TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

''bizimkinin kısmeti kapalıydı, bi kurşun döktürdük. ertesi gün 3 kişi görücüye geldi. buna ne diyeceksin?'' benzeri bir şey söylemişsin işte. psikiyatrlar da veriyorlar uyuşturucuyu ilaç diye... kendimi bi psikiyatra asla emanet etmem. psikologu da ciddiye almam. konuşacaksam arkadaşımla konuşurum hem de bedavaya.

yaptığın onca yorumlarını bir kenara koy. merve ve şu yazdığın yorumu lütfen tekrar tekrar oku..allah aşkına şu yorumun oldumu yani benim söylüyecegim bir şey yok...

yaptığın onca yorumlarını bir kenara koy. merve ve şu yazdığın yorumu lütfen tekrar tekrar oku..allah aşkına şu yorumun oldumu yani benim söylüyecegim bir şey yok...

evet yani? dogru söylemişim. amaan benden bu kadar. ben söyleyeceklerimi söyledim. şimdi siz bu kadının şımarıklıgını körükleyerek ona iyilik yaptıgınızı zannetmeye devam edin. kadın kocasının elini yakmış ama onu bile aklıyorsunuz, kadında hata yok diyebiliyorsunuz. kadın şımarır tabi iyice.

şaşkınlıkla okudum ..

şiddet görüyordunuz ve iyi bir insan ..

Ameliyat olmayi dusunur musunuz? Terapi ve ilaclarla bi yol katedilmemis anladigim kadariyla. Ameliyatla cok iyu duruma gelenler var. Eger dusunuyosaniz bi doktor onerebilirim..

Ameliyat olmayi dusunur musunuz? Terapi ve ilaclarla bi yol katedilmemis anladigim kadariyla. Ameliyatla cok iyu duruma gelenler var. Eger dusunuyosaniz bi doktor onerebilirim..

Nasil bi ameliyat? Sok tedavisi mi ama ameliyat diyorsunuz.

Lobotomiyi kastetmediniz umarim

Kimi yorumları beni irite etse de bu yorumun da birkaç noktaya ben de katılmadan edemiyorum Mervecik'in. Kadın tehlikeli. En büyük risk altında olan da kocası.
Hangimiz çocuğumuzun eşi tarafından derisinin yüzülmesine katlanabilir ki? Şahsen gelinim oğlumun ellerini asitli kremle derisini soyacak, ben de vah vah diye gelinimin hastalığına yanacağım. hiç kimsenin o kadar merhametli olabileceğine, hasta deyip anlayış gösterebileceğine beni kimse ikna edemez. Evet bence de suçlu. Hastalığı bahanesi olamaz bu durumda.

Veya bu insan tam tersi şekilde konu açmış olsa idi; 'kocam aşırı takıntılı, mikrop bulaşmışdır diye elimin derisini yüzdü' deseydi, şaha kalkmaz mıydı kk kadınları? Adamı cani ilan etmez miydi?
Ama şımarıklk mevzusunda tabi ki katılmıyorum kendisine. Hatta gerçekten şımarıklık yapıyor olsaydı keşke. Bu kadın yarın kocasının üzerindeki mikroplar ölsün diye ya uykusında tuz ruhu dökmeye kalkarsa üzerine. Veya kaynar suyla haşlarsa.

Kesinlikle yatarak tedavi olması gerekiyor. Ama bence kendi ayağıyla tedavi olmaya asla gitmeyecek,çünkü diliyle tasdik ettiği hastalığını zihnen kabullenmiyor. Yoksa hasta olduğunu bilincinde olacak kadar kendinin farkında olan biri yaptıklarını mazaretlerle aklamaya çalışmazdı.

