bebek nasıl yapsın,dediğine göre onca sene kocasıyla birlikte olmamış,bu adam nasıl duruyor,niye bu eziyeti çekiyor anlamadımegemcim gitmezse kendi bilir..böyle kendini yiyerek hayat geçmez..heleki çocuk asla yapamaz şu şartlarda..bebeğin kakası oluyor..ishal olur üzerinize fışkırtabilir..ohoooo evliliğim devamı için tedavi şart..onun moralinin yüksek olması kocasınıda olumlu etkileyecektir
egem yazmaz olsaydı çok üzüldüm çokben gitmeyecek diye düşünüyordum ama yeni mesaj yazdı,hayırlısı
canım bu rahatsızlığı az çok biliyorum çok ilerlemiş arkadaşınki..dr şart..bebek nasıl yapsın,dediğine göre onca sene kocasıyla birlikte olmamış,bu adam nasıl duruyor,niye bu eziyeti çekiyor anlamadım
tabii ki şart,bilmiyorum nedense gittikçe bu konu garipleşiyor.canım bu rahatsızlığı az çok biliyorum çok ilerlemiş arkadaşınki..dr şart..
YORUM YAPAN YARDIMCI OLAN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
az önce arkadaşların verdiği doktor numaralarını aradım sekreter çıktı randevu verebileceği uygun günleri söyledi tabi muane ücretlerinide anneme dedimki ist birlikte gidelim hastanede yatmam gerekiyor ben çok hastayım annem babana söleyelim o izin verirse olur dedi babamla konuşmuş babam tabi karşı çıkmış kocası varken benmi ilgileneceğim (babam 60 yaşında)bu yaştan sonra ben kimseyle uğraşamam benimde ilgiye ihtiyacım var kocasının yanına gitsin düzelir herkeste olur bunalmıştır hava değişimi yapar geçer demiş annem diyorki sen yine en iyisi eşinin yanına git mecbur eşimi aradım meşgule attı mesaj yazdımböyle böyle diye oda cevap yazmış tamam eve dönmeni istiyorum ama bana hastane deme 2 yıldır varımı yoğumu sattım borç batağı içindeyim senin düzeleceğin filanda yok zaten maddi manevi destek bekleme benden babana söyle oda satsın varını yoğunu birazda o ilgilensin sonra normale dönersen evede dönersin
kızlar sizin mesajlarınızı dikkate almadığımımı düşünüyorsunuz ne ailem beni destekliyo ne eşim ben bu psikolojiyle hangi doktora gideyim bulunduğum yer sivasın küçük bi kasabası ist gitmem lazım ama şuan çalışmıyorum maddi imkanımda yok
şimdi sizden bişey daha rica edeceğim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin evde kalan bikaç eşyam var çoğuda yeni sürekli atıp yenisini aldığım için hatta hiç kullanmadıklarım bile var aralarında yemek odası koltuk yemek masası kanepe filan doktor parasına birikim yapmak için bunları satmayı düşünüyorum başka çarem yok ist avrupa yakasında halkalıda bildiğiniz ikinci el eşya alan yer varmı veya sizlerin tanıdıklarınızın ihtiyacı varmı fotoğraflarını eve gidince çekip koyarım neolur bana yardımcı olun gerçekten bu yazdıkların harfi harfine doğru ve ben çok çaresizim bana yardımcı olursanız ve mucize olurda iyileşme umunun olursa inanın bende sizin için ne isterseniz yaparım biliyorum böyle sitede hiç tanımadığın insanların yardımcı olmasını beklemek saçma ama gerçekten çaresizim ve vakit kaybetmeden tedavi olmamı gerektirecek bi hastalığım var
Sen fotoğraflarını çek koy arkadaşım, elbet birileri ilgilenir burada, ayrıca paran yoksa lütfen ama lütfen devlet hastanesine git, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine git, derdini bize anlattığın gibi olanı biteni anlat, orada sana yardımcı olacaklar merak etme.YORUM YAPAN YARDIMCI OLAN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
