Tuvalet sorunsalı :(

apartmanin kapisinda sallanmaya basliyorum merdivenlerden kosa kosa cikarken bir yandan da fermuarimi aciyorum iceri giriyorum kostur kostur tu alete ama her zaman bu boyle.

vismatigin icine nasil denk getiriyorsunuz kiz ben de mi alsam bilemedim :)

Denedikçe tecrübe sahibi olacağız mecbur :KK70:

ay çok kötü bir durum ya
allah yardımcınız olsun
iyi de o çişmatiği kullanmak için yine tenha bi yere gitmeniz lazım nasıl olcak

Mesane pedi alın. Artık hemen hemen her markette var. Bebek beziyle normal ped arası bişiy. Kıyafetlerinizdende belli olmaz. Hamileyken idrar kaçırma sorunum vardı o yüzden kullandım. Doğumdan sonrada kanamam çok olduğunda kullandım hatta. Normal pedden taşıyordu sürekli.

Mesane pedi alın. Artık hemen hemen her markette var. Bebek beziyle normal ped arası bişiy. Kıyafetlerinizdende belli olmaz. Hamileyken idrar kaçırma sorunum vardı o yüzden kullandım. Doğumdan sonrada kanamam çok olduğunda kullandım hatta. Normal pedden taşıyordu sürekli.

ama öyle böyle gelmiyor kiii mesane pedi işe yarar mı dersin?

Tuvalet olayı bir yerde psikolojik maalesef. Bakın ben çok gencim, hamile de değilim, normal zamanda iki tuvalet ziyaretimin arasında saatler vardır ama ne zaman otobüse falan binip yolculuğa çıkacak olsam muhakkak yolun ortasında tuvaletim gelir. Bunu normalde başka biriyle paylaşmam ama konuyu görünce yazmak istedim. Sıvı hiç tüketmesem de, yolculuktan önce tuvalete gitsem de muhakkak arabada gelir. Öyle patlama noktasına gelmiyorum ama kısa zaman içinde muhakkak geliyor ve rahatsızlık veriyor haliyle. İlginç bir durum. Aklınıza getirmediğiniz zaman da gelmez işin garibi.

Tuvalet olayı bir yerde psikolojik maalesef. Bakın ben çok gencim, hamile de değilim, normal zamanda iki tuvalet ziyaretimin arasında saatler vardır ama ne zaman otobüse falan binip yolculuğa çıkacak olsam muhakkak yolun ortasında tuvaletim gelir. Bunu normalde başka biriyle paylaşmam ama konuyu görünce yazmak istedim. Sıvı hiç tüketmesem de, yolculuktan önce tuvalete gitsem de muhakkak arabada gelir. Öyle patlama noktasına gelmiyorum ama kısa zaman içinde muhakkak geliyor ve rahatsızlık veriyor haliyle. İlginç bir durum. Aklınıza getirmediğiniz zaman da gelmez işin garibi.

Şimdi yola çıkarken "eyvah tuvaletim gelirse n'apıcam??" diye aklımın içine sokunca, artık her yolculuk bir işkence benim için

ama öyle böyle gelmiyor kiii mesane pedi işe yarar mı dersin?
Mesane pedi zaten yaşlanınca idrarını tutamayan bayanlar için. Tutar bence yani ne kadar yapıyosunuz bilemedim ama:))) bende hiç tutamıyodum çocuk mesaneme baskı yaptığı için:))
Birde öyle böyle değil 5 litreye yakın su içiyodum günde susuzluk çekiyodum sürekli. Ona rağmen idare etti yani:)

Mesane pedi zaten yaşlanınca idrarını tutamayan bayanlar için. Tutar bence yani ne kadar yapıyosunuz bilemedim ama:))) bende hiç tutamıyodum çocuk mesaneme baskı yaptığı için:))
Birde öyle böyle değil 5 litreye yakın su içiyodum günde susuzluk çekiyodum sürekli. Ona rağmen idare etti yani:)

ooo o zaman bu tam benlik :KK53:

BENDE ÖLEYDİM. MEĞER TEK BÖBREKLİYMİŞİM. GECE BİLE KALKIYOM ÇİŞE...

Simdi benim nisanlim bi kac günlügünü mecburen yanimda yasiyor...
bende cok cekiniyorum tuvalete gidemiyorum :KK43: icim patlicak ... ofistede olmaz ...
napcam ben ya ... daha cuma gününe kadar yanimda ...
catlicm kizlar bi akil fikir verin :KK43: :KK43:

Çiş mi gaz mı :KK17:

Çiş mi gaz mı :KK17:

hepsi hepsi .. hatta ofise bi saat erken geliyorum ki cisimi yapa bileyim ... büyük tuvalet haric ... iki gündür cikmiyorum tuvalete ... karnim agriyor kasiliyor ... yemin ederim aci cekiyorum ... cekiniyorumda ... :KK17:
Daha nisanliyiz o kadar intim olamam onunla :KK43: benimki bide ögrenci evi duvarlar kagit gibi :KK53:

hepsi hepsi .. hatta ofise bi saat erken geliyorum ki cisimi yapa bileyim ... büyük tuvalet haric ... iki gündür cikmiyorum tuvalete ... karnim agriyor kasiliyor ... yemin ederim aci cekiyorum ... cekiniyorumda ... :KK17:
Daha nisanliyiz o kadar intim olamam onunla :KK43: benimki bide ögrenci evi duvarlar kagit gibi :KK53:

Dayanamadığın yerde sal gitsin :rolleyes:
Bu kadar sıkma bütün sistemini bozarsın..

ya saçmalama allahını seversen
kızların kakası pembe olur, kızlar gaz çıkarınca parfüm gibi kokar sanmıyordur herhalde :KK70:
ver nişanlına kulaklığı aç bi müzik sen 5 dk dinle bunu ben geliyorum de, taksın dinlesin.
ya da gönder markete, ekmek almaya falan. sen de rahat rahat takıl tuvalette.

ya saçmalama allahını seversen
kızların kakası pembe olur, kızlar gaz çıkarınca parfüm gibi kokar sanmıyordur herhalde :KK70:
ver nişanlına kulaklığı aç bi müzik sen 5 dk dinle bunu ben geliyorum de, taksın dinlesin.
ya da gönder markete, ekmek almaya falan. sen de rahat rahat takıl tuvalette.

market en kesin cözüm bence .. cok tsk ederim :KK49:
Bilmiyorum cekiniyorum :oops:

BENDE SEVGİLİYKEN ÖLEYDİM. EVLENDİK GAZ ÇIKARTTIM EŞİM ŞOKTA. KADINLARIN SESLİ YAPTIĞINI BİLMİYOMUŞ. ÇOK UTANMIŞTIM.SAL GİTSİN DERİM. ALIŞSIN

X