• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanamadım okuyunca ben bu kadar takıntıyı masal sanırdım ....

Eşinizin şiddeti siZin takıntılarınız tam bir kabus gibi ....

Eşim hiç tuvalatw elini soktumu diye düşünmedim .. Valla aklımada gelmedi çom titizdir öylw bir şeyde yapmaz kanımca .

Tedavi olmanız şart böyle hem kendiniE hem eşiniZe zarar verirsiniz.

EşiniZinde tedviye ihtiyacı var öfke nöbeti dayak hakaret bunlar da katlanılır şwylwr değil ...

Ben dicek bir şey bulamadım rabbim hayırlısını versin ... İnşallah herşey düZelir...

Canım bence eşin teli düşürmemiştir çünki öptü ağzına burnuna sürdü diyosun eminim o adamda seninle yaşaya yaşaya az çok senin huyundan huy kpmıştır klozete düşürdüğü teli alıpta ağzına burnuna sürmez ben hiç sanmıyorum hiç titiz olmayan bile sürmez emin ol için rahat olsun ama tedavi ol bol bol dua et canım

sayın konu sahibi sen de biliyorsun ağır okb'sin sen
psikiyatri uzmanı değilim ama hastaneye bile yatman gerekebilir, ileri seviyedekilere yatış verip tedavi ediyorlardı.
o kalemi yere atıp elinde tut demesi filan muhtemelen tedavi parçası, senin görünüşünle ilgili olduğunu sanmıyorum adam bilişsel davranışçı terapi uygulamış sana
bu hastalıktan kurtulmak senin elinde
üstüne gideceksin takıntılarının, mesela yahu bırak tuvalete düştüyse düştü ya, üstünden kaç ay geçmiş düşmüşse bile - kaldı ki bence düşmedi- bakteri, virüs mü kalır o kadar zamanda
ufak ufak başla önce
burda okb'den kurtulmuş biri yazıyor sana
hemen git ve tedaviye başla, doktorunun verdiği ödevleri de yap.
ayrıca eşinin de ağır psikolojik sorunları var, ne olursa olsun sana şiddet göstermesi affedilebilir değil.
tuvalete telefonu düşürmesinden ziyade onun hayvanlıkları üzerinde iyice düşün bence

İçim bayıldı ya sorun sizde bu benim görüşüm düşürsün ne var yani.... Sıhhi tesisat işçileri nr yapsın yani ölsünler mi ne saçma piskolojiniz altüst olmuş adamada yazık etmişsiniz.....

şok oldum resmen dayak yion hala tlfonun ve mikroopların derdindemisin allah yardım etsin bence iyi bi tedavi ol sen...

eski konularına baktım da senin eşin su katılmamış saf öküz
insan değil o
çok normal senin böyle ileri düzeyde okb olman
o herifi şutla hayatından da önce, psikiyatrik tedavini ol ve yeni bir hayata başla ailenin yanına dönme
mis gibi öğretmensin, her şeyi yapabilirsin, kendi hayatını en baştan kurabilirsin

Canım senin ailen falan yokmu? Bırak parasını pulunu, baban varını yoğunu satsın seni tedavi ettirsin.
benim ailem yok yani ben onları sildim çünkü ben bukadar zor durumdayken babam beni zorla eşime göndermeye çalışıyo zaten eşim aramasaydı babam götürüp bırakacaktı beni elaleme rezilmi edeceksin aklını başına al pislik diye bişey yok bu saçmalıkları bırak diyor annemde babamda böyle bi rahatsızlık olabileceğine inanmıyorlar yada inanmak istemiyorlar

Siz evliliginizi kurtarmaktan once kendini kurtarmayi fusunun oncelikle yoksa esinizede yazik bence

T
EŞİM OGÜN LAVABODAN GEÇ DÖNDÜ BUNUN NEDENİNİ SORDUĞUMDA LAVABODAN SONRA DIŞARI ÇIKTIM HAVA ALDIM Bİ SİGARA İÇTİM DEDİ TEL CEBİNDEYDİ ARABAYA GİTTİĞİMİZDE TELİ ÇIKARDI KURUYDU SONRA TARTIŞTIK ZATEN HAA TARTIŞMA ESNASINDA BEN OKADAR İĞRENÇMİYİM TELEFON DÜŞECEK ELİMİ SOKUP ALACAĞIM ASLA YAPMAM SİFONU ÇEKERİM GİDER DEDİ SONRA BEN HAYIR DÜŞÜRMÜŞSÜNDÜR DİYE ISRAR EDİNCE EVET DÜŞÜRDÜM ŞİMDİDE YÜZÜME SÜRÜYORUM ÖPÜYORUM FİLAN DİYE TELEFONU BÜTÜN YÜZÜNE SÜRDÜ SONRA ZATEN EVE GEÇİNCE KAVGA FİLAN DERKEN TELEFONUN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI GÖREMEDİM ERTESİ GÜNDE O EVDEN AYRILDIM 3HAFTA SONRA EŞİM ARADI HANGİ TELLE KONUŞUYOSUN DEDİM SEN ÜZÜLME DİYE YENİ Bİ TELEFON ALDIM DEDİ ESKİYİ NEYAPTIN DEDİM DURUYO DEDİ ŞİMDİ BEN TEKRAR EVE DÖNERSEM O ESKİ DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜM TELEFONU NASIL KONTROL ETMELİYİM BEKLENEN SÜRE İÇERİSİNDE KURUYUP ÇALIŞMA İMKANI VARMI O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ TELEFONCULAR ANLARMI BEYNİM SADECE EMİN OLMAK İSTİYO SADECE BU ŞEKİLDE RAHATLIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ KİM ANLAR NASIL ISPAT ETTİREBİLİRİM ERKEKLER TUVALETİ OLMASA EŞİMİN GİTTİĞİ LAVABOYUDA KONTROL ETMEK İSTİYORUM ASLINDA[/QUOTE

Telefoncular anlar suya düşüp düşmediğini. Eline bir eldiven geçir, telefonu al ve bir poşete koy. Poşeti tekrar başka poşete koy. Yani hiçbir yere bulaşmayacak sekilde. Tel tamircisine götür.icini açtıklarında anlıyorlar. Sanırım bir parça var içerde o kısa devre gibi bisey yapıyor. Dediğim gibi yap. İcin rahatlasın. Eğer düşmüş derlerse tele bı daha dokunmazsın olur biter. Bak sana bir akıl daha vereyim. Medikalcilerde antiseptik solusyonlar var. Onlardan al. Ve kullan. Rahat edersin .

Merhaba,
Yazdıklarınızı şimdi okudum. Yorumlarda size "Ne kadar takıntılısınız!" diye kızanlar ya da saçma bulanlar olduğu gibi, psikolojik yardım almanızı söyleyenler de olmuş. Bir psikolog olarak söylüyorum; yukarıda da söylendiği gibi sizde ciddi bir "Obsesif Kompülsif Bozukluk" mevcut; bu temizlik ve bulaşma takıntılarınız bundan kaynaklanıyor. Hem terapi hem de ilaç içeren bir tedavi almanız gerekiyor. OKB denilen bu takıntı hastalığı sadece eşinizle problemlere sebep olmakla kalmaz, hayatı size zehir edebilir; devamlı bastıran düşünceler ve şüphelerle yaşamak oldukça zordur; ancak böyle büyük sıkıntı yaratan bu hastalığın tedavisi de mevcuttur. Düzenli ilaç kullanımı ve tedaviyle bu takıntılarınızdan kurtulabilir, eski rahat günlerinize dönebilirsiniz.
Eşinizin dikkatsiz ve sakar olması sizin takıntılarınızı beslemiş gibi görünüyor; bir de üstüne gördüğünüz şiddetin yarattığı stres bu takıntı durumunu/hastalığını iyice arttırmış.
Size boşanın ya da devam edin demek haddime değil; bu kadar yoğun şiddet gördükten sonra hala evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız en azından eşinizin öfke kontrolü konusunda tedavi görmesini sağlayın.
Umarım her şey yoluna girer.

sizler rahatsız olmadığınız için böyle konuşuyorsunuz böyle bi rahatsızlık yaşasaydınız beyniniz sadece ve sadece o şeye odaklansaydı ozaman sizinde gözünüz hiçbişey görmezdi ne evliliğinizi ne maruz kaldığınız işkenceyi ŞİMDİ SİZE YALVARIYORUM LÜTFEN SÖYLEYİN BANA TELEFONUN TUVALETE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ NASIL ANLARIM BEYNİMİ RAHATLATMAK İSTİYORUM EVE DÖNMEM BOŞANMAM BUNLARI DÜŞÜN DİYOSUNUZ BENİM BEYNİM SADECE BİŞEYE ODAKLANIYOR SADECE ORDA KALIYOR DİĞER HİÇBİŞEYİ GÖREMİYORUM DÜŞÜNEMİYORUM GECELERİ RÜYAMDA DAHİ TELEFONUN TUVALETE DÜŞME KABUSLARINI GÖRÜYORUM YEMİN EDİYORUM OKADAR YANİ DIŞARI ÇIKARSAM BÜTÜN ERKEKLERİN TELEFONU NERDE TAŞIDIĞINA TUVALETE NASIL GİRDİĞİNE BAKIYORUM BUKADAR KİLİTLENMİŞKEN NASIL DİĞER ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYÜM NASIL BİR KARA ALIYIM BU OLAYI ÇÖZMEDEN DÜŞÜNCELER BEYNİMİ RAHAT BIRAKMIYOR BURAYA YAZIYORUM ÇÜNKÜ BENİM KİMSEM YOK AİLEN SOĞUK MESAFELİ BÜTÜN SORUMLULUĞU EŞİME YÜKLÜYORLAR BABAM BİRAN ÖNCE GİT EŞİNİN YANINA DİYE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYO EŞİMİN ZATEN PSİKOLOJİSİ BOZULDU ODA SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYO KENDİ AİLESİNE BENİM ŞİZOFREN OLDUĞUMU BUNDAN SONRADA KESİNLİKLE DÜZELMEYECEĞİMİ SÖYLEMİŞ OLMAYAN ŞEYLERİ OLUYO GİBİ GÖRÜYO DEMİŞ EŞİMİN AİLESİDE EŞİME HAYATINI MAHVETME BOŞAN DİYE BASKI YAPIYO

burda konu eşiniz telefonu düşürmüştür - düşürmemiştir değil. sizin bu konuya bu derece takmanız, yani temizlik takıntınızın olması. tedavi olmanız lazım... kendiliğinden düzelmez bu durum.