az önce arkadaşların verdiği doktor numaralarını aradım sekreter çıktı randevu verebileceği uygun günleri söyledi tabi muane ücretlerinide anneme dedimki ist birlikte gidelim hastanede yatmam gerekiyor ben çok hastayım annem babana söleyelim o izin verirse olur dedi babamla konuşmuş babam tabi karşı çıkmış kocası varken benmi ilgileneceğim (babam 60 yaşında)bu yaştan sonra ben kimseyle uğraşamam benimde ilgiye ihtiyacım var kocasının yanına gitsin düzelir herkeste olur bunalmıştır hava değişimi yapar geçer demiş annem diyorki sen yine en iyisi eşinin yanına git mecbur eşimi aradım meşgule attı mesaj yazdımböyle böyle diye oda cevap yazmış tamam eve dönmeni istiyorum ama bana hastane deme 2 yıldır varımı yoğumu sattım borç batağı içindeyim senin düzeleceğin filanda yok zaten maddi manevi destek bekleme benden babana söyle oda satsın varını yoğunu birazda o ilgilensin sonra normale dönersen evede dönersin
kızlar sizin mesajlarınızı dikkate almadığımımı düşünüyorsunuz ne ailem beni destekliyo ne eşim ben bu psikolojiyle hangi doktora gideyim bulunduğum yer sivasın küçük bi kasabası ist gitmem lazım ama şuan çalışmıyorum maddi imkanımda yok
şimdi sizden bişey daha rica edeceğim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin evde kalan bikaç eşyam var çoğuda yeni sürekli atıp yenisini aldığım için hatta hiç kullanmadıklarım bile var aralarında yemek odası koltuk yemek masası kanepe filan doktor parasına birikim yapmak için bunları satmayı düşünüyorum başka çarem yok ist avrupa yakasında halkalıda bildiğiniz ikinci el eşya alan yer varmı veya sizlerin tanıdıklarınızın ihtiyacı varmı fotoğraflarını eve gidince çekip koyarım neolur bana yardımcı olun gerçekten bu yazdıkların harfi harfine doğru ve ben çok çaresizim bana yardımcı olursanız ve mucize olurda iyileşme umunun olursa inanın bende sizin için ne isterseniz yaparım biliyorum böyle sitede hiç tanımadığın insanların yardımcı olmasını beklemek saçma ama gerçekten çaresizim ve vakit kaybetmeden tedavi olmamı gerektirecek bi hastalığım var
devlet hastanelerinde de çok iyi dr lar varki..bırakın yuvanızı kocanızı bilmem neyiniziya aneniz babanız farkında mı sizin drumuzun yani rahtszlığızın.gidin bir akıl hastenesine lütfen hangi doktor hayır der sizin anlattklarınıza çok
korknç şeyler düşünüyorsunuz.öncelikle tedavinizi olun iyileşin bırakn kocanızıda o en son düşünülücek şey sizin rahatsızlığınızın yanında ve anlatıklarınız artık şizofreni belirtileri gibi gelmeye başladı bana.lütfen gidin bir yerlere anlatın durumunuzu mutlaka maddi olmadanda yardım edebilicek bir doktor hastane vardır
onun derdi bulaşma hisside..tedavi için gitmesi şart..düşürmüşsündür diye ısrar ediyormuş..ama başa çıkılmayacak kadar zor değil..iradenin güçlü olup olmadığı burada devreye giriyor..böyle bir aileyle görüşmemek lazım aslında..annesi babana sorayım diyor..babada evine gitsin düzelir diyor..ne diye çocuk yapıyorsun arkasında durmayacaktın madembırakın yuvanızı kocanızı bilmem neyiniziya aneniz babanız farkında mı sizin drumuzun yani rahtszlığızın.gidin bir akıl hastenesine lütfen hangi doktor hayır der sizin anlattklarınıza çok
korknç şeyler düşünüyorsunuz.öncelikle tedavinizi olun iyileşin bırakn kocanızıda o en son düşünülücek şey sizin rahatsızlığınızın yanında ve anlatıklarınız artık şizofreni belirtileri gibi gelmeye başladı bana.lütfen gidin bir yerlere anlatın durumunuzu mutlaka maddi olmadanda yardım edebilicek bir doktor hastane vardır
dedim ya konu garipleşmeye başladıaz önce nasıl doktorun sekreteriyle görüştün ben anlamadım ki?
ayy egem insanlar üüzülüyor ama burada..dedim ya konu garipleşmeye başladı
az önce nasıl doktorun sekreteriyle görüştün ben anlamadım ki?
YORUM YAPAN YARDIMCI OLAN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
hemde ne berbat bi yere çikacakoy oy oy tünelin ucu berbat bir yere çıkacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?