TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi o kadar çamaşır suyuna kimyasala rağmen bir şey olmamış sağlığınıza.. Bakın size doktor isimleri verildi hep sayfalarda, içinden birini seçin, ya da gerekirse hepsiyle bir görüşün. Sizin en büyük hatanız çözüme değil soruna odaklanmak. Tedavinize odaklanın, işin %50sini yapamıyorum diyorsunuz, yapın. Yapmak zorundasınız. O telefonu atsanız, yarın başka bir şey olacak, onu atsanız ertesi gün başka bir şey. Bunun tek çözümü sizin tedavi olmak istemeniz.
Burada insanlar bu yüzden kızıyorlar size, siz tedavi olmak istemiyormuş gibi davranıyorsunuz. Sadece telefona odaklanmışsınız, başka bir şey görmüyor gözünüz. Biz sizi iyileştiremeyiz ki buradan. Siz kendinizi iyileştireceksiniz.

Canım inan sana çok üzüldüm anlıyorum bunu kontrol edemiyorsun ama Bakırköy yasa iç Erenköy ruh ve sinir hastaliklari hastanesine gitmen senin icin bir başlangıç olacaktir ordan yonlendirlirsin ayrica eşin de gitsin ne güzel toparlamis gibisiniz az biraz evliliginizi tam Çözüm için bize degil doktorlara güven ayrica gelismeleri yaz dertlesmek istersen yaz ama doktor dışında kimsenin seni yonlendirmesine izin verme

ayy inanmıyorum adamn elines asitle ç.suyumu doktunuz . Lutfen acil tedavi olun hmde hemen ...

Eşin bu kadar şeye ragmen hala neden herhangi bi universite hastanesine gotürmüyor seni??
Acil hemde
Cidden hastasın arkadaşım
Bunu anlamak için doktor olmaya luzum yok ki
Ya ailen ???

Size bir sürü doktor önerildi zaten dünden beri. Birini seçip gidin, beğenmezseniz bir diğerine gidin.

Telefonun düşüp düşmediğinden emin olamazsınız malesef. Tedaviniz olursanız bunun bir önemi kalmayacak. O yüzden telefonu unutup tedavinize odaklanın.

Verdiğiniz örnekler çok saçma. Hastasınız ruh haliniz böyle davranmanıza sebep oluyor dicem ama mantığınız da uçmuş gitmiş.

Sizzi daha kötü duruma sürükleyebilir ama bunları yazacağım.

Markette düşen anahtar dışında mikroplara maruz kaldığınız başka şeyler var. Hatta bunlar daha sık karşınıza çıkar. Markette raftan aldığınız ürünler öncelikle depolarda bekletilir, o depolar hiç hijyenik değil. Hatta aldığınız ürünlerin üstüne insanlar ayakkabılarıyla biöe basabiliyor. Bunun dışında aldığınız ürünlere verdiğiniz paralaren çok mikrop barındıran şeylerden biri. Milyonlarca ele değiyor, defalarca yere düşüyor. Bu durumda sizin cüzdanınız ve içindeki paralar market zemininden daha pis. Bunun gibi onlarca örnek sayabilirim size.

Şımarık olduğunuzu düşünmüş bazı arkadaşlar. Bir bakıma haklılar. Tedavi in size düşen % 50'lik kısmı için hiç bişey yapmadığınız sürece bu şımarık damgası üstünüzden kalkmayacak malesef.

Şimdi telefonu bir tarafa bırakın ve yarından itibaren bir randevu alarak tedavinize başlayın. Burda kimse size başka şekilde yardım edemez.

Bi kac once haberlerde karim beni camasir suyuyla yikiyor diyen adamin haykirislari geldi aklima birden. Kadin kimyasaldan adami hasta etmisyi arkadasim biraz kimya lutfen. Yagmurdan kacarken doluya tutulma sonra. Guzel bir doktor bulup tedavi olmalisin

ben 4 yıllık evliyim ve eşimle hiç ilişkiye girmedim rahatsızlığım bu nedenden olabilirmi bilmiyorum ilk zamanlar eşim beni eleştiriyo kötü davranıyo diye ondan uzak kaldım sonra hastalanıncada tiksindiğim için böle bi olay olmadı 4 yıllık evliyim ama hala genç kızım buda beni çk üzüyordu

yeni evlendiğim dönem kiraladığımız evde aşırı derece kalorifer böceği olduğunu duymuştum.ilaçlatmışlar ölmüş hiç böcek görmemiştim ama takıntı olmuştu aklıma.evin adı böcekli ev diye çıkmış apartmanda.deli olmuştum elimde çamaşır suyu sil Allah sil.günde 4-5 kez tuvalet lavabo sürtüyordum gelmesin kokudan kaçsın diye.sonuç;ellerimde egzama çıktı!egzama çıkınca kendime geldim tabi.geçti çok şükür şimdi.eşini cilt hastası yapmak istemiyorsan lütfen yapma.zaten tedavi görüyormuşsun.ama tedaviye kendini kapatma iyileşmek sadece doktorlara bağlı değil.kendinde isteyeceksin

rahatsızlığın bunla ilgisi yok bence canım.takıntıların olduktan sonra ilişkiye girememeni anladımda öncesi neden olmuyordu

