TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu 32 sayfa uzamış hiç yorumlarını okuyamıycam da konu sahibi kuzum tedavi ol acil. eşinle barışırsın barışmazsın bilemem ama sonun gercekten ıyı değil. boşver onu bunu acil doktora git. takıntı zor

kendınızde belırtmıssınız hastalıgınız oldugunu kabul etmıssın bu bı ıleleme
sunu dıyım kı sıze mıkroptan bakr-terıden bu kadar korkmayın ınanın parmağınızın ucunda mılonlarcası var ancak bız oyle mukemmel yaratılmısız kı derımızın gozenklerınden içerden dısarı çıkıs var ama dısardan ıcerıye gırıs yok ve vucudumuzun ıcıne gıren mıkroplar için de şükürler olsun ki akyuvarlarımız lenfositlerimiz var ayrıca sindirim sırasında varolan enzimlerımız var kı mıkroplar bu sıvılar ıcınde coğalamazlar. ayrıca vajinamızda bıle mılyonlarca sütbakterısı var ve bu bakterılerın sayesınde özel bölgemiz kendısını temızlıyor o bakr-terıler özel bölgemızde baska hıcbır bakterının yasamasına ızın vermıyorlar takı temızlıycem dıye sız oraya sabunla duj jelıyle vs ile temızlık yaparsanız ıste o zaman mıkrop kapıyoruz ee bu kadar bılımsel bılgı yeter sanırım gıttıgınız psıkolog bunları sıze anlatmıstır mıkroplardan korkmayın saglıklı beslenın bol su ıcın bunları yaparsanız sıze bulaşamazlar ancak sakın onlardan kurtulacagınızı sanmayın dedım ya parmagınınızın ucunda bıle mılyonlarca var sızın gıbı dusunursek kendı dokunduklarınızı da yemeyın bu bı hastalık ve ılerı duzeyde aşmanız lazım yoksa sızın gıbı bır ınsanla yasamak çok buyuk işkence olur ki olmuş da eşinizin yaptıklarını kesınlıkle onaylamıyorum cok cırkın ama ben onun yerınde olsam dırek boşanırım sızı kırmadan ıncıtmeden yaparım bunu bence oınun da boyle yapması gerekıyor aksı takdırde bırbırınıze hıçbi faydanız yok duygusal olarak

Oy resmen feleğim şaştı yorumları okuyunca! Hanımlar bi sakin, konu sahibini daha çok korkutacak, hastalığını daha da körükleyecek yorumlar yapmayın lütfen. Obsesif Kompulsif Bozukluk'da yapılan düşünülen şey dışarıdaki insanlara çok mantıksız gelebilir ancak yaşayan kişiye göre olabilitesi yüksek bir durumdur. Bu dertten konu sahibi olmasa da muzdaribim ve evet ben de dayak olmasa bile yoğun baba hakareti ve zulmüne maruz kalarak büyüdüm. Stres oranıma bağlı olarak dönem dönem artıyor bu takıntılarım. Bugünlerde de pek iyi değilim atak halinde geliyor ancak savaşıyorum bütün gücümle. İlaç almıyorum çünkü sorunumun farkındayım. Siz de lütfen acilen tedaviye başlayın, eşinizden de ayrılın ya da ayrı yaşayın bir süre. Adamcağız da delirmiş ona da hak veriyorum ama dayağa hak veremiyorum.

ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.

bu hareketleri gidip annesine yapsa o da döver. yalan mı?

bir tartışma var galiba tam anlamasam da bu lafa takıldım ...

dövmek mi? hayırdır bacım halımı dövüyorsun.

