- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
genclıgınde boyle tıtız olanlar yaslılıgında ( af buyurun ama) b..... eşelerlersırnaşık şey
bende domestos ve cif olmadan yaşayamayanlardanım. camsil şişesi olayını annemden öğrendim evleneli beri uyguluyom çok pratik.
banyo, wc konusunda çok hassas biri olrak
bende size kendi yöntemlerimden birini söyleyim.klozetimi evlenidiğim ilk zamanlarda hergün temizlemekten sıkıldığım da buldum
sifonun içine biraz domestos döküyosunuz. her sifonda hijyen. hemde içerde kendiliğinden sulandırıldığından sıçradığında leke falanda yapmıyo bi deneyin.
kızlar, yazdıklarınızı okuyunca, iyi ki annemin de benim de alerjik hastalıkları var dedim. yoksa biz de sizin gibi olabilirdik belki. gerçi sağlık açısından zararlı diye çok kullanmamaya çalışırdım ama bu sprey olayı seyreltilmiş, o kadar zararı olmaz der hemen uygulardım allah bilir.
değil her yeri çamaşır suyuyla silmek, klozetin içine döküp 5 dakika sonra sifonu çekerdim eskiden, aartık ona bile dayanamıyorum, burun tıkanması, nefes tıkanması, boğazda yanma beliriyor hemen. cif le temizlik yapıyorum ama banyo havlaandırmasını, kapısını açıp. o bile azıcık uzun sürse hemen belirtiler çıkıyor, bir de baş ağrımı tetikliyor bu kokularsenağlama
Kızlar peki, fayans aralarındaki derz i delmiyormu çamaşır suyu?
Annemin üst komuşusu hergün yıkadığı için aağıya su sızdırmış, işin yoksa uğraş, kullanmayın diyorlar, yani en azından asidinin gitmesi için sulandırın diyorlar ama ne etkisi olacak ki?
Bende şaşırdım ne yapacağımı?
Ama spreyleme işi çok mantıklı geldi, domestos değilde çamaşırsuyu ile yapsak olmazmı acaba bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?