TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya tuhafmisiniz??? Bu bi hastalik hic mi duyup gormediniz??? Benim akrabamdada var kim ister hayati zindan olsun bu elinde olan bi sey degil acin iki satir okuyun ya bu ne cehalet. OKB hastaligin adi biraz arastirin anlarsiniz..

canım benim anlıyan benim ne demek istediğimi anladı ama sen yanlış anlamışın...kızma emi çünkü ben bunu hastalık olarak kabul etmeyenlere söyledim diğer yorumlara bakarsan bu zaten açık ve net

Ya tuhafmisiniz??? Bu bi hastalik hic mi duyup gormediniz??? Benim akrabamdada var kim ister hayati zindan olsun bu elinde olan bi sey degil acin iki satir okuyun ya bu ne cehalet. OKB hastaligin adi biraz arastirin anlarsiniz..

ilber ortaylı capslerini çok mu okuyosun nedir :) :) :) ne bu cahil de cahil cehalet de cehalet. Sen de narsist olabilirsin bence. Herkese cahil diyerek zevk mi alıyorsun nedir

ama ona bu tanı konulmuş. zaten. tedaviyi bırakmış konu sahibi

öyle mi o kısmı kaçırdım o zaman pardon, akrabamda da var vs vs diyince dedim heralde yine ''benim bi tanıdığım da olmuştu hastalığı'' denmiş. yine de üslubu çok irrite etti beni.

"yeni aldığı telefonu arabanın altına düştüğü için pis oldu onu kullanma diye çöpe attım"

şu cümleyi okurken gerçekten dehşete düştüm. eşinizin şiddet uygulamasına, size kötü davranmasına asla yancı değilim ama siz de lütfen karşıdakinin sorunlarına bakarken biraz da aynaya bakın. böyle bir iğrenme ve psikolojik durumunuz var diye onun arkasına sığınarak insanları istediğiniz gibi kontrol edemezsiniz. öfke kontrolü kadar sizin içinde bulunduğunuz durum da karşıya şiddettir. 7/24 evde eşyalarımı çöpe atan ay uy eden birisine peygamber sabrım olsa ben de bi yerden sonra dayanamam. eşiniz de zaten fevriymiş onun halini hiç düşünemiyorum. o da normal değil siz de değilsiniz. o ne kadar şiddet uyguluyorsa inanın tutumunuzla siz de psikolojik şiddet uyguluyorsunuz.

tedavi olun. her şeyi evliliği bir yana bırakın tedavi olun.

bu bahsettigin bir şımarıklık degil, fiziksel bir sıkıntı. yani cevap verecegim diye bu kadar da kasmışsın ama olmamış. gelmiş bana cahil diyorsun bir de. herkes cahil diyor kafasına göre ne güzelmiş ya

Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun ama evliliğinizden önce tedavinizi görün acil olarak eşinizinde sizinde tedavi olması şart bu şekilde hem kendinize hem de eşinize hayatı zehir edersiniz..

bakın yazmış burada.
zaten mesajlarında bile belli. doktorun ona asıldığını falan söylüyor. burada uzun boyluyum güzelim derken başka konuda boyumun kısalığıını yüzüme vuruyorlar diyor. yüzü kötü diye dolgu yaptırmayı düşünüyor oysa burada çok dikkat çektiğini beren saate benzediğini yazmış. yani ruh hali iyi değil. mesleği bile değişken. yaşıda öyle.

Yanlız bunlar OKB ile alakalı bir durum değil oky.
Daha büyük bir psikolojik problemi var demekki..
Dediğim gibi ben OKB li bir insanın istedikten sonra tedavi bile olmadan bu hastalıktan kurtulmasına şahidim.
O yüzden OKB nin çok abartıldığını düşünüyorum burda.
Benim eşim evde bile elinde ıslak mendille gezip sürekli kapı kollarını,elektrik düğmelerini silerdi,elleri yıkamaktan kanıyordu artık.
Biri kıyafetine deyse kıyafetini değiştirirdi.
Kendini zorladı ve atlattı.
Yeter ki insan bu sorunu çözmek istesin.

onu yazıyorum zaten. diğer mesajlarımdada belirttim. daha kötü durumu. ne rahatsızlığı bilemem ama çok daha kötü..

Ağzınıza olanla aynı şeyi, itinayla seçtim.

benim olayım bu durumdaki insana şımarıksın dayağı hakediyorsun denmesi. bu kız çok kötü durumda. acilen tedavi edilmesi şart. kendimi öldüreceğim yazmış bir mesajında. kalkıp haketmişsin demek onu dahada kötüye yönlendirecek. dememiz gereken bir an evvel bir doktor bulması. mümkünse hastahaneye yatması

düşüncelerime tercuman olmuşsunuz resmen. acaba bu hanım hiç taharetlenmiyormu yazacaktım.
benimde arkadaşımın eşi bu durumda. kadıncağız evde yere bişey dökülcek diye aklı çıkıyor yere bişey düşse kocası hemen küfürler hakaretler savuruyormuş. çok zor durum gerçekten ama mutlaka tedavi şart

belki de mitomanisi de var

bence gerçekten durumunun arkasına sığınıyor ve onu kullanıyor. bi insan bu durumda en sakin adamı bile delirtebilir. ama şey gibi ay bende x var yapamam, ay bende y var yürüyemem. ay tansiyonum düşük kalkamam. hastalığını kendine kalkan yapan ve hiçbir efor sarf etmeden insanların bu konuda el pençe divan durmasını bekleyen insanlara tahammül edemiyorum. elbette dayak hak etmiyor. kim edebilir ki? ama nasıl bir sineye çekilme hakkı veriyorsa kendine tedaviyi bile gerekli bulmuyor.

ben senin gibi düşünmüyorum. kimse dayagı hak etmez demek lafügüzaftır.

mazlumdan degil, hak edenden bahsediyoruz burada. mazlum hak etmez dayagı, hak eden hak etmiştir.

ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.

bu hareketleri gidip annesine yapsa o da döver. yalan mı?

ya tabi ki inanmıyorum psikolojiye falan. daha önce de yazdım bu konuda bir şeyler o yüzden tekrar açmak istemiyorum. bir de bunun modası var ''ayy ben de şu hastalık varmış şekerim''. poff yani okypete amca.

çok şükür branşım bu saçmalık üzerine degil. ama ünv. de kitap diye okuttukları şeylere epey göz atmışlıgım var. bi tarafımdan sallamıyorum yani.

Yine bir Mervecik01 çik yazıları ve bir klinik sereblal vajinasyon örneği.
Size de aynı hissi yaşatabilir.
DİKKAT BARET TAKINIZ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…