• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cem gariboğlu da hasta değildi .Kızı zevkinden doğrayıp valize cesedini koyup çöp kutusuna attı .Alanınız olmayan konularda boşu boşuna yorum yapıp kendinizi yoruyorsunuz .

tabi ki hasta degildi. cinayet işledi ve suçluydu. senin gibiler ise böyle durumlara hemen ''ama cem'cigim çok hasta... yoksa hayatta öldürmezdi'' diyeceklerdir. ama demediniz hayret ettim cidden.

ben ise cinayeti, şımarıklıgı, saçmalıgı psikolojik hastalık bahanesiyle yumuşatanlardan degilim. suç suçtur, karakter karakterdir.

kesinlikle hastasınız anlattıklarınızın hiç biri normal bir insanda OLAMAZ!!!!!!!!!
ne yani sen hiç poponu yıkamıyormusun? eminim elin pislenmesin diye yıkamıyorsundur!
çocukda yapma zaten altını kim bezleyecek

fırın ocak tencere hepsini atmış. şimdi bu şımarıklıkmı. hayır bunu yapan insan normal değildir. rahatsız işte.

evet okym ama yenisinin alınacağını biliyor ve kocası alıyor da. acaba alınmayacağını bilse yine atar mı?

bende okb falan yok ama dışarıdan yemek yerken 40 kere düşünüyorum, siz ne kadar kolay yiyorsunuz konu sahibi.. hiç mi şüphe duymuyorsun adam elini yıkıyor mu diye?

tabi ki hasta degildi. cinayet işledi ve suçluydu. senin gibiler ise böyle durumlara hemen ''ama cem'cigim çok hasta... yoksa hayatta öldürmezdi'' diyeceklerdir. ama demediniz hayret ettim cidden.

ben ise cinayeti, şımarıklıgı, saçmalıgı psikolojik hastalık bahanesiyle yumuşatanlardan degilim. suç suçtur, karakter karakterdir.
E siddet gostermek de suc. Sen kendinle celisiyorsun. Suc sucsa eger adam da suclu siddet gosterdigi icin. Sen neden o sucu yumusatiyorsun o zaman

hasta evet hasta tabii ki ama ben de hasta deyip cezasız kalmasını savunmuyorum kesinlikle .Ateş düştüğü yeri yakar .Tedavi edilemeyen psikolojik rahatsızlıklar var .Bu insanların ne topluma ne kendine hayrı yoktur .Bu konuda hemfikiriz.Pedofili hastaları var mesela .Affedilmesin idam edilsin .Oturup beyfendilerin iyileşmesini bekleyecek halimiz yok fakat konu sahibi ve eşi çözebilirler .Bunun da yolu yine doktordan ve uzmanlardan geçiyor .Cin min bilmem ne bu laflar da boşa .

basenlerimden yağ aldırıp yüzüme dolgu yaptırmak istiyorum artık dayanamıyorum neyaparsam yapıyım bi türlü vücudum orantılı olmadı.yanaklarım çok geniş ve çökük basenlerde çok büyük yanaklar için kilo alsam basenler fırlıyo basenler için rejim yapsam yanaklar çöküyo 25 yaşındayım 2 aylık evliyim eşim hep dalga geçiyo açık açık beğenmediğini sölüyo ekonomik özgürlüğüm yok maddi açıdan çok yetersizim tüm arkadaşlardan rica ediyorum lütfen yardım edin istanbulda iyi bi doktor varmı özellikle avrupa yakasında yağ alan yağ dolgusu yapan fiyatı uygun ve işini iyi yapan bi doktor lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım etsin:KK59::KK59:

buda 2011 konusu.
bu konuda çok güzelim beren saat gibiyim. yeşil gözlüyüm vs. burada farklı
SİZİN PSİKOLOJİNİZİ HİÇ BOZULDUMU KENDİNİZİ KAYBETTİĞİNİZ EMİN OLMADIĞINIZ ANLAR HİÇ OLMADIMI ÖZGÜVENİNİZ YIKILDIMI EVET BEN ÇOK ŞEY YAŞADIM EŞİMİN BANA KARŞI TAVIRLARINI YANLIŞ ALGILADIM KENDİMİ İŞE YARAMAZ ÇİRKİN AŞŞAĞLIK Bİ YATATIKMIŞ GİBİ GÖRMEYE BAŞLADIM EŞİMİN İLGİSİZLİĞİNİ KENDİMDE KUSUR ARAYARAK ÇÖZMEYE ÇALIŞTIM AYRICA EŞİMİN YEMEK YAPIŞI EV TEMİZLEMESİ AYRI DAĞINIK OLMASI AYRI BİZ TARTIŞINCA İŞTEN GELİR SİNİRLİ SİNİRLİ YEMEK YAPAR ÇÜNKÜ KÜSÜZ KONUŞMUYORUZ AÇMI KALCAK KENDİ ÜTÜSÜNÜ YAPIYOR AMA DAĞINIK SAKAR OLMASI AYRI BİRDERT

