- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
- Konu Sahibi aysecikcik
-
kızlar size çok g
zel bir öenride bulunucam hatta bana dua ediceksiniz valla bu uygulama 1 yada 1,5 hafta sürüyor
önce wc yi güzelce çamaşır suyuyla falan yıkayın sonra çamaşırlar için kullandığımız vernel yumoş tarzı şeyi wc nin kapı arkalarına çöp arkasına falan dökün ama yıkamayın ve küçük bir kaba koyun wc nin bi kenarında dursun valla bayağa bir tertemiz oluyor koku açısından ben rahatım artık bu konuda
arkadaşlar....tuvaletimi ve lavabomu çok temiz tuttuğum halde yıkadıktan birkaç saat geçmeden tekrar koku oluşuyor...nedenini anlamış değilim.....misafir kabul ettiğimde misafirlerim gelmeden az öncesinde yıkıyorum.....geldiklerinde hemen kötü kokuyla karşılaşmasınlar diye....fakat aradan birkaç saat geçince koku başlıyor...tuvalet ve lavabo evin girişinde olduğu için istenmeyen kötü kokular eve yayılıyor....tuvalet ışıklandırmaya bakıyor....burada mı sorun var bilemiyorum...çok rahatsız oluyorum ve yıkadıktan birkaç saat sonra koku çıkmaya başlayınca koku sıkmaya başlıyorum...bu defa da yerler leke oluyor....:çok üzgünüm: ne yapacağımı bilemiyorum...evimiz çok yeni ve rahat,çok güzel...yoksa inanın hemen taşınırdım....çekilecek gibi değil...bu konuda neler yapabilirim arkadaşlar...lütfen fikirlerinizi paylaşın....:çok üzgünüm:
öncelikle mrb. ben size bi fikir verim . tuvalet fırcası kabına yumşatıcı doldurun miss gibin kokuyo vala . ben hep öyle yaparım tuvaletten çıkasım gelmiyo sırf o güzel kokudan. bi deneyin görceksiniz işe yaradığnı..
Guzel fikir yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?