sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
şu anda kaç yaşındasınız?öncelikle cevaplar için hepinize çok teşekür ederim sanırım haklısınız bu büyük bi rahatsızlık ve sadece yaşayan anlar ben 25 yaşında üniverste mezunu işini ve çocukları çok seven bi öğretmendim 4 yıl öncesinde ben bile telefonla tuvalete girerdim takıntılarım yoktu ama inanın Allah herkesi farklı bi şekilde sınav ediyo bu hayatta HİÇBİRİMİZ NEZAMAN NEYİN NERDE BAŞIMIZA GELECEĞİNİ BİLEMEYİZ ALLAH BİGÜN HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİANDA SİZEDE BÖYLE SÜRPRİZLER HAZIRLAYABİLİR bana öfkesini kontrol edemeyen bi eş takıntılarla dolu acı bi hayat sundu ve ben bu sınavda yenildim ölmeyi düşündüm yapamadım hastalığımın ileri boyuttaki rahatsızlığı beni işimdende etti işi bıraktım eşim bana yardımcı olmak için haftasonuda ekiş bulup çalıştı hersabah allaha dua etti sadece benim iyileşmem için gittiğimiz doktorlara özel yada devlet birsürü para harcadık inanın yaşamayan için çok acı dolu şeyler bunlar bence doktorlara hiç güvenmeyin beren saat gibi fiziksel özelliklerim var galiba biraz dikkat çekiciyim yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı uzun boylubi bayanım ve 22 yaşlarındaydım ozaman doktor diye güvendiğim bi uzman psikiyatris başbaşa terapi önerdi sonra saçma sapan verdiği ödevler beni rahatsız etti yere kalem atıyor sonra onu eline sürüyor sonra elini sıkı sıkı tutmamı istiyor filan konuşmalarıda garipti düşünün siz sağlığınızı canınızı emanet ediyorsunuz o garip garip şeyler yapıyo bilmiyorum banamı hep böyleleri denk geldi başka bi uzman sürekli azarlıyor sen başarmazsan ben hiçbişey yapamam ömürboyu bu hastalıkla yaşamak zorunda kalırsın diyordu benim artık tıp dünyasına güvenim kalmadı içimdeki acıyı sizinle paylaşmak istedim çaresizliğim ve içler acısı durumum geçen hersaat ölümü düşündürüyor keşke sizin beyninizde bi 5 dk benim beynim gibi düşünseydi ozaman nekadar acı çektiğimi anlardınız dışardan nekadar farklı yaşarken nekadar farklı olduğunu anlardınız
Telefonun düşüp düşmediğinden çok sizin bunu takıntı haline getirmeniz önemli canım.TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
öncelikle cevaplar için hepinize çok teşekür ederim sanırım haklısınız bu büyük bi rahatsızlık ve sadece yaşayan anlar ben 25 yaşında üniverste mezunu işini ve çocukları çok seven bi öğretmendim 4 yıl öncesinde ben bile telefonla tuvalete girerdim takıntılarım yoktu ama inanın Allah herkesi farklı bi şekilde sınav ediyo bu hayatta HİÇBİRİMİZ NEZAMAN NEYİN NERDE BAŞIMIZA GELECEĞİNİ BİLEMEYİZ ALLAH BİGÜN HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİANDA SİZEDE BÖYLE SÜRPRİZLER HAZIRLAYABİLİR bana öfkesini kontrol edemeyen bi eş takıntılarla dolu acı bi hayat sundu ve ben bu sınavda yenildim ölmeyi düşündüm yapamadım hastalığımın ileri boyuttaki rahatsızlığı beni işimdende etti işi bıraktım eşim bana yardımcı olmak için haftasonuda ekiş bulup çalıştı hersabah allaha dua etti sadece benim iyileşmem için gittiğimiz doktorlara özel yada devlet birsürü para harcadık inanın yaşamayan için çok acı dolu şeyler bunlar bence doktorlara hiç güvenmeyin beren saat gibi fiziksel özelliklerim var galiba biraz dikkat çekiciyim yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı uzun boylubi bayanım ve 22 yaşlarındaydım ozaman doktor diye güvendiğim bi uzman psikiyatris başbaşa terapi önerdi sonra saçma sapan verdiği ödevler beni rahatsız etti yere kalem atıyor sonra onu eline sürüyor sonra elini sıkı sıkı tutmamı istiyor filan konuşmalarıda garipti düşünün siz sağlığınızı