TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin el derisini soymuşsunuz
Gerçekten takıntılarınız çok ağır hayat hem size hem de eşinize zehir olmuş

Bende de okb var(dı) mı desem tam geçmiyor da uzunca psikologa gittim baya baya azaldı bi de mutlu olmakla da alakalı sanirim hayatim iyi gidiyorsa takıntı azalıyor mutsuzsam her şey ustume ustume geliyorsa takıntım artıyor

Cogu zaman ben de sevgilimi takıntılarımla bunalttim

Böyle yaşanmıyor ama sen de biliyorsun mutlaka aşmaya calışman gerek

Bak burada insanlar aman ne olacak diyor işte sana surekli aman ne olacak yaw denmesi lazım

Ben artık yere düşen bişeyimi direkt alıp cebe atıyorum dusunmemeye calısıyorum ne olacak ki diyorum

Sen de sürekli kendine "ne olacak ki" de her yere yaz

"ne olacak ki"
"Bisey olmaz bundan yaw"
"İnsanlar ne pis ne kotu yerlerde yasiyor bizim durumlarimiz kat kat daha iyi"

Boyle insanlar tuvaletr girmistir, anaktar dusunce kirlenmistir, esim tutunca kirlenmistir diye beynin siralamaya basladiginda hemen baska bir sey yap muzik dinle koş şarkı söyle hopla zıpla aklını başka yere ver

Bir orta düzey okb li olarak tavsiyelerim bunlar.. Aşırı takintilisin %100 bu forumu da yazilanlari da uzun bir sure kafaya takacaksin

Konu sahibi konu nu baştan sonuna kadar okudum.

Ve sana tavsiyem korkularının üzerine git, ancak böyle yenersin bu düşüncelerinii. Gün içinde insan okadar şeyler görüyorki, herkes senin gibi yapsa neolurdunbu dünyanın hali.

Doktorlar sana doğru söylemiş yüzde 50 si senin elinde, hersey beyinde bitiyor. Sen takmissin telefon diye, birak telefonu düşünmeyi. Neyi iğrenç pis bulusuyorsan kendin dene, ve kendini bu düşüncelerden kurtar.

Tedavi olman gerek ama gerçekten iyileşmek istesen başarırsın, çünkü sen ciddi ciddi iyileşmek istesen, neyapar eder biyerden baslardin, telefon tuvalete düşmüş mü düşüncesinden kurtlumalisin, sen kafayı bu duruma takmissin, bırak düşünmeyi ve lütfen tedavi ol.

Umarım atlatirsin bu durumu, eşinin seni dövmesi bu hastalığına bağlı bence, adamı cilleden cilartmissin resmen.
Eğer devam etmek istiyorsan evliliğine, biyerden başla ve geçmişini düşünüp kendini kahretme..

Inşallah iyilesirsin çünkü böyle hayat geçmez..

Son düzenleme:
galip dervisten dolayi okbye sempatim vardi. bu konudan sonra okblileri yanima yaklastirasim yok.
gerci onlar pisim diye bana yaklasmazlar

Telefon titizlik bahane. Bu evliliğin devam etse bile ne sana ne ona bi hayrı olabilir. Zaten pişman olsa ne yazar her sinirlendiginde her kavga ettiğinde sana vurmaya alıştığı için bunu yapmaya devam edecek. Beni bir kere tabiri caiz yazmışsın kapının önüne koysa ki bu çok çirkin bir davranış kesinlikle ona dönmeyi bile aklımdan geçirmem. Isin varsa ailenle yaşaman da artık doğru değil hayatına kaldığın yerden devam etmelisin.

Oncelikle sana şunu soylim. Konunu ve senin yazdigin butun cevaplari okudum tek tek. En basta şunu belirteyim, eger konun yalansa, burda bizi kandiriyorsan sana hakkim haram olsun, cunku cidden gercek oldugunu dusunup tarifsiz uzuldum burda. Bunun vebalini odeyemezsin eger konun yalansa.

Ve eger konun, soylediklerin gercekse de sunlari soylemek istiyorum. İnan ki cok ama cok uzuldum. Yazdiklarini gozumde canlandirdim. Caresizligini hissettim. Hasta oldugunu zaten kabul ediyorsun. Suan isin yokmus maddi olarak zor durumdasin ama lutfen doktor konusunda en iyisine git parayi bul bulustur bi yerden. Cunku hastaligin duzelmezse sen yasamina devam edemezsin bu halde.
Ben de zamaninda obsesyon yani takinti hastaligina yakalandi,. Suan da izleri var tabii ama cooook coook az. Eskiden fenaydi. Kollarimi ellerimi okuldaki siraya, duvarlara degdirmemeye calisirdim.

Surekli sayarak dua eder sure okur dururdum. Belli hareketleri belli sayilarda yapmak zorunda hissederdim. Yoksa biseyler kotu gidecek sanirdim. Butun yasadiklarim bu hastaligin ortaya cikmasi, ailemin o donem beni uzmesi baskisi ve burda anlatamayacagim kadar uzun ve derin yaptiklari yuzunden oldu. Tipki senin gibi yani. Cok bunaltici ve cileden cikaran olaylar sonucu hastalik basladi.

Suan geriye bakarak soyluyorum, resmen hayatimi mahvetmis o hastalik. Bunu yasamayanin anlayabilmesi, hayal edebilmesi imkansiz. Bu takintili davranislar oyle birsey ki, sen kontrol edemiyorsun. Mumkun degil. Beynin sana yapacaksin diyor yapiyorsun, durduramiyorsun kendni. Ama bu hastaligi bilmeyen bu durumu anlayamaz, istese bile empati yapamaz, sadece yaptigini sanir, anladigini sanir. Halbuki hayal edilenin cok daha otesinde feci bir rahatsizlik bu.

Ama iyilesmen imkansiz degil. İlac tedavisiyle birlikte uzun bir terapi sureci gerekiyor senin icin. İnan bana birgun bu cile bitecek. Ben sana hayali birsey ya da bir temenni soylemiyorum. Birebir yasayan ve iyilesen biri olarak soyluuorum. Uzun surebilir ama pes etme. Unutma bu hastalikla yasanmaz, yenmek zorundasin.

Bak ben suan tamamen iyiyim. Eski hallerimden eser kalmadi. Sadece ara ara, bazi seyleri ust uste kontrol etmek durumunda kaliyorum. Mesela kapiyi kilitleyip kilitlemedigimi iki uc kez kontrol etmek, cuzdanim cantamda mi diye bikac kez bakmak gibi. Ama bu durum artik cok nadir oluyor ve asla gunluk hayatimi sekteye ugratmiyor. Uzuldugum cok uzuldugum zaman oluyor genelde. Yani o hastaligin baslamasina neden olan buyuk uzuntuleri, acilari da uzak tutman gerekiyor kendinden iyilestikten sonra, hastaligin tekrar nuksetmemesi icin.

Cok uzattim, diyebilecegim sey, lutfen biran once tedavine basla dogru bir doktor secip. Mutlaka iyileseceksin. Sonradan yaptiklarinin sacmaligina gulup gececeksin benim gibi. Sakin umutsuzluga kapilma. Biran bile. Unutma, bu hastaligi yasayan ama kurtulan dunya kadar kisi var. Cevrede pek bilinmiyor ama bi arastir goreceksin sayinin fazlaligini. İyilesen de bir o kadar cok. Hatta soyle soylim, iyilesemeyen, durumunda duzelme olmayan kisi yok.
Sen yeterki bir adim at, cabala.

Allah yardimcin olsun. Dilerim tez vakitte sifa bulursun, hayatin yoluna girer. Allaha emanet ol..

Burda bu konuya, kadini elestirerek yorum yapan butun kk uyelerine sesleniyorum. Allah rizasi icin biraz elinizi vicdaniza koyun. Evet anliyorum, kadinin yazdiklari yaptiklari sinir bozucu, insan okurken sinirleniyor. Ama sunu anlayin. Bu kadin HASTA.

