TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle birini duymuştum.dışarıdan hiç bir şey yemezdi,mecbur kalıp ekmek alırsa onu bile yıkarmış

yapıyormuş abla ama kendine telkin ediyormuş temizim diye. eğer şüphe duyarsa kıyafetlerini çöpe atıyormuş.
konuyu yeni okuyorum,daha oralara gelemedim,demek ki telkinle oluyormuş,bu telkini niye kocasında denemiyormuş

Şimdi desem ki asıl sen bu fikirlerinle dayağı hakediyorsun ama o zamanda senin tezini doğrulamış olurum o yüzden ben şöyle demeyi doğru buluyorum. SENİN GİBİ BİR ŞAHIS BİLE DAYAĞI HAKETMİYOR!

anlamadığım bu adam niye konun sahibinin dediklerini bu kadar yapıyor,kaç erkek yapar,çok zengin bile olsa yapılır mı

benim en yakın arkadaşımda da aynı sorun var.kesinlikle doktora gitmeden çözülmez.arkadaşımın kocası bazen isyan ediyo hatta alışsın diye bilerek onun sinir olcağı şeyler bile yapıyor.ama tabi başarılı olamıyor.tek çözüm doktor..

değil mi,dışarıdan yiyor,yeni giysi alıyor,hadi alınca yeni giysileri yıkar da nasıl deniyor onları,kimbilir kimler nasıl ellerle diktiler.

haaa adamın elini kessin anca içi rahatlayacak demek ki

Dayağı hiçbir şekilde meşru görmemekle beraber siz yazdıkça ben eşinize acıdım kızmayı bıraktım. Ellerini asitli kremle ovmak, çamaşır suyuna batırmak! Dilerim çocuğunuz olmaz çok ağır hastasınız çünkü. Tekrar ediyorum kimse dayağı hak etmez ama eşinizi haksız göreniyorum artık adam delirmiş. Yani bir hemcinsim için bana da böyle düşündürttünüz size bravo!

asitli krem ne oluyor merak ettim???

konu sahibi acilen hastaneye yatırılsın
Kesinlikle haklısınız konu sahibi belli ki kendi rızasıyla tedavi olmayacak ama anladığım kadarıyla çevresinde bunu yapmasını sağlayacak kimsesi yok ailesi hastalığına inanmıyormuş.

Ya bebeği olsa ? Kaka ve kusmuk içinde ? Çocuğunu çamaşır suyuna mı batıracak ? Ayrıca sürekli eşya alınıyor atılıyor günah israf! Kocasına da yazık adamın eli gidicek haberi yok!

Bir de benim merak ettiğim hep eşinden ve öğrencilerinden örnek vermiş acaba anne babası ile hiç sorun yaşamadı mı? Şuan onlarla birlikte yaşıyor.

Kesinlikle haklısınız konu sahibi belli ki kendi rızasıyla tedavi olmayacak ama anladığım kadarıyla çevresinde bunu yapmasını sağlayacak kimsesi yok ailesi hastalığına inanmıyormuş.
inanmıyor değil bence aile kzıı kendine musallat etmek istemiyor kocası var başında zaten onlardan uzak dursun yeterki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…