Ben kocan olsam elimde kalirdin kesin basim belaya girerdi sonra burdan bile saldirasim geldi -.-

ben seni anliyorum..bu tamamen senin elinde degil..ama o % 50 sana dusen payi sonuna kadar zorlaman lazim yoksa hayatini zehir edip bir cok seyden mahrum kalirsin..benim bir akrabam var ayni senin gibi daha da beter...sen onun yaninda inan hasta degilsin..ama sonun onun gibi olabilir..sana onun yasadiklarini anlatip seni daha cok takintilara bogmak istemem zaten benim sana burada yazacagim seyler seni dogruya suruklemez daha kotu olur senin icin..

sadece sunu bil su anda yaslandi ve senelerdir hijyeninden emin oldugu bir yatakta hijyeninden emin oldugu giyisilerle yatiyor..oda da bir tv.den baska bir sey yok bir de duvarda asili esinin fotografindan baska ve bakicisi var..sadece gerektigi zaman yanina belli sartlarda girebilir..bakicinin temiz olmasi, giydikleri, yedikleri hersey ama hersey onun icin cok onemli ve emin olmali..en ufak bir hatada kararsizlikta telafi cok zor..yanlislikla biri ona ya da kiyafetine dokunsun saatlerce banyo sa keselenir durur..ve butun gun yatmaktan baska yaptigi bir sey yok..konusmak isterse bakicisi ile yine belli sartlarda konusur..ama bunun icin kendinden cok esi icin pisman bence onun fotografina baktiginda gozleri oylebir doluuor ki...neden mi? esi cok sabretti, destek oldu ama sonunda dayanamadi aklini kkaybetti resmen sonra da bu dunyadan goctu gitti..sonunun boyle olmasini istemiyorsan, gercekten gercek amlamda bu sekilde bir yalnizlik istemiyorsan ne olur mucadele et hem de cooooooook...bunu gercekten istemen onemli biliyorsun...o savasmak istemedi ne okur sen iste..ben en son onu ne zaman gordum hatirlamiyorum ama surekli haberlerini alıyoruz. .sonuc sence ne olmali? sen bunu tek basina yenemezsin cunku beynine kodladin senin icin dogru olan bu ama degil be guzelim yapma bunu????

AY DELI KADIN! Esinin ellerini asitle camasir suyuyla mi yaktin? Ya enfeksiyon kapip ellerini kaybetseydi adam? Hic mi akil ykk sende. ADAM TABI yanasmaz, dokunmaz sana, adamjn pipisini yakmaya kalkisirsin srn asitle, camasir suyuyla. Malum cis yapiyor , tuvalete giriyor. Dua et adam dayaktan oldurmemis seni.

telefonu satsalar diye düşündüm bi an ama telefonu satsalarda düşünceyi atamayacak.bu seferde eli tuvalete girdi mi deyip adamın elini kolunu kes mi dicez

Telefon suya düşmüş olsaydı muhakkak ekranı bozulurdu hemde akıllı teller çokda sağlam degıl bu tek olayını artık kafandan at
Konu şahıbı arkadasım sana defalarca yazdım tamam bu yaptıkların elinde degıl ama at at sonu yok hayatın daha kötüye gıdıcek senı en ıyı ben anlarım bu anlattıkların bana cok tanıdık gelıyor bunun ıcın
Kesınlıkle psıkologda degıl senın yatarak tedavı olman lazım ayrıyetten psikologlar cok pahalı ama yatarak tedavının büyük kısmını SGK karsılıyor

Ben halinize çok üzüldüm ama bu hastalığın tedavisi var elbette bence uzman biri şart

Fakat ben en çok cevap verip yardım etmeye çalışanların cevaplarına çok sinirlendim sizce hangi insan bunları bilinçli yapar belliki bi sorunu var Kadıncagizin iyi dileklerde bulunacaginiza kadına saldırıyor yok kocanın yerinde olsam öldürürdum filan hani destek bırakın desteği şiddeti savunuyorsunuz ne hallere geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…