Obsesif. Ve siz ister inanin ister inanmayin, bu hastaliga sahip kisiler beynini kendi yonetemez takintili oldugu konularda.

Bu yaptiklarini elinde olmadan yapiyor, beyninin o hastalikli alani oyle emrettigi icin. Baska caresi yok bu kadinin.

Allah askina artik kadini ezmekten azarlamaktan vazgecin. Bu cok ciddi bir rahatsizlik ve insallah olmaz ama gunun birinde sizin de veya cocugunuzun basina gelmeyeceginin bir garantisi yok. Lutfen bunu unutmadan yorum yapin.

Abla eşinin ellerini asitle soymuş kirli diye... vayy babamm yaaa... peki ya eşiniz motor yağlarıyla çalışan r tamirci, yada kanalixasyon görevlisi, yada madenci falan olsa nabcaktınız. Bence siz doktota gidinn doktorda sizi şu beyaz süngeerle kaplı odalar olurya filmlerde orlara kapasın tedavi boyunca. Sizinki takıntıyı baya geçmiş resmen adamın sağlığıyla oynamışsınız ağır piskopatmışın vallaa...

Canım sen daha önce hiç adam akıllı bir tedavi görmedin mi?
O kadar dr. dolaştıysan neden biraz olsun düzelme kaydedemedin?
Acaba ilaçlarını mı düzenli kullanmadın?
Tabiki tedavide sana düşen kısımlar da var,onları da ne kadar zorlansan da yapmak zorundasın selametin için.
Sana şımarıksın filan diyenleri kaale alma.Onların yorumlarının bir faydası da yok,anlamı da yok.
önemli olan işinde uzman bir hekimin seni değerlendirmesi.
Burada bazı arkadaşlar isim önermiş,bunu değerlendir.
Acilen bir hastaneye yatışın yapılmalı bana göre.
Durumun anladığım kadarıyla gitgide kötüleşiyor ne yazık ki.
Ayrıca bu konun da seni daha fazla hırpalamadan kapattır bence.
Yanlış ve hakaret dolu yorumların sana bir faydası yok,seni daha da geriye götürecektir.
Hastalığının etkisi ile telefon üzerinde halen şiddetli bir şekilde duruyorsun.
Bunu bile aleyhinde değerlendiriyorlar.
Şu an telefon ile ilgili seni ikna etmeye çalışan herkes boşa yazıyor.
çünkü ikna olmayacaksın.
eşinin elini çamaşır suyuna aside basmışsın dahası var mı?
Bir hastanenenin psikiyatri servisine başvur hiçbir imkanın yok ise.
İlla özel tedavi olacağım diye bekleme.Biryerden başla.
Öyle gelgitli hafif terapiler ile atlatabileceğini sanmıyorum ilk etapta.
Şunu söyleyeyim ama sen elinden geleni yapmadıkça dr. lara yardımcı olmadıkça onlar da sana olamazlar.
Önünde uzun bir yol var,madem eşin artık eskisi gibi değil sana çok iyi davranıyor,sana tek destek olan insanın da kıymetini bil.Bu süreçte seninle ilgilenecek tek insan o.
Sonuçta tamamen şuurunu kaybetmiş bir vaziyette değilsin,kendini değerlendirebiliyor,ifade edebiliyorsun.
Eşine karşı da hareletlerini kontrol edebilirsin bir miktar.Yani bir yapacakken ona sitem edeceğim diye herşeyin acısını çıkarırcasına ona yüklenme.Yani kimse kolay kolay elini aside çamaşır suyuna bastırtmaz anlatabiliyormuyum.
ona bunu yapabileceğini bildiğin için mi bu kadar ileriye gittin açıkcası düşünüyorum.
bu hareketi kendine hiç yaptın mı mesela?
ellerini asitle soydun mu hiç?veya bir yabancıya,bir akrabaya,anne ,babana.
yani demek istediğim bilincin yerinde ,birtakım hareketlerini kısmen de olsa kontrol edebildiğini farzederek eşine karşı da dikkatli ol derim ben.

