- 14 Ekim 2014
- 72
- 46
- 18
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım allahım seni okurken ben sinir oldum kafana birtane vurasım geldi adam iyi dayanıyor sana ve seni bu halde yine eve çağırıyor...demekki seni seviyor...inan bana sağlıkla çooook kitap okuyan biri olarak insan ağzında milyonlarca mikrop var ve insan yaşaması için bunlara muhtaç...o dokunduğun paralarda kanalizasyondan daha fazla mikrop var...yani sayamayacağpım şey bencede sen şimdilik çocuk yapma çünkü çocuk mikropsuzluktan ölür..ayrıca ciddi ciddi bir merkeze gidip yatarak tedavi olmalısın yani herşeyin bir çaresi var genç güzerl bir kızsın tedavini olursun negüzel eşide seni seviyor mutlu mesut yaşarsınız kafanda büyütme...bu şeyden kurtul seni anlamaya çalışıyorum bir çeşit beyin hastalığı
Yok artık ya ne kadar da kırıcı yorumlar okudum sizinki de dahil Allah aşkına konu sahibi böyle biri olmak ister mi böyle şeyler yaşamak ister mi? nasıl bu kadar saygısız ve kırıcı olabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum pes..... ayrıca tüm kötü yorumlara söylüyorum sadece size değil.
Ayyyy senden önemlimi atsın telefonu bitsin bu işgence yavvvv allah akıl fikir versin sana canım sana tavsiyem bol bol ayetel kürsü oku felak ve nas surelerini bol bol oku allahı zikret rabbime sığın şifa bulursun inşallah
EŞİM OGÜN LAVABODAN GEÇ DÖNDÜ BUNUN NEDENİNİ SORDUĞUMDA LAVABODAN SONRA DIŞARI ÇIKTIM HAVA ALDIM Bİ SİGARA İÇTİM DEDİ TEL CEBİNDEYDİ ARABAYA GİTTİĞİMİZDE TELİ ÇIKARDI KURUYDU SONRA TARTIŞTIK ZATEN HAA TARTIŞMA ESNASINDA BEN OKADAR İĞRENÇMİYİM TELEFON DÜŞECEK ELİMİ SOKUP ALACAĞIM ASLA YAPMAM SİFONU ÇEKERİM GİDER DEDİ SONRA BEN HAYIR DÜŞÜRMÜŞSÜNDÜR DİYE ISRAR EDİNCE EVET DÜŞÜRDÜM ŞİMDİDE YÜZÜME SÜRÜYORUM ÖPÜYORUM FİLAN DİYE TELEFONU BÜTÜN YÜZÜNE SÜRDÜ SONRA ZATEN EVE GEÇİNCE KAVGA FİLAN DERKEN TELEFONUN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI GÖREMEDİM ERTESİ GÜNDE O EVDEN AYRILDIM 3HAFTA SONRA EŞİM ARADI HANGİ TELLE KONUŞUYOSUN DEDİM SEN ÜZÜLME DİYE YENİ Bİ TELEFON ALDIM DEDİ ESKİYİ NEYAPTIN DEDİM DURUYO DEDİ ŞİMDİ BEN TEKRAR EVE DÖNERSEM O ESKİ DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜM TELEFONU NASIL KONTROL ETMELİYİM BEKLENEN SÜRE İÇERİSİNDE KURUYUP ÇALIŞMA İMKANI VARMI O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ TELEFONCULAR ANLARMI BEYNİM SADECE EMİN OLMAK İSTİYO SADECE BU ŞEKİLDE RAHATLIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ KİM ANLAR NASIL ISPAT ETTİREBİLİRİM ERKEKLER TUVALETİ OLMASA EŞİMİN GİTTİĞİ LAVABOYUDA KONTROL ETMEK İSTİYORUM ASLINDA
TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
Ben evlilik nedeniyle istanbula geldim bütün arkadaşlarım eşim dostum memlekette bıraktım yeni bi ortam yeni bi düya eşimin sürekli arkasını toplamaya ve ilgisizliğine dayanamadım herşeye hiçbilmediğim biyerde koşturmaya çalıştım iş için özel okullara başvurdum orda öğretmenlik yapmak istiyordum benim bulunduğum yer bakırköydü halkalı taraflarında iş ayarladım 2 servis değiştirmek zorunda kaldım gece geç saatlerde eve dönmek zorunda kalıyordum otobüs saatleri tutmuyordu eşimin umursamazlığına sinir oluyordum bi kaçkez işe giderken rahatsız edenler oldu istanbuldaki ilk haftalarımda iş dönüşü otobüse bi sapık bindi eve kadar takip etti eşime bunları anlattığımda kendine güvenmyosan çalışma dedi yaa işte sürekli üzüldüm çok mutsuzdum evimi eski arkadaşlarımı özlüyordum eşimle evi otel gibi kullanıyorduk sabah işe akşam eve sosyal hiçbi faailiyetimiz yoktu özel iş çok yorucuydu ama eşim tek senmisin çalışan kadın diye anlamıyor dört dörtlük evi temizlememi yemekleri yapmamı ve hiçbişeyden taviz vermemi istemiyordu yasaklar koyuyordu cola içmemi yasaklıyordu kilo alırsın diye çekirdek olayına sinir oluyodu cildin bozulur diye bilmiyorum çok bunaldım işyerindede çocukların derdi velilerin derdi işverenin derdi hepsi ayrı ayrı bi sorundu galiba bunları kaldıramadımBiz seni anladık, senin için de eşin için de üzüldük diye yazıyoruz bunları.
Karşına iyi drlar çıkmamış olabilir.Ama sen gönlüne göre bir dr bulana kadar bu işin peşini bırakmamalısın.
4 yıl önce olmayan bu takıntı hayatına nasıl girdi peki?
Ne yaşadın?