• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam zaten aşağılayan bir tipmiş derken bile inanmıyorum ben muhtemelen takıntılarıyla adamın sabrını zorlayıp karakterini konu sahibi belirledi..eseriyle guru duysun gerçi kime musallat olsa aynısı olacak..Allah korumuş çocukları yoktur inşallah..
Bu cümlenize katılıyorum..

Konu sahibi cidden rahatsız ve benim düşüncem şizofreni..
tehlikeli bir rahatsızlık ..
Önceki tüm konu ve yorumlarını okursanız daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi..
Acilen tedavi olması lazım ..
Burda yazdıklarını da bilemiyoruz sonuçta kendi beyni ile mücadele de..
Takıntıları çok fazla war ewet Allah yardımcısı olsun zor bir durum..
Merak ettim okuyacağım geçmişi biraz bakalım..

siteler bu kadar süzgeçteyken zaten yasal mıdır bilemem ama suç duyurusuna giriyor aslında kadın kendini ihbar ediyor burada sarhoşken kocamı çamaşır suyuna bastım asitledim dersini yüzdüm diye.:KK43:
tabii. yani adam kendinde değil ayakta duramayacak durumda bu halinden yararlanıp eline asit sürüyor. valla bu gerçekten suç.

Okadar durum vahim mi yani,
Ben konunun başında eşinizinde payı var sizin böyle olmanızda diye yorum yapmıştım ama konu bayağı ilerlemiş,
Burda hatalı olan taraf kadın mı şimdi o_O
kadın hatalı değil,bildiğin hasta. ve ağır hasta .
baksana adamın kendinde olmadığı an eline asit sürmüş. derisini soymak için. ki soyulmuş.
bu artar ve bir gün adamın yüzünde mikrop var diye asiti döküverir uyurken.

Konunun önce ilk sayfasını okudum, sonlara geldikçe tüylerim diken diken oldu.

Bence acilen destek almalısın, bu durumun önüne geçmezseniz rahatsızlığın daha da ilerleyecektir. Ayrıca boşanmayı da gözden geçir derim. Eşin seninle halen birlikteyse seni gerçekten çok seviyor demektir.

Bi psikiyatriye gitmelisiin acilen.. Bu böyle gitmez kendine geldikten sonra da evliliğin için çabala. Eşinde bi kabahat yok bütün suç senin. Böyle bi sebep yüzünden evliliğini bitirirsen, ilerde çok pişman olursun.. Kendine gelmelisin önce bi. Bu çok ciddi bi durumm :/

SEN ÇOK KORKUNÇ BİR KADINSIN
RABBİM SENİN GİBİLERİ HEPİMİZDEN UZAK TUTSUN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Okadar durum vahim mi yani,
Ben konunun başında eşinizinde payı var sizin böyle olmanızda diye yorum yapmıştım ama konu bayağı ilerlemiş,
Burda hatalı olan taraf kadın mı şimdi o_O
tabii adamın şiddete meyili hastalığı ilerletmiş. .
hayır kadın hatalı değil. çünkü hasta. rahatsız. hastalık bu.
hastalıkta hata aranmaz

yazacaklarıma ister kız, ister alın toplum için tehlikelisin konu sahibi.. senin yatarak tedavi olman gerek.. bir de anaokulu öğretmenisin ne malum yarın işe tekrar başlayıp, çocukların ellerini asitle temizlemeyeceğin? aslında bu olaya site yönetiminin el atması lazım, ciddi ciddi asitle adamın ellerini yakmışsın, bu sadece "takıntı" sorunu değil, şizofrenik bir durumun var bana kalırsa..

aslında bugün hala kendini aklamaya çalışıp, tedavi konusunda bir adım atmamış olman bence tedavi olmak istemediğin anlamına geliyor.. hala empati yaptırmaya çalışıyorsun millete.. işin kendine düşen kısmını yapmazsan toplum için zararlı olmaya devam edeceksin, daha ciddi sorunlar açarsın başına..

yazacaklarıma ister kız, ister alın toplum için tehlikelisin konu sahibi.. senin yatarak tedavi olman gerek.. bir de anaokulu öğretmenisin ne malum yarın işe tekrar başlayıp, çocukların ellerini asitle temizlemeyeceğin? aslında bu olaya site yönetiminin el atması lazım, ciddi ciddi asitle adamın ellerini yakmışsın, bu sadece "takıntı" sorunu değil, şizofrenik bir durumun var bana kalırsa..

aslında bugün hala kendini aklamaya çalışıp, tedavi konusunda bir adım atmamış olman bence tedavi olmak istemediğin anlamına geliyor.. hala empati yaptırmaya çalışıyorsun millete.. işin kendine düşen kısmını yapmazsan toplum için zararlı olmaya devam edeceksin, daha ciddi sorunlar açarsın başına..
şahsen ben o anaokulunda çocuğum olsa böyle bir öğretmen istemem. canını yakar çocuğun elini yüzünü kirletti diye.

dün bir hemşirenin haberi çıktı akşam haberlerinde 38 hastayı öldürmüş..en son durumu ağır olmayan bir hasta ile şüphelenmişler hepsine fosfat enjekte ediyormuş sebebine de gıcık oldum öldürdüm demiş,kameralara da gülerek poz veriyordu...bu da adamın ellerini asitle yakmış daha hala telefonun peşinde..şimdi diyecem konu sahibi telefon kocanın g*t cebinde duruyordu muhtemelen oraya ne yapmayı düşünüyorsun te Allahım ya

kutluyorum seni okypete. sonunda bunu da söyledin yani. sen ne söylediginin farkında bile degilsin. adamın ellerini asitle yakan kadın hakkında bunu da söyledigine inanamıyorum. inanıyorum aslında, amacın buydu başından beri. bravo... gerçekten bravo yani. bu yüzden diyorum psikoloji denilen şey tehlikeli diye.

kadın hatalı değil,bildiğin hasta. ve ağır hasta .
baksana adamın kendinde olmadığı an eline asit sürmüş. derisini soymak için. ki soyulmuş.
bu artar ve bir gün adamın yüzünde mikrop var diye asiti döküverir uyurken.

tabii adamın şiddete meyili hastalığı ilerletmiş. .
hayır kadın hatalı değil. çünkü hasta. rahatsız. hastalık bu.
hastalıkta hata aranmaz

kutluyorum seni okypete. sonunda bunu da söyledin yani. sen ne söylediginin farkında bile degilsin. adamın ellerini asitle yakan kadın hakkında bunu da söyledigine inanamıyorum. inanıyorum aslında, amacın buydu başından beri. bravo... gerçekten bravo yani
evet şizofren sence hatalımı. hasta... rahatsız. sen bu durumdaki kadına hatalımı dersin. hastalık bu. hastalıktan yapıyor. bilerek ve isteyerek değil. kadını kafası gitmiş.

yok yok... gerçekten bravo. naptın nettin kadını akladın, suçsuz gösterdin, masum gösterdin hatta bu şımarık kadını suçlu degil de kurban ilan ettin. pes dogrusu.

senin çocugunun elini yaksa asitle buna hastalık mı dersin sen. nefsi müdafaa yok bir şey yok ortada, sebep yine kadının kendisi.. bir başkası degil. senin kendi ne yazdıgından haberin yok. kendi söyledigini kendi kulagın duymuyor.

tecavüzcüler de hastalar bak, onların da hatası yok. yazık onlar seks bagımlısı sadece, bir de dürtülerini kontrol edemiyorlar ah canlarım... :cry: çocuk tacizcileri de öyle... çok yazık ya onlara. aslında hiç hataları yok hepsi de hastalıgın kurbanı olmuşlar. kim bilir kim onları bu hale getirdi ah canlarım... :cry: katiller de öyle. durduk yere ölüm korkusu yaşamışlardır ondan öldürmüşlerdir zaten. hiç hataları yok aslında :cry:

sana bu konuda söyleyebilecegim bir şey kalmadı gerçekten, kusura bakma.

Konu sahibi adres ver birilerinin seni kolundan tutup zorla doktora götürmesi gerekiyor

yok yok... gerçekten bravo. naptın nettin kadını akladın, suçsuz gösterdin, masum gösterdin hatta bu şımarık kadını suçlu degil de kurban ilan ettin. pes dogrusu.

senin çocugunun elini yaksa asitle buna hastalık mı dersin sen. nefsi müdafaa yok bir şey yok ortada, sebep yine kadının kendisi.. bir başkası degil. senin kendi ne yazdıgından haberin yok. kendi söyledigini kendi kulagın duymuyor.

tecavüzcüler de hastalar bak, onların da hatası yok. yazık onlar seks bagımlısı sadece, bir de dürtülerini kontrol edemiyorlar ah canlarım... :cry: çocuk tacizcileri de öyle... çok yazık ya onlara. aslında hiç hataları yok hepsi de hastalıgın kurbanı olmuşlar. kim bilir kim onları bu hale getirdi ah canlarım... :cry: katiller de öyle. durduk yere ölüm korkusu yaşamışlardır ondan öldürmüşlerdir zaten. hiç hataları yok aslında :cry:

sana bu konuda söyleyebilecegim bir şey kalmadı gerçekten, kusura bakma.
Seninde hasta olduğunu düşünüyorum tedavi olmayı hiç düşündün mü?

ne yapalım merve bütün şizofrenleri hapisemi atalım. tedavi yerine. yada öldürelimmi.
yok anlaşamıyoruz senle. boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back