bundan 8 ay önce eşimle markette dolaşırken anahtarını markette yere düşürdü ve ben bulaşma kirlenme takıntıları düşüncesiyle şöyle bi zincirleme yaptım o alışveriş merkezine binlerce insan giriyor belki de o ayakkıbılarla umumi tuvaletite kullandılar sonra markette dolaştılar sonra o bütün mikroplar anahtar düştüğü için anahtara bulaştı eşim eğilip yerden anahtarı aldığı için elide pis oldu marketten aldıklarımıza eli değdi onlarda pis oldu eve gelene kadar eşime bağırdım 3 yaşında çocuk bile anahtarı düşürmez sen salakmısın spastikmisin gerizekalımısın dedim ses çıkarmadı eve geldik yetmedi hala devam ettim eşim olabilir dedi sileriz dedi sildi ıslak mendille yıkarız dedi, ellerini yıkadı öyle herşey çabuk kirlenmez eğer öyle olsa yaşayamazdık aldığımız havadada mikrop var dedi ama benim beynim ikna olmadı gittim yatak odasına ağladım kriz geçirdim yastıkları filan duvara attım okadar şımardımki mervecik01 acıdan ağlamaktan içim çıktı bunlada yetinmedim gittim o anahtarı çamaşır suyu dolu bi kaba attım eşim geldi dur saçmalama çamaşır suyundan zehirleneceksin dedi ozaman gidelim çilingire anahtarın yenisini çıkaralım senin ellerinin derisinide çamaşır suyuyla ve asitli kremle soyalım dedim hayır dedi kabul etmedi olacak olmayacak derken beni sert bişekilde itti fiziksel şiddet uyguladı sonra evden çıktı gitti sabaha kadar kendini alkole vermiş üzülmüş ağlamış eve gelmedi ben evde gözyaşları ve acı içinde kıvranıyordum gördüğüm fiziksel şiddet değildi canımı acıtan o anahtarı nasıl kullanacağım eşimin eli neolcaktı sabaha karşı eşim eve döndü ayakta duramayacak kadar sarhoştu yatağa kendini zor attı tamam lanet olsun neyaparsan yap diye ellerini uzattı önce bi güzel çamaşır suyuna bastırdım sonrada asitli yakıcı krem sürdüm eşimin elleri yanıyordu asitli krem ve çamaşır suyu birleşince ama o benim için içinin nekadar yandığını üzüldüğünü ellerinin acısını hissetmediğini bile sölüyordu kendine geldiğindede çilingire gittik yeni anahtar çıkarttık eskisini attık 1 hafta sonrasında asitle yandığı için ellerinin derisi soyuldu ve benim içimde bu şekilde rahat etti ve bu yaşadıklarımızdan sadece bitanesi biz bunların kat kat üstünde daha kötülerinide yaşadık

yok artık. eşiniz iyimi.buna nasıl izin verdi. hoş adamın sarhoşluğundan yararlanmışsınız..
asitli kremle ellerinimi sildiniz derileri soyuldu.yara oldu. . siz yakında adamın yüzünüde asitle temizlersiniz hatta o uyurken asit bile dökersiniiz yüzüne. tehlikelisiniz kusura bakmayın . tedavi olmak zorundassınız. hastahaneye yatarak üstelik. sadece kendinize değil etrafada zarar vereceksiniz bunu unutmayın sakın

Son düzenleme:
Allahım inanamıyorum asitli kremle silmek mi, yanlış anlamayın siz tedavi olmassanız ilerde bu yüzden eşinizin ölümüne bile sebebiyet verirsiniz,üzerine ait falan döküp, eşiniz sizinle korkmadan nasıl yaşıyor

