EŞİMİN TELİNİ DEĞİŞTİRMESİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN YENİ TEL ALMIŞ BEN ORAYA SOKMUŞSA O ELİNE TAKILDIM ELİNİ TUVALETE SOKTUYSA O ELLE DOKUNDUĞU HERŞEY MİKROP OLACAK ELİNİ NASI ATACAĞIMmadem tel senin icin bu kadar onemli soyle esine degistirsin ancak
sana tavsiyem esinden ayrilip kendin gibi okb biriyle evlenmen.
hayatina girdigin butun adamlari ve kendini de mutsuz edersin yoksa.
kimse senin standartlarina erisemez. esini de kendini de bu evlilige hapsetme.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......
- Konu Sahibi kuzummm
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2014
- 60
- 14
- 28
- 36
Bu durumdsn kurtulmak senin icin zor olcsk ama bence allha dua et ve tkintisiz insanlarla tkilmaya bak birazda kendini sikmayi birak rahat ol ve gormezden gelmeye calis bu aeada kocanin sana siddet uygulamasinin sebebi de sensin onu da bu duruma sen suruklemissin tedavi olmalusin ayni zamanda allaha yalvarmak
- 1 Eylül 2014
- 60
- 14
- 28
- 36
- 11 Nisan 2009
- 417
- 193
- 133
- 37
kuzummm, post: 37317400, member: 265357"]ŞİMDİ GERÇEKTEN DÜRÜST BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIN ŞU İKİ SORUYU CEVAPLAMASINI İSTİYORUM...
1. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İŞİ TİCARETE DÖKMEMİŞ PARAGÖZ OLMAYAN İŞİNDE UZMAN HASTALARINA DEĞER VEREN PSİKOLOG,PSİKİYATRİS,RUH SAĞLIĞI UZMANI DOÇ,PROF,UZMAN VARMI VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
2.BİRDE LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN CEPTELİ TUVALETE DÜŞEN YAKININIZ VARMI VEYA SİZ DÜŞÜRDÜNÜZMÜ DİYELİMKİ DÜŞÜRDÜNÜZ BUNU KİM ANLAYABİLİR TELEFON TAMİRCİYERİ BUNU ANLAYABİLİRMİ VEYA Bİ LABARATUVARAMI GÖTÜRMEK GEREKİYOR HANGİ SIVIYLA TEMAS ETTİĞİNİ ANLAMAK İÇİN NASIL VE NE ŞEKİLDE TEST YAPTIRILABİLİR LÜTFEN BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDADA BANA YARDIMCI OLUN[/QUOTE]
Psikiyatr bilmiyorum ama her hangi bir telefon tamircisine gotururseniz o anlar telefonun islanip islanmadigini.. Allah yardimciniz olsun.
1. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İŞİ TİCARETE DÖKMEMİŞ PARAGÖZ OLMAYAN İŞİNDE UZMAN HASTALARINA DEĞER VEREN PSİKOLOG,PSİKİYATRİS,RUH SAĞLIĞI UZMANI DOÇ,PROF,UZMAN VARMI VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
2.BİRDE LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN CEPTELİ TUVALETE DÜŞEN YAKININIZ VARMI VEYA SİZ DÜŞÜRDÜNÜZMÜ DİYELİMKİ DÜŞÜRDÜNÜZ BUNU KİM ANLAYABİLİR TELEFON TAMİRCİYERİ BUNU ANLAYABİLİRMİ VEYA Bİ LABARATUVARAMI GÖTÜRMEK GEREKİYOR HANGİ SIVIYLA TEMAS ETTİĞİNİ ANLAMAK İÇİN NASIL VE NE ŞEKİLDE TEST YAPTIRILABİLİR LÜTFEN BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDADA BANA YARDIMCI OLUN[/QUOTE]
Psikiyatr bilmiyorum ama her hangi bir telefon tamircisine gotururseniz o anlar telefonun islanip islanmadigini.. Allah yardimciniz olsun.
- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Off off
Arkadaşım tezatlıklar içindesin
Eve mikrop gelmiştir diye kap kacak atıyosunda dışardan sandviçleri nasıl yiyosun ?
