- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Benim sorum hala havada kaldığına göre, demek ki herkes sadece klozetini ve lavabosunu temizleyip bırakıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sorum hala havada kaldığına göre, demek ki herkes sadece klozetini ve lavabosunu temizleyip bırakıyor.
Kizlar ben tuvalet ve banyo temizligne cok önem veririm ve klozeti, lavobayi banyoyu domestos veya camasirsuyunla yikayip silmedimi icim rahat etmiyor.:1no2:
Kendimce su yöntemi buldum, bir camsil sisesine domestos (mesela limon ferahligi) koyup üstüne biraz su ekleyip iyce calkaliyorum bu karisimla klozet vs. vs. süper temizleniyor sIkIp biraz beklettikten sonra kagithavlu ile silin tertemiz üstelik bakteri falanda birakmiyor.şakkıdı
Tavsiye ederim.yerimseniben
Sevgilera.s.
Kizlar ben tuvalet ve banyo temizligne cok önem veririm ve klozeti, lavobayi banyoyu domestos veya camasirsuyunla yikayip silmedimi icim rahat etmiyor.:1no2:
Kendimce su yöntemi buldum, bir camsil sisesine domestos (mesela limon ferahligi) koyup üstüne biraz su ekleyip iyce calkaliyorum bu karisimla klozet vs. vs. süper temizleniyor sIkIp biraz beklettikten sonra kagithavlu ile silin tertemiz üstelik bakteri falanda birakmiyor.şakkıdı
Tavsiye ederim.yerimseniben
Sevgilera.s.
Bende domestosla yıkarım vc ve bonyomu ancak bir keresinde sanırım migrostan bütçem diye ürünler
vardı denemek için onun wc temizleyicisini aldım klozete sıkıp bir süre sonra sifonu çekiyorsunuz
o kadar memnun kaldım kii normal wc yede döktüm fırçalayıp bir süre sonra yıkadım tahmin edeceğimden
çok iyi çıkmıştı bir daha denk gelemedim o ürüne bulursanız tavsiye ederim gerçekten çok işe yarıyor.