konunun gerçekliği sıfır bana göre konu sahibi ya şizofren ya da burdaki kadınları çıldırtmanın yolunu bulmuş sağlam bir yal
sizde beni ikna edemiyorsunuz gerçekten yazdığınız ana karakter misiniz yoksa burdaki insanları çıldırmayı kendine görev edinmiş bir serseri mi.....ısrarla ve ısrarla telefon düştümü nasıl çözerim demek okb ye yormayın bunu sakın..kendi yüzde ellimi yerine getiremiyorum da demeyin..çünkü bir hastalık ismi bulup pek güzelde onun arkasına sığınmışsınız..ELTİM görmesin diye tutarsızlaştım diyorsunuz şimdi elti görmeyecek mi bu dediğiniz çok mu tutarlı oldu..kimse kendini sizin yerinize koymak zorunda değil..siz kendinizi burdaki binlerce kadının yerine koyun kendinizi izleyin..sonra gelin buraya yazın hadi biz bekliyoruz.
bu arada lütfen gerçekten boşanın Allah muhafaza siz bir gün bu adamı öldüreceksiniz ..düşünemiyorum komple derisini falan yüzersiniz yere kapaklansa..yazık kocanız da mazoşist biri ki hala ve hala sizinle devam ediyor..

bi insan evinde neden asitli krem bulundurur ki..kesin kezzap ta vardır.

Kuzum o ya da K.K deki tüm yorum ve yazılarını okudum..
Seni yargılamak ya da teşhis koymak bizlere düşmez..
Anlamaya çalışıyorum gerçekten zor durumdasın belli belki bize aktardığından daha da zor kötü durumun..
Ama doktorlar haklı sen onlara yardım etmezsen onlar da sana edemezler..
Sen önce gerçekten istemelisin tedavi olmayı ...
Bak burada arkadaşlar bir sürü doktor ismi önerdiler sana ..
İçine sinen bir doktorla tedavine başla ve lütfen bırakma ...
Sürekli doktor değiştirip tedaviyi yarıda bırakarak iyileşemezsin aksine kötülersin..
İstanbul yaşamıyorum o yüzden sana yardımcı olamıycam bu konuda İzmir de bildiğim çok iyi bir Uzman Psikolog var ama
Eğer öyle bir imkanın varsa İletişim için yardımcı olmak isterim sana..
Allah yardımcın olsun belli ki ya gerçekten yanında sana yardımcı olabilecek kimsen yok ya da onlar da bezmiş..
Bak düşündüğünden belki daha ciddi rahatsızlığın vardır artık iyi içine sinen bir hekime kendini bırak ve vazgeçme ..

valla o adam o evde tehlikede. diyeyim bende..
Okadar durum vahim mi yani,
Ben konunun başında eşinizinde payı var sizin böyle olmanızda diye yorum yapmıştım ama konu bayağı ilerlemiş,
Burda hatalı olan taraf kadın mı şimdi

en son yorumlarını okuduktan sonra durumunun düşündüğümden daha da beter olduğunu gördüm. Eşin gerçekten seni çok seviyormuş doğru olmasa bile ellerini bile yakmayı göze almış. 4 yıldır neden ilişkiye girmediniz hastalığından önce başlamış bu problem çözmek için hiç uğraşmadınız mı? hayatınızda çok fazla kötü birikimler var ama gerçekten eşinin de hayatı senin de hayatın tehlikede en kısa zamanda hastanede hatta yatarak tedavi görmen gerekiyor.

Ben konunun başında eşinizinde payı var sizin böyle olmanızda diye yorum yapmıştım ama konu bayağı ilerlemiş,
adam zaten aşağılayan bir tipmiş derken bile inanmıyorum ben muhtemelen takıntılarıyla adamın sabrını zorlayıp karakterini konu sahibi belirledi..eseriyle guru duysun gerçi kime musallat olsa aynısı olacak..Allah korumuş çocukları yoktur inşallah..

Konu sahibi cidden rahatsız ve benim düşüncem şizofreni..
tehlikeli bir rahatsızlık ..
Önceki tüm konu ve yorumlarını okursanız daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi..
Acilen tedavi olması lazım ..
Burda yazdıklarını da bilemiyoruz sonuçta kendi beyni ile mücadele de..

kanim dondu gercekten!! demek adam yolda yururken falan dusse yardim edip kaldirmayi birak eve gittigi anda derisini yuzecek adamin... allah yardim etsin ne diyim ama korkunc bi durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…