mecburen dışardan yedim yaşamak için evde fırın 4 lü ocak tencere vs herşeyi attığım için yemek yapacak gücüm olmadığı için yapmaya çalışsam bütün herşeyi defalarca yıkıyorum yinede temizliğinden emin olamıyorum
hastanede yatarak tedavi gördün mü hiç?
eşinin uyguladığı şiddet ne boyuttaydı?
mesajlarındaki tutarsızlıkları bilinçli olarak mı yaptın?
görüyorsun durumuna şüpheyle yaklaşanlar var ama anlattıkların gerçek ise,
evden fırını atacak kadara vardırdıysan,şimdiye kadar çoktan hastanede yatarak uzun tedaviye alınmış olman lazımdı.
ayrıca bir yerde öğretmenim demişsin,bir yerde maddi gücüm yok.
bunları bir aydınlat.
ayrıca da şu telefon olayını ispatlayarak eşinin yalanını mı ortaya çıkarmak istiyorsun tam olarak?

tek kitaba amel edenden ben de korkarım, şimdi (bu yaşadığımız çağda) bilimin ışığı diye kendinizi rahatlabilirsiniz tabi ki kendinizi ama emin olun 400-500 sene önce elinizde yaba ve meşalenizle sırıtmazdınız kalabalığın içinde. Ne yazık ki sizin gibi insanların var olduğuna ben de inanamıyorum ama varsınız, kabulleniyorum. O kadar okunan mesleki veya bilimsel kitap size "böyle yapsa annesi de döverdi, yalan mı?" cümlesini kurdurabiliyor. Annesinin de sizin gibi düşüneceğine dair varsayımınız var, annesi olmadığınız halde. Varsayımlarımız olmadan hayatımızı idame ettiremeyiz o konuda zaten hemfikirim ama okuyabilip bu hale gelebilmek bana çok ters, değer veremiyorum.

Psikolojiyi ne derece önemsediğimiz zaten birbirimizi ilgilendirmez ama bilimin altdalları arasında lütfen koyduğunuz dilbilim/pragmatik açısından bakarsak, en basitinden konu sahibi karşısındakinin söylemlerine sadece kendi beyninin içindeki söz-eylem çıkarımlarına göre yanıt veriyor, karşısındakinin sözleri, sadece işine yaradığı sürece değerli onun dışında değersiz. Fayda sağlayabileceğini alıp gerisini duymuyor bile. (algıda seçicilik türevi terimlerle süslemeye gerek yok, herkes böyle, minimum efor, maksimum fayda kuralı geçerli bu konuda da, hatta dil öğrendiğimizden ve öncesinden beri bu böyle)

Oysa normal hayatımızı böyle kolay kolay sürdüremeyiz, anne olduğu için, eş olduğu için, işveren olduğu için, içten içe imrenilen biri olduğu için, sokaktaki adam olduğu için veya internet sitesinde şimdiye kadar yazdıklarını okuduğunuz biri olduğu için değer veririz, fikir-eylemlerimizi buna göre yaparız, kimine az kimine çok, denge işi. Bazısı denge konusunda başarısız olduğu halde başka marifetleriyle açığını kapatarak hayatını sürdürebilir, bazısını da olmayan/olamayan fırsatların yarattığı kısırlık bu halde getirir, daralan çemberde debelenmesine sebep olur. Şu ana kadar kırılan ve öyle kalan bağları konu sahibi için düzeltebilecek değiliz, kendimizde ve çevremizde kırmamak için adım atabiliriz sadece.

Özetle, aslında hiç bir farkınız yok, o hayatını böylesine etkileyecek kadar olayların gelişmesine izin vermiş, siz (herhalde) minik ego tatminleri peşindesiniz. Teşbihte hata olmaz, kuluçka evresindesiniz. Karakteriniz sizi rahat rahat götürür sizi merak etmeyin (kişi kendinden bilir işi), nasıl olsa kendinizin başına gelse çözdüğünüzü sanacaksanız diğer insanlardan farklı olarak veya yok sayacaksınız alışık olduğunuz gibi. Çünkü hepimiz öyleyiz, o güne kadar anlamamakta ısrar ettiği veya öznel yargılarıyla duvar kurduğu şeyi insan kendine yakıştırılmasını istemez, ister bir parça bakteri, ister uyduruk ilgi çekme isteği, adları farklı ama içerikleri aynı yarattığı etkiyi baz alırsak.

aa bak çok önemli bir şey unuttum. 400-500 yıl önceki meşale lafını....

