Ben bu fotoğrafta paylaştığınızı demiyorum. Belirtiler esrar diyorum. Ama aşırı sinirliyse maalesef kimyasal olma ihtimali çok yüksek. Esrar sinir yapmaz aksine aşırı mal yapar. Sakin mal bi şey olur. Met vs olabilir. Onu da içip geliyordur.Siz birinemi gösterdiniz miş ekiyke konuştunuzda
ama ben sinirlendim banada koyup vereceksin bende içecem tütün olduğunu inanmıyorum dedim içtim sigara gibi bişey olmadı nedendir
Evet bunları anlayan birine sordumSiz birinemi gösterdiniz miş ekiyke konuştunuzda
ama ben sinirlendim banada koyup vereceksin bende içecem tütün olduğunu inanmıyorum dedim içtim sigara gibi bişey olmadı nedendir
Eşin bişey kullanıyor orası kesinMaalsef bu şekilde değil geçen yıllarda sigara pahalı diye tütün sarıp içti ona bişey demem tamam tütündü hatta beraber aldık çarşıdan ama bu sefer zaten sigarayı alıyor paketle normal ama sigaranın içini boşaltıp koyuyor bu maddeyi zaten sigarada tütün var niye geri tütün koysun ki sorduğumda tütünün ağırı diyor işte
Lyrica içiyorsa bağımlıdır. Madde kullanıyor olabilirMerhabalar eşimin cebinden gizlice bunu buldum sigarayı yarısına kadar boşaltıp bunu koyuyor sorduğumda tütünün tütünü çikolatalı tütün dedi ama eşim çok değişik sorduğumdada lyrica adında ilaç içtiğinde kafasını güzel yaptığını söylüyor ama 2-3 ayda bir içiyorum diyor bende sinirlenince artık bana söylemiyor ama sürekli takip ediyorum gözleri kızarık sürekli uyku halinde uykum yok diyor ama araba kullanırken bile gözleri kapanıyor ne ypacağımı şaşırdım bir oğlum var artarmı bu uyuşturucu hallleri ya
Merhabalar eşimin cebinden gizlice bunu buldum sigarayı yarısına kadar boşaltıp bunu koyuyor sorduğumda tütünün tütünü çikolatalı tütün dedi ama eşim çok değişik sorduğumdada lyrica adında ilaç içtiğinde kafasını güzel yaptığını söylüyor ama 2-3 ayda bir içiyorum diyor bende sinirlenince artık bana söylemiyor ama sürekli takip ediyorum gözleri kızarık sürekli uyku halinde uykum yok diyor ama araba kullanırken bile gözleri kapanıyor ne ypacağımı şaşırdım bir oğlum var artarmı bu uyuşturucu hallleri ya
Allah o çocuğa yardım etsin. İntihara meyilli sorunlu bir anne, bağımlı bir baba. Ne diyim bilemedim. Yazık.İnanın elimden bişey gelmiyor hala kabullenemiyorum durumu içimde ona karşı ypmaz diye inanç var ve oğluma bir kere bile kızmış bağırmış değil daha ama bana ağzımı filan sıkar kavga edince daha evleneli 3yıl bile olmadı ne yapacağımı şaşırdım kaldım oğlum benim için herşey ama ben boşansam bu durumu kaldıramam daha öncede intihar ettm şimdide ederim
gözleri kırmızı yapan şey esrar o sakinleştirir yavaşlatır sigaranın içine yarısına kadar tütün karıştırıp içerler genelde bildiğim bu valla digerının adını ilk defa duydumMerhabalar eşimin cebinden gizlice bunu buldum sigarayı yarısına kadar boşaltıp bunu koyuyor sorduğumda tütünün tütünü çikolatalı tütün dedi ama eşim çok değişik sorduğumdada lyrica adında ilaç içtiğinde kafasını güzel yaptığını söylüyor ama 2-3 ayda bir içiyorum diyor bende sinirlenince artık bana söylemiyor ama sürekli takip ediyorum gözleri kızarık sürekli uyku halinde uykum yok diyor ama araba kullanırken bile gözleri kapanıyor ne ypacağımı şaşırdım bir oğlum var artarmı bu uyuşturucu hallleri ya
Sigaranın içini boşaltıp koyuyorsa tütün değildir diye düşünüyorumKonusunu bile açtığımda evi ayağa kaldırıyor siniriyle bağırarak konuyu kapatmaya çalışıyor boşansam bile 2yaşındaki bebekle nasıl yapacağım ailemde çok kabul etmez gönülleri olmaz çok çaresizim ve eşimide seviyorum ondan soğumak istiyorum ama yapamıyorum
Kafanıza göre neden ilacınızı kullanmıyorsunuz? Depresyon ciddi bir durum. Size bir şey olsa evladınız ne yapacakGeçen ay gittim psikiyatriye ağır depresyonda olduğumu söyledi selectra yazdı ama bağımlılık yapmasından korktuğum için kullanmadım ayrıca lütfen krııcı olmayın oğlum benim herşeyim ama 25 yaşında dul damgası yemek baba evinede dönmek kolay değil ve hala daha tam anlamıyla inanmak istiyorum kullandığınu net bi şekilde bilmek istiyorum ki ilerde yanlış anlamışım boşa boşanmışım dememek için ama bu süreçte oğluma bişey yansıtırsa direk giderim zaten o benim herşeyim zaten canım sıkkın lütfen sizde yanlış anlayıp üzmeyin ne yapacağımı bilemiyorum
Kimyasal tütün kullanıyor eşiniz ben bu yüzden evliligimi bitirdim devamlı gözleri kirmiziydi çok yaygınlaştı bu pislik. Hatta ilerleyen zamanda ortalığı yakarak uyumaya başlayacak allah yardımcınız olsun.Merhabalar eşimin cebinden gizlice bunu buldum sigarayı yarısına kadar boşaltıp bunu koyuyor sorduğumda tütünün tütünü çikolatalı tütün dedi ama eşim çok değişik sorduğumdada lyrica adında ilaç içtiğinde kafasını güzel yaptığını söylüyor ama 2-3 ayda bir içiyorum diyor bende sinirlenince artık bana söylemiyor ama sürekli takip ediyorum gözleri kızarık sürekli uyku halinde uykum yok diyor ama araba kullanırken bile gözleri kapanıyor ne ypacağımı şaşırdım bir oğlum var artarmı bu uyuşturucu hallleri ya
Acık tütün buBen tütün kullanıyorum bu tütün değil
Sen de haklısın 25 yaşında dul damgası yemek bir bağımlı ile yaşamaktan daha zor. Sana laf anlatmak için yormayalım çenemizi.Geçen ay gittim psikiyatriye ağır depresyonda olduğumu söyledi selectra yazdı ama bağımlılık yapmasından korktuğum için kullanmadım ayrıca lütfen krııcı olmayın oğlum benim herşeyim ama 25 yaşında dul damgası yemek baba evinede dönmek kolay değil ve hala daha tam anlamıyla inanmak istiyorum kullandığınu net bi şekilde bilmek istiyorum ki ilerde yanlış anlamışım boşa boşanmışım dememek için ama bu süreçte oğluma bişey yansıtırsa direk giderim zaten o benim herşeyim zaten canım sıkkın lütfen sizde yanlış anlayıp üzmeyin ne yapacağımı bilemiyorum
O taş kalbinize hiç bişey diyemiyorum bu zor durumumu anlamadınız daha beni suçladınızOğlunuzun Allah yardımcısı olsun ne annesinden ne babasından fayda yok. İntihara meyilli bunalım bir anne, madde bağımlısı baba o çocuğu düşünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?