canınızı emanet ediyorsunuz o garip garip şeyler yapıyo bilmiyorum banamı hep böyleleri denk geldi başka bi uzman sürekli azarlıyor sen başarmazsan ben hiçbişey yapamam ömürboyu bu hastalıkla yaşamak zorunda kalırsın diyordu benim artık tıp dünyasına güvenim kalmadı içimdeki acıyı sizinle paylaşmak istedim çaresizliğim ve içler acısı durumum geçen hersaat ölümü düşündürüyor keşke sizin beyninizde bi 5 dk benim beynim gibi düşünseydi ozaman nekadar acı çektiğimi anlardınız dışardan nekadar farklı yaşarken nekadar farklı olduğunu anlardınız
EŞİM OGÜN LAVABODAN GEÇ DÖNDÜ BUNUN NEDENİNİ SORDUĞUMDA LAVABODAN SONRA DIŞARI ÇIKTIM HAVA ALDIM Bİ SİGARA İÇTİM DEDİ TEL CEBİNDEYDİ ARABAYA GİTTİĞİMİZDE TELİ ÇIKARDI KURUYDU SONRA TARTIŞTIK ZATEN HAA TARTIŞMA ESNASINDA BEN OKADAR İĞRENÇMİYİM TELEFON DÜŞECEK ELİMİ SOKUP ALACAĞIM ASLA YAPMAM SİFONU ÇEKERİM GİDER DEDİ SONRA BEN HAYIR DÜŞÜRMÜŞSÜNDÜR DİYE ISRAR EDİNCE EVET DÜŞÜRDÜM ŞİMDİDE YÜZÜME SÜRÜYORUM ÖPÜYORUM FİLAN DİYE TELEFONU BÜTÜN YÜZÜNE SÜRDÜ SONRA ZATEN EVE GEÇİNCE KAVGA FİLAN DERKEN TELEFONUN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI GÖREMEDİM ERTESİ GÜNDE O EVDEN AYRILDIM 3HAFTA SONRA EŞİM ARADI HANGİ TELLE KONUŞUYOSUN DEDİM SEN ÜZÜLME DİYE YENİ Bİ TELEFON ALDIM DEDİ ESKİYİ NEYAPTIN DEDİM DURUYO DEDİ ŞİMDİ BEN TEKRAR EVE DÖNERSEM O ESKİ DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜM TELEFONU NASIL KONTROL ETMELİYİM BEKLENEN SÜRE İÇERİSİNDE KURUYUP ÇALIŞMA İMKANI VARMI O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ TELEFONCULAR ANLARMI BEYNİM SADECE EMİN OLMAK İSTİYO SADECE BU ŞEKİLDE RAHATLIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ KİM ANLAR NASIL ISPAT ETTİREBİLİRİM ERKEKLER TUVALETİ OLMASA EŞİMİN GİTTİĞİ LAVABOYUDA KONTROL ETMEK İSTİYORUM ASLINDAHaklısınız, eşinizin Telefonu tuvalete düşmüş olabilir, hatta düşmüştür diye düşünüyorum bence o sizi üzmemek için suya düştüğünü inkar ediyor ve fakat bir şey daha düşünüyorum, eğer o telefon tuvalete düşmüşse suyla da temas etmesi gerekiyordu ve bildiğim kadarıyla suyla temas kuran telefonların devreleri yanarak çalışmıyorlar, belki hatırlarsınız o günü diye bir şey sormak istiyorum, eşiniz tuvaletten çıktıktan sonra telefonu çalışıyor muydu?
EŞİM OGÜN LAVABODAN GEÇ DÖNDÜ BUNUN NEDENİNİ SORDUĞUMDA LAVABODAN SONRA DIŞARI ÇIKTIM HAVA ALDIM Bİ SİGARA İÇTİM DEDİ TEL CEBİNDEYDİ ARABAYA GİTTİĞİMİZDE TELİ ÇIKARDI KURUYDU SONRA TARTIŞTIK ZATEN HAA TARTIŞMA ESNASINDA BEN OKADAR İĞRENÇMİYİM TELEFON DÜŞECEK ELİMİ SOKUP ALACAĞIM ASLA YAPMAM SİFONU ÇEKERİM GİDER DEDİ SONRA BEN HAYIR DÜŞÜRMÜŞSÜNDÜR DİYE ISRAR EDİNCE EVET DÜŞÜRDÜM ŞİMDİDE YÜZÜME SÜRÜYORUM ÖPÜYORUM FİLAN DİYE TELEFONU BÜTÜN YÜZÜNE SÜRDÜ SONRA ZATEN EVE GEÇİNCE KAVGA FİLAN DERKEN TELEFONUN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI GÖREMEDİM ERTESİ GÜNDE O EVDEN AYRILDIM 3HAFTA SONRA EŞİM ARADI HANGİ TELLE KONUŞUYOSUN DEDİM SEN ÜZÜLME DİYE YENİ Bİ TELEFON ALDIM DEDİ ESKİYİ NEYAPTIN DEDİM DURUYO DEDİ ŞİMDİ BEN TEKRAR EVE DÖNERSEM O ESKİ DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜM TELEFONU NASIL KONTROL ETMELİYİM BEKLENEN SÜRE İÇERİSİNDE KURUYUP ÇALIŞMA İMKANI VARMI O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ TELEFONCULAR ANLARMI BEYNİM SADECE EMİN OLMAK İSTİYO SADECE BU ŞEKİLDE RAHATLIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN O TELEFONUN DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ KİM ANLAR NASIL ISPAT ETTİREBİLİRİM ERKEKLER TUVALETİ OLMASA EŞİMİN GİTTİĞİ LAVABOYUDA KONTROL ETMEK İSTİYORUM ASLINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?