- 6 Ocak 2013
- 906
- 578
- 358
Aman aman yuvanı yıkma dediğime pişman oldum.asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
böyle bir rahatsızlık olmasa tıpta adı olmaz..merve tecavüzünde anormal olmadığına benzer bir şey yazmıştı..herşeyde önce uslubuna dikkat et bence ...
kaç kişi belli günlerde hormanel düzensizlik oldunda birinin canını yakmaya çalışır ki yada çalıştı ???bunu merak ettim
bu çok saçma ve komik
o zaman ortada dolaşan bir sürü yaralı bereli sargılı insan olur du.
tutturmuşun bir şımarıklık diye hatta intihar edenleri bile bu kısma sokuyorsun ya pes
bana şu meşhur..şımarıklık kavramının anlamını anlatırmısın.şımarıklık nedir?ne değildir?
burda bir şımarıklık varsa bunun alasını sen yapıyorsun
yorumların dalga geçer gibi o yüzden sana bir şey yazmıyacagım sen bu tavrına ve eşsiz yorumlarına devam et
iyi akşamlar...
daha eşine ne kadar zarar vermesi gerekiyor,zararlı olması içinyok yapamaz, korkar
okbliler en zararsız cins hastalar
daha birine zarar vereni duymadım
sadece temizlik vakalarında böyle "kasti" olmadan yıpratıcı şeyler yapabiliyorlar
o kadar ileri gidemez
yok artık arkadaş gitse yatırır dr..bakır köy ruh ve sinir hastalıklarına gitsin..bu devirde sağlam kalabilen anormal sayılıyor değilmiAman aman yuvanı yıkma dediğime pişman oldum.
Bu ne mantık dışı bir düşüncedir deri soymak falan sen tedavi ol şakasın ya da ciddisin gerçeksin ya da yalansın farketmez ama çok tehlikelisin.
ovvvv düşüncen korku filmi gibi
daha eşine ne kadar zarar vermesi gerekiyor,zararlı olması için
Bir sekilde bir yere kapatilmasi gerektigine inaniyorum ben de kesinlikle :/eğer dalga geçiyorsa yine ciddi hasta olduğu anlamına geliyor valla Esra, yani yazdıkları karşısında kanım dondu, normal insan uyduramaz bu kadar şeyi.. dalga geçiyorsa da geçmiyorsa da sonu ya akıl hastanesi, ya hapishane..
benim için kocasının ellerini çamaşır suyuna sokup sonra asitli kremle yakmak yeterince kastidirbu yorumun geleceğinin farkındaydım
"kasti" olarak eşine zarar vermek amaçlı yapılmış bir şey değil
sadece temizlik vakalarında bunlar olabiliyor diyerek de ayırdım en sonda.
ama gidip öldüremez, zarar verme, öldürme amaçlı yapamaz
böyle bir rahatsızlık olmasa tıpta adı olmaz..merve tecavüzünde anormal olmadığına benzer bir şey yazmıştı..
kuzum arkadaş tüm samimiyetimle yazıyorum sana derdine derman olacaksa..eltimin kızkardeşi yeni rahmetli olmuştu resimleride eltimin telinde kayıtlıymış..bir gece wc ye gitmiş pijamasının cebinden klozete düşmüş..hemen elini sokup çıkarmış teli kurutmuş ama nafile çalışmamış..boşa telefon yüzünden üzgünsen kendini üzme..MERABA şuan bu metni gözyaşları içinde babaevinde yazıyorum çok mutsuzum çok acı çekiyorum lütfen yardımcı olun yorumlarınıza çok ihtiyacım var sorunları kısaca özetliyorum
