- 12 Ekim 2007
- 3.947
- 3
-
- Konu Sahibi aysecikcik
ben şu reklamlarda çıkan bantlardan yapıştırdım alaturka tuvalate her sifon çekişimde güzel kokuyo bayağıda gitmiyo bide onu dene belki hafifler
mr muscle reklamlarda çok çıkıyo ben çok memnunum marketlerin hemen hemen hepsinde var dene zamnla kötü koku kalımıyo
bence kanaldan da olabilir sorun borulardan olsa lavaboyu kokladığında burnuna çok keskin şekilde gelir bizimde böyle bi sorunumuz vardı kanal tıkalıymış ordan kaynaklanıyomuş koku eşiniz ne diyo acaba bu konu hakkında merak ettim:) yoksa hiç karışmıyomulmaz:
ben çatı katında oturuyorum aynı sorun bende de vardı. banyo camı ışıklığa bakıyor ama orasıda hem geniş hem aydınlık. caç hep açıktı. geçen hafta duş alırken üşümeyim diye kapattım sonra açmayı unuttum koku kesildi. şu mavi bloklar var. rezervaya atıyorsun onu atmıştım geçen hafta 2 gün sonra bitiverdi. klozetin kenarına asılan katı kokulardan almıştım güzel koku veriyor. şu bantları merak ettim bende. ama canım her saat sifonu çekme boşa su harcama bence. camını kapalı tut ve sprey sık. umarım çözüm bulursun.
canım duch diye bi ürün var tuvalet ve banyo koku giderici marketlerde bulabilirsin etkili bir ürün tavsiye ederim
tuvalet penceresine tül tal, cırtlı tüller var kolay takılıyo,
tesisatçılarda, hırdavatçılarda bulabilirsiniz.
ayşecim aşağıda verdiğim linke bir bak, ben bundan kullanıyorum tuvalet ve banyoda lavabodan koku gelmiyor artık birde mutfağa alısam evimde koku kalmayacak diyebiliriz. sadece tuvalet deliğine çözüm bulamadım. banyonun yerdeki gider deliğinede tıpa taktım sadece banyo yaparken açıyoruz. aslında bu mufmatik banyo yer giderleri için de bir parça üretmiş sitede görürsün.
..:: Muffmatik'le Eviniz Koruma Altında ::..
tesisatçılarda, hırdavatçılarda bulabilirsiniz.
Bıkmıştım artık tuvaletteki gitmeyen kokulardan, çamaşır suyu , kireç sökücü derken taşalrın derzlerin canına okudum ama hafta sonu mr muscle klozet temzileme bantı aldım tuvaletin içine yapıştırıyon zaten çök iyi paketlenmiş elin banta ve tuvalete değmiyor içinde 3 tane var (2,5 tl) tuvalet mis gibi kokuyo evin içine bile bu koku yayılıyo süpermiş :dance: