Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolog musunuz? Anlamadim miye boyle bir şey istedinizMerhaba, lütfen kimse yazmasın konu sahibiyle bu konu üzerinde konuşmak istiyorum mümkün mü acaba?
Ruh sağlığı hastaneleri ücretsiz. Uzman psikiyatristler genelde hastanelerdedir.TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
Faat hanım niye böyle sey yazdınız karşınızdaki insan zaten çok takıntıli emin olun bundan sonra yemekte yemeyecekHayretler içinde okudum yahu!
Manyaklık derecesinde titizliğiniz eşinizi bir canavara dönüştürmüş.
Valla adama hiç kızamadım kusura bakmayın, ben bile bunaldım burdan..
Tuvalete telefonumla girdiğim olmuştur..
Hatta sakarımdır. Hiç düşürmedim teli ama düşürseydim de eldivenle falan alabilirdim.
Çamaşır suyu ile yıkarım geçer.
Amannnnn dışardan aldığınız o sandviçleri adam belki burnundan pislik aldığı eli ile hazırlıyor ne biliyorsunuz?
Yediğimiz ekmek nasıl yapılıyor?
Ya da satın aldığınız meyve ve sebzeler belki çamurların içinde, türlü pisliğin içinde gezip masamıza varıyor.
Böyle hastalıklı düşünce ile ömür mü geçer Allah aşkına!
İyi ki çocuğunuz olmamış. Çocuk yarın öbür gün ayağı kayar tuvaletin deliğine girer falan.
Çocuktan tiksinirim dokunamam hayatta mı diyeceksiniz?
Anne olunca neler alır o mide neler..
Eş olunca da alır bir şeyler.. Arada sevgi varsa tabi..
Lütfen çok ciddi tedavi olun.
bırakın telefonu şimdi, önce kendinizi götürün doktora. Nerede yaşıyorsunuz? Ben de birkaç ilde doktor önerebilirim.TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim