TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bebek nasıl yapsın,dediğine göre onca sene kocasıyla birlikte olmamış,bu adam nasıl duruyor,niye bu eziyeti çekiyor anlamadım

bebek nasıl yapsın,dediğine göre onca sene kocasıyla birlikte olmamış,bu adam nasıl duruyor,niye bu eziyeti çekiyor anlamadım
canım bu rahatsızlığı az çok biliyorum çok ilerlemiş arkadaşınki..dr şart..

canım senin annen dışında başka aile büyüğün yokmu abi gibi yada güvenebileceğin biri beraber gidin.yada annen konuşmuş babanla bide sen konuş çaresizliğini anlat baba böyle böyle de babanı ikna et ...para biriktimek için eşya sat yada neyse onu yap ama ha deyincede satılmaz ki böyle şeyler...babana yalvar yakar en güzeli bu

Sen fotoğraflarını çek koy arkadaşım, elbet birileri ilgilenir burada, ayrıca paran yoksa lütfen ama lütfen devlet hastanesine git, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine git, derdini bize anlattığın gibi olanı biteni anlat, orada sana yardımcı olacaklar merak etme.

kuzum,
her işte bir hayır vardır,kanser ,lösemi nice insanlar iyileşiyor..kafanı toparlaman lazım senin ..evet ilk önce kendin için yaşamlı yaşamı sevmelisin..dört dörtlük insan yoktur..dost düşman bu günde belli olur inan komşum senden daha kötü bir durumdaydı..yatmadan tedavi oldu..çok iyi şimdi..sen yaşamı sev kendin için..bardağa dolu tarafından bak..dr ların en çok söylediği söz ama bir gerçek..reelde sağlıklı olman en umut verici şey senin için..çalışma hayatında olmuş..

bırakın yuvanızı kocanızı bilmem neyiniziya aneniz babanız farkında mı sizin drumuzun yani rahtszlığızın.gidin bir akıl hastenesine lütfen hangi doktor hayır der sizin anlattklarınıza çok
korknç şeyler düşünüyorsunuz.öncelikle tedavinizi olun iyileşin bırakn kocanızıda o en son düşünülücek şey sizin rahatsızlığınızın yanında ve anlatıklarınız artık şizofreni belirtileri gibi gelmeye başladı bana.lütfen gidin bir yerlere anlatın durumunuzu mutlaka maddi olmadanda yardım edebilicek bir doktor hastane vardır

devlet hastanelerinde de çok iyi dr lar varki..

onun derdi bulaşma hisside..tedavi için gitmesi şart..düşürmüşsündür diye ısrar ediyormuş..ama başa çıkılmayacak kadar zor değil..iradenin güçlü olup olmadığı burada devreye giriyor..böyle bir aileyle görüşmemek lazım aslında..annesi babana sorayım diyor..babada evine gitsin düzelir diyor..ne diye çocuk yapıyorsun arkasında durmayacaktın madem

Abla sen hiç mi hiç iyi ve normal değilsin.
Herşeyi geçip ruh sağlığın için bir an önce ciddi bir tedaviye başla.

bence ailen henüz anlayamamış ciddiyeti..bence annen babana resti çekmeli annenle bi kez daha konuş bi anne ne olursa olsun evladının yanında olur.baktın annen de umursamıyo anlamayabilir hastalığını karşılaşmayan anlayamaz zaten. devlet hastaneleri var inan çok iyi doktorlar var ki arkadaşlar verdi bir sürü isim eşya konusunda yardım edebilirmiyim bilmiyorum ama sen resimleri koy burdan eminim bulunur birileri ama sen devlet hastanesine gitmeyi dene eşinede maddi değil sadece seninle hastaneye gelmesini rica etsen ..onada hak ver ...

Şaka mı bu gerçek mi inanamadım ikiniz de tedavı olun bence acılen !

egem abla ben forumlarda normalde bu goz kirpan smileyi hiç sevmem
ama bu konuda cuk otuuryor valla hiç gozume bastmiyor
bnede kirpacak bi gozde smileyler nerde onu bulamiyorum :)

tamam eşyalarını sat
şimdilik kocanı boşver
naparsa yapsın
zaten iyileşince eminim mantıklı bakmaya başlayacak ve kocanı istemeyeceksin
o sonraki aşama
ama sana diyoruz devlet hastanesinde ücretin karşılanacak diyoruz
neden hala para problem diyorsun ki?
çalışmıyorsun, eşinin üzerinden muayene olabilir, hastanede yatabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…