bu sene evlilikte 4 yılım geriye baktığımda gözyaşı fiziksel ve sözlü şiddet hep kötü anılar hep acılar aslında eşim iyi bi insandı evliliğimiz ilk yıllarında en büyük sorunumuz onun öfke kontrolü ve tamamen dikkatsiz sorumsuz tavırları benimse aşırı takıntılı düşüncelerimdi.çok dikkatsizdi elini cebine attığında bütün bozuk paraları yerden toplardık kaç defa kimliğini ehliyetini kaybetti yeniden çıkarttı sürekli biyerlerde telefon unutuyordu anahtarları çamaşır makinasından çıkardı onu uyarmaktan arkasını toplamaktan yoruluyordum ikimizde çalışıyorduk sabah gidip akşam eve geliyorduk çok sorumsuz davranırdı herşeyi benden beklerdi ikimizde yorgun olmamıza rağmen yemeği çayı herşeyi benden beklerdi bende bianda ve çok şiddetli olarak bulaşma ve temizlik takıntı hastalığı başladı belki stresten belki üzüntüden mutsuzluktan bilmiyorum ama bu bütün dünyamı kararttı eşim zaten sakar dikkatsizdi bende onu oraya düşürme bunu oraya koyma diye çıldırıyordum örneğin bikere yeni aldığı telefonu arabanın altına düştüğü için pis oldu onu kullanma diye çöpe attım yere bişey düşürünce almasını istemiyordum çok dikkatsiz olduğu için bu sorunu sürekli yaşıyorduk ben takıntılarımla boğuşurken oda öfkesini kontrol edemiyordu ben yapma etme dedikçe yere düşen şey kirlenmez çok saçma filan diye çıkışıyo eğer ben uzatırsam dayakla olayı çözmeye çalışıyordu sus diye boğazımı sıkıyor bazen tekme atıyor bazende beni yere fırlatıyordu öfkesini kontrol edemiyordu o acılar çok kolay geçiyordu ama takıntıdan kaynaklanan acı geçmiyordu asıl canımı yakan şey oydu takıntılardı doktorada gittim psikoloğada ilaç kullandım tam 2 yıl ama hep umutsuz oldu zaten eşim bukadar dikkatsiz oldukça hastalığı aşmam çok zorlaşıyordu 4yıllık evliliğim zehir oldu bebek bile düşünemedim aslında eşimde pişman olurdu bana kötü davranınca kahrolurdu ama engelde olamazdı eşimve ben 4 yıl boyunca çok ağladık canımıza kıymayı bile düşündük ama olmadı ne ben takıntılarımdan nede o öfke nöbetlerinden kurtulabildi
enson 2 ay önce eşimin ablasına ziyarete gittik tesadüfen ablasının klozeti tıkanmış eline poşet geçirip klozetin içine soktu ben bu sahneyi görünce iyice kafayı yedim bulaşma takıntısı olan biri için bu bir felaket sahnesiydi eşimin ablasının eline mikroplar bulaşacak ordan onun yaptığı yemekleri yiyeceğiz bize bulaşacak büyük bir travma yaşadım kendime gelemedim sonra evimize döndüğümüzde eşimin ablasındaki mikroplar sanki bizimle beraber eve geldi evde herşey bana pis gibi geldi bütün mutfak eşyalarını attım yemek yapamaz hiçbişey yiyemez duruma geldim tiksindim
sadece dışardan ekmek arası sandaviçle yaşamaya çalışıyordum eşim çok mutsuzdu kendini sigaraya alkole vermişti hergeçengün işkence gibiydi
biraz olsun moralimiz düzelsin diye bayramda dışarı gezmeye çıktık normalde eşimin eşyalarını yanıma alırdım düşürür çöpe atarım filan diye telefon cüzdan anahtar vs ogün dalgınlıkla tefonu anahtarı eşimden almayı unuttum eşimin cebindeydi eşimde acil lavabo ihtiyacı için alışveriş merkezinin tuvaletini kullandı cepteli ve anahtarı öncepteydi üzerinde kot pantolon vardı tabi lavabodan döndüğünde kıyamet koptu sen sakarsın kesin cep telefonunu tuvalete düşürmüş sonra elini deliğe sokup geri almışsındır dikkat etmezsin böyle şeylere diye eşime çıkıştım yok öyle bişey düşürmedim filan dedi ama ben anlamıyordum ablan gibi sende klozete daldırmışsındır elini diyor başka bişey demiyordum beynim sadece bunu görüyor bunu sölüyor bunu düşünüyordu.