Ola
Selam kuzum,
Bak sana şöyle söyleyim. Benim telefonum tuvalete düşmefdi. FAKAT DÜŞMÜŞ KADAR OLDU.
Gece eşimle telefonla konuştum. Sonra kapatınca uyku sersemi, gittim telefonu baş ucunda duran, su bardağının içine bıraktım. 5 sn sonra aklım başıma geldi. Hemen çıkarıp, kuruladım.
Şimdi eğer ki telefonum klozete düşseydi, o zamanda düşünsenize alsam mı almasam mı, deme süresi de 5 sn.
Neyse ben 5 sn sonra telefonumu bardaktançıkardım. Baktım çalışıyor, hemen kapattım. İçini kuruladım, kağıtla. Bu da içime sinmedi, saç kurutma makinası ile 30dk elektronik olan kısmı kuruttum. Sonra açtım açıldı.
ŞİMDİ ŞÖYLE EŞİNİZ DÜŞÜRMÜŞ OLSAYDI, O DA ÜSTTEN KURUTUR, SONRA YETİNMEZ TUVALETLERDE BULUNAN ELEKTRİKLİ KURUTUCU İLE, KURUTUR AÇARDI.
ÇÜNKÜ BAŞKA ŞEKİLDE O ORTAMDA KURUTMASINA İMKAN YOK. SAHİDEN YOK.

Neyse gelelim benim telefona. Herşeyi yapmama rağmen telefon 3 saat sonra bozuldu. 2 gün sonra telefoncuya götürdüm. Malum artık telefon tamircileri o kadar fazla yok. Bulana kadar 2 gün geçti. Adam açtı telefonu. Bu olmaz sen bu telefonun kartını oksitlendirmişsin. Yapsam da 1 hafta sonra yine bozulacak. Bir garantiye gönderip. Şansını deneyebilirsin. Bende aldığım mağazaya gittim. Dedim ki telefon birden kapandı.
1 ay sonra cvp geldi. Suyla temas etmiş. Telefonun ana kartı oksitlenmiş, kullanıcı hatası.

ŞİMDİ EŞİNİZ TELEFONU DA TUVALETE DÜŞMÜŞ OLSAAYDI VE ALİ KURUTUP ÇALIŞTIRMIŞ OLSAYDI, ONUN KDE 2- 3SAATE BOZULURDU. MALESEF DURUM BU.
EVET TELEFONCULAR VE TEKNİK SERVİSLER SUYLA TEMAS EDEN TELEFONU ANLARLAR.
ÇÜNKÜ BU ŞEKİLDE BOZULMA ŞEKLİ, KULLANICI HATASIDIR. VE BU TAMİRİ BEDAVAYA YAPMAZLAR. BEDAVAYA YAPMAZLAR SERVİSLERİN PARA KAYBINA SEBEP OLACAĞI İÇİN, BU KONUDADA
ÇOK BAŞARILILAR.
İNAN BANA TELEFONU ALTIN SERVİS GÖTÜRÜN.
HA BEN NASIL ELLEYİM ONU DERSEN.
MAVİ ELDİVRNLER VAR. KADINLAR KULLANIYOR KESİK OLSUN DİYE. BENCE ÇOK BAŞARILI BİR ÜRÜN. ELDEN ETE BAKTERİ GEÇMESİN, ETTEN TIRNAĞA GEÇMESİN, BİRDE ÇALIŞIRKEN BIÇAK YARALARINI ÖNLEMEK İÇİN.
ONLAR HERŞEYİ GÜVENLİK TUTABİLİRSİN.
TAK ELDİVENİ, AL TELEFONU GÖTÜR SERVİSE.
DE Kİ BU TELEFONU YAVAŞLAMA VAR SESİ COZURDUYOR VS. VER SERVİSE BEKLE. EN GEÇ 1AY İÇİNDE CVP GELİR. EMİN OL SUYLA TEMASI KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ANLARLAR.

Ne yazık ki istanbulda dr tavsiye edebilecek kadar İstanbul u bilmiyorum.
Keşke bilseydim. Ama burada bir sürü kadın var heralde birilerinin bildiği bir psikiyatri uzmanı vardır.
Kroki bile lütfen aramaya devam et. O da olmadı lütfen iyi bir hastanede biliyorum insanın kulağına kötü geliyor ama. Hastanede tedavi ol.
Ve eşine de kabul ettir bunu. Belki ikiniz de şuanki sorunlarınız için birbirinizi suçluyorsunuz. Seninki geçerse bende de kıracak bir sorun olmaz diyor olabilirsiniz. Bu normal. Ama ikimizin de çok ciddi sorunları var.
Burada hep aynı şeyi yazıyorum. Şiddet eğiliminin sebepleri %20 genetikse, %60 çocukluktaki yanlış eğitim. Sadece %10u anlık cinnet. O yüzden. Ben buradaki kadınların adamı da delirtmişsin gibi hadsiz ve invelikten çok uzak yorumlarına katılmıyorum.
Ne yani bir gün kendileri hastalansalar, eşlerinden şiddet görseler herif ben delirttim hakettim mi diyecekler.
Neyse ikiniz de tedavi olun. Ödevlerinizi yapın.
Okb çözülemeyecek bir rahatsızlık değil. Lakin beklentisi lütfen düşür. Çünkü uzun bir süreç. Bazen geri dönüşler olabiliyor. Bazende birden geçip, birkaç yıl sonra birden geri gelebiliyor.
Kısaca ani bir iyileşme bekleme. İşin kötüsü şiddet eğilimi ve ve öfke Kontrolsüz Lüküs de aynı şekilde uzun bir süreç.
RAB bim Size yardım etsin.

