- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Önce arabanın içinde savaş verdim. Ön koltuğu ittim,arkaaya geçtim kafama koydum yani işicemBence de kesinlikle üroloji gidilmesi gerekiyor.
Peki arabanın dışındakilerin görebilmesi durumu ne olacak. O pantolon nasıl inecek ?
annemde de var aynısıo çişmatik nasıl süper bişeymiş, hemen söyleyeyim yazık kadıncağız eve bi geliyor koşarak, nolur çekil altıma edicem derken hoooppp tutamıyor salıveriyor hep güldürüyorum falan ama başkasının evine giderse de böyle bişi olursa diye korkudan bi yerlere gidemez oldu, yetişkin bezinede yanaşmıyor yaşlımıyım ben diyor, bu süpermiş yanında taşımak belki psikolojik olarak iyi gelebilir
Benim annemde de varher benzincide dururdu babam valla bezi alıp takarım ben. gittiğim gibi de hoop çöpe
Ayyy aklıma geldi annemle yazlık eve gittik kadın sen 15 gün büyük tuvalete çıkma sonra fenalaşdı o akşam dayım anneannemde bizi ziyarete gelmişler babamda yok dayım annemin ateşi sancısı çoğalınca ambulans aradı annemde içmediği ot kalmıyor tabiki neyse annem ambulansda bağırmaya başlıyor geldiiiii geldiiiii diye kimse anlamamış hastanenin önüne gelip sedyeyle annemi çıkardıklarında annem sen ellerinden kurtul hastanenin bahçesinde büyük tuvaletini yap ambulansdaki genç çoçuk gelip o halini görünce abla ne yaptın sen25 katlı bina bu temelle olurmu hiç demişBenim annemde de varher benzincide dururdu babam valla bezi alıp takarım ben. gittiğim gibi de hoop çöpe
Yola çıkacağınız zaman sıvı tüketimini minimumda tutun, hamileymişsiniz, iç organlar daralıyor karnın büyümesinden dolayı haliyle daha sık gidiliyor tuvalete.
Allah allah dr gözük canım belki drluk sorunun vardır kaç saatlik yolda giderim uçakda falan asla tuvaletim gelmez çok nadir gelsede çok uzun süre tutarım geçenlerde bi arkadaşım dediki oturuyorduk normal doğumdan sonra kadınlarda çiş tutamama problemi başlıyormuş ben hiç tutamazdım dr gittim dr böyle söyledi dedi diğer bayanlarda evet dedi çoğu bendede var dedi bende eee bende 3 tane doğurdum bende yok deyince sen sezeryanlısın dediler şaşırdım bir gözük dr belkide psikolojik birkere oldu öyle sorunun birdaha olurmu korkusu olabilir ikincisi en rahat erkekler eşimle çoçuklar arabada bekliyorlar bende bir yere uğradım arabanın içinde elma içeçeği içiyordum yarım kaldı eşim dışarı çıkmış küçük kızla muhabbet ederken sen oğlum benim elma içeçeğimin içine çişini yap bende geri geldim yolda gidiyoruz içeçeği içicem bir bağırtı kahkaha koptu ne oldu deyince anne bol asitli oldu senin içeçek dedi oğlummm amannn allahım çiş yapmış şişenin içine ve nitekimde uzak yolda beyefendi şişelerin içine yapıyor ne rahat
Ayyy aklıma geldi annemle yazlık eve gittik kadın sen 15 gün büyük tuvalete çıkma sonra fenalaşdı o akşam dayım anneannemde bizi ziyarete gelmişler babamda yok dayım annemin ateşi sancısı çoğalınca ambulans aradı annemde içmediği ot kalmıyor tabiki neyse annem ambulansda bağırmaya başlıyor geldiiiii geldiiiii diye kimse anlamamış hastanenin önüne gelip sedyeyle annemi çıkardıklarında annem sen ellerinden kurtul hastanenin bahçesinde büyük tuvaletini yap ambulansdaki genç çoçuk gelip o halini görünce abla ne yaptın sen25 katlı bina bu temelle olurmu hiç demişrahmetli anneannem anlatmıştı ne gülmüştük
ürolojiye gidin en yakın zamanda. ürolog tv demişti "aslında çok basit ilaçla düzelebilecek bir şey ama milletimiz utanıyor" diye.. s
Yaaaaaa geçmiş olsun inş bisey yoktur pskolojıktır
Bende evlendim evleneli şişkinlik hissinden kurtulamıyorum evimden baska yerde wcye cıkamıyorum eşim evdeyken zorla cıkıyorum aslında utanmayı sıkılmayı aştım olsun bitsin istiyorum ama çıkmıyor çıkmıyoor işte
benim de çok gelir psikolojik olarak sanırım
çiş matik aldı eşim bana,
adam bıktı tabi
bence çok basit ve çok kolayay o çişmatik yarıyor mu işe? kullanması nasıl internette kolay yazıyor ama kullanan birinden duymak daha güzelalmak istiyorum bende
bence çok basit ve çok kolay
denemeni tavsiye ederim arkadaşım.O zman mutlaka almam lazım ya. Vallahi işkenceye dönüyor artık yolculuklar