• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet temizligi

kizlar misafir iki yerden tiksinir tuvalet ve mutfaktan o yuzden onlar yapacaginiz ilk is olsun fazla camasir suyu saratir alman markasi turkiyede bulunurmu bilmiyorum bims harika heryerde kullanin halida camda caydanlik tencere lavabo elme sirkeli olani super tek kelimeyle

sprey işi banada mantıklı geldi,,temizlik yaparken dolu dolu boşuna deterjan akıp gitmez en azından..
arkadaşlar bende ,sizlerle fayans arasındaki derzlerin çıkmayan lekeleri hakkında bişiler paylaşmak istiyorum..biliyorsunuzki fayans ara kirlerini temizlemek bazen zor olur bunun için nalburlarda özel derz kalemi satılıyormuş kendim denemedim ama arkadaşım denemiş istediğiniz rengi varmış..hatta ara rengini isteğinize göre değiştire bilirsinizde..alırken derz arası boya kalemi diye sorun..

Ben de tuvalet banyo temizliğine çok önem veririm.Evimden bir misafir gittiği zaman hemen çamaşır suyuna sarılırım kaydirigubbakcemile4 her yeri temizlerim.bulaşıkta da çamaşır suyu olmazsa olmaz ...

bende wc ve banyoya çok önem veriyorum musluk ve kapı kollarını peçete ile tutuyorum.diş fırçalarken musluğu tutunca ağzıma su götüremiyorum kalabalık bir evde yaşıyorum dolayısı ile temizlemek şart.bu konudada domestosa güveniyorum hem diğerleri gibi ellerde çok koku bırakmıyor spreyleme olayınıda tuttum iyi fikir. başkasının tuvaletine giremem diyen arkadaşlar idrar tutmak çok sakıncalı sistit denen üriner enfeksiyona neden oluyor.bende başkasının evinde tuvalete girince peçete seriyorum ..

Kizlar ben tuvalet ve banyo temizligne cok önem veririm ve klozeti, lavobayi banyoyu domestos veya camasirsuyunla yikayip silmedimi icim rahat etmiyor.:1no2:

Kendimce su yöntemi buldum, bir camsil sisesine domestos (mesela limon ferahligi) koyup üstüne biraz su ekleyip iyce calkaliyorum bu karisimla klozet vs. vs. süper temizleniyor sIkIp biraz beklettikten sonra kagithavlu ile silin tertemiz üstelik bakteri falanda birakmiyor.şakkıdı

Tavsiye ederim.yerimseniben

Sevgilera.s.

canım çok güzel sölemişsin.bende deli gibi domestosla gezerim evde.ama durulanması lazım o domestosunda.tamam sık ama durula bence.kağıt havluyla yaparsan direk yapışır kalır.en azından ıslak bir bezle sil.yada suyla durula.biliosun iyi durulanmamış deterjanda allah korusun kansere yol açabiliyor.kendine iyi bak canım.iyi temizlemelerrrrrrrr:)

Bende evde wc,küvet ve lavaboyu her sabah ovalayip temizleyenlerdenim.Bir kova suya camasirsuyu ve domestos döküp silip yikiyorum.Onun disinda tek kullanimlik islak bakteri,hijyen mendilleri kullaniyorum.Evde hic eksik olmaz.
Ayrica yolculuk icin olanlarida var.Cantamda makyaj cantasinin yaninda temizlik cantasida vardir.Tek kullanimlik hijyen bezi,el silmek icin ayri islak mendil,yine tek kullanimlik tuvalet kagidi,tampon ve ince günlük ped,mini sivi sabun selpak mendil muhakkak olur.
Ogluma okulda wc temizligi icinde tembih ediyorum. Onun cantasindada sivi el sabunu,selpak mendil muhakkak bulunur.

Burdaki temizlik hastalarının yazdıklarını okuyunca kendimi kötü hissettim. Benim evine gittiğim arkadaşım bana hastalıklı muamelesi yaparsa ve bunu farkedersem asla o eve adımımı atmam. Ben de temizliğe hijyene önem veririm ama bazı arkadaşlar işi abartmışlar. Böyle yaşanmaz bence kendinize telkin yöntemiyle tedavi uygulayın ha olmuyorsa bir uzmana danışın bu titizlik değil hastalık çünkü. Kusura bakmayın.

Bende domestosla yıkarım vc ve bonyomu ancak bir keresinde sanırım migrostan bütçem diye ürünler
vardı denemek için onun wc temizleyicisini aldım klozete sıkıp bir süre sonra sifonu çekiyorsunuz
o kadar memnun kaldım kii normal wc yede döktüm fırçalayıp bir süre sonra yıkadım tahmin edeceğimden
çok iyi çıkmıştı bir daha denk gelemedim o ürüne bulursanız tavsiye ederim gerçekten çok işe yarıyor.

Bnede o temizlik hastalarindan biriyimdir.En son isi öyle abarttimki 150 euro verip dampfreiniger aldim(buharli temizleyici)
Tuvalet icin özel uclari var.Takiyorum uclari klozeti fayanslari lavaboyu küveti fayans aralarini.....
Hele ilk geldigi gün bütün evi bastan asagi buharla temizlemistim:):)
Domestosu sulandirip camsil sisesine koyma fikrinide bende uzn zamandir yapiyorm.

Kizlar ben tuvalet ve banyo temizligne cok önem veririm ve klozeti, lavobayi banyoyu domestos veya camasirsuyunla yikayip silmedimi icim rahat etmiyor.:1no2:

Kendimce su yöntemi buldum, bir camsil sisesine domestos (mesela limon ferahligi) koyup üstüne biraz su ekleyip iyce calkaliyorum bu karisimla klozet vs. vs. süper temizleniyor sIkIp biraz beklettikten sonra kagithavlu ile silin tertemiz üstelik bakteri falanda birakmiyor.şakkıdı

Tavsiye ederim.yerimseniben

Sevgilera.s.

kardeşimm fısfıslayınca hiç üstünüze başınıza sıçramıyomu ben o yüzden kullanmaya çekiniyorum

Bende domestosla yıkarım vc ve bonyomu ancak bir keresinde sanırım migrostan bütçem diye ürünler
vardı denemek için onun wc temizleyicisini aldım klozete sıkıp bir süre sonra sifonu çekiyorsunuz
o kadar memnun kaldım kii normal wc yede döktüm fırçalayıp bir süre sonra yıkadım tahmin edeceğimden
çok iyi çıkmıştı bir daha denk gelemedim o ürüne bulursanız tavsiye ederim gerçekten çok işe yarıyor.

cnm senin bu yazını okuduktan sonra gogıla bütçem yazdım tıkladım o bir migros ürünüymüş bence migrosun yetkililerine sorabilirsin bu ürünü yada olmazsa hepimiz bu migrosa ileti gönderip isteklerimizi bütçem yönünde yoğunlaştırabiliriz faydam olduysa sewinirim.

temizlik güzel şey tabii ben de başak burcuyum yani hijyen takıntılıyım.ancaak evime gelen misafir gitmeden hiçbir yeri temizlemedim şimdiye kadar.ayıp ayıp kendinize gelin yaa.biri bana aynı şeyi yapsa yüzüne bakmam bir daha.kendini herkesten temiz sananları hiiiç sevmem.

evet bende camasirr suyu ve etliki ilaclari cam sil sisesine koyarim daha rahat oluyor banyodaki payanslari temizlemek.cocuklarda oldugu icin günde 3 defa konturolündedir wc.birde dezenfekte ilslak mendiller oluyor.bizim evde kural herkes hem oturken hemede kalkarken mendille silmek zorundadir.

Back