Konu disi olacak ama telefonu fon makinesiylekuruttugunuz icin bozulmus. Icini acip peceteyle nemini aldiktan sonra kendi kendine kurumasini beklerseniz oksitlenmiyor telefon.aklinizda bulunsun :)

canım sen hasta falan değilsin düpe düz şımarıklık...yani öyleymiş.işte bu şımarıklık yüzünden dayak bile yersin annen de döver konunun özeti bu

canım sen hasta falan değilsin düpe düz şımarıklık...yani öyleymiş.işte bu şımarıklık yüzünden dayak bile yersin annen de döver konunun özeti bu

Ve bir kez daha kadın kadına destek olmadı. Diğer bir özeti de bu

Tabiriniz igrenc gercekten onun adi manyaklik derecesinde titizlik degil OKB. Cahilliginiz midemi bulandirdi. Basiniza gelirse manyakligi gorursunuz

peki bunlar hastalık değil uydurma şımarıklık sana göre adı neyse o ...ne yapmak lazım peki nasıl kurtulmak gerek bu uydurmalardan döverek mi söverek mi aşalıyarak mı??bu konuyuda da bir aydınlatsanız hani cahiliz ya ondan

yazık be kocana, daha etkin bi tedavi şart şahsen ben sana katlanamazdım iyi dayanmış adamcağız

Ya tuhafmisiniz??? Bu bi hastalik hic mi duyup gormediniz??? Benim akrabamdada var kim ister hayati zindan olsun bu elinde olan bi sey degil acin iki satir okuyun ya bu ne cehalet. OKB hastaligin adi biraz arastirin anlarsiniz..

Tabiriniz igrenc gercekten onun adi manyaklik derecesinde titizlik degil OKB. Cahilliginiz midemi bulandirdi. Basiniza gelirse manyakligi gorursunuz

öyle mi doktor hanım :) maniac kelimesini siz bi araştırın bence. hepiniz de psikanalizcisiniz maşallah her hastaya OKB tanısı atmak da moda oldu.

Ya tuhafmisiniz??? Bu bi hastalik hic mi duyup gormediniz??? Benim akrabamdada var kim ister hayati zindan olsun bu elinde olan bi sey degil acin iki satir okuyun ya bu ne cehalet. OKB hastaligin adi biraz arastirin anlarsiniz..

sen daha ironi yapıldıgını bile anlamamışsın. bize OKB denilen saçmalıgı mı ögreteceksin?

bak bu arkadaş da benim yazdıklarımı yazmış. hastalıga inanmadıgını söylemiş. hatta çok gariptir ki imagemaker isimli şahıs da mesajı begenmiş aynı şeyi ben söyleyince de karşı çıkmaya başlamış. tutarsızlıgın da böylesi yani.

Günümüzde emin ol OKB sahibi olmak o kadar anlık bir mesele ki.
Sizin şımarıklık, saçmalık dediğiniz bir hastalık türü.
Hatta şöyle söyleyim engelli Raporu alabilirsin bu hastalıkla, kör cahil!

Ne yani günün birinde, sizde hastalansanız. Mesela "Üriner incontinence.

Eşiniz, nedir bu! ben her sabah ıslak uyanmak zorunda mıyım? Diye Bir tokat aşketse. Ay ben hakettim. Ne dir bu saçmalık. Nedir bu yaptığım şımarıklık mı diyeceksiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…