- Konu Sahibi aysecikcik
-
cevap için teşekkür ediyorum...lavaboyu çok kere kokladım....koku oradan kaynaklı değil gibi...fakat yine de dediğinizi deneyeceğim..çünkü başka yapacak hiçbirşeyim kalmadı...lavabo açıcıyı tuvalete de döksem bir faydası olur mu acaba?...onu da denemek istiyorum çünkü....:1no2::1no2::1no2:
lavabo ve wc gider borularından kaynaklanıyor canım buna yapabileceğin fazla bişey yok maalesef. benimde kiralık evimde de aynı sorun vardı düzelmiyor. bu evimde de duş alacağım zaman suyu açtığımda biraz koku vuruyor onunda havalandırma borusundan kaynaklandığını söylediler.
Oda parfümü kullanıyorum, makinesiyle birlikte aldım 7,5 dk,15dk,30 dk gibi seçenekleri var ben koku olayını çok sevdiğim için 15 dklığı ayarlıyorum sürekli parfüm sıkıyor o yüzden pek kokuya fırsat vermiyor
güzel kokuyu ben de çok seviyorum...hatta odalarda kullanıyorum..fakat tuvalet temiz kokmazken güzel kokuyla kapatmak da pek içime sinmiyor.....ne yapacağımı şaşırıp kaldım....:bbo:
benimde tuvalette böyle bir sorunum var 1 sefer kezzap veya tuz ruhuyla yıkamayı dene en azından 20 gün kokudan uzak tutuyo birde arada bir tuvaletin gider bölümüne naftalin at 1 2 adet bunlarda kesin çözüm değil ama en azından baya bir süre idare edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?