Tuvalette Bukadar takmış insan kocasını alışveriş merkezindeki wc ye nasıl sokuosun ?
Ayrıca cep telefonu temiz suyada denizede wcyede düşse oksitlenir telefoncu bunu anlayamaz
Arkadaşım tezatlıklar içindesin
Eve mikrop gelmiştir diye kap kacak atıyosunda dışardan sandviçleri nasıl yiyosun ?
Tuvalette Bukadar takmış insan kocasını alışveriş merkezindeki wc ye nasıl sokuosun ?
Ayrıca cep telefonu temiz suyada denizede wcyede düşse oksitlenir telefoncu bunu anlayamaz
- 7 Mayıs 2014
- 1.516
- 2.151
- 163
öncelikle her şey mikrop olmayacak, elini yıkadığında mikroplardan arındı zaten eli, o kadar süre içersinde defalarca yıkamıştır zaten elini. hayatımızın her yerinde bakterilerle iç içe yaşıyoruz, yaşamak zorndayız çünkü bilinenin aksine bakterilerin hepsi zararlı değildir, yararlı bakteriler de var. ama zararlı bakteriler de antibakteriyel sabunlarla ellerimizden rahatlıkla gidiyorlar, sizin sandığınız gibi yapışıp kalmıyorlar..EŞİMİN TELİNİ DEĞİŞTİRMESİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN YENİ TEL ALMIŞ BEN ORAYA SOKMUŞSA O ELİNE TAKILDIM ELİNİ TUVALETE SOKTUYSA O ELLE DOKUNDUĞU HERŞEY MİKROP OLACAK ELİNİ NASI ATACAĞIM
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
cidden esinizi azat edin artik.EŞİMİN TELİNİ DEĞİŞTİRMESİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN YENİ TEL ALMIŞ BEN ORAYA SOKMUŞSA O ELİNE TAKILDIM ELİNİ TUVALETE SOKTUYSA O ELLE DOKUNDUĞU HERŞEY MİKROP OLACAK ELİNİ NASI ATACAĞIM
tedavinizle ilgilenin.
Obsesif Kompulsif bozukluk çok zor bir hastalıktır. Ben de bu hastalıktan muzdariptim yanlız benim derdim basariydi. Evvela bu sorun kocaniz sinir hastası diye baslamamistir. Böyle bilinç altinizda kocam yüzünden oldu. Kocam üzerime geldikçe halledemedim dersiniz eşinizin her yaptığı şey size batar normalde 1.5 sene ilaç kullanilir. Dr unuz da soylemistir tamamen geçmez hastalık azalır. Fakat beyninizle direnç gosterirseniz zaten halledemezsiniz. Yeni uğraşlar , yeni hobiler kafanızı dagitabilir . Bir De şu var ki eşinizin ablasin dan mikrop geldi deyip evde yemek yememeniz sonra da kimin yaptığından nasıl yaptığından emin olmadığınız şeyleri yemeniz sorunun temizlik takıntısı değil eşinizinden gelebilecek Mikroplara karşı takıntılı oldugunuzu gösterir. Geçmiş olsun.
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Wc de taharet almıyor musunuz hanfendi? o zaman ne yapıyorsunuz anlamadım ki
Pis diye eşyaları yeni telefonu atıyorsunuz ama ne idüğü belirsiz yerden sandviç alıyorsunuz
Öyle yerlerde yapılan yiyeceklerin içinde pübik kılı bile var
Kendinizle çelişiyorsunuz farkında bile değilsiniz
Pis diye eşyaları yeni telefonu atıyorsunuz ama ne idüğü belirsiz yerden sandviç alıyorsunuz
Öyle yerlerde yapılan yiyeceklerin içinde pübik kılı bile var
Kendinizle çelişiyorsunuz farkında bile değilsiniz
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
EŞİMİN TELİNİ DEĞİŞTİRMESİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN YENİ TEL ALMIŞ BEN ORAYA SOKMUŞSA O ELİNE TAKILDIM ELİNİ TUVALETE SOKTUYSA O ELLE DOKUNDUĞU HERŞEY MİKROP OLACAK ELİNİ NASI ATACAĞIM
Sizin eliniz kadar temizdir onun eli de, hepimiz mikropluyuz zaten. Terimiz, sümüğümüz, bağırsağımız var. Kendimizden tiksinmiyoruz, sevdiğimizinkinden tiksinmiyoruz ama tanımadığımız insanınkinden tiksiniyoruz.
Ben küçükken bisikletle lağım çukuruna düştüm, defalarca yıkandıktan sonra bile gitmemiş sanıyordum koku, biryerlerden altı defa suyla bir defa toprakla yıkandıktan sonra temizleneceğini okudum bir şeyin, gittim yazanı sahilde yaptım öyle rahatlayabildim sonrasında da böyle şeylerin beni etkilememesine çalıştım nasıl olsa bir çaresi vardır okurum bulurum dedim kendi kendime. Bir daha da dert etmedim.
- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
Sizi yargilamak istemem ama esinizden cok sizin yardima ihtiyaciniz var , okurken bile icim daraldi bu ne takinti ya :/MERABA şuan bu metni gözyaşları içinde babaevinde yazıyorum çok mutsuzum çok acı çekiyorum lütfen yardımcı olun yorumlarınıza çok ihtiyacım var sorunları kısaca özetliyorum
bu sene evlilikte 4 yılım geriye baktığımda gözyaşı fiziksel ve sözlü şiddet hep kötü anılar hep acılar aslında eşim iyi bi insandı evliliğimiz ilk yıllarında en büyük sorunumuz onun öfke kontrolü ve tamamen dikkatsiz sorumsuz tavırları benimse aşırı takıntılı düşüncelerimdi.çok dikkatsizdi elini cebine attığında bütün bozuk paraları yerden toplardık kaç defa kimliğini ehliyetini kaybetti yeniden çıkarttı sürekli biyerlerde telefon unutuyordu anahtarları çamaşır makinasından çıkardı onu uyarmaktan arkasını toplamaktan yoruluyordum ikimizde çalışıyorduk sabah gidip akşam eve geliyorduk çok sorumsuz davranırdı herşeyi benden beklerdi ikimizde yorgun olmamıza rağmen yemeği çayı herşeyi benden beklerdi bende bianda ve çok şiddetli olarak bulaşma ve temizlik takıntı hastalığı başladı belki stresten belki üzüntüden mutsuzluktan bilmiyorum ama bu bütün dünyamı kararttı eşim zaten sakar dikkatsizdi bende onu oraya düşürme bunu oraya koyma diye çıldırıyordum örneğin bikere yeni aldığı telefonu arabanın altına düştüğü için pis oldu onu kullanma diye çöpe attım yere bişey düşürünce almasını istemiyordum çok dikkatsiz olduğu için bu sorunu sürekli yaşıyorduk ben takıntılarımla boğuşurken oda öfkesini kontrol edemiyordu ben yapma etme dedikçe yere düşen şey kirlenmez çok saçma filan diye çıkışıyo eğer ben uzatırsam dayakla olayı çözmeye çalışıyordu sus diye boğazımı sıkıyor bazen tekme atıyor bazende beni yere fırlatıyordu öfkesini kontrol edemiyordu o acılar çok kolay geçiyordu ama takıntıdan kaynaklanan acı geçmiyordu asıl canımı yakan şey oydu takıntılardı doktorada gittim psikoloğada ilaç kullandım tam 2 yıl ama hep umutsuz oldu zaten eşim bukadar dikkatsiz oldukça hastalığı aşmam çok zorlaşıyordu 4yıllık evliliğim zehir oldu bebek bile düşünemedim aslında eşimde pişman olurdu bana kötü davranınca kahrolurdu ama engelde olamazdı eşimve ben 4 yıl boyunca çok ağladık canımıza kıymayı bile düşündük ama olmadı ne ben takıntılarımdan nede o öfke nöbetlerinden kurtulabildi
enson 2 ay önce eşimin ablasına ziyarete gittik tesadüfen ablasının klozeti tıkanmış eline poşet geçirip klozetin içine soktu ben bu sahneyi görünce iyice kafayı yedim bulaşma takıntısı olan biri için bu bir felaket sahnesiydi eşimin ablasının eline mikroplar bulaşacak ordan onun yaptığı yemekleri yiyeceğiz bize bulaşacak büyük bir travma yaşadım kendime gelemedim sonra evimize döndüğümüzde eşimin ablasındaki mikroplar sanki bizimle beraber eve geldi evde herşey bana pis gibi geldi bütün mutfak eşyalarını attım yemek yapamaz hiçbişey yiyemez duruma geldim tiksindim
sadece dışardan ekmek arası sandaviçle yaşamaya çalışıyordum eşim çok mutsuzdu kendini sigaraya alkole vermişti hergeçengün işkence gibiydi
biraz olsun moralimiz düzelsin diye bayramda dışarı gezmeye çıktık normalde eşimin eşyalarını yanıma alırdım düşürür çöpe atarım filan diye telefon cüzdan anahtar vs ogün dalgınlıkla tefonu anahtarı eşimden almayı unuttum eşimin cebindeydi eşimde acil lavabo ihtiyacı için alışveriş merkezinin tuvaletini kullandı cepteli ve anahtarı öncepteydi üzerinde kot pantolon vardı tabi lavabodan döndüğünde kıyamet koptu sen sakarsın kesin cep telefonunu tuvalete düşürmüş sonra elini deliğe sokup geri almışsındır dikkat etmezsin böyle şeylere diye eşime çıkıştım yok öyle bişey düşürmedim filan dedi ama ben anlamıyordum ablan gibi sende klozete daldırmışsındır elini diyor başka bişey demiyordum beynim sadece bunu görüyor bunu sölüyor bunu düşünüyordu.
eve döndüğümüzde çok büyük kavgalar ettik artık dayanamadı ve beni dövdü ama benim canımı daha çok yakan tuvalete teli düştümü düşmedimi buydu çok rahattı kesin düşmüştü eşim dayaklada yetinmedi bavulumla beni kapı dışarı attı boşanma davası açacağını söledi babamlarda kalmaya başladım sonra vicdan yapmış aradı beni gel diye yalvardı ama ben çok çaresizim şimdi oraya dönsem tuvalete elini sokup telefonu aldı hissi hep içimde o öyle bişey olmadı diyor ama bana öyle geliyor artık eşime dokunamam birlikte hiçbişeyi paylaşamam tiksinirim aslında bütün bayanlara sormak istiyorum sizin eşiniz cep telefonunu nerde taşıyor umumi tuvalete alışveriş merkezine telefonlamı giriyor hiç aklınıza geliyormu eşinizin telefonunu tuvalete düşüreceği internete baktım 10 kişiden 8 mutlaka telefonunu tuvalete düşürmüş ve elini sokup almış birsürü milletin pisliğinin olduğu biyer sizin eşinizin başına böle bişey gelse elini sokup alsa nekadar yıkarsa yıkasın miğdeniz kalkmazmı yalvarırım yardım edin bana çok çaresizim çok neyapacağımı bilmiyorum siz benim yerimde olsanız neyaparsınız
- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
Dostum, yarin ilk is doktora git. Cunku ocd var sende. Obsessive compulsive disorder. Kafani posete sarip gezmeye as.amadan once tedavi ol.MERABA şuan bu metni gözyaşları içinde babaevinde yazıyorum çok mutsuzum çok acı çekiyorum lütfen yardımcı olun yorumlarınıza çok ihtiyacım var sorunları kısaca özetliyorum
bu sene evlilikte 4 yılım geriye baktığımda gözyaşı fiziksel ve sözlü şiddet hep kötü anılar hep acılar aslında eşim iyi bi insandı evliliğimiz ilk yıllarında en büyük sorunumuz onun öfke kontrolü ve tamamen dikkatsiz sorumsuz tavırları benimse aşırı takıntılı düşüncelerimdi.çok dikkatsizdi elini cebine attığında bütün bozuk paraları yerden toplardık kaç defa kimliğini ehliyetini kaybetti yeniden çıkarttı sürekli biyerlerde telefon unutuyordu anahtarları çamaşır makinasından çıkardı onu uyarmaktan arkasını toplamaktan yoruluyordum ikimizde çalışıyorduk sabah gidip akşam eve geliyorduk çok sorumsuz davranırdı herşeyi benden beklerdi ikimizde yorgun olmamıza rağmen yemeği çayı herşeyi benden beklerdi bende bianda ve çok şiddetli olarak bulaşma ve temizlik takıntı hastalığı başladı belki stresten belki üzüntüden mutsuzluktan bilmiyorum ama bu bütün dünyamı kararttı eşim zaten sakar dikkatsizdi bende onu oraya düşürme bunu oraya koyma diye çıldırıyordum örneğin bikere yeni aldığı telefonu arabanın altına düştüğü için pis oldu onu kullanma diye çöpe attım yere bişey düşürünce almasını istemiyordum çok dikkatsiz olduğu için bu sorunu sürekli yaşıyorduk ben takıntılarımla boğuşurken oda öfkesini kontrol edemiyordu ben yapma etme dedikçe yere düşen şey kirlenmez çok saçma filan diye çıkışıyo eğer ben uzatırsam dayakla olayı çözmeye çalışıyordu sus diye boğazımı sıkıyor bazen tekme atıyor bazende beni yere fırlatıyordu öfkesini kontrol edemiyordu o acılar çok kolay geçiyordu ama takıntıdan kaynaklanan acı geçmiyordu asıl canımı yakan şey oydu takıntılardı doktorada gittim psikoloğada ilaç kullandım tam 2 yıl ama hep umutsuz oldu zaten eşim bukadar dikkatsiz oldukça hastalığı aşmam çok zorlaşıyordu 4yıllık evliliğim zehir oldu bebek bile düşünemedim aslında eşimde pişman olurdu bana kötü davranınca kahrolurdu ama engelde olamazdı eşimve ben 4 yıl boyunca çok ağladık canımıza kıymayı bile düşündük ama olmadı ne ben takıntılarımdan nede o öfke nöbetlerinden kurtulabildi
enson 2 ay önce eşimin ablasına ziyarete gittik tesadüfen ablasının klozeti tıkanmış eline poşet geçirip klozetin içine soktu ben bu sahneyi görünce iyice kafayı yedim bulaşma takıntısı olan biri için bu bir felaket sahnesiydi eşimin ablasının eline mikroplar bulaşacak ordan onun yaptığı yemekleri yiyeceğiz bize bulaşacak büyük bir travma yaşadım kendime gelemedim sonra evimize döndüğümüzde eşimin ablasındaki mikroplar sanki bizimle beraber eve geldi evde herşey bana pis gibi geldi bütün mutfak eşyalarını attım yemek yapamaz hiçbişey yiyemez duruma geldim tiksindim
sadece dışardan ekmek arası sandaviçle yaşamaya çalışıyordum eşim çok mutsuzdu kendini sigaraya alkole vermişti hergeçengün işkence gibiydi
biraz olsun moralimiz düzelsin diye bayramda dışarı gezmeye çıktık normalde eşimin eşyalarını yanıma alırdım düşürür çöpe atarım filan diye telefon cüzdan anahtar vs ogün dalgınlıkla tefonu anahtarı eşimden almayı unuttum eşimin cebindeydi eşimde acil lavabo ihtiyacı için alışveriş merkezinin tuvaletini kullandı cepteli ve anahtarı öncepteydi üzerinde kot pantolon vardı tabi lavabodan döndüğünde kıyamet koptu sen sakarsın kesin cep telefonunu tuvalete düşürmüş sonra elini deliğe sokup geri almışsındır dikkat etmezsin böyle şeylere diye eşime çıkıştım yok öyle bişey düşürmedim filan dedi ama ben anlamıyordum ablan gibi sende klozete daldırmışsındır elini diyor başka bişey demiyordum beynim sadece bunu görüyor bunu sölüyor bunu düşünüyordu.