o 400-500 yıl önceki meşale taşıyanların uzantıları sizlersiniz, yani psikolojiye inananlar. ben degilim. o meşale taşıyanlar cadı derdi, içine cin girmiş derdi, bu kadın bir şeytan derdi... ya onu öldürürlerdi ya da cin çıakrma, şeytan çıkarma gibi saçmalıklar yaparlardı. sizin gibiler de aynen cadı var, cin musallat olmuş dedikleri gibi ''şu şu olaydan ötürü bu hastalıgı var'' diyorsunuz. ondan sonra da tutup ya ilaç dediginiz uyuşturucuları veriyorsunuz ya da terapi uyguluyorsunuz (cin çıkarmanın günümüzdeki hali).

ben ise karakteri bu işte derdim, ya da delirmiş der geçerdim. meşale taşıyan kalabalıkta göze çarpan ben, fark edilmeyecek sen olurdun kısacası. iyi düşün de yaz bundan sonra bari.

E siddet gostermek de suc. Sen kendinle celisiyorsun. Suc sucsa eger adam da suclu siddet gosterdigi icin. Sen neden o sucu yumusatiyorsun o zaman

bu kadının şımarıklıgının sebebi yine kendisi, kendi karakteri. adamın verdigi karşılık ise kadının şımarıklıgından dolayı, kendisinden sebepli degil.

ve şiddeti cici göstermiyorum, normal bir tepki oldugunu söylüyorum. senin kocan sana bu kadının yaptıklarını yapsa... bilmem acaba neler olurdu. çok enteresan şeyler olurdu herhalde

şiddette şiddettir. bunun doğrusu yanlışı olmaz. kimse hele bir hasta bunu asla hak etmez. hoş hiç bir canlı haketmezde.

Ben bu tarz takıntıların şımarıklık olduğunu düşünüyorum.
Birilerinin hayatını yönetme,sürekli dikkat çekme çabası.
Şimdi mutlaka bu bir hastalık ,ben kendimi kontrol edemiyorum diyeceksiniz,ama ben kabul etmiyorum.
Yeni evlendiğimizde eşimdede başladı bu temizlik takıntıları.
Resmen benim hayatımı zindana çevirdi.
Hamile olduğumu öğrendim ve bebeği aldıracağımı söyledim çünkü bu kadar takıntılı bir adamla çocuk yetiştirirsem ya onu öldürürdüm,yada boşanırdım.
15 gün yalvardı aldırmamam için ve bu huyunu tamamen bırakacağına söz verdi.
Psikolojik destek bile almadan kendini telkin ederek 6 ay içinde normal bir insan haline geldi.
O yüzden ben inanmıyorum kendimi kontrol edemiyorum diyenlere.
eniştem 40 yaşında bir gün şizofren oldu
günde 24 saat spor kanalı izleyen adam tvyi açmaz
tüm mahalle akraba gece gündüz birbirlerine gider gelirler kapıları asla kapanmaz eve kimseyi istemez almaz oldu
çocuklarını odaya tıkardı görmek istemezdi
sürekli dinleniyoruz izleniyoruz öldürülücez vs vs vs işte şizofren durumların hepsi
işe gitmez evden çıkmaz doktora gitmez ben hasta değilim der
ablam hep destek oldu yanındayım atlatıcaz geçicek halledicez
sonunda tepesi attı yeter be dedi işe gitmiyorsun doktora gitmiyorsun ben seninle mi uğrışıcam 3 çocuk var bunlar ne yiyip ne içicek yarın öbür gün neler yaşanacak
ben gidiyorum babamın evine çocuklarımla ne halin varsa gör dedi
yataktan kalkmayan adam kalktı doktora gitti ayaklarıyla
yıllardır ilaçlarını kendi içer unutmaz bile çok normal yaşıyor gayet de neşeli mutlu normal bir insan

benim eşim evladım olsa hastalık tamam evet ama doktoa git çaresini ara uğraş
bi de doktoru beğenmiyor saçma sapan şeyleri yapıyormuş
bırak eleştiriyi direk boşarım senle mi uğraşıcam sen kendin için uğraşmazken

bu kadının şımarıklıgının sebebi yine kendisi, kendi karakteri. adamın verdigi karşılık ise kadının şımarıklıgından dolayı, kendisinden sebepli degil.

ve şiddeti cici göstermiyorum, normal bir tepki oldugunu söylüyorum. senin kocan sana bu kadının yaptıklarını yapsa... bilmem acaba neler olurdu. çok enteresan şeyler olurdu herhalde
senle bu olayı başka bir mesajda konuşmuştuk. ben yapmam. sana örnekte verdim. ben şiddet yapmadım hayatımda. kimseye vurmadım kişilerin şiddete meyilli olmasıyla orantılıdır bu

