Tuvalet temizligi

ben uzun zamandır çamaşır suyunu sprey şişesine koyup temizliyorum tuvaletleri ve lavaboyu,çok titizimdir ve ovmaktan falan da hiç hoşlanmam,püskürtüp duruluyorum ooh misssositososito

vaayyy bu süpermiş bunu deniyicem kesina.s.

kızlar, yazdıklarınızı okuyunca, iyi ki annemin de benim de alerjik hastalıkları var dedim. yoksa biz de sizin gibi olabilirdik belki. gerçi sağlık açısından zararlı diye çok kullanmamaya çalışırdım ama bu sprey olayı seyreltilmiş, o kadar zararı olmaz der hemen uygulardım allah bilir.

değil her yeri çamaşır suyuyla silmek, klozetin içine döküp 5 dakika sonra sifonu çekerdim eskiden, aartık ona bile dayanamıyorum, burun tıkanması, nefes tıkanması, boğazda yanma beliriyor hemen. cif le temizlik yapıyorum ama banyo havlaandırmasını, kapısını açıp. o bile azıcık uzun sürse hemen belirtiler çıkıyor, bir de baş ağrımı tetikliyor bu kokularsenağlama

Gecmis olsun canim ya, benim yengemde öyle bulasik deterjanindan bile hemen etkileniyor, herseyi dogal kullanmak zorunda...benneyaptımki

Birde ben karisimi öyle sirf domestosla yapmiyorum, Su ve bir miktar domestos katiyorum, spreyledikten sonra siliyor birde islak kagit havlu ile duruluyorum...a.s

Arkadaşlar (titiz arkadaşlar) yerimseniben
Yeni bir fırça çıkmış sct. br.'ın sanırım. Lacivert bir tuvalet fırçası kendinden deterjanlı, sanırım 90 kez kullanım süresi var. Kullanmadım bilmiyorum ama size iyi gelir belki..
Fiyatı 13 ytl gibi birşeydi.. sengözlerimebaksanab
Bir de içine deterjan konulabilen sünger ve fırçalar varya onun içine genelde bulaşık deterjanı koyuyorlar ben düşündüm de onun içine domestos koyulursa klozetin içi
daha güzel temizlenebilir... :hooray:

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben ne yapıyoruma gelince şu sıralar fırça üzerine domestos ve cif döküp köşelerinden başlayarak heryerini fırçalıyorum. Kapağını kapatıyorum. 15-20 dk sonra durluyorum..

Ama sadece günde bir kez a.s

ne yalan söyliyeyim bende her sabah kalkar kalmaz ilk iş wc ye giderim hemen çamaşır suyu ve cifi karıştırır temizlerim çok güzel parlıyor lavobolar ve wc bayılıyorum hele o mis gibi kokusu yokmu hijjen kokuyo valla :))))

ben sıcak suya matik deterjan atıp biraz çamasır suyu atıyorum gece yatarken onu klozete döküp bekletiyorum sabah fırcalayıp yıkıyorum içi tertemiz oluyor

merhaba bn amasyada oturuyorum.Burda sihirli su diye bir sıvı temizleyici satılıyor.Derzlerin arasını açmadığı gibi bembeyaz yapıyor.Saygılarımla

Tuvalet temizliği gerçekten önemlidir.Ama hastalık derecesinde olmadıktan sonra.Ben olsam misafir gelip gidince aşırı derecede titiz davranıp kendimi yıpratacağıma ikinci tuvaleti sadece misafirler için kullanırdım.(genelde evlerde iki tür wc olur.)Yinede wc titizliğiniz olduğuna şükredin çünkü öyle insanlar varki misafir arkasından oturduğu koltuğu bile silen.Şahsen ben bu tür bir arkadaşıma gidip arkamdan onu temizlikle yoracaksam yüzüne ben sana kıyamıyorum arkamdan silerek yoruluyorsun bir daha sana ben gelmeyim sen bana gel derim:))))

sıze bakarak ben tıtız degılım herhalde esım ve ben varız evde hergun domestosla camasırsuyuyla yıkamam zaten esım cok dıkkatlı temız tıtız temız kullanırız 2 yada 3 gunde bır anca temızlerım oda kırlendıgınden degıl temızlenmesı gerektıgı ıcın.camasır suyuna ve kımyasal seylere alerjım var bıraz heryerde kullanamıyorum kendımce yontemler gelıstırıyorum.mesela bı bulasık sungerı ayırdım bır tarafı yesıl kece olanlardan ona cıfı dokuyorum oyle ovuyorum lavabo ve banyoyyu tertemız oluyor tavsıye ederım.temızlık yapacagım dıye kendınızı heba etmeyın gerektıgı kadar yapın sankı o kımyasallar dahamı az zarar verıyor sanıyorsunuz

bende her sabah ve akşam çamaşır suyuyla temızlıyorum.spreyı bende burdan okuyup başladım.lavabo için ayrı fırça,tuvaletın zaten ayrı ya fırcalayıp yıkıyorum o kadar.çamaşır susuz temızlığıi düşünemıyorum.tşkkr

bende domestos kullanıyorum ama
gittiğim yerlerde wcde kolanya bulup tuvalet kağıdıyla klozeti silip öle otururum . çocuklarda öyle öğrettim .bide çıkmadan önce tekrar kolanyayla silerim klozeti..... sonuçta alkol var bakteriler ölüyor...evde misafir varsada bu yöntemi uygularım.

Çamaşır suyu asit değil bazdır, derzi delmez. Komşunuzun fayans aralarından su akmasının nedeni sürekli yıkadığı için fırça ya da süpürge ucu ile aşındırmış olmasıdır muhtemelen. Ya da tuz ruhu, kireç çözücü gibi asidik bir madde kullanmıştır.

Domestos yerine çamaşırsuyu kullansanız olur, çünkü Domestos da aslında çamaşır suyu markası. Sadece su oranı az ve koyu olduğu için çok daha etkili.

Kolay gelsin...

bizim eve gelmeden 20 metre önce kokuyormuş çamaşır suyu arkadaşlar öyle diyo:)))) bende titizlik hastasıyım ama sprey süper fikir hemen deniyorum:))))))))) tşkkürler

sprey olayını duymak süper oldu benim için valaa sağol canımm denicemmkaydirigubbakcemile2

hanımlar bırakın artık şu çamaşır sularını noolur artık organik ürünlere dönün kendinizi cildinizi sağlığınızı mahfediyorsunuz bakın bu tip ürünlerle temizlik hem çok kolay hemde çok güvenilir kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…