TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman aman yuvanı yıkma dediğime pişman oldum.
Bu ne mantık dışı bir düşüncedir deri soymak falan sen tedavi ol şakasın ya da ciddisin gerçeksin ya da yalansın farketmez ama çok tehlikelisin.
ovvvv düşüncen korku filmi gibi

böyle bir rahatsızlık olmasa tıpta adı olmaz..merve tecavüzünde anormal olmadığına benzer bir şey yazmıştı..

yok yapamaz, korkar
okbliler en zararsız cins hastalar
daha birine zarar vereni duymadım
sadece temizlik vakalarında böyle "kasti" olmadan yıpratıcı şeyler yapabiliyorlar
o kadar ileri gidemez
daha eşine ne kadar zarar vermesi gerekiyor,zararlı olması için

Kuzum sen kocanin mikrobuyls ugrasacagina kendi mikroplarina cozum bulsan.. sisirdikce sisirdin gercekten konuyu. Deri yuzmekle mikrop gecmez aksine mikrop kapmasina sebeb olursun.
Akil fikir ver allahim..

yok artık arkadaş gitse yatırır dr..bakır köy ruh ve sinir hastalıklarına gitsin..bu devirde sağlam kalabilen anormal sayılıyor değilmi

daha eşine ne kadar zarar vermesi gerekiyor,zararlı olması için

bu yorumun geleceğinin farkındaydım
"kasti" olarak eşine zarar vermek amaçlı yapılmış bir şey değil
sadece temizlik vakalarında bunlar olabiliyor diyerek de ayırdım en sonda.
ama gidip öldüremez, zarar verme, öldürme amaçlı yapamaz

Bir sekilde bir yere kapatilmasi gerektigine inaniyorum ben de kesinlikle :/

benim için kocasının ellerini çamaşır suyuna sokup sonra asitli kremle yakmak yeterince kastidir

kuzum senin kocanin bilgilerini versene birine teelfonu sorsun dustumu diye bide desinki kaç kurtar hayatini ..

kuzum arkadaş tüm samimiyetimle yazıyorum sana derdine derman olacaksa..eltimin kızkardeşi yeni rahmetli olmuştu resimleride eltimin telinde kayıtlıymış..bir gece wc ye gitmiş pijamasının cebinden klozete düşmüş..hemen elini sokup çıkarmış teli kurutmuş ama nafile çalışmamış..boşa telefon yüzünden üzgünsen kendini üzme..

arkaadsalr simarik arkadsimizi kendi haline birakin, konu disi diye admin konuyu kapatmasin
kuzum dr a gidecekmi ben onu merak ediyorum

YORUM YAPAN YARDIMCI OLAN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
az önce arkadaşların verdiği doktor numaralarını aradım sekreter çıktı randevu verebileceği uygun günleri söyledi tabi muane ücretlerinide anneme dedimki ist birlikte gidelim hastanede yatmam gerekiyor ben çok hastayım annem babana söleyelim o izin verirse olur dedi babamla konuşmuş babam tabi karşı çıkmış kocası varken benmi ilgileneceğim (babam 60 yaşında)bu yaştan sonra ben kimseyle uğraşamam benimde ilgiye ihtiyacım var kocasının yanına gitsin düzelir herkeste olur bunalmıştır hava değişimi yapar geçer demiş annem diyorki sen yine en iyisi eşinin yanına git mecbur eşimi aradım meşgule attı mesaj yazdımböyle böyle diye oda cevap yazmış tamam eve dönmeni istiyorum ama bana hastane deme 2 yıldır varımı yoğumu sattım borç batağı içindeyim senin düzeleceğin filanda yok zaten maddi manevi destek bekleme benden babana söyle oda satsın varını yoğunu birazda o ilgilensin sonra normale dönersen evede dönersin
kızlar sizin mesajlarınızı dikkate almadığımımı düşünüyorsunuz ne ailem beni destekliyo ne eşim ben bu psikolojiyle hangi doktora gideyim bulunduğum yer sivasın küçük bi kasabası ist gitmem lazım ama şuan çalışmıyorum maddi imkanımda yok
şimdi sizden bişey daha rica edeceğim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin evde kalan bikaç eşyam var çoğuda yeni sürekli atıp yenisini aldığım için hatta hiç kullanmadıklarım bile var aralarında yemek odası koltuk yemek masası kanepe filan doktor parasına birikim yapmak için bunları satmayı düşünüyorum başka çarem yok ist avrupa yakasında halkalıda bildiğiniz ikinci el eşya alan yer varmı veya sizlerin tanıdıklarınızın ihtiyacı varmı fotoğraflarını eve gidince çekip koyarım neolur bana yardımcı olun gerçekten bu yazdıkların harfi harfine doğru ve ben çok çaresizim bana yardımcı olursanız ve mucize olurda iyileşme umunun olursa inanın bende sizin için ne isterseniz yaparım biliyorum böyle sitede hiç tanımadığın insanların yardımcı olmasını beklemek saçma ama gerçekten çaresizim ve vakit kaybetmeden tedavi olmamı gerektirecek bi hastalığım var

sence gidecek mi
egemcim gitmezse kendi bilir..böyle kendini yiyerek hayat geçmez..heleki çocuk asla yapamaz şu şartlarda..bebeğin kakası oluyor..ishal olur üzerinize fışkırtabilir..ohoooo evliliğim devamı için tedavi şart..onun moralinin yüksek olması kocasınıda olumlu etkileyecektir

hoppalaa
gitmiycekmii
e o zaman biz niye dil dokuyoz burda,90 sayfa bosunami yazildi diyorsun :s
ben gitmeyecek diye düşünüyordum ama yeni mesaj yazdı,hayırlısı

canım baban destek olmalıydı..sen biran önce başlarından git diye bakıyorlar..annenle git dr..babana bakmayın siz..annen babana desinki bu tedavi olmazsa hepten başımıza kaır ileride..

kocan seni artik istemiyor kuuzm, biraz geç kalmisin bazi seyler için ama tedavi olmak için asla geç kalmis sayilmazsin ..

kocan için deil kendin için iyilemseye çalis olurmu ..

ist da deilim bahseetigin konuda yardimci olmaiycam maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…