- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Ya tuhafmisiniz??? Bu bi hastalik hic mi duyup gormediniz??? Benim akrabamdada var kim ister hayati zindan olsun bu elinde olan bi sey degil acin iki satir okuyun ya bu ne cehalet. OKB hastaligin adi biraz arastirin anlarsiniz..
Ya tuhafmisiniz??? Bu bi hastalik hic mi duyup gormediniz??? Benim akrabamdada var kim ister hayati zindan olsun bu elinde olan bi sey degil acin iki satir okuyun ya bu ne cehalet. OKB hastaligin adi biraz arastirin anlarsiniz..
ama ona bu tanı konulmuş. zaten. tedaviyi bırakmış konu sahibiöyle mi doktor hanım :) maniac kelimesini siz bi araştırın bence. hepiniz de psikanalizcisiniz maşallah her hastaya OKB tanısı atmak da moda oldu.
ama ona bu tanı konulmuş. zaten. tedaviyi bırakmış konu sahibi
Günümüzde emin ol OKB sahibi olmak o kadar anlık bir mesele ki.
Sizin şımarıklık, saçmalık dediğiniz bir hastalık türü.
Hatta şöyle söyleyim engelli Raporu alabilirsin bu hastalıkla, kör cahil!
Ne yani günün birinde, sizde hastalansanız. Mesela "Üriner incontinence.
Eşiniz, nedir bu! ben her sabah ıslak uyanmak zorunda mıyım? Diye Bir tokat aşketse. Ay ben hakettim. Ne dir bu saçmalık. Nedir bu yaptığım şımarıklık mı diyeceksiniz?
bakın yazmış burada.öncelikle cevaplar için hepinize çok teşekür ederim sanırım haklısınız bu büyük bi rahatsızlık ve sadece yaşayan anlar ben 25 yaşında üniverste mezunu işini ve çocukları çok seven bi öğretmendim 4 yıl öncesinde ben bile telefonla tuvalete girerdim takıntılarım yoktu ama inanın Allah herkesi farklı bi şekilde sınav ediyo bu hayatta HİÇBİRİMİZ NEZAMAN NEYİN NERDE BAŞIMIZA GELECEĞİNİ BİLEMEYİZ ALLAH BİGÜN HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİANDA SİZEDE BÖYLE SÜRPRİZLER HAZIRLAYABİLİR bana öfkesini kontrol edemeyen bi eş takıntılarla dolu acı bi hayat sundu ve ben bu sınavda yenildim ölmeyi düşündüm yapamadım hastalığımın ileri boyuttaki rahatsızlığı beni işimdende etti işi bıraktım eşim bana yardımcı olmak için haftasonuda ekiş bulup çalıştı hersabah allaha dua etti sadece benim iyileşmem için gittiğimiz doktorlara özel yada devlet birsürü para harcadık inanın yaşamayan için çok acı dolu şeyler bunlar bence doktorlara hiç güvenmeyin beren saat gibi fiziksel özelliklerim var galiba biraz dikkat çekiciyim yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı uzun boylubi bayanım ve 22 yaşlarındaydım ozaman doktor diye güvendiğim bi uzman psikiyatris başbaşa terapi önerdi sonra saçma sapan verdiği ödevler beni rahatsız etti yere kalem atıyor sonra onu eline sürüyor sonra elini sıkı sıkı tutmamı istiyor filan konuşmalarıda garipti düşünün siz sağlığınızı canınızı emanet ediyorsunuz o garip garip şeyler yapıyo bilmiyorum banamı hep böyleleri denk geldi başka bi uzman sürekli azarlıyor sen başarmazsan ben hiçbişey yapamam ömürboyu bu hastalıkla yaşamak zorunda kalırsın diyordu benim artık tıp dünyasına güvenim kalmadı içimdeki acıyı sizinle paylaşmak istedim çaresizliğim ve içler acısı durumum geçen hersaat ölümü düşündürüyor keşke sizin beyninizde bi 5 dk benim beynim gibi düşünseydi ozaman nekadar acı çektiğimi anlardınız dışardan nekadar farklı yaşarken nekadar farklı olduğunu anlardınız
PŞ ler zaten herşeyi hakeder.paranoid şizofrenleri napalım mesela...dövelim mi.
Yanlız bunlar OKB ile alakalı bir durum değil oky.bakın yazmış burada.
zaten mesajlarında bile belli. doktorun ona aslıdığını falan söylüyor. burada uzun boyluyum güzelim derken başka konuda boyumun kısalığıını yüzüme vuruyorlar diyor. yüzü kötü diye dolgu yaptırmayı düşünüyor oysa burada çok dikkat çektiğini beren saate benzediğini yazmış. yani ruh hali iyi değil. mesleği bile değişken. yaşıda öyle.
onu yazıyorum zaten. diğer mesajlarımdada belirttim. daha kötü durumu. ne rahatsızlığı bilemem ama çok daha kötü..Yanlız bunlar OKB ile alakalı bir durum değil oky.
Daha büyük bir psikolojik problemi var demekki..
Dediğim gibi ben OKB li bir insanın istedikten sonra tedavi bile olmadan bu hastalıktan kurtulmasına şahidim.
O yüzden OKB nin çok abartıldığını düşünüyorum burda.
Benim eşim evde bile elinde ıslak mendille gezip sürekli kapı kollarını,elektrik düğmelerini silerdi,elleri yıkamaktan kanıyordu artık.
Biri kıyafetine deyse kıyafetini değiştirirdi.
Kendini zorladı ve atlattı.
Yeter ki insan bu sorunu çözmek istesin.
Ağzınıza olanla aynı şeyi, itinayla seçtim.bu bahsettigin bir şımarıklık degil, fiziksel bir sıkıntı. yani cevap verecegim diye bu kadar da kasmışsın ama olmamış. gelmiş bana cahil diyorsun bir de. herkes cahil diyor kafasına göre ne güzelmiş ya
Taharet diye bir şey var hanımefendi. Ha elini klozete sokmuş ha bi tarafına sürmüş. Bence hastalığınız için tedavi olun. obsesif kompulsif sanırım. arkadaşımda da vardı. Tedavi olmadığı için hayatı hem kendine hem çevresindekilere zehiretmişti: Bide o kocadan boşanın
Yanlız bunlar OKB ile alakalı bir durum değil oky.
Daha büyük bir psikolojik problemi var demekki..
Dediğim gibi ben OKB li bir insanın istedikten sonra tedavi bile olmadan bu hastalıktan kurtulmasına şahidim.
O yüzden OKB nin çok abartıldığını düşünüyorum burda.
Benim eşim evde bile elinde ıslak mendille gezip sürekli kapı kollarını,elektrik düğmelerini silerdi,elleri yıkamaktan kanıyordu artık.
Biri kıyafetine deyse kıyafetini değiştirirdi.
Kendini zorladı ve atlattı.
Yeter ki insan bu sorunu çözmek istesin.
buda olabilir çünkü konularında herşeyi değişken yaşı,mesleği fiziği vsbelki de mitomanisi de var
Var muhakkak başka problemleride ,okynin yazdıklarına bakılırsa çok normal değil konu sahibi.belki de mitomanisi de var
benim olayım bu durumdaki insana şımarıksın dayağı hakediyorsun denmesi. bu kız çok kötü durumda. acilen tedavi edilmesi şart. kendimi öldüreceğim yazmış bir mesajında. kalkıp haketmişsin demek onu dahada kötüye yönlendirecek. dememiz gereken bir an evvel bir doktor bulması. mümkünse hastahaneye yatması
işin zor cidden. belki sen de farkındasın bunun ne kadar saçma bi takıntı oldugunun. eşinin hali ise içler acısı, yazık adama. çekilecek gibi degilsin.
bir kadın neden dayagı hak eder diye sorarlardı bana, örnekler çıktıkça gösteriyorum. mesela bu kadın yedigi tokatı hak etmiş. yani dogruya dogru ama şimdi yalan mı... bırak kocasını annesi olsa döverdi bunu. ayy yazık hastaymış demem ben buna. konu sahibinin acilen saçmalamayı, şımarıklıgı bırakması gerekiyor. gerekiyorsa kendini zorlayacak. yoksa da başkasıyla yaşamaya uygun biri olmadıgını kabullenip boşanacak eşinden. bi de hala telefon düştü düşmedi mi onun derdinde
ben senin gibi düşünmüyorum. kimse dayagı hak etmez demek lafügüzaftır.
mazlumdan degil, hak edenden bahsediyoruz burada. mazlum hak etmez dayagı, hak eden hak etmiştir.
ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.
bu hareketleri gidip annesine yapsa o da döver. yalan mı?
ya tabi ki inanmıyorum psikolojiye falan. daha önce de yazdım bu konuda bir şeyler o yüzden tekrar açmak istemiyorum. bir de bunun modası var ''ayy ben de şu hastalık varmış şekerim''. poff yani okypete amca.
şizofreni gibi uç örnekleri boş yere getirme buraya. şımarıklıgını hastalık diye şirin göstermeye çalışanlarla ugraşamam. bir öyle bir böyle davranan tutarsız kişi ''ayy borderline kişilik bozuklugum varmış'' der. hatta bir de bununla hava atanlar var. ya karaktersizlik ne zamandan beri hastalık olmuş? şımarıklık ne zamandan beri hastalık olmuş.
çok şükür branşım bu saçmalık üzerine degil. ama ünv. de kitap diye okuttukları şeylere epey göz atmışlıgım var. bi tarafımdan sallamıyorum yani.
Yine bir Mervecik01 çik yazıları ve bir klinik sereblal vajinasyon örneği.bak örnegin, bir gün öyle bir gün böyle, bir anı diger anını tutmayana karaktersiz denir. borderline kişilik bozuklugu diye hastalık uydurmuşlar buna. şu sana ne kadar mantıklı geliyor?
ya neyse siz kafanızdan hastalık uydurmaya devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?