HerYerKaranlik Ne mutlu Türküm diyene! ❤️ Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 2.139 1.517 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Vakana-pan #61 betul8516 .!.: BENDE SEVGİLİYKEN ÖLEYDİM. EVLENDİK GAZ ÇIKARTTIM EŞİM ŞOKTA. KADINLARIN SESLİ YAPTIĞINI BİLMİYOMUŞ. ÇOK UTANMIŞTIM.SAL GİTSİN DERİM. ALIŞSIN Genişletmek için tıkla... Tiksinmesin sonra benden? Neysem isten gelip onu bi markete yollayim su bu eksik diyede su karin agrimdan bi kurtuliyim... Cok sagolun kizlar
betul8516 .!.: BENDE SEVGİLİYKEN ÖLEYDİM. EVLENDİK GAZ ÇIKARTTIM EŞİM ŞOKTA. KADINLARIN SESLİ YAPTIĞINI BİLMİYOMUŞ. ÇOK UTANMIŞTIM.SAL GİTSİN DERİM. ALIŞSIN Genişletmek için tıkla... Tiksinmesin sonra benden? Neysem isten gelip onu bi markete yollayim su bu eksik diyede su karin agrimdan bi kurtuliyim... Cok sagolun kizlar
betul8516 evimizi hayırlı sağlıklı evlatla şenlendr yarabbim Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 7.514 5.191 39 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Vakana-pan #62 HerYerKaranlik .!.: Tiksinmesin sonra benden? Neysem isten gelip onu bi markete yollayim su bu eksik diyede su karin agrimdan bi kurtuliyim... Cok sagolun kizlar Genişletmek için tıkla... ADET OLDUĞUMDA BİRAZ TİKSİNMİŞ OLABİLİR. NORMALDE ÇOK DİKKAT EDERİM. HERGÜN BANYO YAPARIM. AMA YİNEDE ADETKEN KOKUYOMUŞ GİBİ GELİYORUM. ALLAHIM İŞİMİŞ ÇOK ZOR...
HerYerKaranlik .!.: Tiksinmesin sonra benden? Neysem isten gelip onu bi markete yollayim su bu eksik diyede su karin agrimdan bi kurtuliyim... Cok sagolun kizlar Genişletmek için tıkla... ADET OLDUĞUMDA BİRAZ TİKSİNMİŞ OLABİLİR. NORMALDE ÇOK DİKKAT EDERİM. HERGÜN BANYO YAPARIM. AMA YİNEDE ADETKEN KOKUYOMUŞ GİBİ GELİYORUM. ALLAHIM İŞİMİŞ ÇOK ZOR...