vallahi haklısınız o kadar çok konu ne yazılmış ki dedim aaa obsesif kompesesif bozukluğu olan insana kısaca şımarık deyip olayı çözmüşler (!)
iyi o zaman psikiyatrik hastalarıda şöyle bir dayaktan geçirelim bir daha şımarmamayı görürler neyse konu sahibi içinde üzgünüm ama evliliğin sonuna gelmiş görünüyor

davulun sesi uzaktan herkese hoş geliyor KEŞKE RABBİM BANA BÖYLE Bİ HASTALIK VERMESEYDİDE KANSER OLSAYDIM KÖR OLSAYDIM ELİM KOLUM KIRILSAYDI BUKADAR ACI OLMAZDI DIŞARDAKİ İNSANLAR FİZİKSEKL HİÇ Bİ SORUNUN YOK KENDİNİ BEĞENMİŞLİK UKALALIK DİYE YORUMLUYOR KİMSE ANLAMIYOR KİRLİLİK DÜŞÜNCESİ 24 SAAT KAFAMDA DOLAŞIYOR MANTIKLI Bİ AÇIKLAMA YAPMADAN ISPATLAMADANDA PEŞİMİ BIRAKMIYOR ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ DOKTORLARIN ÇOĞU İLERİ TARİHLERE RANDEVU VERİYOR OYSAKİ BENİM ZAMANIM YOK Bİ KARAR VERMEK ZORUNDAYIM YA EŞİMİN YANINA TEKRAR DÖNÜP ACI HAYATA DEVAM YA BURDA BABAMLARLA ACI HAYATA DEVAM YADA SONSUZ DÜNYAYA GÖÇ OZAMAN RABBİME SORACAĞIM ZATEN NEDEN BEN BUKADAR ACI ÇEKTİM HANİ KİMSE KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ TAŞIMAZDI BENİM BABAM BABA DEĞİLDİ ACIMASIZ Bİ CANİ İDİ ANNEMİN ZATEN HİÇBİŞEY UMRUNDA DEĞİLDİ ONDAN BUNDAN BORÇLARLA BURSLARLA ZAR ZOR BİTİRDİĞİM ÜNİVERSTEDEN SONRA AŞAMADIĞIM KPSS ENGELİ AYAKLARIM ÜZERİNDE DURAMADAN BİRDE EVLİLİĞE ZORLANDIM EŞİM OLACAK İNSANDA NE DEĞER VERDİ NE KIYMET BİLDİ RABBİM DEDİKİ SANKİ DUR SENİN HAYATINA BİRAZ DAHA ACI BİRAZ DAHA DRAM KATALIM ALSANA KRONİK OKB ŞİMDİ ÇIK İŞİN İÇİNDEN ÇIKABİLİRSEN VERMEZKİ İŞTE RABBİM mervecik 01 GİBİ HADSİZ İNSANLARA HEP EZİKLERE VERİR ZAYIFLARA VERİR PARAM YOK AİLEM YOK DESTEK YOK KİMSEM YOK BAŞKASINA MUHTAÇ OLACAĞIM Bİ HASTALIĞI NEDEN VERİYOSUN RABBİM BANA NİYE BUKADAR ADALETSİZLİK VAR BU DÜNYADA BAZILARINA ACI ÇEKTİRİYOSUN BAZILARINIDA MUTLULUKTAN DÖRT KÖŞE YAPIYORSUN BİRSÜRÜ ZENGİN PARA BABASI ALEM YAPIYO DÜNYA UMRUNDA DEĞİL AMA RABBİM ONLARA HİÇ DOKUNMUYO HATTA DAHA ÇOK VERİYO ÇARESİZLERİ DE DERTLER İÇİNDE BOĞUYO İKİ DÜNYASINIDA ALT ÜST EDİYO ŞİMDİ BENİM HEM BU DÜNYAM HEM AHİRETİM ZEHİR OLACAK

EVET EVET ÖNERİN LÜTFEN YARDIMCI OLUN

DEĞİL AMELİYAT BEYİN NAKLİNE BİLE RAZIYIM BEN BU BEYİNLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM HAFIZAMI SİLSİNLER HATTA AMELİYAT MASASINDAN KALKAMAYACAK KADAR RİSKLİ AMELİYATADA RAZIYIM YETERKİ ESKİ YAŞANTIMA DÖNEBİLEYİM

kuzumm büyük harfle yazmak yasak,şu yazılarını küçültsen fena olmaz.bağırma anlamına gelir,büyük harf

Allah evlatlarımı böyle hastalıklı insanlardan korusun.asitli kremi okuduktan sonra kendime gelemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…