Benim kocam ilk sinyali verdigi anda kendi elimle goturup tedavi ettirirdim. Ona psikolojik ya da fiziksel siddet uygulayarak daha da kotulesmesine sebep olmazdim.

aa bak çok önemli bir şey unuttum. 400-500 yıl önceki meşale lafını....

o 400-500 yıl önceki meşale taşıyanların uzantıları sizlersiniz, yani psikolojiye inananlar. ben degilim. o meşale taşıyanlar cadı derdi, içine cin girmiş derdi, bu kadın bir şeytan derdi... ya onu öldürürlerdi ya da cin çıakrma, şeytan çıkarma gibi saçmalıklar yaparlardı. sizin gibiler de aynen cadı var, cin musallat olmuş dedikleri gibi ''şu şu olaydan ötürü bu hastalıgı var'' diyorsunuz. ondan sonra da tutup ya ilaç dediginiz uyuşturucuları veriyorsunuz ya da terapi uyguluyorsunuz (cin çıkarmanın günümüzdeki hali).

ben ise karakteri bu işte derdim, ya da delirmiş der geçerdim. meşale taşıyan kalabalıkta göze çarpan ben, fark edilmeyecek sen olurdun kısacası. iyi düşün de yaz bundan sonra bari.

bir insan nasıl delirir?
delirince insanda bozulan şey nedir mervecik?

ŞİMDİ GERÇEKTEN DÜRÜST BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIN ŞU İKİ SORUYU CEVAPLAMASINI İSTİYORUM...

1. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İŞİ TİCARETE DÖKMEMİŞ PARAGÖZ OLMAYAN İŞİNDE UZMAN HASTALARINA DEĞER VEREN PSİKOLOG,PSİKİYATRİS,RUH SAĞLIĞI UZMANI DOÇ,PROF,UZMAN VARMI VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

2.BİRDE LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN CEPTELİ TUVALETE DÜŞEN YAKININIZ VARMI VEYA SİZ DÜŞÜRDÜNÜZMÜ DİYELİMKİ DÜŞÜRDÜNÜZ BUNU KİM ANLAYABİLİR TELEFON TAMİRCİYERİ BUNU ANLAYABİLİRMİ VEYA Bİ LABARATUVARAMI GÖTÜRMEK GEREKİYOR HANGİ SIVIYLA TEMAS ETTİĞİNİ ANLAMAK İÇİN NASIL VE NE ŞEKİLDE TEST YAPTIRILABİLİR LÜTFEN BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDADA BANA YARDIMCI OLUN
hiç bir normal insan tuvalete düşen telefonu kullanmaz
benim de düştü görevli aldı poşetle telefon bayiine götürdüm açtılar yıkadılar kuruttular verdiler
10 yıldır kullanıyorum hala ölmedim

ayrıca bırak telefonu insanın kendi ağzında tuvaletteki lavabodaki ayağındakilerden 8457847534 kat fazla mikrop var onu napıcaz

şiddette şiddettir. bunun doğrusu yanlışı olmaz. kimse hele bir hasta bunu asla hak etmez. hoş hiç bir canlı haketmezde.

aslında olay hak etmiş hak etmemiş meselesi bile degil. etki-tepki. savaşta ölmeyi de kimse hak etmiyor ama oluyor. çünkü etki-tepki. sen istesen de istemesen de etki-tepki diye bir şey var. ve adamın tepkisini anormal bulmuyorum.

fiziksel şiddeti savunacak değilim ama sizde eşinize psikolojik şiddet uygulamışsınız ben sizden çok eşinize üzüldüm

aslında olay hak etmiş hak etmemiş meselesi bile degil. etki-tepki. savaşta ölmeyi de kimse hak etmiyor ama oluyor. çünkü etki-tepki. sen istesen de istemesen de etki-tepki diye bir şey var. ve adamın tepkisini anormal bulmuyorum.
işte diyorum ya kişinin şiddete meyilli olup olmaması ile alakalı bu durum. ben erkek olsam karımı bir şekilde tedavi ettirirdim. sevgimle düzeltmeye çalışırdım. ha olmuyor. tedavide istemiyor. boşanırdım. dünyaya bir kere geliyorum. böyle bir hayatı yaşamak istemezdim. sevsemde olmazdı.

siddet gosterecegine bosansin yoluna baksin.

senle bu olayı başka bir mesajda konuşmuştuk. ben yapmam. sana örnekte verdim. ben şiddet yapmadım hayatımda. kimseye vurmadım kişilerin şiddete meyilli olmasıyla orantılıdır bu

çogu insan yapmaz. çogu insan ''benim içimde yok ya karıncayı bile ezemem'' der ve böyledir de. yalan degildir yani. ama bir an gelir kendin hakkında tüm bildiklerin yanlış çıkar. kimse kendine bu konuda çok güvenmesin. en zayıfı da en mülayimi de kendine güvenemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back