TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sorun 25 ten sonra basladi diyorsun sonra 22 de tedaviue gittim diyorsun.
demek ki esinden once de takintiliydin. esinle takintilarin daha da artti.

geçmişini okudunuzmu. çocukluğunu. demir sopayla babasından yediği dayakları
travmalar içinde geçen çocukluk gençlik. ve evlendiğinde aynı şekilde şiddete meyilli bir eş. ve vücudun buna verdiği bu tepkiler. bu hastalığın olmaması mümkünmü değil.

84lüyse 30 yaşında olmalı bu konunun başlarında 24 ya da26 yazmıştı. Telefondan girdiğimden bakamıyorum rahat. Ya kendini gizlemek için yalan söylüyor ya da ciddi ciddi şizofrenik davranışlar var bayanda.

Konu disi olacak ama telefonu fon makinesiylekuruttugunuz icin bozulmus. Icini acip peceteyle nemini aldiktan sonra kendi kendine kurumasini beklerseniz oksitlenmiyor telefon.aklinizda bulunsun :)
Neyse çözümü, uyku serseri sakarlıklarım fazla mal kaybına sebep olduğu için, su geçirmez bir marka telefon almakla buldum.
Bu örneği vermemin sebebi. Umumi tuvalette de başka yolun olmamasıydı. Yani adamın çaktırmadan güneşte kurutacak hali yok ya. Elbette ya kağıtları kurulayıp çıkacak. Yada ekstra el kurutma makinasına tutacak.
İkisi de oksitlenmeye sebep olur.
Ve Servis bunu kesin anlar.
Nereden biliyorum 2 sene önce de bilgisayarıma 70 lik bardak su dökmüştüm.... Kurutma makinası kullanmamıştım. Sonuç değişmedi....
Nağman nallağııııım çok mu çok sakarım....

Son düzenleme:
Şimdi olaya başka taraftan bakalım;
Pedofili hastalarının da birçoğu çocukluk döneminde tacize uğramış adamlardan çıkıyor.
Veya şiddete meyilli insanların çoğu şiddet dolu ailelerden geliyor.
Oturup onların psikolojik durumunu inceliyor muyuz?
Veya ''eşim bipolar ve boşanıyorum'' diyen kadınlara burda hakvermiyor muyuz?
Konu sahibininde bu kadar büyük psikolojik rahatsızlığı varsa kocasının tahammül etmesini beklemememiz biraz abes değil mi?
Bahsettiğim şey şiddet değil asla,şiddeti kimse haketmez,ama adamında tahammül edememesi normal bana göre.

2011 de bu olayları yok. konularına bakarsan. ne zaman eşten şiddet başlamış bu rahatsızlık ortaya çıkmış.tetiklemiş bazı şeyler. benim korkum kendimi öldüreceğim demesi. o yüzden diyorum. suçlayıcı mesajlardan kaçalım diye

Yalniz atladiginiz bir nokta var. Esi bu durumlardan once de siddet gosteriyormus ha keza babasi da oyle.. bu siddet de tetiklemis rahatsizligini.

ha ayrıca eşi bipolar olan kadınlar eşlerini dövmüyor
ha dövse bende kızarım o kadına. zaten ben boşansın diyorum. çünkü rahatsız ve şiddet bunu i
yice artırıyor

Yalniz atladiginiz bir nokta var. Esi bu durumlardan once de siddet gosteriyormus ha keza babasi da oyle.. bu siddet de tetiklemis rahatsizligini.
Her konuda başka bir karaktere bürünen bir kadının yazdıklarından sadece bu yazdığına mı itimat etmeliyiz?
Bu konunun gerçek olduğuna nasıl karar vericez?

düşmemiştir o, bu arada Allah eşinize sabır versin, sizinle geçim zor

ıyyy laflara bak. serebral i de şimdi senden ögrendim. neyse senin seviyene inemeyecegim için kusura bakma zira buradan görünmüyor bile.
Ben şimdi sana, göremezsin çünkü yanlış yere bakıyorsun.
Mervecik01 yukarı bakıcan tatlım,
derdim de demem.
Polemiğe girer.
Yok demiycem.
Kesinlikle demiycem....

Edit: kendine iyi bak, hasta olma,
yoksa eşinden dayak yersin....

Bir de tüm bunları yapmaya parası var doktora gitmeye yok ona ne demeli. Ben eski konuları da okuduktan sonra konu sahibine inanmıyorum açıkçası ya da şizofren. Çünkü yazdıkları kendi içinde tutarlı değil.

Her konuda başka bir karaktere bürünen bir kadının yazdıklarından sadece bu yazdığına mı itimat etmeliyiz?
Bu konunun gerçek olduğuna nasıl karar vericez?
gerçek değilse bizle eğleniyor 3 senedir ama gerçekse işte o zaman durumu çok çok kötü

ha ayrıca eşi bipolar olan kadınlar eşlerini dövmüyor
ha dövse bende kızarım o kadına. zaten ben boşansın diyorum. çünkü rahatsız ve şiddet bunu i
yice artırıyor
Dayak konusunda size hakverdiğimi söylüyorum ben zaten.

Cok gecmis olsun
Gercekten rahatsizsin
Bu kadar gecimsizlik sebebi olmusken, esin elinden tutup bi doktora niye goturmedi seni hayret
Bide bu kadar takintiliyken nasil eşinle birliktelik yaşıyabiliyorsun merak ettim dogrusu
Biran once tedavi olmalisin

Ayrica telefon bencede dusmemistir :)

Acilen araştır nevzat tarhanı öneriyorum arkadasim sana
Boylece 2. Sorun cok onemli olmayacaktir zaten

Çok büyük sorunlarınız var böyle hastalık deyip geçilecek şeyler de değil çok büyük bir şey bu eşinize hakkaten hayatı zindan etmişsiniz ama hiçbir şey onun size vurma hakkı vermez, hele tekme tokat dövüp kapının önüne attıktan sonra iyi bir insandır aslında demeyin Allah aşkına. Çok acilen bir doktora görünmelisiniz, belki de bu kadar uç noktada titizlik eşinizin sakarlığıyla alakalı bir şeydir. Ben hergün defalarca yere telefon düşürüyorum ben de çok sakarım ama yere düştü diye her telefonu çöpe atsaydım şimdiye telefon alacak param kalmazdı

mecburen dışardan yedim yaşamak için evde fırın 4 lü ocak tencere vs herşeyi attığım için yemek yapacak gücüm olmadığı için yapmaya çalışsam bütün herşeyi defalarca yıkıyorum yinede temizliğinden emin olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…