak lazim bu temizlik isinde yoksa allimallah evden cikamayiz ya-tatlicadiarzu-
Arkadaşlar siz bilirsiniz ama bence bu davranışlar biraz aşırıya kaçıyor. Siz bilirsiniz ama bana sağlıklı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?