Bizimkisi kaka yapınca kan ter içinde kalıyo anca öyle anlayabiliyorum daha öyle gösterme gibi huyları yok.Birde ben bir yerde okumuştum kız çocuklarına anne erkek çocuklarına baba tuvalet eğitimi vermeliymiş nasıl olacak şimdi bu yani çocuğun her kakası geldiğinde baba apar topar evemi gelecek
yok artık o nasıl olacak bizde hem baba hem anne çalışıyor bizi akşama kadar görmeyecek ananesi olduğu için akşama kadar tuvaletini tutacak mı çocuk hadi canım
dark'a da bazı konularda katılıyorum uzmanlara güvensem de bu yüzde yüz bir güven değil bazı şeylerin içerisinde kesinlikle ticari kaygılar olduğunu düşünüyorum
annelerimizin, teyzelerimizin vs.. dedikleri doğru elbette ama mutlaka onların da yaptığı hatalar vardı onlar inek sütü vermiler evet ama tıpta o zaman bu kadar gelişmemişti bazı şeyler bilinmiyordu ee şimdi eskileri bu kadar savunacağız de bilimdeki ilerlemeleri de reddecek değiliz bence
bu konuda bence en doğru zamanı bebek ve anne belirler
bebek hazır olduğunu hareketleriyle sözleriyle vs... hissettirir biz anneler olarakta iç güdüsel olarak bunu farkederiz gibi geliyor bana ve emin olun en doğru zamanda başlarız bu konuda içinizi rahat tutun bence
oğlumun kaka masası ne zaman tuvaletini yapçak olsa sandalyenin arkasına köşeye saklanıp oturur vaziyette yapar altını açtığımda yapmış bulurum mert i bu yeni nesil bebeleri çok akıllı yedikleri içtikleri yada fazla ilgiden koşuşmadan olsa gerek herşeyi biliyorlarlar veledler
bencede daha erken gibi..daha akılları ermiyo ki..benimki daha yeni yeni beni anlamaya başladı..ben yaza bekliyecem..yazın daha kolay olur gibime geliyo..
maasallah mert bebege her ne kadar sınyallerını verse de ben erken oldugunu dusunuyorum benım oglumda masanın arkasına dogru gıdıyor orada yapıp gelıyor farkında artık ama buna fızıksel acıdan musaıt olmadıgını dusunuyorum
teşerkklürler arkadaşlar her ne kadar ehhee kaka falanda desede erken olduğunu zorlamamak gerektiğini düşünüyorum bi merin belli kaka saatleri var sabah 11 le 12 arası bide akşam yatmadan önce yapar ve uyur sizinkinlerin düzenli saatleri varmı çok nadir öğlern yapar kakasını :))))
krikitoscum benim kızında saatleri var ,ilk önce sabah kalktıktan yarım saat sonra ,11 gibi filan ,o yüzden uyanır uyanmaz bezini değiştirmem ..ikinciside akşam 8-9 gibi ,günde iki kez ..çok yemişse öğlernden sonra bi kez daha yapar ,zeytinyağlı bişey filan yediğinde mesela ..