eve döndüğümüzde çok büyük kavgalar ettik artık dayanamadı ve beni dövdü ama benim canımı daha çok yakan tuvalete teli düştümü düşmedimi buydu çok rahattı kesin düşmüştü eşim dayaklada yetinmedi bavulumla beni kapı dışarı attı boşanma davası açacağını söledi babamlarda kalmaya başladım sonra vicdan yapmış aradı beni gel diye yalvardı ama ben çok çaresizim şimdi oraya dönsem tuvalete elini sokup telefonu aldı hissi hep içimde o öyle bişey olmadı diyor ama bana öyle geliyor artık eşime dokunamam birlikte hiçbişeyi paylaşamam tiksinirim aslında bütün bayanlara sormak istiyorum sizin eşiniz cep telefonunu nerde taşıyor umumi tuvalete alışveriş merkezine telefonlamı giriyor hiç aklınıza geliyormu eşinizin telefonunu tuvalete düşüreceği internete baktım 10 kişiden 8 mutlaka telefonunu tuvalete düşürmüş ve elini sokup almış birsürü milletin pisliğinin olduğu biyer sizin eşinizin başına böle bişey gelse elini sokup alsa nekadar yıkarsa yıkasın miğdeniz kalkmazmı yalvarırım yardım edin bana çok çaresizim çok neyapacağımı bilmiyorum siz benim yerimde olsanız neyaparsınız
arkadaş muhalefet olmayı seviyor illa marjinal olmak istiyorsa olsun..boşver..o bir şeyler yazıyor.anlamıyorum kendisini maalesef ona göre şımarırsa tecavüzüde hak eder.mantık bu
sence gidecek miarkaadsalr simarik arkadsimizi kendi haline birakin, konu disi diye admin konuyu kapatmasin
kuzum dr a gidecekmi ben onu merak ediyorum
hoppalaasence gidecek mi
egemcim gitmezse kendi bilir..böyle kendini yiyerek hayat geçmez..heleki çocuk asla yapamaz şu şartlarda..bebeğin kakası oluyor..ishal olur üzerinize fışkırtabilir..ohoooo evliliğim devamı için tedavi şart..onun moralinin yüksek olması kocasınıda olumlu etkileyecektirsence gidecek mi
ben gitmeyecek diye düşünüyordum ama yeni mesaj yazdı,hayırlısıhoppalaa
gitmiycekmii
e o zaman biz niye dil dokuyoz burda,90 sayfa bosunami yazildi diyorsun :s
canım baban destek olmalıydı..sen biran önce başlarından git diye bakıyorlar..annenle git dr..babana bakmayın siz..annen babana desinki bu tedavi olmazsa hepten başımıza kaır ileride..YORUM YAPAN YARDIMCI OLAN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
az önce arkadaşların verdiği doktor numaralarını aradım sekreter çıktı randevu verebileceği uygun günleri söyledi tabi muane ücretlerinide anneme dedimki ist birlikte gidelim hastanede yatmam gerekiyor ben çok hastayım annem babana söleyelim o izin verirse olur dedi babamla konuşmuş babam tabi karşı çıkmış kocası varken benmi ilgileneceğim (babam 60 yaşında)bu yaştan sonra ben kimseyle uğraşamam benimde ilgiye ihtiyacım var kocasının yanına gitsin düzelir herkeste olur bunalmıştır hava değişimi yapar geçer demiş annem diyorki sen yine en iyisi eşinin yanına git mecbur eşimi aradım meşgule attı mesaj yazdımböyle böyle diye oda cevap yazmış tamam eve dönmeni istiyorum ama bana hastane deme 2 yıldır varımı yoğumu sattım borç batağı içindeyim senin düzeleceğin filanda yok zaten maddi manevi destek bekleme benden babana söyle oda satsın varını yoğunu birazda o ilgilensin sonra normale dönersen evede dönersin
kızlar sizin mesajlarınızı dikkate almadığımımı düşünüyorsunuz ne ailem beni destekliyo ne eşim ben bu psikolojiyle hangi doktora gideyim bulunduğum yer sivasın küçük bi kasabası ist gitmem lazım ama şuan çalışmıyorum maddi imkanımda yok
şimdi sizden bişey daha rica edeceğim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin evde kalan bikaç eşyam var çoğuda yeni sürekli atıp yenisini aldığım için hatta hiç kullanmadıklarım bile var aralarında yemek odası koltuk yemek masası kanepe filan doktor parasına birikim yapmak için bunları satmayı düşünüyorum başka çarem yok ist avrupa yakasında halkalıda bildiğiniz ikinci el eşya alan yer varmı veya sizlerin tanıdıklarınızın ihtiyacı varmı fotoğraflarını eve gidince çekip koyarım neolur bana yardımcı olun gerçekten bu yazdıkların harfi harfine doğru ve ben çok çaresizim bana yardımcı olursanız ve mucize olurda iyileşme umunun olursa inanın bende sizin için ne isterseniz yaparım biliyorum böyle sitede hiç tanımadığın insanların yardımcı olmasını beklemek saçma ama gerçekten çaresizim ve vakit kaybetmeden tedavi olmamı gerektirecek bi hastalığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?