eve döndüğümüzde çok büyük kavgalar ettik artık dayanamadı ve beni dövdü ama benim canımı daha çok yakan tuvalete teli düştümü düşmedimi buydu çok rahattı kesin düşmüştü eşim dayaklada yetinmedi bavulumla beni kapı dışarı attı boşanma davası açacağını söledi babamlarda kalmaya başladım sonra vicdan yapmış aradı beni gel diye yalvardı ama ben çok çaresizim şimdi oraya dönsem tuvalete elini sokup telefonu aldı hissi hep içimde o öyle bişey olmadı diyor ama bana öyle geliyor artık eşime dokunamam birlikte hiçbişeyi paylaşamam tiksinirim aslında bütün bayanlara sormak istiyorum sizin eşiniz cep telefonunu nerde taşıyor umumi tuvalete alışveriş merkezine telefonlamı giriyor hiç aklınıza geliyormu eşinizin telefonunu tuvalete düşüreceği internete baktım 10 kişiden 8 mutlaka telefonunu tuvalete düşürmüş ve elini sokup almış birsürü milletin pisliğinin olduğu biyer sizin eşinizin başına böle bişey gelse elini sokup alsa nekadar yıkarsa yıkasın miğdeniz kalkmazmı yalvarırım yardım edin bana çok çaresizim çok neyapacağımı bilmiyorum siz benim yerimde olsanız neyaparsınız
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
Tamirciye götür. Onlar suya düşüp düşmediğini anlıyorlar. Eline eldiven tak. Teli al tamirciye götür.
evet pislik demeyelimde dikkatsiz ve sakar oluşu teli düşürmesine neden olmuştur o paniklede elini sokup almıştır beni ençok rahatsız eden düşünce bu hadi telefonu attık elleri neyapacağız peki ışid gibi ellerinimi kesiyim adamın işte ençok buna dayanamıyorum
- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
ŞİMDİ GERÇEKTEN DÜRÜST BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIN ŞU İKİ SORUYU CEVAPLAMASINI İSTİYORUM...
2.BİRDE LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN CEPTELİ TUVALETE DÜŞEN YAKININIZ VARMI VEYA SİZ DÜŞÜRDÜNÜZMÜ DİYELİMKİ DÜŞÜRDÜNÜZ BUNU KİM ANLAYABİLİR TELEFON TAMİRCİYERİ BUNU ANLAYABİLİRMİ VEYA Bİ LABARATUVARAMI GÖTÜRMEK GEREKİYOR HANGİ SIVIYLA TEMAS ETTİĞİNİ ANLAMAK İÇİN NASIL VE NE ŞEKİLDE TEST YAPTIRILABİLİR LÜTFEN BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDADA BANA YARDIMCI OLUN
Takmissin madem hadi ikinci soruyu cevapliyim. Bir ksz yurtta tuvalete dustu guzrlce yikanip temizlendi yurtta yardimcilar cikardi. Ama telefon islandi kurutmaya calissakta olmadi . Ekran gitti, zaten tiksindim ustunede bozuldu. Attim gitti. Bir kez de telefona su dokuldu, bir ka gjn calixmafi, sonrada sapitti, servise gonderdjm yeni telefon gonderdiler. Demem o ki su tenas ediyorsa o telefonagecmis olsun bozuluyor cok agir hasar aliyor calismiyor zaten
- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
Adam seni evire çevire dovuyor daha elindeki mikrop derdindesin pes yani gerçi alışveriş merkezinde eşim bana tuvalete telini mi düşündün diye kavga etseydi bende doverdim herhalde adamin öfke kontrolü sorunu oldugunu sanmıyorum sen cinnet gecirtiyorsun bence
konuyu okurken çok güldüm ama böyle biriyle yasamak zordur hemen tedavi ol ve yinede boşan o kocandan dönülmez akşamın ufkundasiniz bence
konuyu okurken çok güldüm ama böyle biriyle yasamak zordur hemen tedavi ol ve yinede boşan o kocandan dönülmez akşamın ufkundasiniz bence
- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
Gecmis olsun canim. Beni sakin yanlis anlama sidette kesinlikle ama kesinlikle karsiyim. Sen esini resmen delirtmissin. Banada esim hergun hergun ayni seyleri soylese, babam veya annemis gibi davransa en sonunda bende cinnet geciririm. Sen ilk bastan takmicaktin. Esin dagnikmi birak kendi toplasin, onu kaybetmis bunu dusurmus birak ne yapiyosa yapsin. Tabi siddet cok kotu bisey ama adamin yerine kendimi koydum, gercekten onada uzuldum. Allah yardimcin olsun. Ikinizde bir uzman psikologa gitmeniz lazim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.