sizler rahatsız olmadığınız için böyle konuşuyorsunuz böyle bi rahatsızlık yaşasaydınız beyniniz sadece ve sadece o şeye odaklansaydı ozaman sizinde gözünüz hiçbişey görmezdi ne evliliğinizi ne maruz kaldığınız işkenceyi ŞİMDİ SİZE YALVARIYORUM LÜTFEN SÖYLEYİN BANA TELEFONUN TUVALETE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ NASIL ANLARIM BEYNİMİ RAHATLATMAK İSTİYORUM EVE DÖNMEM BOŞANMAM BUNLARI DÜŞÜN DİYOSUNUZ BENİM BEYNİM SADECE BİŞEYE ODAKLANIYOR SADECE ORDA KALIYOR DİĞER HİÇBİŞEYİ GÖREMİYORUM DÜŞÜNEMİYORUM GECELERİ RÜYAMDA DAHİ TELEFONUN TUVALETE DÜŞME KABUSLARINI GÖRÜYORUM YEMİN EDİYORUM OKADAR YANİ DIŞARI ÇIKARSAM BÜTÜN ERKEKLERİN TELEFONU NERDE TAŞIDIĞINA TUVALETE NASIL GİRDİĞİNE BAKIYORUM BUKADAR KİLİTLENMİŞKEN NASIL DİĞER ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYÜM NASIL BİR KARA ALIYIM BU OLAYI ÇÖZMEDEN DÜŞÜNCELER BEYNİMİ RAHAT BIRAKMIYOR BURAYA YAZIYORUM ÇÜNKÜ BENİM KİMSEM YOK AİLEN SOĞUK MESAFELİ BÜTÜN SORUMLULUĞU EŞİME YÜKLÜYORLAR BABAM BİRAN ÖNCE GİT EŞİNİN YANINA DİYE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYO EŞİMİN ZATEN PSİKOLOJİSİ BOZULDU ODA SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYO KENDİ AİLESİNE BENİM ŞİZOFREN OLDUĞUMU BUNDAN SONRADA KESİNLİKLE DÜZELMEYECEĞİMİ SÖYLEMİŞ OLMAYAN ŞEYLERİ OLUYO GİBİ GÖRÜYO DEMİŞ EŞİMİN AİLESİDE EŞİME HAYATINI MAHVETME BOŞAN DİYE BASKI YAPIYO

Gercek olmamasını dilediğim bir konu .

Kuzummm içini ferah tut o telefon esinin cebinden tuvalete kesinlikle düşmedi , rahat ol , sakinleş .
Tek yapman gereken yarın doktordan randevu almak , sonrasında hersey daha güzel olacak .

biz sizi rahatlatsak da bu temizlik takıntınız devam edecek. yani kısa dönemli bir çözüm olur bu. uzun dönemli kalıcı bir çözüm için tedavi olmanız lazım.

Sizi takıntılarınız yüzünden suçlamaya kimsenin hakkı yok; çünkü bu sizin keyfinizden yaptığınız bir şey değil, bu bir hastalık. Ve nasıl grip olunca doktora gidip tedavi oluyorsanız, bu da aynı şekilde gidip tedavi olmanız, yardım almanız gereken bir rahatsızlık. Tedavi olmadığınız sürece bu takıntılarla başa çıkmanız çok zor; ki kendiniz de söylüyorsunuz zaten yapamadığınızı. Ailenizin böyle bir hastalığın olduğuna inanmadığını yazmışsınız; herhangi bir hastaneye gidin ve onları da yanınızda götürün. Eşiniz inanmıyorsa o da sizinle gelsin. Bir psikiyatristten ya da psikologdan bunu duyarlarsa inanmak zorunda kalırlar.

sana yukarda yazdım okumadın mı
benim başıma geldi konuşabilirim o zaman?
eski okbliyim ben de diyorum şu anda hiçbir sıkıntım yok
senin elinde takmamak yavaş yavaş boşvereceksin
bence düşmedi ama düşse bile bu zamana kadar bakteri mi kalır allahını seversen
ya bırak benim telefon da düştü tuvalete, içine değil ama kenaraydı, kırkladım kullandım, bunun için iphone'u çöpe mi atacaktım yani.
ayrıca eşinin şiddet düşkünlüğü senin yüzünden değilmiş o zaten ruh hastasıymış, hatta senin bu kadar hasta olmana bir sebep de eşin.

Yukarıda yazdım. Okur musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X